selams..ne güzel heyecanlar...
ben de ayrıntılı ultrason yaptırdım.benim dr hızlı konuştuğu için adamın ağzına bakmaktan bebişime doyamadım...
benim kız aynı babası ..böyle derlerdi de aman be üfürüyo derdim yok annem yokkkk harbiden aynı ya..
çok güzel..
herkesin kontrolleri..."her şey yolunda, gayet sağlıklı, bi sorun yok..." cümleleriyle biter inş...
Kızlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar günaydın benim bu hamileliğim gerçekten farklı kızlara hamileyken her tarafım kilo alırdı şişerdimama bu hamileliğimde sadece karnım sivri bir şekilde büyüyor. yani bu doğru kız bebeklere hemile kalanlar kalçaları büyür erkek bebeklerde sadece karın sivri bir şekilde büyür ben bunu yaşadım erkek bebeklere hamileyken ilk aylar daha rahat olunuyor genelde
Kizlar biletimi aldim,
25 Haziranda geliyorum Alah`in izniyle, beklesin bebisimi guzel guzel yemekler taze meyva sebzeler.. Ve minik cicisleri :))
canım 20 gün sonra geliosun demek sag salim gelirsin güzel güzel tatilini yapıp dönersin inşallah
Kizlar bebis dun aksamdan beri kipir kipir atik cok net hissediyorum :))
Ama bir yandanda ilk kez korkmaya basladim, nasil dogucak bu minik sipa :18:
Kızlar birde erkek bebek bekleyenler çok tatlı yiyormusnuz ben az yiyorum sayılıdr yani yiyince midem bulanıyor yani ye tatlıyı doğur hakkıyı benim için söylenmiş değil herhalde
Kızlar birde erkek bebek bekleyenler çok tatlı yiyormusnuz ben az yiyorum sayılıdr yani yiyince midem bulanıyor yani ye tatlıyı doğur hakkıyı benim için söylenmiş değil herhalde
13.Hafta erken olmuş benim doktorum 16 da yüzde 80 erkek demişti 18 de ayrıntılı ultrasonu çeken de kesin erkek dedi hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle,
2'li tarama testi yaptırdığımda risk sınırda çıkmıştı benim. Bende emin olmak için Ankara'daki çok duyulmuş radyolog Eyüp Ekici ye ayrıntılı ulrasona gittim 13. haftamda bana %90 erkek olacak gözün aydın dedi.
Neyse daha sonra kendi doktoruma sormadım erkek mi kız mı diye.
16.haftamda muayeneye gittiğimde kendi doktoruma sordum cinsiyeti görünüyomu diye ama bacakları kapalıydı göstermiyo dedi.
Dün 22. haftamda renkli (detaylı) ultrasona girdim radyologa sordum kız dedi. Doktorum 2 boyutluda baktı bariz kız dedi. Eşimle ben şok olduk hep erkek diye alıştırmıştık kendimizi. Ve dışardan karnımı gören sivri bu erkek olcak diyodu. Ayrıca kalçam, basenim hiç genişlemedi sadece göbeğim sivrileşti o kadar.
Şimdi hala inanasım gelmiyo bir ay sonra yine kontrolüm var yine sorucam doktoruma. Gerçekten sıkıntılı bir dönem. İnsan hazırlık yapmak istiyo bişiler almak istiyo ama böyle olunca eli kolu bağlı kalıyo.
hayırlısıyla gelirsiniz inşKizlar biletimi aldim,
25 Haziranda geliyorum Alah`in izniyle, beklesin bebisimi guzel guzel yemekler taze meyva sebzeler.. Ve minik cicisleri :))
bende cuma gününden beri hisediyorum ara ara kıpır kıpırKizlar bebis dun aksamdan beri kipir kipir atik cok net hissediyorum :))
benim de kızım var ona da hamileyken aynıydım şimdi de kız erkek bende farketmedi aynı şeyleri yaşadım sadece kızımdayken bir de kanamam olmuştu onun dışınd aynı.O durum değişir heralde cnm ya gerçi bende aynen öyle oldu benim kızım olucak ALLAH izin verirse tatlı hiç yemıyorum sevmıyorumda.
valla yiyebilmekte güzelmiş inşallah doğumdan sonra....benimde tatlıyla hiç aram yok canım benimde oglum olacak inşallah.oglum hareket etsin hissediyim diye çikolata yiyorum zorla yoksa o bile bogazımdan zorla geçio...
Canim bende oyle, tatliyla hic aram yok hele ilk aylar tatli resmen midemi bulndiriyordu. Ama eksi ohh yemede yaninda yat limon portakal yesil elma fln .. :)) Doktor %70 erkek dedi ama 11 Hairanda ayrintili ultrasonum var o zaman kesinlesir herhalde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?