aaayyyy aynen ya. herkes bi isim söylüyo hepsine bi kulp takıyorum. daha önce o isimde tanıdığım kişilerle özdeşleştiriyorum. yok o olmaz bu olmaz, o güzel değil bu güzel değil diyorum etrafımdakileride sinir ediyorum. ama anlatamıyorum kimseye. aslında çok güzel isimler söylüyolar ama yakıştıramıyorum.. yine dökemedim içimdekileri ama bilmiyorum. aslında ırmak, nehir, eylül,elif, selin, başak gibi isimleri beğeniyorum ama onları koymam gibi geliyo soğuk geliyo isimler. of bak yine anlatamadım içimdekileri:)
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin, hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah..
Sen kaçıncı haftandasın ?
Aaaaa buna çok sevindimmmmm canımsın gözün aydın 2 kızdan sonra iyi olmuş rabbim eli ayağı düzgün ve sağlıklı versin sanada hepimizede inşallah.
hiiç anlamicaz bir bakmışız pıt diye çıkıvermişlerKizlar bebis dun aksamdan beri kipir kipir atik cok net hissediyorum :))
Ama bir yandanda ilk kez korkmaya basladim, nasil dogucak bu minik sipa :18:
kızlar 20+6 yız ve 412gr bebeğim.nasıl sizce
önceleri kasıktaydı şimdi 1-2 parmak dahah yukarda hissediliyor tabiselam kızlar bişey sorcam... bebişinizin hareketlerini nerelerde hissediyosunuz?
seninki tam bir mucize bebeğin belliki aramıza gelmeyi çok istemiş..allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahmrhba hanimlar bende yeni katiliyorum size bende ekim annesi olacam insallah
hikayemi anlatmak istiyorum ben daha yeni ogreniyorum hamile oldugum 2yasinda kizim var 21 yasindayim v 5aylik hamileyim
bende spiral vardi v 5ay once kaymis hamile kalmisim 2ay oyle adet gordum sonra adet gormeyince evde test yaptim negatif cikti sonra kan tahlili yaptirdim negatif cikti son 15gune kadar her ay tahlil yaptirdim hep negatif cikti 15 oncede gogusumden sut gelince v icimde kipirti olunca birdaha test yaptim v bu sefer positif cikti doktora gitim ultrasyona gittim v bana haberim olmadan 22hatalik hamilesiniz dedi spiral kaymis .spirali cikarti ayrintili ultrasyona girdim v cok sukur cok saglikli bir bebegim olacak ...
saglicakla kalin
iyiyiz canım biz de çok şükür ben de eşinle vakit geçirdiğin için girmiyosun diye düşünmüştümSelamlar... kac gündür giremiyorum siteye acilmiyor bir türlü telefondan girdiğim için mi bilmem... geckise bakamadim herkes iyidir insaallah
Bzi cok iyiyiz kızım hic durmuyor kipir kipir :)
amaaan boşver bilmiyomusun nasıl biri olduğunu ben anladım senin kaynananın nasıl biri olduğunu belliki kendi çocuklarını çıkarınca büyütmüş o yüzden hiçç karnı filan çıkmamış sen onu boşver anası belli babası belli gururla taşı canım keyfini sürselam kızlar nasılsınız benim dünden beri çok moralim bozuk..dün kayınvalidem geldi hiç bebeğimle ilgili bişi demedi insan bi sorar nasıl gidiyor varmı şikayetin yada cinsiyetini kıza benzetmiş doktor falan ama hiç lafını yapmadı ben takıldım nasıl göbek büyümüşmü dedim güldüm anaam demez olaydım bi başladı bana ben dükkanımız var orada eşimle çalışıyorum bu konuşma sırasınfda dükkandaydık bana bi başladı sölenmeye sen artık buralarda hiç olmuyosun yani yakışmıyosun anlamaında dedi artık göbeğin çıkmış buraları çok adamlık çok erkekler var ayıpp demezmi bana çok acayip duruyosun göbeğin çok acayip duruyo ayıpp dedi kararttı kendini ay ben şookk bende napayım göbeğimi içimemi sokayım dedim ama o kadar çok üzüldümki..ben bunu gizli saklı nikahsız değil 6 yıl uğraşarak yaptım doktorların olmaz dediği tüp bebeğim benim ben niye utanıp sıkılayım anası belli babası belli hamileler doğurana kadar evden çıkmıuormu çok ama çok ağladım öle deyince ben 2 güzel söz bekledim o beni ayıpladı göbeğim çıkmışmış ayıpmışş çok moralim bozuldu :2:
biz niye bu kadar kararsız bi çiftiz bilmiyorum :) lütfen bize yardım edin başar mı efe mi doruk mu? eşim doruk istiyor ama etrafta çok var bu ara herkes efe yada doruk..başar daha mı güzel acaba?
