Allah yardımcın olsun canım yaa, hamilelik çok duygusal bi dönem, bütün dünyan değişiyor. Bunları yaşaman çok normal ama eşin konusunda ne diyeceğimi bilemiyorumAma bizler hep yanındayız. Aynı şeyleri yaşıyoruz :)
ben ilk defa gittim, normalde ıspartada kalıyorum. Biraz mecburi oldu açıkcası. Yarın sabah için randevu verdi dr. Renkli olmadığını biliyorum. Renkli bundan farklı cnm. Bakalım benim nasıl geçecek.
geçmiş olsun canımmm, benimde bu ara olmam gerekiyo, aşıdan korkmam ama yan etkileri zorlarsa diye korkuyorum. Sende nasıl oldu ?
hoşgeldinnn.. şükür iyi canım seninde iyidir inşallah :)
gözünaydın canımmm maşallah diyelimmm minişimize :)İdrarda bnmde hafif bi enfeksiyon var, bi de grip oldum sorma gitsin :2:
sağolll canım benimmmm inşallahhmasallah tum bebişlere canım sanada gecmış olsun bian once atlatırsın ınsallah
ankaraLı hamişim nasıLsın :)
2 hafta sonra son kontroLum için ozgur (deren) beyin kontroLune ankara ya geLeceım ınsaLLah:)
geLmısken ceyız ısLerıne gıreyım dıorummmm
hangı semtte hangı magazaLarı ya da hangı avm de hangı magazaLarı onerırsın??
saol canım iyiyim şükür, sen nasılsınnn :) maşallahh bebişin baya büyümüşşşşkızLaaaarrr
onceLıkLe hepınıze agrısız sızısız muthıs hamıLeLıkLER dıLıorummm ınsaLLLahh
umarım cekmezsınız ama sız de benım gbı anı batma sekLınde gogsunuzde agrı,sancı cekerseniz die yazıorumm; sakın benım gbı panıkLemeyın sut kanaLLarınız genısLıomus anacmmmm sakın korkmayın
ayrıca teezusLarı ogLusumun kıLosu 370gr boyu 24cm eLLerınızden oper.....
aynen öyle canımmmmCok sagol canim bunu duyduguma cok sevindim..evet bide hamilelik te insan daha duygusal oluyor
ah canım polis eşi olmanın ne demek oldugunu bende biliorum eşim şuan benim yanımda izinli onun için şanslıyım perşembeye kadar perşembe gidecek gene ayrı düşücezkızlar kızımın hareketleri ilk defa bugün dışardan da görüldü çook mutlu etti annesini ama babası göremedi malesef çünkü babasını ben de 4 gündür göremiyorum polis eşi olmak çook zoorr bu olaylar yüzünden eve 3-4 saatliğine anca gelebiliyor o da sabaha karşı gün ağarınca yine gidiyor evde bunalıma girdim resmen yaaaa sıkıntıdan patlıyorumm
canım bebeğin iyi olmasına sevindimumarım diğer rahatsızlıklarında geçer en son kontrole gittiğmde bende de kansızlık çıktı bebek büyüyüp rezevleri tüketiyor ondan kan hapı kullanıyor musun
Ezinecim senin randevunun güzel geçmesine de çok sevindim,darısı başıma pazartesiye
ezine'mmm hava yine kapandı yavvv, mahvetti bizii :26:
aynen yaa, bende kontrole giderken felan gayet güseldi. Şimdi burda da hafiften yağmaya başladı.ya hiç sorma gündüz işlerimi hallederken çok güzel vede çok sıcaktı şimdi o havadan eser yok biraz önce yagmur bile yagdı
aynen yaa, bende kontrole giderken felan gayet güseldi. Şimdi burda da hafiften yağmaya başladı.
Bi de akşam olunca insan zaten sıkılıyo, hava da eşlik ediyo
sıcakların geç gelmesi iyi canım ama böyle değişkenlik olmasıda kötü, şaştım kaldım :)ewet ama biraz sıcaklar geç gelse iyimi olacak ne agırlaştıkça sıcaklarda artacak yanacaz
sıcakların geç gelmesi iyi canım ama böyle değişkenlik olmasıda kötü, şaştım kaldım :)
kesinlikle öyle canım, hamilelik psikolojisinden dolayı daha fazla etkileniyoruz. Hele ben bazen buluttan bile nem kapıyorum, kızmayacağım şeylere kızıyorum, tuhafffaynen canım yavaş yavaş ısınsa ne güzel olur bölede bi sıcak bi soguk.
ama ben havanın kapalı olmasından muzdaribim beni etkileyen tek şey busıralar
kesinlikle öyle canım, hamilelik psikolojisinden dolayı daha fazla etkileniyoruz. Hele ben bazen buluttan bile nem kapıyorum, kızmayacağım şeylere kızıyorum, tuhafff
öyle canımmmAllah eşlerimize sabır versinde olsun hamileyiz ne yapalım
Evet canım ankaraların ben normal kontrollere lokman hekime gidiyorum zaten ama detaylı merak ettim ..slm cnm sende ankaradamısın? Genelde etlıge normale gidenler memnun ama ayrıntılı hakkında bı bılgım yok malesef
Canım gittin mi nasıl orası memnun kaldın mı ayrıntılı ultrasyondan bilgi verirsen sevinirim ..Kızlar Selammmmmmmmmmm Nasılsınızzz, Miniklerimiz Nasılll
canım bende ank.dayım ve birazdan ayrıntılı ultrason için özel keçiören hastanesine gidicem. Lokman Hekime bir tanıdığımız gitti ama bazı konularda sıkıntısı oldu. Bende gidicektim ama sincan şubesine git orada da var dedi tanıdıklarım. Orasıda uzak olunca vazgeçtim.
Evet canım ankaraların ben normal kontrollere lokman hekime gidiyorum zaten ama detaylı merak ettim ..
Canım gittin mi nasıl orası memnun kaldın mı ayrıntılı ultrasyondan bilgi verirsen sevinirim ..
Slm kızlar buraya ilk defa yazıyorum tüp bebekle hamile kaldığım için tüp bebek topiğindeydim burayada giricem artık sizi takip edicem
kızlar tetanoz asımı oldum bugun. yarında kahvaltıdan 2 saat sonra tekrar gıtcem saglık ocagına tokluk kan sekerıne bakılcakmıs. sizlerınde bakıldımı tokluk kan sekerine ?
BENDE doktora gitmedim aynen senin yaptığın gibi yaptım kahve limon ver muz yedim yemek olarak da ve durdu bi kaç saattir.. halsizliğim falanda yok.. gitmedim işte ama gitsem mi diye bu sefer de düşünmüyor değilimde ne dicem ishaldim geçti ama yinede geldim mi desem bilemedim ki_
KIZLAR ya bide bebeklerinizi nasıl hissediyorsunuz.. pıtpıt olarak mı? Kuvvetli mi? bide günde yaklaşık kaç kez vuruyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?