inşallah bekletmez seni daha fazla canım
ezinecim sana birşey sormayı unutmuşum ya noldu bebeğin eşi aşağıdaydı doktor en son durumda ne dedi düşük tehliken geçmiştir inşallah
canım tehlike yok ama eş durumu hala aynı bu gidişle sezeryan gözüküo bana ama 26 haftaya kadar düzelebiliomuş ümidim hala var inşallah çıkar yukarı
tehlike oluşturmaması iyi canım umarım çıkar yukarı evine dönebileceksin yani
haziran sonu kendi doktorumuzda randevumuz var sıkıntı yoksa ondan sonra inşallah evime dönücem ramazanda gelio eşimi yanlız bırakamam
inşallah canım az kaldı zaten evine dönersin bir an önce insanın evi gibi yok..neyse hadi sana iyi geceler ben çıkar
Gunaydin kizlar,
Kandiliniz mubarek olsun, Allah bizlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins..
Benim doktorum hep aynıydı başından beri kız dedi ama bu tarz yanılmalar olabiliyormuş..13. hafta cinsiyet öğrenmek için erken bir zamanmış zaten..Kız ya da erkek inş. hayırlı sağlıklı evladın olur..Ben de hazırlıklara 7 ile 8 arası başlarım heralde,çok ağırlaşmadan..Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle,
2'li tarama testi yaptırdığımda risk sınırda çıkmıştı benim. Bende emin olmak için Ankara'daki çok duyulmuş radyolog Eyüp Ekici ye ayrıntılı ulrasona gittim 13. haftamda bana %90 erkek olacak gözün aydın dedi.
Neyse daha sonra kendi doktoruma sormadım erkek mi kız mı diye.
16.haftamda muayeneye gittiğimde kendi doktoruma sordum cinsiyeti görünüyomu diye ama bacakları kapalıydı göstermiyo dedi.
Dün 22. haftamda renkli (detaylı) ultrasona girdim radyologa sordum kız dedi. Doktorum 2 boyutluda baktı bariz kız dedi. Eşimle ben şok olduk hep erkek diye alıştırmıştık kendimizi. Ve dışardan karnımı gören sivri bu erkek olcak diyodu. Ayrıca kalçam, basenim hiç genişlemedi sadece göbeğim sivrileşti o kadar.
Şimdi hala inanasım gelmiyo bir ay sonra yine kontrolüm var yine sorucam doktoruma. Gerçekten sıkıntılı bir dönem. İnsan hazırlık yapmak istiyo bişiler almak istiyo ama böyle olunca eli kolu bağlı kalıyo.
canım lori tatilde dönünce anca düzeltir...
sağolll canım benimmmm inşallahh
saol canım iyiyim şükür, sen nasılsınnn :) maşallahh bebişin baya büyümüşşşşbenimde bugn kont. vardı 380 gr olmus, boyunu sölemedi. yarında detaylıya gidicem bakalım :)
Ben çeyiz alışverişi özellikle samanpazarına gitmeni tavsiye ederim Ulusta. Her konuda çok güzel şeyler bulabilirsin :)
özellikle bakmak istediğin bişey var mı ?
Bu arada gögüs ağrısına yazdığın şeyler içimi rahatlattı, özellikle sağ göğsümde vardı bnmde, içim içimi kemiriyodu basen :))
aynen öyle canımmmm
Kizlar biletimi aldim,
25 Haziranda geliyorum Alah`in izniyle, beklesin bebisimi guzel guzel yemekler taze meyva sebzeler.. Ve minik cicisleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?