ben ilk kızıma hamileyken eşim askerdeydi.çok zordur bilirim hem yaz sıcağı karnım burnumda bir kaynanama gidiyorum bir anneme görümceme evimde kalamıyordum izin vermiyorlardı birde üstüne eşimin abisi öldü genç yaşta. o günleri hatırlayınca psikolojim bozuluyor yine sen iyisin zamansız ölümler olmasında eşin döner tez zamanda
ikinci kızıma hamileykende öbür kaynım öldü oda gençti yani iki hamileliğimde berbat geçti.inşallah rabbimin izniyle bu hamileliğim güzel geçer
amin inşallah.bende felaket tellalı gibi oldumInsaallah canim basin sagolsun rabbim birdaha göstermesin
KIZLAR selamlar
kusura bakmayında bişey sormalıyım ben ishal oldum burada ishal olupta doktora giden vs.. oldu mu? doktorumu aradım dahiliyeye git demiş ama korkuyorum..
Liste varmış ekleniyosa bende verebilirim bilgilerimi
kızlar bilgileri loori arkadaşımız ekliyor o da şu an tatilde ama siz özelden ona bilgilerinizi mesaj atın o dönünce ekler sizioncelikle butun anneler hayirli olsun
bende ekimde dogum yapacam benimde eklermisiniz listeye
kızlar tetanoz asımı oldum bugun. yarında kahvaltıdan 2 saat sonra tekrar gıtcem saglık ocagına tokluk kan sekerıne bakılcakmıs. sizlerınde bakıldımı tokluk kan sekerine ?
kızlar tetanoz asımı oldum bugun. yarında kahvaltıdan 2 saat sonra tekrar gıtcem saglık ocagına tokluk kan sekerıne bakılcakmıs. sizlerınde bakıldımı tokluk kan sekerine ?
geçmiş olsun ben de geçen hafta ishal ve kusma yaşadım kötüydüm bayağı dahiliyeye gittim bazı testler yaptı.tahliller temiz çıktı bi de antibiyotik verdi ama ben kullanmadım bişey olmaz dedi ama ben yine kullanmadım içim rahat etmedi...muz yedim bi de bir tatlı kaşığı türk kahvesinin üstüne limon sık ve ye onu arada .Onunla iyileştim :)
Allah yardımcın olsun canım yaa, hamilelik çok duygusal bi dönem, bütün dünyan değişiyor. Bunları yaşaman çok normal ama eşin konusunda ne diyeceğimi bilemiyorumKizlar Ben cok kötüyüm biliyorum buraya yazilcak birsey degil ama ben esimi cok özledim yine agliyorum bebegimi üzüyorum hepama elimde degilki onsuz hersey cok zor coook yasayan bilir ona cok alismistim o benim herseyim ona cok ihtiyacim var ben onu cok seviyorum rabbim kimseyi sevdiginden ayirmasin 3 ay oldu ama alisamiyorum bir türlü ne yapcam ben?bebegimden özür diliyorum herseferinden...biliyorum onu cok üzüyorum ama ne yapcamki nasil dayancam
ben ilk defa gittim, normalde ıspartada kalıyorum. Biraz mecburi oldu açıkcası. Yarın sabah için randevu verdi dr. Renkli olmadığını biliyorum. Renkli bundan farklı cnm. Bakalım benim nasıl geçecek.bende özel Keçiören hastanesınde detaylıya gırdım ama bana bebegı gostermedı sadece sonuçlar ıyı gorunuyor ddı detaylı hem renlkı değil ki normalden bıraz daha fazla kalıyosun o kadar ?
geçmiş olsun canımmm, benimde bu ara olmam gerekiyo, aşıdan korkmam ama yan etkileri zorlarsa diye korkuyorum. Sende nasıl oldu ?kızlar tetanoz asımı oldum bugun. yarında kahvaltıdan 2 saat sonra tekrar gıtcem saglık ocagına tokluk kan sekerıne bakılcakmıs. sizlerınde bakıldımı tokluk kan sekerine ?
