günaydın kızlar :) dun akşam yemekten sonra çok kotu oldum , bir anda elim ayağım kesildi yattığım yerden kalkamadımniye oldu anlamadım ?
günaydın kızlar :) dun akşam yemekten sonra çok kotu oldum , bir anda elim ayağım kesildi yattığım yerden kalkamadımniye oldu anlamadım ?
Nasılsın taç yaprak? Ben günde 2 büyük bardak içiyorum,1 bardak da ayran veya yoğurt yiyorum ama bunların bile az olduğuna inanıyorum,kalsiyum almamız şart..Haftaya kontrole gittiğimde doktorum bana extra bir takviye verecek mi bakalım,sadece kan hapı alıyorum hala..Kizlar bu sut isini napiyorsunuz, hic icemiyorum zorla belki gunde bir bardak
Nasılsın taç yaprak? Ben günde 2 büyük bardak içiyorum,1 bardak da ayran veya yoğurt yiyorum ama bunların bile az olduğuna inanıyorum,kalsiyum almamız şart..Haftaya kontrole gittiğimde doktorum bana extra bir takviye verecek mi bakalım,sadece kan hapı alıyorum hala..
Kizlar bu sut isini napiyorsunuz, hic icemiyorum zorla belki gunde bir bardak
Ben de iyiyim çok şükür canım,koşturmacalara devam,bikaç güne eve taşınırsam ve yerleşirsem daha mutlu olucam artıkIyilik canim ne olsun, senden naber? Bana hic bisi vermedi doktor ama ben komplex vitamin hapi aliyorum dedim doktora alman sart degil sen bilirsin dedi. Ne yazikki aldigimiz kalsiyumlar yetersiz bencede, bebis nasilsa bizim rezervelerden aiyor ama kendimizede bakmamiz lazim ki dogum kolay olsun bebise bakabilecek gucumuz olsun..
Slm kızlar buraya ilk defa yazıyorum tüp bebekle hamile kaldığım için tüp bebek topiğindeydim burayada giricem artık sizi takip edicem
Slmlar kızlar nasılsınız ben çok sabırsızım 3te ayrıntılıya gircem dua edin herşey güzel çıksın sonrasıda tahlil sonuçlarını alıcaZ. Bugn yogun geçecek.Sütü ve suyu eksik etmeyin kızlar bebekler ve bizler için çok önemli heleki su sıcaklarda geldi artık bol bol su içmemiz lazım. Derin35 sende hoşgeldin :)
Slmlar kızlar nasılsınız ben çok sabırsızım 3te ayrıntılıya gircem dua edin herşey güzel çıksın sonrasıda tahlil sonuçlarını alıcaZ. Bugn yogun geçecek.Sütü ve suyu eksik etmeyin kızlar bebekler ve bizler için çok önemli heleki su sıcaklarda geldi artık bol bol su içmemiz lazım. Derin35 sende hoşgeldin :)
Hoşbulduk canım ayrıntılı ultrasona bende girdim geçen hafta çok şükür bişey çıkmadı inşallah seninde güzel çıkacak
Aramıza hoşgeldinSlm kızlar buraya ilk defa yazıyorum tüp bebekle hamile kaldığım için tüp bebek topiğindeydim burayada giricem artık sizi takip edicem
Canım sonucun inş. güzel çıkacak içini ferah tutSlmlar kızlar nasılsınız ben çok sabırsızım 3te ayrıntılıya gircem dua edin herşey güzel çıksın sonrasıda tahlil sonuçlarını alıcaZ. Bugn yogun geçecek.Sütü ve suyu eksik etmeyin kızlar bebekler ve bizler için çok önemli heleki su sıcaklarda geldi artık bol bol su içmemiz lazım. Derin35 sende hoşgeldin :)
canım dun akşamda ben ultrasondaydım çok zevkli saatlerce izliyorsun bebeğini çok güzel en güzel andı şimdiye kadarki ultrasonlardan hala etkısındeyım sureklı guler durumdayım bırde benım kopyam benım küçüğüm çok komıktı ayağını ağzına bıle soktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?