canım park yatak da kararlıysan bence mağazalara bak önlar zaten iyisini tavsiye edr ama bana çevremde kimse tavsiye etmiyor sallanmıyor filan diye kullanışlı değil diyorlar yine de sen bilirsin puseti de zaten daha 6 aylık olana kadar filan kullanamzsın o yüzden onda acele etme doğunca da alınırya ALLah rızası icin bana bi (baston) puset ve park yatak tavsiye edin(
kafam 1 miLyon oLdu
yok canımsın ankara
bir zararı olacağını sanmam ama neden bebeği rrahat bırakmıyorsunuz içerde canım bırakın oranın keyfini sürsün
amaaan en iyisini yapmışsın ben de başta çok iyi hazırlanıyodum da bu hamişlik beni etkiledi mide bulantısı filan çalışamadım o sıra 1 aydır çalışıyorum ama zaten bir ay kaldı sınava ve ben daha alan sınavına da çalışmadım
inşallah herşey yolundadır yarın bize de haber veririsin durumun hakkında merak ederiz bebişin ve senin sağlığını
yaa bilmiyorum benimde çok moralim bozuldu yaabebeğimin sağlığı gayet iyi şükürler olsun ama ben daha bu haftalarda böyle kilo alıyosam son aylarımı düşünemiyorum. doktor yürüyüşlere başla dedi ama ben bütün gün iş yerinde oturmaktan belim kopuyo eve gidiyorum yemeği zor yapıyorum hemen yatağa atıyorum kendimi. hiçbiryere çıkacak halim olmuyo. sabahlarıda iş yerınde puaca yiyorum artık dikkat edıcem kendimi iyi hissettiğim zamanlar yürüyüş yapıcam inş bundan sonra bu kadar hızlı kilo almam yaa sonrasında nasıl vericem yoksa. bide ben sezeryan istiyorum normalden korkuyorum. oğlumunda kilosu gayet iyi doktor böyle giderse 3.5 kilonun üstünde doğar normal yapamazsın dedi hayırlısı bakalım. çok kilo alsamda artık yapacak bişi yok sağlıklı olsunda bebişlerimiz
ben çok çalıştım zamanında bu sınava ama kısmetmıdır nedır olmadı dersanlere giittim ki bızden alım ıyıken hep kıl payı kaldım ve hep görürdüm sınavda hamıle kadınları derdımkı sınava gırcen ne hamıle kalıyon diye :) kınadığımız başımıza gelmeden olmez miş insan :)) oyuzden gunde 2 sınav bırde alan dedımkı girmicem çunku çok cektım bu sınav hazrlıgında ben çok da steres yapardım oyuzden gerek yok dedım inş. senın bebeğin sana ugur getırr
estafurullah ne demek olur öyle şeyler okadar çok kişi var ki çok normal karıştırmamızcanım park yatak da kararlıysan bence mağazalara bak önlar zaten iyisini tavsiye edr ama bana çevremde kimse tavsiye etmiyor sallanmıyor filan diye kullanışlı değil diyorlar yine de sen bilirsin puseti de zaten daha 6 aylık olana kadar filan kullanamzsın o yüzden onda acele etme doğunca da alınır
aa kusura bakma başka arkadaşla karıştırdım herhalde ya da aklımda ankara adna olarak kalmış
merhaba güzel anneler
dün değişiklik olsun diye sabah kahvaltısında sapancada biyere gittik sorna dedik piknik eşyalarımız var kartepedede piknik yapalım öğlende ordaydık ama ben ölmüşüm resmen
merhaba güzel anneler
dün değişiklik olsun diye sabah kahvaltısında sapancada biyere gittik sorna dedik piknik eşyalarımız var kartepedede piknik yapalım öğlende ordaydık ama ben ölmüşüm resmen
estafurullah ne demek olur öyle şeyler okadar çok kişi var ki çok normal karıştırmamız
bebişi bol bol gezdirmişsiniz süpersiniz valla, çok yormasaydın kendini canım genede
süpersiniz ya en iyisini yapmışsınız valla
Günaydın kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim sabah 4 te baş dönmesiyle uyandım kustum atesim vardı saat altı da soğuk bir dus aldim biraz rahatladım ama yatamqdim hala midem bulaniyor kusuyorum bugün kan vermem lazım ama hiç halim yok sizde de böyle oldumu
ayy valla bende babasıda hiç sevmiyos oturmayı ilk fırsatta dışarı atıyos kendimizi
herkes sokakta doğurcan diyo
Günaydın kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim sabah 4 te baş dönmesiyle uyandım kustum atesim vardı saat altı da soğuk bir dus aldim biraz rahatladım ama yatamqdim hala midem bulaniyor kusuyorum bugün kan vermem lazım ama hiç halim yok sizde de böyle oldumu
canım sen üşütmüşsün galiba ateşin varsa mutlaka doktora git ihmal etme önemli ateşin çıkması geçmiş olsun
Allah şifa versin kusmadım da dün skşam midem bulanıyordu benim birde hiç ayağa kalkacak halim yok Allah çalışanlara yardım etsin valla ilk hamileliğimde 3 yıl önce bu mide bulantısı ve kusmalardan dolayı işi bırakmıştım
tel den girdiğim için göremiyorum kaç haftalık oldu seninki
oh canım gez tadını cıkar fazla zorlamadan kendini bizde ıstıyoruz pıknık ama malesef durumum el vermıomerhaba güzel anneler
Sağol Cnm 20+5günlük olduk kalkabilirsem kahvaltı hazırlayacağım
geçmiş olsun kıyamam ya ilk zamanlar geldi aklıma 18. haftaya kadarda öyleydim Rabbim yardımcın olsun uzun sürmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?