Merhaba canım. aynı sorun bendede var benımde hala gobısım yok ve kımse hamıle oldugumu dusunmuyo:):)
merhaba canim vallah ayni sorun bendede var kilo aldiniz mi
Kızlarrr merhabaa, hayırlı günlerr hepimizee
Kızlarrr merhabaa, hayırlı günlerr hepimizee
Sadece 2 kılo aldım ben. Sen aldın mı kılo ?
merhaba sanada hayirli gunler
evet bende 4 kilo aldim
benim sol tarafta belimm cok agriyor sizinde oluyormu kizlar
teşekkürler canımcımm..
Bnimde belimin sağ boşluğunda var 2 gündür ve kasığa doğru iniyo, bu sabahta o agrıyla uyandım. otururken bişi yok ama kalkınca başlıyo. seninde mi o şekilde :26:
bende oturunca iyi geliyo biraz :26: geçen bende kıslara sormuştum böbrek ağrısı gibi geldi korktum ama öyle olsa hayatta geçmezdi o ağrı, çok iyi bilirim. dr.a sordum 2 3 haftaya kadar bebiş yukarı çıktıkça mesanedeki baskı kalkar rahatlarsın biraz daha. aynı zamanda çatı ayrılıyordur bunlara dayanman gerek dedi. Bu arada sen ne kadarlık hamişsin cnm ?evet benimkide boslukta bende oturunca da agriyor ama altina yastik koyup uzaniyorum biraz iyi geliyor
merhaba herkese kızlar bu şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor birde aç karına mı giitmek gerekir
bende oturunca iyi geliyo biraz :26: geçen bende kıslara sormuştum böbrek ağrısı gibi geldi korktum ama öyle olsa hayatta geçmezdi o ağrı, çok iyi bilirim. dr.a sordum 2 3 haftaya kadar bebiş yukarı çıktıkça mesanedeki baskı kalkar rahatlarsın biraz daha. aynı zamanda çatı ayrılıyordur bunlara dayanman gerek dedi. Bu arada sen ne kadarlık hamişsin cnm ?
cnm ben bugün yaptırdım öğleden sonra sonucumu alcam aç karınına gidiyosun 24. haftada yapılıyor
nuarinimmmm hoşgeldinnn. ben suan 20. haftamdayım ve 1 ay sonra yapılması gerektiğini söyledi dr.um. sanırım 24 - 28 haftalar arasında oluyomuş. Ama aç ya da tok herhangi bişey söylemedi.merhaba herkese kızlar bu şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor birde aç karına mı giitmek gerekir
kızlar kasık batması şikayetleriniz oluyo mu?
arkadaşlar bebklerımıze ne ısımlerını koyucağımızı paylaşalım mı ?
sezinimmmm Eylül ismini çok severim ama iki isim düşünüyosan Elif Ecem kulağa daha hoş geliyo bencearkadaşlar bebklerımıze ne ısımlerını koyucağımızı paylaşalım mı ?
bende ozaman giderim artık sezin61 arkadaş yaptırmış aç karına gitmiş ya birde biz bu tetenoz aşısını ne yapacaznuarinimmmm hoşgeldinnn. ben suan 20. haftamdayım ve 1 ay sonra yapılması gerektiğini söyledi dr.um. sanırım 24 - 28 haftalar arasında oluyomuş. Ama aç ya da tok herhangi bişey söylemedi.
ben hala isim bulmadımarkadaşlar bebklerımıze ne ısımlerını koyucağımızı paylaşalım mı ?
sezinimmmm Eylül ismini çok severim ama iki isim düşünüyosan Elif Ecem kulağa daha hoş geliyo bence
bende oğluşumun ismini Ayaz koyucam inşallahhh, o günler bi gelsin de hayırlısıysa kavuşalım
Ya bende kızıma guzel bı ısım bulmak bulmak ıstıyorum ama oyle dıkkatımı ceken guzel ve anlamlı bır ısımle henuz karsılasmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?