2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Saol cnm inşallah
İç tabi sudan güzel bişemi var bende hamilelik öncesi hiç su içmezdim haftada2 bardak içiosam içiodum ama. Şimdi 1 litre bile yetmio

Oy kuzucuk maşşallah ona.bizde cd alıcaz izler izler dururum artık saat bi gelseydi

saatler ce bakarsın :) guzel meleğine bırde artık tam net goruyorsun kıme benzedıgını gorucen agzı burnu elleri ayakları boyu inş. senınde her şeyın uyumlu normal çıkıcak sonrası bulutların ustunde dotorun odasından çıkarsınınz acayıp heyecan verici bişi

Bebişim erkek canım sizinkiler doğal yolla hamilelik mi?

Ewet canım mucizem benim oglum 7senelik evliyim 2 kere aşılama yaptırdım en sonuncusu 2 sene önceydi olmadı ondan önce normal yolla kalmıştım ama sonuç hüsran.son 5 senedir bişe yoktu beklenmedik anda geldi yavrum kan pıhtılaşması var günlük igne coraspin folikasit ve demir hapı kullanıyorum düşük tehlikesi atlattık bebegin eşi aşagıda ve ben yatış istirahatliyim

Ay ne güzel söyledin inşallah oglum iyi olsunda başka bişe gözünmde deil :)

Canım geçmiş olsun bende çok şeyler atlattım banada hala yürümek yasak bende devamlı evdeyim arabayla ancak babamlara falan gidiyorum sadece o kadar bebişlerimiz iyi olsunda canım katlanırız biz

Kızlar merhaba,
ayrıntılı ultrasyon için etlik lokman hekim hastanesinde giren var mı? ben oraya gidiyorum ama ayrıntılı ultrasyonu nasıl bilmiyorum giden varsa yardımcı olursa sevinirim??

Canım geçmiş olsun bende çok şeyler atlattım banada hala yürümek yasak bende devamlı evdeyim arabayla ancak babamlara falan gidiyorum sadece o kadar bebişlerimiz iyi olsunda canım katlanırız biz

aynen canım saglıkla zamanında gelsinlerde ydterki onlar ıcin herseye deger

günaydın kızlar :) dun akşam yemekten sonra çok kotu oldum , bir anda elim ayağım kesildi yattığım yerden kalkamadım niye oldu anlamadım ?
tansiyonun düşüyordur benim öyle oluyor tansiyonum düşüyor

KIZLAR selamlar

kusura bakmayında bişey sormalıyım ben ishal oldum burada ishal olupta doktora giden vs.. oldu mu? doktorumu aradım dahiliyeye git demiş ama korkuyorum..
git mutlaka canım sıvı kaybı oluyor halsiz kalırsın
Kizlar bu sut isini napiyorsunuz, hic icemiyorum zorla belki gunde bir bardak
hiiiç içmiyorum süt alıyorum içim diye ama içmek hiç istemiyorum malesef
Slm kızlar buraya ilk defa yazıyorum tüp bebekle hamile kaldığım için tüp bebek topiğindeydim burayada giricem artık sizi takip edicem

hoşgellldddiiinn

Kızlar merhaba,
ayrıntılı ultrasyon için etlik lokman hekim hastanesinde giren var mı? ben oraya gidiyorum ama ayrıntılı ultrasyonu nasıl bilmiyorum giden varsa yardımcı olursa sevinirim??
slm cnm sende ankaradamısın? Genelde etlıge normale gidenler memnun ama ayrıntılı hakkında bı bılgım yok malesef

Kızlar Selammmmmmmmmmm Nasılsınızzz, Miniklerimiz Nasılll

Kızlar merhaba,

canım bende ank.dayım ve birazdan ayrıntılı ultrason için özel keçiören hastanesine gidicem. Lokman Hekime bir tanıdığımız gitti ama bazı konularda sıkıntısı oldu. Bende gidicektim ama sincan şubesine git orada da var dedi tanıdıklarım. Orasıda uzak olunca vazgeçtim.

bende özel Keçiören hastanesınde detaylıya gırdım ama bana bebegı gostermedı sadece sonuçlar ıyı gorunuyor ddı detaylı hem renlkı değil ki normalden bıraz daha fazla kalıyosun o kadar ?

Kizlar Ben cok kötüyüm biliyorum buraya yazilcak birsey degil ama ben esimi cok özledim yine agliyorum bebegimi üzüyorum hep ama elimde degilki onsuz hersey cok zor coook yasayan bilir ona cok alismistim o benim herseyim ona cok ihtiyacim var ben onu cok seviyorum rabbim kimseyi sevdiginden ayirmasin 3 ay oldu ama alisamiyorum bir türlü ne yapcam ben?bebegimden özür diliyorum herseferinden...biliyorum onu cok üzüyorum ama ne yapcamki nasil dayancam

neden kocandan ayrısın anlamadım askerdemi yoksa

Evet canim askerde

ben ilk kızıma hamileyken eşim askerdeydi.çok zordur bilirim hem yaz sıcağı karnım burnumda bir kaynanama gidiyorum bir anneme görümceme evimde kalamıyordum izin vermiyorlardı birde üstüne eşimin abisi öldü genç yaşta. o günleri hatırlayınca psikolojim bozuluyor yine sen iyisin zamansız ölümler olmasında eşin döner tez zamanda

ikinci kızıma hamileykende öbür kaynım öldü oda gençti yani iki hamileliğimde berbat geçti.inşallah rabbimin izniyle bu hamileliğim güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…