merhaba canım ya ben 3 haftadır her hafta 1 kılo aldım düşün sen benden daha ıyısın normalde 1 haftada yarım kılo almamız gerekıyor bu haftalarda ve koşa koşa dıyetısyene gıttım hemde hamılelıgım surece ne pılav yedım ne makarna ne hamur işi ne abur cubur tatlı zaten sevmem ve nasıl olurda her hafta 1 kılo 2 kolestrlumde yuksek cıktı dıyetısyene gıttım kontrollu kılo almak ıstıyorum dedım bana beslenme şeklı duzenledı uymaya çalışıyorum gıtmeden onceden daha çok yıyorum sankı sık yıyorum şuan bakalım tartıya cıkmaya korkuyorum 56 ıle hamıle kaldım en son 62 dım ı18. haftama kadar toplamda 3 kılo aldım soonrası malum
biz iyiyiz asıl sen nasılsın taşıdın mı evini bitti mi işlerinSelamlar kızlar,nasılsınız görüşmeyeli?
Kizlar sansimcok napiyor, denk gelemedim coktandir, haberiniz varmi ?
Birde oksuruge ne iyi gelir karnimi tutup oksuruyorum ama sanki icim disima cikiyor, bir gecmedi bu hastalik benden..(
canım bende 51 ile hamile kaldım şimdi 56 yım. 5 kilo almışım ,hiç rahatsız olmuyorum şimdilik sonlara doğru ne olur bilemiyorum ama normalde hiç kilo almazdım iyi oldu. sen ayrıntılıya nereye gittin? bide doktorun kim?aynı şehirdeyiz seninle
canım park yatak da kararlıysan bence mağazalara bak önlar zaten iyisini tavsiye edr ama bana çevremde kimse tavsiye etmiyor sallanmıyor filan diye kullanışlı değil diyorlar yine de sen bilirsin puseti de zaten daha 6 aylık olana kadar filan kullanamzsın o yüzden onda acele etme doğunca da alınır
merhaba canım aaa trabzonda mısın sende sevindim :) az önce geldım canım çok şukur kızım sağlıklı Özgür Sayıla gittim renkli ultrasona ,doktorum kırhan gençosmanoğlu ımpreial
ewt cnm trbdayım. özgür beyi biliyorum.benim doktorumda şafak bey. ama doğumlarını anlaşmalı kırhan beye yaptırıyor.
şafak bey hangi hastanede canım ozaman sende kırhan beye olucaksın amelıyatını doktorum dıye demıyorum ama çok araştrmıştım çok tıtız çalışıyormuş amelıyatta bıçak ızınde hiç yamukluk bile olmazmış ben ılk gebelıgımde araştrmıştım kurtaj ıçın ıyı bır doktor ( ilk bebeğimi 2 aylık kaybetmiştim )onu onerdıler çok memnunum
şafak bey eskiden özel karadenizdeydi şimdi clinart tüp bebek merkezinde ama doğum yaptırmıyor.büyük ihtimal kırhan beye olcak bi değişiklik olmazsa.kırhan beye daha önceden muayeneye gitmiştim tanıyorum kendisini.inşallah her şey çok güzel olcak ve bebeklerimizi kucaklıycaz.[/QU
amin canım inşallah sağ salım doğarlar hepimizin tek duası
yok ya park yatak cok ii diye dusunuorum istediin yere tası bi de biz iş doLayısıyLa sehir dısına cok cıkan bı cıftız cantaya at yanında gotur fLn... ama modeLini secmek beni deLi etti :)
park yatak aLmak isteyen anneLer yarrddmmmm
selammm kıslarrrrr iyi akşamlarrrr :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
modelini bilmiyorum ama arkadaşım benim sorduğum iki tip park yatak var biri sallanıyor biri sallanmayanlardan. sen sallananlardan tercih et. bende kime sorduysam park yatak al karyola beşik felan uğraşma diyolar.
selammm kıslarrrrr iyi akşamlarrrr :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ancak kendime gelebildim dunden beri hiç uyuyamadim test yaptırdım tsh 0,61 çıktı sizce iyimi bana iyiymis gibi geliyor bugün dr gideceğiz nediyecek çok merak ediyorum kendinize iyi bakın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?