2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya ALLah rızası icin bana bi (baston) puset ve park yatak tavsiye edin (
kafam 1 miLyon oLdu
canım park yatak da kararlıysan bence mağazalara bak önlar zaten iyisini tavsiye edr ama bana çevremde kimse tavsiye etmiyor sallanmıyor filan diye kullanışlı değil diyorlar yine de sen bilirsin puseti de zaten daha 6 aylık olana kadar filan kullanamzsın o yüzden onda acele etme doğunca da alınır
yok canımsın ankara

aa kusura bakma başka arkadaşla karıştırdım herhalde ya da aklımda ankara adna olarak kalmış

ben çok çalıştım zamanında bu sınava ama kısmetmıdır nedır olmadı dersanlere giittim ki bızden alım ıyıken hep kıl payı kaldım ve hep görürdüm sınavda hamıle kadınları derdımkı sınava gırcen ne hamıle kalıyon diye :) kınadığımız başımıza gelmeden olmez miş insan :)) oyuzden gunde 2 sınav bırde alan dedımkı girmicem çunku çok cektım bu sınav hazrlıgında ben çok da steres yapardım oyuzden gerek yok dedım inş. senın bebeğin sana ugur getırr

merhaba güzel anneler
dün değişiklik olsun diye sabah kahvaltısında sapancada biyere gittik sorna dedik piknik eşyalarımız var kartepedede piknik yapalım öğlende ordaydık ama ben ölmüşüm resmen

kıloda çok takıntılı ınsandım normaldede tartıda yaşarrdım resmen ama dedımkı bebeğim sağlıklı olsun nolur 9 ay tombiş gezsem diye takı 18. haftama kadar dedım ben aynı senın gıbı son aylarda haftada 2 kılomu alıcam nolurumn nasıl olur dışarı gezmeye cıkıcaktım bı tartıldım o haftada 1 kılo almışım çıkmadım dışarı ertesi gunde koşa koşa dıyetısyene yapı olarakda kolay kılo alan bırsıyım hayatım boyunca hep dıkkat ederek yaşadım bakalım kımde nasıl olucaz :)

inşallah bebeğim uğrlu gelir geçen sene kıl payı kaçırdım 81 de kapattı ben 80 aldım malesef bu sene bir de alan var işim zor..aynı senin gibi ben de öyle diyodum dersaneye gidiyorum 2 senedir geçen sene sınıfta hamile arkadaşım vardı ona diyodum atanıp öyle yapaydın diye de başıma geldi şimdi ama başıma gelen en güzel şey bebeğim

estafurullah ne demek olur öyle şeyler okadar çok kişi var ki çok normal karıştırmamız
merhaba güzel anneler
dün değişiklik olsun diye sabah kahvaltısında sapancada biyere gittik sorna dedik piknik eşyalarımız var kartepedede piknik yapalım öğlende ordaydık ama ben ölmüşüm resmen

bebişi bol bol gezdirmişsiniz süpersiniz valla, çok yormasaydın kendini canım genede

merhaba güzel anneler

süpersiniz ya en iyisini yapmışsınız valla

estafurullah ne demek olur öyle şeyler okadar çok kişi var ki çok normal karıştırmamız

bebişi bol bol gezdirmişsiniz süpersiniz valla, çok yormasaydın kendini canım genede

süpersiniz ya en iyisini yapmışsınız valla

ayy valla bende babasıda hiç sevmiyos oturmayı ilk fırsatta dışarı atıyos kendimizi
herkes sokakta doğurcan diyo

Günaydın kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim sabah 4 te baş dönmesiyle uyandım kustum atesim vardı saat altı da soğuk bir dus aldim biraz rahatladım ama yatamqdim hala midem bulaniyor kusuyorum bugün kan vermem lazım ama hiç halim yok sizde de böyle oldumu

canım sen üşütmüşsün galiba ateşin varsa mutlaka doktora git ihmal etme önemli ateşin çıkması geçmiş olsun

ayy valla bende babasıda hiç sevmiyos oturmayı ilk fırsatta dışarı atıyos kendimizi
herkes sokakta doğurcan diyo

geçmiş olsun kıyamam ya ilk zamanlar geldi aklıma 18. haftaya kadarda öyleydim Rabbim yardımcın olsun uzun sürmez inşallah

Allah şifa versin kusmadım da dün skşam midem bulanıyordu benim birde hiç ayağa kalkacak halim yok Allah çalışanlara yardım etsin valla ilk hamileliğimde 3 yıl önce bu mide bulantısı ve kusmalardan dolayı işi bırakmıştım
tel den girdiğim için göremiyorum kaç haftalık oldu seninki

Sağol Cnm 20+5günlük olduk kalkabilirsem kahvaltı hazırlayacağım

merhaba güzel anneler
oh canım gez tadını cıkar fazla zorlamadan kendini bizde ıstıyoruz pıknık ama malesef durumum el vermıo

canım sen doktoruna bi git ilac falan versin zaten zayıfsın ıyıce halsız dusersın

geçmiş olsun kıyamam ya ilk zamanlar geldi aklıma 18. haftaya kadarda öyleydim Rabbim yardımcın olsun uzun sürmez inşallah

Sağol Cnm ama bende gecmesini bekliyorum allah herkezin yardımcısı olsun 5 yıldır çekiyorum kurtulamıyorum hayatim zindan oldu dışarı çıkamıyorum dengemi kaybediyorum alışverişte kalabalıkta eve kendimi zor atıyorum akşamdan beri sinirden ağlıyorum

teyzeleri kızım deren'in hastane çıkışı tulumuna bakın yaa içinde olsa şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…