2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selamlar... kac gündür giremiyorum siteye acilmiyor bir türlü telefondan girdiğim için mi bilmem... geckise bakamadim herkes iyidir insaallah
Bzi cok iyiyiz kızım hic durmuyor kipir kipir :)

selam kızlar nasılsınız benim dünden beri çok moralim bozuk..dün kayınvalidem geldi hiç bebeğimle ilgili bişi demedi insan bi sorar nasıl gidiyor varmı şikayetin yada cinsiyetini kıza benzetmiş doktor falan ama hiç lafını yapmadı ben takıldım nasıl göbek büyümüşmü dedim güldüm anaam demez olaydım bi başladı bana ben dükkanımız var orada eşimle çalışıyorum bu konuşma sırasınfda dükkandaydık bana bi başladı sölenmeye sen artık buralarda hiç olmuyosun yani yakışmıyosun anlamaında dedi artık göbeğin çıkmış buraları çok adamlık çok erkekler var ayıpp demezmi bana çok acayip duruyosun göbeğin çok acayip duruyo ayıpp dedi kararttı kendini ay ben şookk bende napayım göbeğimi içimemi sokayım dedim ama o kadar çok üzüldümki..ben bunu gizli saklı nikahsız değil 6 yıl uğraşarak yaptım doktorların olmaz dediği tüp bebeğim benim ben niye utanıp sıkılayım anası belli babası belli hamileler doğurana kadar evden çıkmıuormu çok ama çok ağladım öle deyince ben 2 güzel söz bekledim o beni ayıpladı göbeğim çıkmışmış ayıpmışş çok moralim bozuldu :2:

Canim ya kiyamam gercekten degmez. Ama takmamaya calis bebeginde etkilenir. Senin yerinde olsam alirdim cesit cesit hamile kuyafetleri son gune kadar kendimi yormadan giderdim isime... esinin annesi iliskini kesemezsin ama senin iyi niyetini bu kadar hoyratca kullanmasina izin verme. Esin tepki vermedimi annesine..

Selamlar... kac gündür giremiyorum siteye acilmiyor bir türlü telefondan girdiğim için mi bilmem... geckise bakamadim herkes iyidir insaallah
Bzi cok iyiyiz kızım hic durmuyor kipir kipir :)

Bende telden giriyorm .... bir
Sorun yasamadm cnm. Bizde sukyr iyiyiz ama hic duzenli saglikli beslenemiyorum cok hataliyim. Oglusum kipir kipir benimde... sabahtan beri ckolatali ekmek kozde patlican kola.... kotu bi anneyim galiba. Ssimdi corba yapim. Ama yanina canim kizartma istiyor offff ilk bebegimde cok dikkatliydim cok akilli bir cocuk . Ama offff

Hoşgeldin ve hayırlı olsun. Şaşırdım kan testinde de çıkmamasına. Enteresan. Miden falan da bulanmamış demek. Ama o kadar testi yaptırdığına göre suphelenmissin herhalde.
Onemli olan saglikli olmanız. Hayırlı olsun tekrardan.

çok ilginç canım Allahın takdırı işte dunyaya geleceği var inş sağ salım kucagına almayıda nasip eder Allahım ama gercekten çok şeyler duydum sızınkı kadar mucızesını duymamıştım hayrlısı olsun inş.

biz niye bu kadar kararsız bi çiftiz bilmiyorum :) lütfen bize yardım edin başar mı efe mi doruk mu? eşim doruk istiyor ama etrafta çok var bu ara herkes efe yada doruk..başar daha mı güzel acaba?

inanamıyorum bu ne böyle ya insanın moralinin yüksek olması gereken zamanlar bunlar hiç yaplır mı böyle? ama malesef etrafımızda hala oğullarını paylaşmak istemeyen ve gelinleri kıskanıp üzen kayınvalideler mevcut..allaha havale et geç sende boşver..benimde babannem annemi çok üzmüş hamileyken,ben hala onu affedemiyorum her zaman aradaki mesafeyi koruyorum...elbet senin kayınvaliden de bigün anlar ne yaptığını

biz niye bu kadar kararsız bi çiftiz bilmiyorum :) lütfen bize yardım edin başar mı efe mi doruk mu? eşim doruk istiyor ama etrafta çok var bu ara herkes efe yada doruk..başar daha mı güzel acaba?

efe den gına geldi sankı düşünün bu çocuklar okula başlayacagı zaman sınıfta kaç tane efe olacak bir de çift isimlerin sonunda ya can ya efe ee dorukta war ama başar kulağa hoş geliyor sadece fikrim :)

Merhaba kızlar, uyuyamadim.
Çenemin altında beze oluştu aksam. Araştırdım biraz üst solunum enfeksiyonundan da olabiliyormuş. Sizce Dr'a gitsem mı bu konu ile ilgili? Bakalım sabaha devam edecek mı, belki kayboluyor diye ümid ediyorum.

Günaydin kizlaaaar :)
Bugün insaallah hepimiz icin cok güzel bir gün olur ama ben artik sabirsizlaniyorum bebegimi kucagima almak istiyorum hayirlica.geeel ekim gelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…