2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım bende 51 ile hamile kaldım şimdi 56 yım. 5 kilo almışım ,hiç rahatsız olmuyorum şimdilik sonlara doğru ne olur bilemiyorum ama normalde hiç kilo almazdım iyi oldu. sen ayrıntılıya nereye gittin? bide doktorun kim?aynı şehirdeyiz seninle

Kizlar sansimcok napiyor, denk gelemedim coktandir, haberiniz varmi ?
Birde oksuruge ne iyi gelir karnimi tutup oksuruyorum ama sanki icim disima cikiyor, bir gecmedi bu hastalik benden.. (

selam kızlar nasılsınız? biz çok şükür yerimize ulaştık hepinizsağolun sizlerinde duasıyla sağ salim geldik.kızlar tatile gitmek istiyosanız elinizi çabuk tutun.6-7 saatlik yol geldim ben ALLAH tan karnım pek büyümedi benim ki büyümediği halde çok zor geldim gece yolculuğuydu hiç uyumadım bi sağa döndüm bi sola döndüm.zavallı yavrumda hiç rahat edemedi.kıpır kıpırdı bütün gece.belli ki hiç uyumadı oda.neyse ki vardık çok şükür.çok üzüldm yavruma inş. dönüştede bi sıkıntı olmaz.eğer sizde tatil düşünüyosanız bi an önce gitmeye bakın yoksa inanın çok zorlanıcaksınız.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar.ALLAH a emanet olun.

Selamlar kızlar,nasılsınız görüşmeyeli?
biz iyiyiz asıl sen nasılsın taşıdın mı evini bitti mi işlerin
Kizlar sansimcok napiyor, denk gelemedim coktandir, haberiniz varmi ?
Birde oksuruge ne iyi gelir karnimi tutup oksuruyorum ama sanki icim disima cikiyor, bir gecmedi bu hastalik benden.. (

ben de onu merak ediyorum ya sayfayı looriye devrettiğinden beri hiç girmiyor yazmıyor nasıl acaba..bu arada geçmiş olsun bal ve zencefil iyi gelir ama benim doktorum zencefile izin vermiyor düşük yaptırıyormuş başka da bilmiyorum ki ne iyi gelir hee ben ballı sıcak süt içerim öksürünce biraz rahatlatıyor en azından

merhaba canım aaa trabzonda mısın sende sevindim :) az önce geldım canım çok şukur kızım sağlıklı Özgür Sayıla gittim renkli ultrasona ,doktorum kırhan gençosmanoğlu ımpreial

yok ya park yatak cok ii diye dusunuorum istediin yere tası bi de biz iş doLayısıyLa sehir dısına cok cıkan bı cıftız cantaya at yanında gotur fLn... ama modeLini secmek beni deLi etti :)
park yatak aLmak isteyen anneLer yarrddmmmm

merhaba canım aaa trabzonda mısın sende sevindim :) az önce geldım canım çok şukur kızım sağlıklı Özgür Sayıla gittim renkli ultrasona ,doktorum kırhan gençosmanoğlu ımpreial

ewt cnm trbdayım. özgür beyi biliyorum.benim doktorumda şafak bey. ama doğumlarını anlaşmalı kırhan beye yaptırıyor.

ewt cnm trbdayım. özgür beyi biliyorum.benim doktorumda şafak bey. ama doğumlarını anlaşmalı kırhan beye yaptırıyor.

şafak bey hangi hastanede canım ozaman sende kırhan beye olucaksın amelıyatını doktorum dıye demıyorum ama çok araştrmıştım çok tıtız çalışıyormuş amelıyatta bıçak ızınde hiç yamukluk bile olmazmış ben ılk gebelıgımde araştrmıştım kurtaj ıçın ıyı bır doktor ( ilk bebeğimi 2 aylık kaybetmiştim )onu onerdıler çok memnunum

şafak bey eskiden özel karadenizdeydi şimdi clinart tüp bebek merkezinde ama doğum yaptırmıyor.büyük ihtimal kırhan beye olcak bi değişiklik olmazsa.kırhan beye daha önceden muayeneye gitmiştim tanıyorum kendisini.inşallah her şey çok güzel olcak ve bebeklerimizi kucaklıycaz.

modelini bilmiyorum ama arkadaşım benim sorduğum iki tip park yatak var biri sallanıyor biri sallanmayanlardan. sen sallananlardan tercih et. bende kime sorduysam park yatak al karyola beşik felan uğraşma diyolar.

modelini bilmiyorum ama arkadaşım benim sorduğum iki tip park yatak var biri sallanıyor biri sallanmayanlardan. sen sallananlardan tercih et. bende kime sorduysam park yatak al karyola beşik felan uğraşma diyolar.

benim de bi arkadasım kızLarına 3bucuk yasında odasını aLdı aLırken kız beğendiği için odayı, takım geLir geLmez odasında uyumaya basLadı heyecanından :)
açıkcası ben de aynısını yapmak istiorm o zamana kadr park yatak harika oLur die dusunuorum ama iste modeLde takıLdmmmmmmm :)

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ancak kendime gelebildim dunden beri hiç uyuyamadim test yaptırdım tsh 0,61 çıktı sizce iyimi bana iyiymis gibi geliyor bugün dr gideceğiz nediyecek çok merak ediyorum kendinize iyi bakın kızlar

günaydın kızlar :) dun akşam yemekten sonra çok kotu oldum , bir anda elim ayağım kesildi yattığım yerden kalkamadım niye oldu anlamadım ?

cnmmmm buyuk gecmıs oLsun ama sanki atLattın gibi ha???? tsh da ii sakın moraLiinii yuksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…