2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar bugün oglum cok az hareket etti hatta etmefi desek daha iyi olur..korkuyla suan eder diye bekliyorum ama tik yok.ne yapsam etsem olmuyo.Sizde de böylemiydi??

meb cnm hoşgeldin. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda eşine kavuştursun inşallah.. bu arada geçmiş olsun, bu aralar üşütmek rövaçta sanırım, herkeste bi şekilde kendini belli ediyo bende nezle var, hafif enfeksiyon var, şimdide sağ yan ağrısı. vallahi ne yapacağımı şaşırdım sen nerelisin, tayin nere ?

senin de eşin polis canım desene aynı durumdayız evde sıkıntıdan patladım kaç gündür gece gündüz görevde adam
kızlarrr iyi akşamlar, bi sorum var.
sağ yan ağrısı çeken var mı aranızda ? Özellikle ayağa kalktığımda artıyo, oturunca rahatlıyorum biraz.

yan derken canım kasık ağrısı mı

Kizlar bugün oglum cok az hareket etti hatta etmefi desek daha iyi olur..korkuyla suan eder diye bekliyorum ama tik yok.ne yapsam etsem olmuyo.Sizde de böylemiydi??
Cnm senin olduğun haftaya gelmedim daha ama bildiğim kadarıyla 22. haftadan sonra bebişin hareketleri tamamen net hissedilmekle birlikte, artık düzenede girmeye başlıyomuş. Bir de pozisyondan dolayı kimi zaman hissedilmeyebiliyomuş. Benimde 2 gündür neredeyse hiç hareket yoktu ama bugün ultrasonda kıpır kıpırdı.

normal bence canım hem az demişsin hiç dememişsin belki hareket ediyodur ama rahim duvarına vurmadığı sürece hissetmezsin o yüzden için rahat etsin hepimiz bu sorunu yaşıyoruz hergün en az bir arkadaş aynı dertten muzdarip olup buraya yazıyor demekki herkeste oluyor böyle takma kafana

canım tayin kars ama tayinleride durdurmuşlar sinir oldum valla patlicam artık eşim yarın gelcek akşama kadar yatcak sonra yine işe gidcek hergün böyle sana da geçmiş olsun canım benim idrar yaparken falan acayip yanma oluyo bugün bayağı vardı.

senin de eşin polis canım desene aynı durumdayız evde sıkıntıdan patladım kaç gündür gece gündüz görevde adam

yan derken canım kasık ağrısı mı
sırtta kaburganın hemen altındaki boşlukta hissettim canım, gaz sıkışması gibiydi. Daha öncede böbrek taşı düşürdüğüm için ondan da şüphelendim ama oturduğumda rahat bırakmazdı onun ağrısı. Oturunca sadece kasıkda hissediyorum hafiften. Normalde sağ kasıkta olan ağrım için dr normal dedi, 2 3 hafta sonra bebiş mesane üzerinden kalkınca geçermiş.:26:

hımm anladım canım benimde yan karın kaslarım da ağrı var galiba karnımız büyüdüğü için kaslar geriliyor diye düşünüyorum ben ama gaz sancısı da olabilir tabi kendini sıcak tut 2 gündür havalar çok kararsız setrediyor ondan olabilir

bende aynı düşüncedeyim canımcım, havalar malesef kiii çok tutarsız, psikolojik olarakta çok etkileniyoruz :44:

Evet canim artik cok net hissediyordum oglumu hele dün kipir kipirdi.ama bugün cok az hissettim yani cok azdi.hala bekliyorum ama tik yok

Cok sagol canim evet cogu zaman arkadaslar yaziyorlar ama iste insanin basina gelince telaslaniyor..belkide dedigin gibi rahim duvarina vurmadigi icin hissedemiyorumdur..umarim fazla uzun sürmezde yavrumu hissederim net olarak

kızlar ayrıntılı ultrasonu cd veren yerlerden yaptırın şimdi izliyorum bebegimi çok özel çok güzel bişey görmek istediginizde hemen açıp bakabilceksiniz ultrason zamanı gözden kaçmalar oluyo şimdi sakin sakin saatlerce izleyebilirim oglumu imkan varsa deger

bugun 3 teydı değil mi canım randevun nasıl geçti oğlun nasıldı

bugun 3 teydı değil mi canım randevun nasıl geçti oğlun nasıldı

ewet canım çok güzel geçti çok şükür hiç bi sıkıntı yok oglum kıpır kıpırdı gözlerini ovuşturuodu bi ara ayak parmagını agzına aldı gözlerini kapattı son dakikalarda yeter dermiş gibi tekmeleyip durdu :) bende tipik balık olarak aglayarak çıktım rabbim hayırlısıyla saglıkla zamanında versin kucaklarımıza bi ara çıkartıp kucagıma almak istedim isteyen herkese rabbim versin

Cok sagol canim evet cogu zaman arkadaslar yaziyorlar ama iste insanin basina gelince telaslaniyor..belkide dedigin gibi rahim duvarina vurmadigi icin hissedemiyorumdur..umarim fazla uzun sürmezde yavrumu hissederim net olarak
inşallah bekletmez seni daha fazla canım

ezinecim sana birşey sormayı unutmuşum ya noldu bebeğin eşi aşağıdaydı doktor en son durumda ne dedi düşük tehliken geçmiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…