2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Cok sagol canim bunu duyduguma cok sevindim..evet bide hamilelik te insan daha duygusal oluyor

masallah tum bebişlere canım sanada gecmış olsun bian once atlatırsın ınsallah
sağolll canım benimmmm inşallahh
saol canım iyiyim şükür, sen nasılsınnn :) maşallahh bebişin baya büyümüşşşş benimde bugn kont. vardı 380 gr olmus, boyunu sölemedi. yarında detaylıya gidicem bakalım :)
Ben çeyiz alışverişi özellikle samanpazarına gitmeni tavsiye ederim Ulusta. Her konuda çok güzel şeyler bulabilirsin :)
özellikle bakmak istediğin bişey var mı ?
Bu arada gögüs ağrısına yazdığın şeyler içimi rahatlattı, özellikle sağ göğsümde vardı bnmde, içim içimi kemiriyodu basen :))

Cok sagol canim bunu duyduguma cok sevindim..evet bide hamilelik te insan daha duygusal oluyor
aynen öyle canımmmm

ah canım polis eşi olmanın ne demek oldugunu bende biliorum eşim şuan benim yanımda izinli onun için şanslıyım perşembeye kadar perşembe gidecek gene ayrı düşücez
ya bu renkli ultrason çok güzel ya bebişi ölece görüyosun kullanıyorum canım kan hapını ama yetmio galiba biraz pekmz üzüm falan artırmam lazım sanırım
Ezinecim senin randevunun güzel geçmesine de çok sevindim,darısı başıma pazartesiye

çok saol canım seninkide çok güzel geçecek emin ol 1 aydır bugünü bekliodum :) bide ayrıntılı renkli olunca bittim bittim 20 dakika doya doya bebegimi gördüm 520 gr olmuş ortalama 26 cm tahmini dogum tarihimizde 12inden 7sine geriledi gün önde yavrum

Son düzenleme:
ya hiç sorma gündüz işlerimi hallederken çok güzel vede çok sıcaktı şimdi o havadan eser yok biraz önce yagmur bile yagdı
aynen yaa, bende kontrole giderken felan gayet güseldi. Şimdi burda da hafiften yağmaya başladı.
Bi de akşam olunca insan zaten sıkılıyo, hava da eşlik ediyo

aynen yaa, bende kontrole giderken felan gayet güseldi. Şimdi burda da hafiften yağmaya başladı.
Bi de akşam olunca insan zaten sıkılıyo, hava da eşlik ediyo

ewet ama biraz sıcaklar geç gelse iyimi olacak ne agırlaştıkça sıcaklarda artacak yanacaz

sıcakların geç gelmesi iyi canım ama böyle değişkenlik olmasıda kötü, şaştım kaldım :)

aynen canım yavaş yavaş ısınsa ne güzel olur bölede bi sıcak bi soguk.
ama ben havanın kapalı olmasından muzdaribim beni etkileyen tek şey busıralar

aynen canım yavaş yavaş ısınsa ne güzel olur bölede bi sıcak bi soguk.
ama ben havanın kapalı olmasından muzdaribim beni etkileyen tek şey busıralar
kesinlikle öyle canım, hamilelik psikolojisinden dolayı daha fazla etkileniyoruz. Hele ben bazen buluttan bile nem kapıyorum, kızmayacağım şeylere kızıyorum, tuhafff

slm cnm sende ankaradamısın? Genelde etlıge normale gidenler memnun ama ayrıntılı hakkında bı bılgım yok malesef
Evet canım ankaraların ben normal kontrollere lokman hekime gidiyorum zaten ama detaylı merak ettim ..
Canım gittin mi nasıl orası memnun kaldın mı ayrıntılı ultrasyondan bilgi verirsen sevinirim ..

Evet canım ankaraların ben normal kontrollere lokman hekime gidiyorum zaten ama detaylı merak ettim ..

Canım gittin mi nasıl orası memnun kaldın mı ayrıntılı ultrasyondan bilgi verirsen sevinirim ..

canım bugün kontrole gittim, açıkcası dr.u görünce bile içime sinmedi. ayrıntılı içinde sabah 9.30 da randevum var bakalım. Durumu yine yazarım kuzum.

Canım bol su içmeyi ihmal etme. İshal olunca su kaybı oluyor ya.
Ben pit pit diye vurduğunu hissediyorum. Bazen çoğalıyor, bazen azalıyor.

kızlarrr iyi akşamlar, bi sorum var.
sağ yan ağrısı çeken var mı aranızda ? Özellikle ayağa kalktığımda artıyo, oturunca rahatlıyorum biraz.

slm kızlar çooook uzun zamandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum sizleri maşşalah iyikötü yarıyı geçtik hepimiz.bugün bayağı rahatsızdım ben üşüttüm galiba idrar yaparken yanma falan oluyo bi de tsh yüksek çıktı onun içinde yarın gidip ilaç yazdırmam lazım ama canım o kadar sıkkın ki kaç gündür eşimi doğru düzgün göremiyorum bitsin şu olaylar artık gergün geceye gidiyo patlıyorum artık evdeyim sürekli tayinde çıktı bi yandan ev topluyorum ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…