2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Amin canIm ama insan ihriyaci oldugunda esinin yaninda olmasini istiyor..bide ben herseyimi birtek esimle paylasirim kimseyle onunla konustugum gibi konusmadim konusamamda ne annemle ne ablalarimla.bi sikintim olunca o vardi hep yanimda simdi cok zoruma gidiyor alisamadim hala..evet sendede zor olmus ordan oraya ben ailemle kaliyorum yurt disinda ordan oraya gitme problemim yok cok sükür

kızlar tetanoz asımı oldum bugun. yarında kahvaltıdan 2 saat sonra tekrar gıtcem saglık ocagına tokluk kan sekerıne bakılcakmıs. sizlerınde bakıldımı tokluk kan sekerine ?

KIZLAR selamlar

kusura bakmayında bişey sormalıyım ben ishal oldum burada ishal olupta doktora giden vs.. oldu mu? doktorumu aradım dahiliyeye git demiş ama korkuyorum..

geçmiş olsun ben de geçen hafta ishal ve kusma yaşadım kötüydüm bayağı dahiliyeye gittim bazı testler yaptı.tahliller temiz çıktı bi de antibiyotik verdi ama ben kullanmadım bişey olmaz dedi ama ben yine kullanmadım içim rahat etmedi...muz yedim bi de bir tatlı kaşığı türk kahvesinin üstüne limon sık ve ye onu arada .Onunla iyileştim :)

Liste varmış ekleniyosa bende verebilirim bilgilerimi

oncelikle butun anneler hayirli olsun
bende ekimde dogum yapacam benimde eklermisiniz listeye
kızlar bilgileri loori arkadaşımız ekliyor o da şu an tatilde ama siz özelden ona bilgilerinizi mesaj atın o dönünce ekler sizi
kızlar tetanoz asımı oldum bugun. yarında kahvaltıdan 2 saat sonra tekrar gıtcem saglık ocagına tokluk kan sekerıne bakılcakmıs. sizlerınde bakıldımı tokluk kan sekerine ?

benim sadece açlık baktılar demek senin ordaki sağlık ocağı daha ayrıntılı bakıyor...bu arada kızlar şeker yükleme testini sağlık ocağı da yapıyormuş özele giden arkadaşlar orda yaptırabilirsiniz boşuna para vermiş olmazsınız

kızlar ben geldim yeni resimler ekledim çicişler ve göbüşler topiğine
nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bakalım

canım ilk başta bakılmıyor mu hani kan tahlili istiyor doktor birçok o zaman
benim şeker yüklemem 18 haziran günü beklemek zor geliyor allahtan bebelerimiz hareketlendide birde onu dert etmiyoruz sadece merak ediyorum nasıl büyüdü mü diye

BENDE doktora gitmedim aynen senin yaptığın gibi yaptım kahve limon ver muz yedim yemek olarak da ve durdu bi kaç saattir.. halsizliğim falanda yok.. gitmedim işte ama gitsem mi diye bu sefer de düşünmüyor değilimde ne dicem ishaldim geçti ama yinede geldim mi desem bilemedim ki_

KIZLAR ya bide bebeklerinizi nasıl hissediyorsunuz.. pıtpıt olarak mı? Kuvvetli mi? bide günde yaklaşık kaç kez vuruyor acaba

slmlar kızlar biz geldik once ayrıntılıya gırdık cok guzel ya burun deliklerine kadar baktılar oglum ıkı elıyle gozlerını kapattı ayagını agzına soktu oglum cok yakısıklı teyzeleri. Ama kan ve idrar biraz problemlı cıktı kansızlık var idrardada iltihap ve kan cıktı kan kullandıgım ıgneden olmus iltihap icinde bol su ıceceksin dedı of zaten deli gibi su içiyorum

Allah yardımcın olsun canım yaa, hamilelik çok duygusal bi dönem, bütün dünyan değişiyor. Bunları yaşaman çok normal ama eşin konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum Ama bizler hep yanındayız. Aynı şeyleri yaşıyoruz :)

bende özel Keçiören hastanesınde detaylıya gırdım ama bana bebegı gostermedı sadece sonuçlar ıyı gorunuyor ddı detaylı hem renlkı değil ki normalden bıraz daha fazla kalıyosun o kadar ?
ben ilk defa gittim, normalde ıspartada kalıyorum. Biraz mecburi oldu açıkcası. Yarın sabah için randevu verdi dr. Renkli olmadığını biliyorum. Renkli bundan farklı cnm. Bakalım benim nasıl geçecek.

geçmiş olsun canımmm, benimde bu ara olmam gerekiyo, aşıdan korkmam ama yan etkileri zorlarsa diye korkuyorum. Sende nasıl oldu ?

kızlar ben geldim yeni resimler ekledim çicişler ve göbüşler topiğine
nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bakalım
hoşgeldinnn.. şükür iyi canım seninde iyidir inşallah :)

gözünaydın canımmm maşallah diyelimmm minişimize :) İdrarda bnmde hafif bi enfeksiyon var, bi de grip oldum sorma gitsin :2:

Deren'im 2 gündür babasını uyutmuyo
ei karnımda haraketlerini dinlerken uyuyakalıyo babası
artık gayet şiddetlendirdi kuzum allahım çok özel bişey yaa

masallah tum bebişlere canım sanada gecmış olsun bian once atlatırsın ınsallah

ankaraLı hamişim nasıLsın :)
2 hafta sonra son kontroLum için ozgur (deren) beyin kontroLune ankara ya geLeceım ınsaLLah:)
geLmısken ceyız ısLerıne gıreyım dıorummmm
hangı semtte hangı magazaLarı ya da hangı avm de hangı magazaLarı onerırsın??

kızLaaaarrr

onceLıkLe hepınıze agrısız sızısız muthıs hamıLeLıkLER dıLıorummm ınsaLLLahh
umarım cekmezsınız ama sız de benım gbı anı batma sekLınde gogsunuzde agrı,sancı cekerseniz die yazıorumm; sakın benım gbı panıkLemeyın sut kanaLLarınız genısLıomus anacmmmm sakın korkmayın

ayrıca teezusLarı ogLusumun kıLosu 370gr boyu 24cm eLLerınızden oper.....

yeni uyeLıkten muteveLLıt ozeL msg yazamıorum kusura bakmayınn

Loooriii Listeyi yeniLemiyecek msnnnn????? bekLioruz hergun son satırda ozge17 yi gormekten sıkıLdım:)

kızlar kızımın hareketleri ilk defa bugün dışardan da görüldü çook mutlu etti annesini ama babası göremedi malesef çünkü babasını ben de 4 gündür göremiyorum polis eşi olmak çook zoorr bu olaylar yüzünden eve 3-4 saatliğine anca gelebiliyor o da sabaha karşı gün ağarınca yine gidiyor evde bunalıma girdim resmen yaaaa sıkıntıdan patlıyorumm

canım bebeğin iyi olmasına sevindim umarım diğer rahatsızlıklarında geçer en son kontrole gittiğmde bende de kansızlık çıktı bebek büyüyüp rezevleri tüketiyor ondan kan hapı kullanıyor musun

Canım çok sevindim,hissetmek çok özel ve anlatılmaz bir duygu yaşadıkça güzelliğini anlayabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…