2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:

ay ne güzel babaya benzeyenın talıhı guzel olurmuş derler fatmacım bızımkıde aynı ben doktor bıle şaşırdı anne aynı kendını kopyalamış dedı fotosunu cekıp yuzume koydu fark yok dedı hiç eşime benzemıyo butun bebekler baba bana gelenlerden ılk defa anneye bu kadar benzeyen bır bebek gördum dedı doktorumuz çok garip evet ben kendımı gordum tekrar :))eşimin tek umudu göz rengı yeşil olursa ona benzıcek Allahım sağlıklı adoğarlar inş. güzel melekler...

Valla cnm benimde erkek olmasına rağmen ilk aylarım hiç rahat değildi resmen hasta gibi yatak döşek yattım gerçi kızıma hamileyken de öyleydim şimdi de hazımsızlık şikayatim var kndimi çok yorgun hissediyorum ama yine de ilk aylar daha zordu artık ben bünyeden bünyeye bazı şeylerin değiştiğini düşünüyorum

Kizlar biletimi aldim,

25 Haziranda geliyorum Alah`in izniyle, beklesin bebisimi guzel guzel yemekler taze meyva sebzeler.. Ve minik cicisleri :))

canım 20 gün sonra geliosun demek sag salim gelirsin güzel güzel tatilini yapıp dönersin inşallah

Kızlar birde erkek bebek bekleyenler çok tatlı yiyormusnuz ben az yiyorum sayılıdr yani yiyince midem bulanıyor yani ye tatlıyı doğur hakkıyı benim için söylenmiş değil herhalde

Kizlar bebis dun aksamdan beri kipir kipir atik cok net hissediyorum :))
Ama bir yandanda ilk kez korkmaya basladim, nasil dogucak bu minik sipa :18:

maşallah bebegine canım artık kıpırtılarını hissetmeyen kalmadı sanırım ekim annelerinden..
korkma canım saglıkla gelsinlerde dogacak elbet

Kızlar birde erkek bebek bekleyenler çok tatlı yiyormusnuz ben az yiyorum sayılıdr yani yiyince midem bulanıyor yani ye tatlıyı doğur hakkıyı benim için söylenmiş değil herhalde

O durum değişir heralde cnm ya gerçi bende aynen öyle oldu benim kızım olucak ALLAH izin verirse tatlı hiç yemıyorum sevmıyorumda.

benimde tatlıyla hiç aram yok canım benimde oglum olacak inşallah.oglum hareket etsin hissediyim diye çikolata yiyorum zorla yoksa o bile bogazımdan zorla geçio...

Canim bende oyle, tatliyla hic aram yok hele ilk aylar tatli resmen midemi bulndiriyordu. Ama eksi ohh yemede yaninda yat limon portakal yesil elma fln .. :)) Doktor %70 erkek dedi ama 11 Hairanda ayrintili ultrasonum var o zaman kesinlesir herhalde ..

13.Hafta erken olmuş benim doktorum 16 da yüzde 80 erkek demişti 18 de ayrıntılı ultrasonu çeken de kesin erkek dedi hakkında hayırlısı olsun
Kizlar biletimi aldim,

25 Haziranda geliyorum Alah`in izniyle, beklesin bebisimi guzel guzel yemekler taze meyva sebzeler.. Ve minik cicisleri :))
hayırlısıyla gelirsiniz inş
bende cuma gününden beri hisediyorum ara ara kıpır kıpır
O durum değişir heralde cnm ya gerçi bende aynen öyle oldu benim kızım olucak ALLAH izin verirse tatlı hiç yemıyorum sevmıyorumda.
benim de kızım var ona da hamileyken aynıydım şimdi de kız erkek bende farketmedi aynı şeyleri yaşadım sadece kızımdayken bir de kanamam olmuştu onun dışınd aynı.
benimde tatlıyla hiç aram yok canım benimde oglum olacak inşallah.oglum hareket etsin hissediyim diye çikolata yiyorum zorla yoksa o bile bogazımdan zorla geçio...
valla yiyebilmekte güzelmiş inşallah doğumdan sonra....

Hayırlısı olsun cnm benimde 16 da yüzde 80 erkek demişti ayrıntılı da tam net belli olur benim ayrıntılıda kesin erkek demişti doktor

benim kız da akşama kadar sürekli kıpır kıpır..ilk zamanlar sadece sabah akşam atıyodu şimdi maşallah diyim akşama kadar dürtüyo..
çok güzel ve rahatlatıcı.hatta karnımın üstünden görünüyo hareketleri çok heyecanlı
ama doğurma konusuna gelinceee hepimiz aynı yaaaa...bazen düşünürken oturduğum yerde stresten terliyorum..
aman ya nasıl girdiyse çıksın bacım napalım

kızlar ayrıntılı ultrasona girenlere bi sorum var..
bize verilen raporda: kilo:401 gr, percantil:29 yazıyo bu bebişin boyu mudur?

merhaba arkadaşlar, kandiliniz kutlu olsun.
ayrıntılı ultrason haberlerinize maşallah. hepimiz güzel haberler alırız umarım.

bebeğin hareketlerini dün hissetmeye başlar gibi oldum ama emin değilim. farklı bir dr a gittim, sorun görünmüyor dedi. ağırlığı 330 g civarındaymış. kız olduğunu bu dr umuz da onayladı.
bir de sıklıkla rahimde kasılma oluyordu. ayak kasılmalarım arada oluyordu. dr magnezyum verdi. onu kullanıyorum. kasılmaları hemen azalttı. korkutuyordu beni bu kasılmalar. rahim kasılması olan arkadaşlar sıklığına dikkat etsin. sık aralıklı kasılmalarda mutlaka dr unuza haber verin.

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız dün gece kötü oldum sanki yediğim mercimekli köfte iyi gelmedi bana.geçen seferde yemiştim aynısı olunca teşhisi koydum bir daha yemem. bugün doktora gittik ayrıntılı ultrasyona girdik.doblermi diyorlar işte o.çok şükür sonuç iyi ıktı cinsiyete erkek dedi.sağlıklı hayırlı akıllı bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle............

selamlar :)öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar ..benim doğum kasım başı olarak gözüksede sanırım ekim annesi olacağım allahın izniyle :)ya ben şuan 18+4 günlük hamileyim kasıklarımda bazen ağrılar oluyor iğne batması gibi vs..bu haftalarda aranızda böyle şeyler yaşayan oldumu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…