Sağol Cnm ama bende gecmesini bekliyorum allah herkezin yardımcısı olsun 5 yıldır çekiyorum kurtulamıyorum hayatim zindan oldu dışarı çıkamıyorum dengemi kaybediyorum alışverişte kalabalıkta eve kendimi zor atıyorum akşamdan beri sinirden ağlıyorum
oh canım gez tadını cıkar fazla zorlamadan kendini bizde ıstıyoruz pıknık ama malesef durumum el vermıo
canım sen doktoruna bi git ilac falan versin zaten zayıfsın ıyıce halsız dusersın
bende görür görmez bayıldımbu ne güzel birşey ya öyleee bayıldım rabbim giydirmeyide nasip etsin markası ne canım
Çok tatlıymış olur inşallah o da olur Allahın izniyle
bu ne güzel birşey ya öyleee bayıldım rabbim giydirmeyide nasip etsin markası ne canım
Günaydın kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim sabah 4 te baş dönmesiyle uyandım kustum atesim vardı saat altı da soğuk bir dus aldim biraz rahatladım ama yatamqdim hala midem bulaniyor kusuyorum bugün kan vermem lazım ama hiç halim yok sizde de böyle oldumu
çok güzel çok çok yakışıcak Allahım o günleri güzellikleriyle yaşatsın
Günaydın kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim sabah 4 te baş dönmesiyle uyandım kustum atesim vardı saat altı da soğuk bir dus aldim biraz rahatladım ama yatamqdim hala midem bulaniyor kusuyorum bugün kan vermem lazım ama hiç halim yok sizde de böyle oldumu
adaderenim cok guzelmiş rabbim hayırlısıyla gıydırmeyi nasip etsin bayıldım
selam kızçelerim,
nasılsınız?
ben çok iyiyim bugünlerde. arada bir beynime tokmakla vuruyorlar hızlı hareket ettiğimde o kadar.
Artık çok güçlü tekmeler atıyoruz teyzeleri. Resmen karnım sallanıyor
Deli gibi dondurma yiyorum kızlar ben doktor çocuğu üşütme ye yiyebildiğin kadar dedi. Böyle boğazım falan yanıyor anlatamam.
Bir de gırtlağımda bir yanma hissi oluyor bazen saçları çıkıyor olabilir mi?
Ayaklarınız şişmeye başladı mı? benim sol ayağım kocaman oluyor. Akşamları çok ağrıyor (yürüyüş yapmama rağmen)
Iyiyiz cok sükür canim..cok sevindim benim oglusumda cok sükür tekmeler atiyor teyzesi.sanirim dogumumuz ayni günlerde olacak aramizda 1 gün var canim.senin bebisinin cinsiyeti ne?
Dondurmaya bende dayanamiyorum..
Ayaklarim henüz sismedi canim ama agriya karsi ayaklarini yukari kaldir yattigin yerdrn ise yariyor diye duymustum cok gecmis olsun tatlim
Erkek benim yavruşta
Valla forum öyle bir halde ki patır patır doğuracağız inşaallah
Korkmuyor da değilim hani doğumdan.
Çöp kovasının üstüne uzatıyorum iş yerinde, akşamda dikiyorum duvardan yukarı ne yapayım.
Eşim çok gülüyor bana. Diyorum bak annenin kıymetini bil. ben onu görmedim ki seni görüyorum seni bilirim diyor :)
Hoşuma da gitmiyor değil ay nolcak bu kaynanaların sonu yaaa
kızlar ayrıntılı ultrasona gidiyorum umarım her şey yolundadır dualarınız eksık etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?