2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ağlama canımsın bebişinide üzme, şükür yarılamışsın bak az kaldı annesi

oh canım gez tadını cıkar fazla zorlamadan kendini bizde ıstıyoruz pıknık ama malesef durumum el vermıo

canım sen doktoruna bi git ilac falan versin zaten zayıfsın ıyıce halsız dusersın

Cnm dr gittim ama emzirme bitene kadar ilaç veremiyormus bebeğe zararliymis

cok gecmıs olsun canım. dıkkat et kendıne...inşallah bı an once duzelırsn.

adaderenim cok guzelmiş rabbim hayırlısıyla gıydırmeyi nasip etsin bayıldım

geçmiş olsun canım çok oluyor böyle hamılelıkte hassas dönem kendıne dıkkat et sıcak tut kendini

selam kızçelerim,
nasılsınız?
ben çok iyiyim bugünlerde. arada bir beynime tokmakla vuruyorlar hızlı hareket ettiğimde o kadar.
Artık çok güçlü tekmeler atıyoruz teyzeleri. Resmen karnım sallanıyor
Deli gibi dondurma yiyorum kızlar ben doktor çocuğu üşütme ye yiyebildiğin kadar dedi. Böyle boğazım falan yanıyor anlatamam.
Bir de gırtlağımda bir yanma hissi oluyor bazen saçları çıkıyor olabilir mi?
Ayaklarınız şişmeye başladı mı? benim sol ayağım kocaman oluyor. Akşamları çok ağrıyor (yürüyüş yapmama rağmen)

Iyiyiz cok sükür canim..cok sevindim benim oglusumda cok sükür tekmeler atiyor teyzesi.sanirim dogumumuz ayni günlerde olacak aramizda 1 gün var canim.senin bebisinin cinsiyeti ne?
Dondurmaya bende dayanamiyorum..
Ayaklarim henüz sismedi canim ama agriya karsi ayaklarini yukari kaldir yattigin yerdrn ise yariyor diye duymustum cok gecmis olsun tatlim

Erkek benim yavruşta
Valla forum öyle bir halde ki patır patır doğuracağız inşaallah
Korkmuyor da değilim hani doğumdan.
Çöp kovasının üstüne uzatıyorum iş yerinde, akşamda dikiyorum duvardan yukarı ne yapayım.
Eşim çok gülüyor bana. Diyorum bak annenin kıymetini bil. ben onu görmedim ki seni görüyorum seni bilirim diyor :)
Hoşuma da gitmiyor değil ay nolcak bu kaynanaların sonu yaaa

Hahaha :) ne güzel demis esin ama kiymetini bil bak benim esim yok yanimda cok zor canim her zaman sükret.
Ben pek korkmuyorum dogumdan kesin zorlanacagim kolay olmicak cünkü genelde korkanlar kolay korkmayanlar zor bir dogum geciriyorlar..hayirlisi oldun canim ama fazla da korkma bence eminimki ogullarimizi kucagimiza alinca herseye degecek.rabbim o günleri görmeyi nasip etsin insaallah

geçmiş olsun canım allah şifanı versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…