2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inşallah bekletmez seni daha fazla canım

ezinecim sana birşey sormayı unutmuşum ya noldu bebeğin eşi aşağıdaydı doktor en son durumda ne dedi düşük tehliken geçmiştir inşallah

canım tehlike yok ama eş durumu hala aynı bu gidişle sezeryan gözüküo bana ama 26 haftaya kadar düzelebiliomuş ümidim hala var inşallah çıkar yukarı

canım tehlike yok ama eş durumu hala aynı bu gidişle sezeryan gözüküo bana ama 26 haftaya kadar düzelebiliomuş ümidim hala var inşallah çıkar yukarı

tehlike oluşturmaması iyi canım umarım çıkar yukarı evine dönebileceksin yani

haziran sonu kendi doktorumuzda randevumuz var sıkıntı yoksa ondan sonra inşallah evime dönücem ramazanda gelio eşimi yanlız bırakamam

inşallah canım az kaldı zaten evine dönersin bir an önce insanın evi gibi yok..neyse hadi sana iyi geceler ben çıkar

Gunaydin kizlar,

Kandiliniz mubarek olsun, Allah bizlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins..

Günaydin canim...amin insaallah canim seninde ve tüm arkadaslariminda kandilini kutluyorum rabbim tüm dualarimizi kabul eder insaallah.Dualarinizi eksik etmeyin canlar benim dualarim hep sizinle

günaydın kızlar :) hayırlı kaniller herkese , Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin , herkesin sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasib eder inşlah , bizim yasdıklarımızı bu guzel duyguyuda tüm isteyenelerede verşin inşlh ....

kandılınız mübarek olsun güzel anneler Allahım bu mubarek gunde butun dualarımız kabul etsin bizleri ve mleklerımızı korusun sağ salım kucaklarımıza almak dileğiyle Allahım isteeyen herkese nasip etsin kimseye bebek aratmasın ve bızlerı evlatlarımızla sınamasın

gunaydın annisler kandiliniz mubarek olsun. Rabbim yuvalarımızda ailelerimizle bebislerimizle saglıkla huzurla mutlulukla oturmayı yasamayı nasip etsin dualarda bulusalım

günaydın hanımlar, hepimizin kandili mübarek olsun Allahım dualrımızı kabul etsin, hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.nezle olmuşum kaç gündür yazamıyordum.iş yerinde de hep uykulu uykulu oturuyordum.aramıza yeni katılanlar varmış, hoşgelmişler sefalar getirmişler diyorum.ayrıntılı utrasona gidenler varmış sonuçlar iyiymiş çok şükür gözleriniz aydın diyorum. biz de haftasonu ayrıntılı ultrasona gittik. çok şükür bizde de bir problem çıkmadı.ben de ankaradayım. bize doktorumuz ayrıntılı için özgür deren ile ali ergün ü tavsiye etmişti ali ergün 350 tl, özgür deren 450 tl istedi bizde ali beye gittik.özgür deren e gidecek arkadaşım istersen ali beye de gidebilirsin.100 lira 100 liradır :)

Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle,

2'li tarama testi yaptırdığımda risk sınırda çıkmıştı benim. Bende emin olmak için Ankara'daki çok duyulmuş radyolog Eyüp Ekici ye ayrıntılı ulrasona gittim 13. haftamda bana %90 erkek olacak gözün aydın dedi.

Neyse daha sonra kendi doktoruma sormadım erkek mi kız mı diye.

16.haftamda muayeneye gittiğimde kendi doktoruma sordum cinsiyeti görünüyomu diye ama bacakları kapalıydı göstermiyo dedi.

Dün 22. haftamda renkli (detaylı) ultrasona girdim radyologa sordum kız dedi. Doktorum 2 boyutluda baktı bariz kız dedi. Eşimle ben şok olduk hep erkek diye alıştırmıştık kendimizi. Ve dışardan karnımı gören sivri bu erkek olcak diyodu. Ayrıca kalçam, basenim hiç genişlemedi sadece göbeğim sivrileşti o kadar.

Şimdi hala inanasım gelmiyo bir ay sonra yine kontrolüm var yine sorucam doktoruma. Gerçekten sıkıntılı bir dönem. İnsan hazırlık yapmak istiyo bişiler almak istiyo ama böyle olunca eli kolu bağlı kalıyo.

Günaydın arkadaşlar,mutlu huzurlu keyif dolu bir gün diliyorum
Miraç kandilimiz mubarek olsun,Allah tüm dua ve dileklerimizi kabul eder inş..hayır ile..
Ben de bu sabah sağlık ocağında hemogram için kan verdim,tetanosumu da oldum bakalım pazartesi doktorum ne diyecek..Yalnız benim doktor ayrıntılı ultrason yapıcaz ya da yapmalısın tarzında bişey demedi,kendisi mi bakacak acaba anlamadım..Bu kontrolde tam kan sayımıyla gel ve şeker yüklemesi yapıcaz dedi..

Kızlar günaydın herkesin kandili mübarek olsun herkesin dileği kabul olsun

Benim doktorum hep aynıydı başından beri kız dedi ama bu tarz yanılmalar olabiliyormuş..13. hafta cinsiyet öğrenmek için erken bir zamanmış zaten..Kız ya da erkek inş. hayırlı sağlıklı evladın olur..Ben de hazırlıklara 7 ile 8 arası başlarım heralde,çok ağırlaşmadan..

canım lori tatilde dönünce anca düzeltir...

hadiiii yaaa kızıodum simdi gıpta ediormm deseneeee LOORININ DIKKATINE: KUSURA BAKMA BLMIODU TATILE GITTIGINI

cnmm yok sakın dert etme doktorum bısey oLmadıgını sut kanaLLarımda acıLma oLdugunu soyLedı hatta daha da rahatLamam için emzirme donemınden sonra meme usg ye cagırdı canını sıkma cnm

ceyız ıcınde vaLaaa ayrımım yok guzeL kaLiteLi topLam fiyattan iyi indirim yapacak biyer oLsun yeter sabunundan park yatagına kadar hersey aLıcmm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…