hoşgeldinnn.. şükür iyi canım seninde iyidir inşallah :)kızlar ben geldim yeni resimler ekledim çicişler ve göbüşler topiğine
nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bakalım
gözünaydın canımmm maşallah diyelimmm minişimize :)slmlar kızlar biz geldik once ayrıntılıya gırdık cok guzel ya burun deliklerine kadar baktılar oglum ıkı elıyle gozlerını kapattı ayagını agzına soktu oglum cok yakısıklı teyzeleri. Ama kan ve idrar biraz problemlı cıktı kansızlık var idrardada iltihap ve kan cıktı kan kullandıgım ıgneden olmus iltihap icinde bol su ıceceksin dedı of zaten deli gibi su içiyorum
masallah tum bebişlere canım sanada gecmış olsun bian once atlatırsın ınsallahAllah yardımcın olsun canım yaa, hamilelik çok duygusal bi dönem, bütün dünyan değişiyor. Bunları yaşaman çok normal ama eşin konusunda ne diyeceğimi bilemiyorumAma bizler hep yanındayız. Aynı şeyleri yaşıyoruz :)
ben ilk defa gittim, normalde ıspartada kalıyorum. Biraz mecburi oldu açıkcası. Yarın sabah için randevu verdi dr. Renkli olmadığını biliyorum. Renkli bundan farklı cnm. Bakalım benim nasıl geçecek.
geçmiş olsun canımmm, benimde bu ara olmam gerekiyo, aşıdan korkmam ama yan etkileri zorlarsa diye korkuyorum. Sende nasıl oldu ?
hoşgeldinnn.. şükür iyi canım seninde iyidir inşallah :)
gözünaydın canımmm maşallah diyelimmm minişimize :)İdrarda bnmde hafif bi enfeksiyon var, bi de grip oldum sorma gitsin :2:
Kızlar Selammmmmmmmmmm Nasılsınızzz, Miniklerimiz Nasılll
canım bende ank.dayım ve birazdan ayrıntılı ultrason için özel keçiören hastanesine gidicem. Lokman Hekime bir tanıdığımız gitti ama bazı konularda sıkıntısı oldu. Bende gidicektim ama sincan şubesine git orada da var dedi tanıdıklarım. Orasıda uzak olunca vazgeçtim.
yeni uyeLıkten muteveLLıt ozeL msg yazamıorum kusura bakmayınn
Loooriii Listeyi yeniLemiyecek msnnnn????? bekLioruz hergun son satırda ozge17 yi gormekten sıkıLdım:)
yeni uyeLıkten muteveLLıt ozeL msg yazamıorum kusura bakmayınn
Loooriii Listeyi yeniLemiyecek msnnnn????? bekLioruz hergun son satırda ozge17 yi gormekten sıkıLdım:)
slmlar kızlar biz geldik once ayrıntılıya gırdık cok guzel ya burun deliklerine kadar baktılar oglum ıkı elıyle gozlerını kapattı ayagını agzına soktu oglum cok yakısıklı teyzeleri. Ama kan ve idrar biraz problemlı cıktı kansızlık var idrardada iltihap ve kan cıktı kan kullandıgım ıgneden olmus iltihap icinde bol su ıceceksin dedı of zaten deli gibi su içiyorum
Canım çok sevindim,hissetmek çok özel ve anlatılmaz bir duygu yaşadıkça güzelliğini anlayabiliyorsunkızlar kızımın hareketleri ilk defa bugün dışardan da görüldü çook mutlu etti annesini ama babası göremedi malesef çünkü babasını ben de 4 gündür göremiyorum polis eşi olmak çook zoorr bu olaylar yüzünden eve 3-4 saatliğine anca gelebiliyor o da sabaha karşı gün ağarınca yine gidiyor evde bunalıma girdim resmen yaaaa sıkıntıdan patlıyorumm
canım bebeğin iyi olmasına sevindimumarım diğer rahatsızlıklarında geçer en son kontrole gittiğmde bende de kansızlık çıktı bebek büyüyüp rezevleri tüketiyor ondan kan hapı kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?