2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet canım o ağrı sanırım hep oluyo ve olacak malum göbüşler büyüyo ya:) tabi çok fazlaysa dr u na bi sor. ben sormuştum da hamilesin ondan olabilir mi acaba dedi

mrb
sana da sorayım bari bebişinin boyunu kilosunu öğrenebildin mi?

evet canım o ağrı sanırım hep oluyo ve olacak malum göbüşler büyüyo ya:) tabi çok fazlaysa dr u na bi sor. ben sormuştum da hamilesin ondan olabilir mi acaba dedi

:)allaha çok şükür şiddetli bir ağrı değil de zaman zaman oluyor ..aman normal olsun da çekelim :)doktorunda iyi cevap vermiş hahaa :)benim doktorda rahat bu konularda ya ..sizleri heyecanla takip ediyorum gebelik haftanız benden önde olduğu için bir yol gösterici oluyor açıkçası..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi herbirimiz .benimde haftaya detaylı var çok heyecanlanıyorum bir basamak bitiyo diğeri başlıyor yahu ..

tek heyecanımız bu olsun şekerim...bundan tatlı heycan olur mu..her aşaması muthiş keyifli yeter ki sağlıklı olsunlar.
dr a gidince" her şey yolunda, normal, gayet iyi gidiyo...." diyo ya valla kadın sarılıp öpücüklere boğasım geliyo ya

aynen benimde öyle olıuyor sağlıkla doğsun sıpacıklarrr inşallah..benim oğlan cumartesi kontrole gittiğimde 18+0 da 238 gr çıktı :)bakalım haftaya detaylıda kaç gr olacak yesin yesin büyüsünler ..bu arada bende hiç tatlı yiyemiyorum hamile kaldığımdan beri çok sevmeme rağmen tatlı olayı bitti rsmen

selam kızlarrr, kandiliniz mübarek olsun, Allah'ım şimdi ve sonrasında hepimizin yardımcısı olsun inşallah ..

selam kızlar bişey sorcam... bebişinizin hareketlerini nerelerde hissediyosunuz?
a.slm canımm. Bende arkadaşın dediği gibi genellikle karnımın altında ve baloncuk patlaması gibi hissediyorum bazen düz yattığımda tekmelediği zaman içimde boşluk varmış gibi geliyo

müthiş bir soru ben karnımın altınd boyle patlama gıbı hıssedıyorum sen

ben de genelde alt taraflarda hissediyorum da ondan sordum... kafası yukarda ayakları aşağıda mı ki ondan mı öyle hissediyoruz...

oturuken aşağıda yatınca biraz daha yukardan vuruyo oğluşum...

a.slm canımm. Bende arkadaşın dediği gibi genellikle karnımın altında ve baloncuk patlaması gibi hissediyorum bazen düz yattığımda tekmelediği zaman içimde boşluk varmış gibi geliyo

aynı şekillerde,aynı yerlerde hissediyoruz galiba çoğumuz... ama yatınca çok belli bi şekilde hissediyorum...

ben de genelde alt taraflarda hissediyorum da ondan sordum... kafası yukarda ayakları aşağıda mı ki ondan mı öyle hissediyoruz...

oturuken aşağıda yatınca biraz daha yukardan vuruyo oğluşum...

aynı şekillerde,aynı yerlerde hissediyoruz galiba çoğumuz... ama yatınca çok belli bi şekilde hissediyorum...
Aynen canım :) bende çok tedirgindim ta ki bu sabaha kadar. Bebişin hareketlerini dinlediğimde sanki çok aşağıdaymış gibi geliyodu korkuyodum felan. Kafası yukarda sanıyodum ama bugün ultrasonda dr gösterirken sağ kasığıma yakın bi yerdeydi. ayaklarıda göbek deliğimin biraz altında ve soldaydı.

mrhba hanimlar bende yeni katiliyorum size bende ekim annesi olacam insallah
hikayemi anlatmak istiyorum ben daha yeni ogreniyorum hamile oldugum 2yasinda kizim var 21 yasindayim v 5aylik hamileyim
bende spiral vardi v 5ay once kaymis hamile kalmisim 2ay oyle adet gordum sonra adet gormeyince evde test yaptim negatif cikti sonra kan tahlili yaptirdim negatif cikti son 15gune kadar her ay tahlil yaptirdim hep negatif cikti 15 oncede gogusumden sut gelince v icimde kipirti olunca birdaha test yaptim v bu sefer positif cikti doktora gitim ultrasyona gittim v bana haberim olmadan 22hatalik hamilesiniz dedi spiral kaymis .spirali cikarti ayrintili ultrasyona girdim v cok sukur cok saglikli bir bebegim olacak ...
saglicakla kalin

mrb canım hoşgeldin, bebişine sağlıcakla kavuşursun inşallahhh.. Anlattıklarını hayretle okudumm, bu ve bunun gibi çok farklı durumları yaşayanlar illaki vardır ama ben pek denk gelmediğim için şaşırdım. Sen ve bebişin sağlıksıysanız gerisi önemi değil cnm.

Hosgeldin canim okuyunca bayaaa bur sasirdim..bu kadar zaman ögrenilmemesi cok tuhaf.demekki kan testinde cikamayabiliyormus.rabbim insaallah sagliklica kucagina almayi nasip eder.

bende bu yuzden paylasmak istedim bende hic duymamistim insan basina gelmeyince bilmiyor ama cok sukur allahim onu korudu
guzel dilekleriniz icin tessekurler allahim hepimizi saglik bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin

demekki sürekli pzisyon değiştiryolar canım,yada alt kısım daha hassas olduğu için orda daha yoğun hissediyoruz,sağlıklı doğsunlar ve sağlıklı olsunlarda nerde olduğu önemli değil

şaşkın bi şekilde okudum,ama daha önce de duymuştum bu tarz durumları.... şaşırtıcı bir durum tabi,biz 9 ay beklerken siz 4 ay bekliceksiniz sadece ne güzel,demekki belirtisiz geçirmişsiniz ilk ayları...
hayırlısı olsun inşallah,rabbim kucağına almayı nasip etsin..
aramıza hoşgeldiniz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…