Kizlar biletimi aldim,
25 Haziranda geliyorum Alah`in izniyle, beklesin bebisimi guzel guzel yemekler taze meyva sebzeler.. Ve minik cicisleri :))
Kızlar günaydın herkesin kandili mübarek olsun herkesin dileği kabul olsun
kızlar ayın 18 inde ayrıntılı ultrasona gidicem yaptıran var mı varsa deneyimini paylaşırsa çok sevinirim :126:
ben yaptırdım çok güzel geçti.
önce doktor 2 boyutlu ultrasonla ölçümler yaptı sonra da 4 boyutluda bebişimizi gördük:)
15-20 dk sürdü ortalama.
bir 4 boyutlu foto verdiler bide cd.
cd den hep izliyoz minnoşu:)
başka merak ettiğin bişi varsa sor. :)
kızlar ayın 18 inde ayrıntılı ultrasona gidicem yaptıran var mı varsa deneyimini paylaşırsa çok sevinirim :126:
Canım ben de dün girdim ayrıntılı ultrasona gerekli ölçümler yapıldı 10-15 dakika falan sürmüştür heralde.
Daha sonra renkli fotoğrafını, cdsini ve ultrasondaki ölçümlerin çıktısını verdiler.
Bununla beraber doktoruma gittim ve o da kendi 2boyutlu ultrasonundan baktı.
kandiliniz mübarek olsun güzel annişler ve yavruları
dun ben ayrıntılıya girdim canım bebegin butun olcumlerini yaptı renklide gorduk bebegimizi normal ultrason fotosu renkli foto ve cd verdiler harika bişey izleyip duruyorum
canım öncelikle nerede gideceğin onemlı ben hastanede değil dışarda özelde yaptırdım tam 1 bucuk saat kızımı gördüm doktor her yerini inceledi bu ayrıntılı bebete bır problem var mı yok mu onu gösterıyor el parmaklarını saydık ayak parmaklarını saydık :) kalbıne baktık mıydesine beynındekı suyu bacakları kolları ayakları kıme benzıyor ağzı burnu çok net gözukuyor kulakları omugaları sayıldı tek tek ve buralarda bır aksaklık varsa bbek için napılmalı buna karar verılıyor çok şukur bızım herşeyımız normal çıktı çok hyecan verıcı birdurum düşünki parmaklarını sayarken dıyosunkı 4 te kalacak mı acaba hanı dıyoruz ya elı ayağaı duz olsun sağlıklı başka bır sey ıstemeyız dıye işte o cumle bu ultrasondaa tabı gerisi Allaha kalmış sağlıklıca kucagımıza almak nasıp etsın tııpın gorduklerı orda çıkıyor
ne güzelll canım görmüşsün uzun uzun yaaa ben de çabuk ayın 18 i olsa da görsem bebişimi
canım ben kendim sormuştum ayrıntılıyı doktora fırsat vermedim acelemden belki unutmuştur doktorun sen de bir sor ben hiçbir tarama testini yaptırmadığım için bunu yaptırmak istedimGünaydın arkadaşlar,mutlu huzurlu keyif dolu bir gün diliyorum
Miraç kandilimiz mubarek olsun,Allah tüm dua ve dileklerimizi kabul eder inş..hayır ile..
Ben de bu sabah sağlık ocağında hemogram için kan verdim,tetanosumu da oldum bakalım pazartesi doktorum ne diyecek..Yalnız benim doktor ayrıntılı ultrason yapıcaz ya da yapmalısın tarzında bişey demedi,kendisi mi bakacak acaba anlamadım..Bu kontrolde tam kan sayımıyla gel ve şeker yüklemesi yapıcaz dedi..
canım 13. hafta çok erken bir tahmin olmuş çünkü dış genital organ kız ve erkekte benzer bir farklılaşma olmuyor 15-16.haftalarda farklılaşıyor bence senin bebii kız erkek olsaydı pipisini görürdü doktor özellikle detaylıda kesin görürdüMerhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle,
2'li tarama testi yaptırdığımda risk sınırda çıkmıştı benim. Bende emin olmak için Ankara'daki çok duyulmuş radyolog Eyüp Ekici ye ayrıntılı ulrasona gittim 13. haftamda bana %90 erkek olacak gözün aydın dedi.
Neyse daha sonra kendi doktoruma sormadım erkek mi kız mı diye.
16.haftamda muayeneye gittiğimde kendi doktoruma sordum cinsiyeti görünüyomu diye ama bacakları kapalıydı göstermiyo dedi.
Dün 22. haftamda renkli (detaylı) ultrasona girdim radyologa sordum kız dedi. Doktorum 2 boyutluda baktı bariz kız dedi. Eşimle ben şok olduk hep erkek diye alıştırmıştık kendimizi. Ve dışardan karnımı gören sivri bu erkek olcak diyodu. Ayrıca kalçam, basenim hiç genişlemedi sadece göbeğim sivrileşti o kadar.
Şimdi hala inanasım gelmiyo bir ay sonra yine kontrolüm var yine sorucam doktoruma. Gerçekten sıkıntılı bir dönem. İnsan hazırlık yapmak istiyo bişiler almak istiyo ama böyle olunca eli kolu bağlı kalıyo.
Kizlar biletimi aldim,
25 Haziranda geliyorum Alah`in izniyle, beklesin bebisimi guzel guzel yemekler taze meyva sebzeler.. Ve minik cicisleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?