inşallah kaybolur canım geçmezse git bakalım bir dr ne diyecekMerhaba kızlar, uyuyamadim.
Çenemin altında beze oluştu aksam. Araştırdım biraz üst solunum enfeksiyonundan da olabiliyormuş. Sizce Dr'a gitsem mı bu konu ile ilgili? Bakalım sabaha devam edecek mı, belki kayboluyor diye ümid ediyorum.
benim de daha 4-5 gündür çıktı bir anda daha önce de hafifi vardı ama kimse anlamazdı kıyafetle belli olmuyordu şimdi bellimerhaba anneler,
Hala göbeğim çıkmadı benim kimse inanmıyo hamile olduğuma :))
canım elif ece yada elif naz daha uygun elif eylül çok uzun oluyor gibiarkadaşlar bebklerımıze ne ısımlerını koyucağımızı paylaşalım mı ?
erken yapanlarda oluyor canım sağlık bakanlığı erken istiyor 18. haftada bence erken yapılmasının fayda olur zararı olmazKızlar merhaba ben bu hafta doktora kontrolüme gittiğimde şeker yüklemesini yazdı.
Genelde 24-28. haftalarda şeker yüklemesi yapılıyo.
Ancak benim doktorum bu hafta içi yaptır dedi.
Şimdi ben 21+6 (22.gebelik haftası) 'dayım.
Önümüzdeki pazartesi 23. haftam olucak ben o zaman yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu duruma ???
slmlar kızlar canım sıkkın benim esimi gonderdim simdi 22 gun sonra gelebilecek anca of ya bi evimize gidebılseydik kac ay oldu evıme gitmeyeli ozledim
inşallah kaybolur canım geçmezse git bakalım bir dr ne diyecek
benim de daha 4-5 gündür çıktı bir anda daha önce de hafifi vardı ama kimse anlamazdı kıyafetle belli olmuyordu şimdi belli
canım elif ece yada elif naz daha uygun elif eylül çok uzun oluyor gibi
erken yapanlarda oluyor canım sağlık bakanlığı erken istiyor 18. haftada bence erken yapılmasının fayda olur zararı olmaz
inşallah tez zamanda dönersin evine canım bence eşinin bir dahaki gelişine dönebilirsin artık baya büyüdü bebiş birşey olmaz allahın izniyle
Ekim anneleri slm 22 hafta 6 günlükken ultrasona girdim ve bebeğim 701 g sizlerin bebekler ne kadar yazarmısınız
kısmet olursa muhammed emir koyacaz ismini inşallah.eşim bu ismi söyledi bende çok beğendim.[/Q
çok güzel canım hem muhammed oluşu emir de yakışmış Allah kucagınıa sağ salım almak nasıp etsın
Ekim anneleri slm 22 hafta 6 günlükken ultrasona girdim ve bebeğim 701 g sizlerin bebekler ne kadar yazarmısınız
elif guzel elif elif koy :) ya da zeynep.. benım adımda elıf de belkı ondn cok sevıyom bu adı benım kı kız olsaydı zeynep koycaktım allahın izniyle
Ben çınar dusunuyorum. Cinar tanıdığı ollan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?