2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar :) dun akşam yemekten sonra çok kotu oldum , bir anda elim ayağım kesildi yattığım yerden kalkamadım niye oldu anlamadım ?

günaydın cnm. bana sürekli aynı şey oluyo. yemeği yedikten sonra kendime gelemiyorum kanepeye kıvrılıp kalıyorum. mutfagın halini sen düşün yani. benim genelde akşamları tansiyonum düşüyo. doktoruma söyledim fazlada tuzlu yemek istemiyorum dedim oda öyle bişey yok hamilelikte tuz gerekli şişme yapmaz ama fazla tüketme normal seviyede git dedi. bende karın batması felanda çok oluyo belim çok ağrıyo bütün şikayetlerimi söyledim doktorum dediki 5. ayı atlatırsan rahatlarsın aslında kolay diyolar ama çok zordur 5. ay dedi. bu aylarda bel ağrısı olur dedi.bakalım normale dönmeyi bekliyorum. eğilip hiçbir iş yapamıyorum süpürgeyi eşim açıyo. tuvalet banyo balkon yıkanacak hiçbirini yapamıyorum karnım batıyo korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. o yüzden her iş eşime kalıyo. daha da agırlaşıcaz bebek doğana kadar eşim çok yorulacak napalım baba olmak kolay değil

günaydın kızlar akşamları bende halsiz oluyorum sabah 7.30 uyan işe git akşam yemek çocuklar yani yoruluyorum bu yüzden akşam her tarafım ağrıyor ama olsun bebeğim için değer

bende birde eğer çok yorulmuşsam akşamları kuyruk sokumu ağrısı oluyor.ayaklarımı havaya dikip uzanıyorum biraz iyi geliyor

MerhabalarNasılsınız?Dün de yazdım ama hemen çıkmak zorunda kaldım..Elifmahsum cum henüz bitmedi malesef,hala kayınvalidemlerdeyim,iki güne inşallah taşınıcaz,sonra da yerleştirmesi var tabi..Annem ve ablam bi de yakın bir arkadaşım gelecekler yoksa ben başedemem sanırım,günden güne performansımız düşüyor,hava daha da sıcak oluyor..İiki ay sonra da bebek odasını hazırlarız Allah izin verirse bakalım o zaman nasıl gezebilicem..Allah yardımcımız olsun..

KIZLAR selamlar

kusura bakmayında bişey sormalıyım ben ishal oldum burada ishal olupta doktora giden vs.. oldu mu? doktorumu aradım dahiliyeye git demiş ama korkuyorum..

Kizlar bu sut isini napiyorsunuz, hic icemiyorum zorla belki gunde bir bardak
Nasılsın taç yaprak? Ben günde 2 büyük bardak içiyorum,1 bardak da ayran veya yoğurt yiyorum ama bunların bile az olduğuna inanıyorum,kalsiyum almamız şart..Haftaya kontrole gittiğimde doktorum bana extra bir takviye verecek mi bakalım,sadece kan hapı alıyorum hala..

Iyilik canim ne olsun, senden naber? Bana hic bisi vermedi doktor ama ben komplex vitamin hapi aliyorum dedim doktora alman sart degil sen bilirsin dedi. Ne yazikki aldigimiz kalsiyumlar yetersiz bencede, bebis nasilsa bizim rezervelerden aiyor ama kendimizede bakmamiz lazim ki dogum kolay olsun bebise bakabilecek gucumuz olsun..

Son düzenleme:
Kizlar bu sut isini napiyorsunuz, hic icemiyorum zorla belki gunde bir bardak

ben sutun tadını hamılelığımde öğrendım mecbur kokusu benı fena yapıyor toplasam 2 ltre ıçmemmişimdir onuda burnumu tıkayarak yoğurtta yıyemıyorum sadece bu ara ayrn içiyorum ve ılk 3 ayıma kadar folıkasıt sonra ıse hiç bir hap kullanmadım

Ben de iyiyim çok şükür canım,koşturmacalara devam,bikaç güne eve taşınırsam ve yerleşirsem daha mutlu olucam artık oktordan doktora da çok fark var anlamıyorum,kimileri hapa bağlıyor kimileri de benimkisi gibi kan hapından başka bişey alma diyor..Faydası ya da zararı varsa neden hemfikir değiller anlamış değilim ama ben kendi kendime gidip balık yağı alıcam en sonunda,aylardır balık yiyemiyorum bebeğe de bana da faydası olsun yani..

Slm kızlar buraya ilk defa yazıyorum tüp bebekle hamile kaldığım için tüp bebek topiğindeydim burayada giricem artık sizi takip edicem

Slmlar kızlar nasılsınız ben çok sabırsızım 3te ayrıntılıya gircem dua edin herşey güzel çıksın sonrasıda tahlil sonuçlarını alıcaZ. Bugn yogun geçecek.Sütü ve suyu eksik etmeyin kızlar bebekler ve bizler için çok önemli heleki su sıcaklarda geldi artık bol bol su içmemiz lazım. Derin35 sende hoşgeldin :)

Hoşbulduk canım ayrıntılı ultrasona bende girdim geçen hafta çok şükür bişey çıkmadı inşallah seninde güzel çıkacak

canım dun akşamda ben ultrasondaydım çok zevkli saatlerce izliyorsun bebeğini çok güzel en güzel andı şimdiye kadarki ultrasonlardan hala etkısındeyım sureklı guler durumdayım bırde benım kopyam benım küçüğüm çok komıktı ayağını ağzına bıle soktu :)

Slm kızlar buraya ilk defa yazıyorum tüp bebekle hamile kaldığım için tüp bebek topiğindeydim burayada giricem artık sizi takip edicem
Aramıza hoşgeldin Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Hepimize bebeklerimizi bağışlasın..
Canım sonucun inş. güzel çıkacak içini ferah tutBen aşırı su içiyor bile olabilirim ama cnm istiyor elimde değil ,yarasın kızıma yüzsün suyun içinde

Oy kuzucuk maşşallah ona.bizde cd alıcaz izler izler dururum artık saat bi gelseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…