meb cnm hoşgeldin. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda eşine kavuştursun inşallah.. bu arada geçmiş olsun, bu aralar üşütmek rövaçta sanırım, herkeste bi şekilde kendini belli ediyoslm kızlar çooook uzun zamandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum sizleri maşşalah iyikötü yarıyı geçtik hepimiz.bugün bayağı rahatsızdım ben üşüttüm galiba idrar yaparken yanma falan oluyo bi de tsh yüksek çıktı onun içinde yarın gidip ilaç yazdırmam lazım ama canım o kadar sıkkın ki kaç gündür eşimi doğru düzgün göremiyorum bitsin şu olaylar artık gergün geceye gidiyo patlıyorum artık evdeyim sürekli tayinde çıktı bi yandan ev topluyorum ..
senin de eşin polis canım desene aynı durumdayız evde sıkıntıdan patladım kaç gündür gece gündüz görevde adamslm kızlar çooook uzun zamandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum sizleri maşşalah iyikötü yarıyı geçtik hepimiz.bugün bayağı rahatsızdım ben üşüttüm galiba idrar yaparken yanma falan oluyo bi de tsh yüksek çıktı onun içinde yarın gidip ilaç yazdırmam lazım ama canım o kadar sıkkın ki kaç gündür eşimi doğru düzgün göremiyorum bitsin şu olaylar artık gergün geceye gidiyo patlıyorum artık evdeyim sürekli tayinde çıktı bi yandan ev topluyorum ..
kızlarrr iyi akşamlar, bi sorum var.
sağ yan ağrısı çeken var mı aranızda ? Özellikle ayağa kalktığımda artıyo, oturunca rahatlıyorum biraz.
Cnm senin olduğun haftaya gelmedim daha ama bildiğim kadarıyla 22. haftadan sonra bebişin hareketleri tamamen net hissedilmekle birlikte, artık düzenede girmeye başlıyomuş. Bir de pozisyondan dolayı kimi zaman hissedilmeyebiliyomuş. Benimde 2 gündür neredeyse hiç hareket yoktu ama bugün ultrasonda kıpır kıpırdı.Kizlar bugün oglum cok az hareket etti hatta etmefi desek daha iyi olur..korkuyla suan eder diye bekliyorum ama tik yok.ne yapsam etsem olmuyo.Sizde de böylemiydi??
Kizlar bugün oglum cok az hareket etti hatta etmefi desek daha iyi olur..korkuyla suan eder diye bekliyorum ama tik yok.ne yapsam etsem olmuyo.Sizde de böylemiydi??
meb cnm hoşgeldin. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda eşine kavuştursun inşallah.. bu arada geçmiş olsun, bu aralar üşütmek rövaçta sanırım, herkeste bi şekilde kendini belli ediyobende nezle var, hafif enfeksiyon var, şimdide sağ yan ağrısı. vallahi ne yapacağımı şaşırdım sen nerelisin, tayin nere ?
sırtta kaburganın hemen altındaki boşlukta hissettim canım, gaz sıkışması gibiydi. Daha öncede böbrek taşı düşürdüğüm için ondan da şüphelendim ama oturduğumda rahat bırakmazdı onun ağrısı. Oturunca sadece kasıkda hissediyorum hafiften. Normalde sağ kasıkta olan ağrım için dr normal dedi, 2 3 hafta sonra bebiş mesane üzerinden kalkınca geçermiş.:26:senin de eşin polis canım desene aynı durumdayız evde sıkıntıdan patladım kaç gündür gece gündüz görevde adam
yan derken canım kasık ağrısı mı
senin de eşin polis canım desene aynı durumdayız evde sıkıntıdan patladım kaç gündür gece gündüz görevde adam
aynen canım hep aynı onlara da yazık bize de valla biri polise laf atsa parçalayasım geliyo sanki onların hiç ailesi yok kaç gündüz gece gündüz demeden çalışıyolar allah yardımcıları olsun inş. bu olaylarda biterde hayırlısıyla normale döner herşey(
sırtta kaburganın hemen altındaki boşlukta hissettim canım, gaz sıkışması gibiydi. Daha öncede böbrek taşı düşürdüğüm için ondan da şüphelendim ama oturduğumda rahat bırakmazdı onun ağrısı. Oturunca sadece kasıkda hissediyorum hafiften. Normalde sağ kasıkta olan ağrım için dr normal dedi, 2 3 hafta sonra bebiş mesane üzerinden kalkınca geçermiş.:26:
senin de eşin polis canım desene aynı durumdayız evde sıkıntıdan patladım kaç gündür gece gündüz görevde adam
