2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba sanada hayirli gunler

evet bende 4 kilo aldim
benim sol tarafta belimm cok agriyor sizinde oluyormu kizlar

teşekkürler canımcımm..
Bnimde belimin sağ boşluğunda var 2 gündür ve kasığa doğru iniyo, bu sabahta o agrıyla uyandım. otururken bişi yok ama kalkınca başlıyo. seninde mi o şekilde :26:

teşekkürler canımcımm..
Bnimde belimin sağ boşluğunda var 2 gündür ve kasığa doğru iniyo, bu sabahta o agrıyla uyandım. otururken bişi yok ama kalkınca başlıyo. seninde mi o şekilde :26:

evet benimkide boslukta bende oturunca da agriyor ama altina yastik koyup uzaniyorum biraz iyi geliyor

merhaba herkese kızlar bu şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor birde aç karına mı giitmek gerekir

evet benimkide boslukta bende oturunca da agriyor ama altina yastik koyup uzaniyorum biraz iyi geliyor
bende oturunca iyi geliyo biraz :26: geçen bende kıslara sormuştum böbrek ağrısı gibi geldi korktum ama öyle olsa hayatta geçmezdi o ağrı, çok iyi bilirim. dr.a sordum 2 3 haftaya kadar bebiş yukarı çıktıkça mesanedeki baskı kalkar rahatlarsın biraz daha. aynı zamanda çatı ayrılıyordur bunlara dayanman gerek dedi. Bu arada sen ne kadarlık hamişsin cnm ?

bebebislerimiz icin dayanacagiz artik
ben 22haftalik hamileyim

merhaba herkese kızlar bu şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor birde aç karına mı giitmek gerekir
nuarinimmmm hoşgeldinnn. ben suan 20. haftamdayım ve 1 ay sonra yapılması gerektiğini söyledi dr.um. sanırım 24 - 28 haftalar arasında oluyomuş. Ama aç ya da tok herhangi bişey söylemedi.

arkadaşlar bebklerımıze ne ısımlerını koyucağımızı paylaşalım mı ?
sezinimmmm Eylül ismini çok severim ama iki isim düşünüyosan Elif Ecem kulağa daha hoş geliyo bence
bende oğluşumun ismini Ayaz koyucam inşallahhh, o günler bi gelsin de hayırlısıysa kavuşalım

nuarinimmmm hoşgeldinnn. ben suan 20. haftamdayım ve 1 ay sonra yapılması gerektiğini söyledi dr.um. sanırım 24 - 28 haftalar arasında oluyomuş. Ama aç ya da tok herhangi bişey söylemedi.
bende ozaman giderim artık sezin61 arkadaş yaptırmış aç karına gitmiş ya birde biz bu tetenoz aşısını ne yapacaz
arkadaşlar bebklerımıze ne ısımlerını koyucağımızı paylaşalım mı ?
ben hala isim bulmadım
sezinimmmm Eylül ismini çok severim ama iki isim düşünüyosan Elif Ecem kulağa daha hoş geliyo bence
bende oğluşumun ismini Ayaz koyucam inşallahhh, o günler bi gelsin de hayırlısıysa kavuşalım

canım benim oğlumun hala ismi yok ne koyacağımıda bilmiyorum hep kız isimleri düşünürdüm

Kızlar merhaba ben bu hafta doktora kontrolüme gittiğimde şeker yüklemesini yazdı.

Genelde 24-28. haftalarda şeker yüklemesi yapılıyo.

Ancak benim doktorum bu hafta içi yaptır dedi.

Şimdi ben 21+6 (22.gebelik haftası) 'dayım.

Önümüzdeki pazartesi 23. haftam olucak ben o zaman yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu duruma ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…