Aramıza hoşgeldinAllah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Hepimize bebeklerimizi bağışlasın..
Canım sonucun inş. güzel çıkacak içini ferah tutBen aşırı su içiyor bile olabilirim ama cnm istiyor elimde değil ,yarasın kızıma yüzsün suyun içinde
Oy kuzucuk maşşallah ona.bizde cd alıcaz izler izler dururum artık saat bi gelseydi
Bebişim erkek canım sizinkiler doğal yolla hamilelik mi?
saatler ce bakarsın :) guzel meleğine bırde artık tam net goruyorsun kıme benzedıgını gorucen agzı burnu elleri ayakları boyu inş. senınde her şeyın uyumlu normal çıkıcak sonrası bulutların ustunde dotorun odasından çıkarsınınz acayıp heyecan verici bişi
Ewet canım mucizem benim oglum 7senelik evliyim 2 kere aşılama yaptırdım en sonuncusu 2 sene önceydi olmadı ondan önce normal yolla kalmıştım ama sonuç hüsran.son 5 senedir bişe yoktu beklenmedik anda geldi yavrum kan pıhtılaşması var günlük igne coraspin folikasit ve demir hapı kullanıyorum düşük tehlikesi atlattık bebegin eşi aşagıda ve ben yatış istirahatliyim
Canım geçmiş olsun bende çok şeyler atlattım banada hala yürümek yasak bende devamlı evdeyim arabayla ancak babamlara falan gidiyorum sadece o kadar bebişlerimiz iyi olsunda canım katlanırız biz
tansiyonun düşüyordur benim öyle oluyor tansiyonum düşüyorgünaydın kızlar :) dun akşam yemekten sonra çok kotu oldum , bir anda elim ayağım kesildi yattığım yerden kalkamadımniye oldu anlamadım ?
MerhabalarNasılsınız?Dün de yazdım ama hemen çıkmak zorunda kaldım..Elifmahsum cum henüz bitmedi malesef,hala kayınvalidemlerdeyim,iki güne inşallah taşınıcaz,sonra da yerleştirmesi var tabi..Annem ve ablam bi de yakın bir arkadaşım gelecekler yoksa ben başedemem sanırım,günden güne performansımız düşüyor,hava daha da sıcak oluyor..İiki ay sonra da bebek odasını hazırlarız Allah izin verirse bakalım o zaman nasıl gezebilicem.. Allah yardımcımız olsun..
Allah kolaylık versin canım
git mutlaka canım sıvı kaybı oluyor halsiz kalırsınKIZLAR selamlar
kusura bakmayında bişey sormalıyım ben ishal oldum burada ishal olupta doktora giden vs.. oldu mu? doktorumu aradım dahiliyeye git demiş ama korkuyorum..
hiiiç içmiyorum süt alıyorum içim diye ama içmek hiç istemiyorum malesefKizlar bu sut isini napiyorsunuz, hic icemiyorum zorla belki gunde bir bardak
Slm kızlar buraya ilk defa yazıyorum tüp bebekle hamile kaldığım için tüp bebek topiğindeydim burayada giricem artık sizi takip edicem
slm cnm sende ankaradamısın? Genelde etlıge normale gidenler memnun ama ayrıntılı hakkında bı bılgım yok malesefKızlar merhaba,
ayrıntılı ultrasyon için etlik lokman hekim hastanesinde giren var mı? ben oraya gidiyorum ama ayrıntılı ultrasyonu nasıl bilmiyorum giden varsa yardımcı olursa sevinirim??
Kızlar merhaba,
ayrıntılı ultrasyon için etlik lokman hekim hastanesinde giren var mı? ben oraya gidiyorum ama ayrıntılı ultrasyonu nasıl bilmiyorum giden varsa yardımcı olursa sevinirim??
teşekkürler canım sanada hayırlı olsunnn, hoşgeldinnoncelikle butun anneler hayirli olsun
bende ekimde dogum yapacam benimde eklermisiniz listeye
Kizlar Ben cok kötüyüm biliyorum buraya yazilcak birsey degil ama ben esimi cok özledim yine agliyorum bebegimi üzüyorum hepama elimde degilki onsuz hersey cok zor coook yasayan bilir ona cok alismistim o benim herseyim ona cok ihtiyacim var ben onu cok seviyorum rabbim kimseyi sevdiginden ayirmasin 3 ay oldu ama alisamiyorum bir türlü ne yapcam ben?bebegimden özür diliyorum herseferinden...biliyorum onu cok üzüyorum ama ne yapcamki nasil dayancam
Evet canim askerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?