aynen canım hep aynı onlara da yazık bize de valla biri polise laf atsa parçalayasım geliyo sanki onların hiç ailesi yok kaç gündüz gece gündüz demeden çalışıyolar allah yardımcıları olsun inş. bu olaylarda biterde hayırlısıyla normale döner herşey(
aynen benimde senin gibi boğasım parçalayasım geliyor sanki onlar bu durumdan çok memnunmuş gibi dün gece 5te geldi eşim ve sabah yine gitti daha gelmedi bakalım ne zaman gelir istanbulda mısın canım sen biz de seneye doğu görevi isteyelim diyoruz burda ikide bir çevikten çaağırıyolar onu bıktık bu tür olaylardan valla
bende aynı düşüncedeyim canımcım, havalar malesef kiii çok tutarsız, psikolojik olarakta çok etkileniyoruz :44:hımm anladım canım benimde yan karın kaslarım da ağrı var galiba karnımız büyüdüğü için kaslar geriliyor diye düşünüyorum ben ama gaz sancısı da olabilir tabi kendini sıcak tut 2 gündür havalar çok kararsız setrediyor ondan olabilir
aynen benimde senin gibi boğasım parçalayasım geliyor sanki onlar bu durumdan çok memnunmuş gibi dün gece 5te geldi eşim ve sabah yine gitti daha gelmedi bakalım ne zaman gelir istanbulda mısın canım sen biz de seneye doğu görevi isteyelim diyoruz burda ikide bir çevikten çaağırıyolar onu bıktık bu tür olaylardan valla
evt cnm istanbul şişlide çalışıyo seninki çevikmi benim eşim karakolcu ama yan ekip olarak çağırıyolar aynı benimkide yok şimdi evde dur tek başıma çok sıkılıyorum artık bence isteyin zaten burdan kurtulmak en iyisi ama hayırlısı neyse yine de o olsun inşallah.
evt cnm istanbul şişlide çalışıyo seninki çevikmi benim eşim karakolcu ama yan ekip olarak çağırıyolar aynı benimkide yok şimdi evde dur tek başıma çok sıkılıyorum artık bence isteyin zaten burdan kurtulmak en iyisi ama hayırlısı neyse yine de o olsun inşallah.
aslında büroda ama önce çevikteydi orda kaydı olduğu için şimdi en ufak olayda çağırıyolar malese...Allah bütün polislerin ve askerlerin yardımcısı olsun işleri çok zor
aslında büroda ama önce çevikteydi orda kaydı olduğu için şimdi en ufak olayda çağırıyolar malese...Allah bütün polislerin ve askerlerin yardımcısı olsun işleri çok zor
allah yardımcıları olur inşaalah
Cnm senin olduğun haftaya gelmedim daha ama bildiğim kadarıyla 22. haftadan sonra bebişin hareketleri tamamen net hissedilmekle birlikte, artık düzenede girmeye başlıyomuş. Bir de pozisyondan dolayı kimi zaman hissedilmeyebiliyomuş. Benimde 2 gündür neredeyse hiç hareket yoktu ama bugün ultrasonda kıpır kıpırdı.
normal bence canım hem az demişsin hiç dememişsin belki hareket ediyodur ama rahim duvarına vurmadığı sürece hissetmezsin o yüzden için rahat etsin hepimiz bu sorunu yaşıyoruz hergün en az bir arkadaş aynı dertten muzdarip olup buraya yazıyor demekki herkeste oluyor böyle takma kafana
kızlar ayrıntılı ultrasonu cd veren yerlerden yaptırın şimdi izliyorum bebegimi çok özel çok güzel bişey görmek istediginizde hemen açıp bakabilceksiniz ultrason zamanı gözden kaçmalar oluyo şimdi sakin sakin saatlerce izleyebilirim oglumu imkan varsa deger
bugun 3 teydı değil mi canım randevun nasıl geçti oğlun nasıldı
inşallah bekletmez seni daha fazla canımCok sagol canim evet cogu zaman arkadaslar yaziyorlar ama iste insanin basina gelince telaslaniyor..belkide dedigin gibi rahim duvarina vurmadigi icin hissedemiyorumdur..umarim fazla uzun sürmezde yavrumu hissederim net olarak
kızlar ayrıntılı ultrasonu cd veren yerlerden yaptırın şimdi izliyorum bebegimi çok özel çok güzel bişey görmek istediginizde hemen açıp bakabilceksiniz ultrason zamanı gözden kaçmalar oluyo şimdi sakin sakin saatlerce izleyebilirim oglumu imkan varsa deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?