2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slmlar kızlar canım sıkkın benim esimi gonderdim simdi 22 gun sonra gelebilecek anca of ya bi evimize gidebılseydik kac ay oldu evıme gitmeyeli ozledim

Merak etme canim seni cok iyi anlayabiliyorum.cevremden soylenen hic bi isim icime sinmiyo.bakalim nasil isimler bulcaz kizlarimiza.

elif guzel elif elif koy :) ya da zeynep.. benım adımda elıf de belkı ondn cok sevıyom bu adı benım kı kız olsaydı zeynep koycaktım allahın izniyle

Aaaaa buna çok sevindimmmmm canımsın gözün aydın 2 kızdan sonra iyi olmuş rabbim eli ayağı düzgün ve sağlıklı versin sanada hepimizede inşallah.

ins cnm ins allah herkesin gonlunden geceni nasip etsin.cocuklarim bile cok sevindiler herkese mujdeliyolar saglicakla elimizede aliriz ins

Kizlar bebis dun aksamdan beri kipir kipir atik cok net hissediyorum :))
Ama bir yandanda ilk kez korkmaya basladim, nasil dogucak bu minik sipa :18:
hiiç anlamicaz bir bakmışız pıt diye çıkıvermişler ben kendimi böyle telkin ediyorum canım napim psikolojik hazırlık da önemli sonuçta
kızlar 20+6 yız ve 412gr bebeğim.nasıl sizce
maşallah gayet iyi
selam kızlar bişey sorcam... bebişinizin hareketlerini nerelerde hissediyosunuz?
önceleri kasıktaydı şimdi 1-2 parmak dahah yukarda hissediliyor tabi
seninki tam bir mucize bebeğin belliki aramıza gelmeyi çok istemiş..allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Selamlar... kac gündür giremiyorum siteye acilmiyor bir türlü telefondan girdiğim için mi bilmem... geckise bakamadim herkes iyidir insaallah
Bzi cok iyiyiz kızım hic durmuyor kipir kipir :)
iyiyiz canım biz de çok şükür ben de eşinle vakit geçirdiğin için girmiyosun diye düşünmüştüm
amaaan boşver bilmiyomusun nasıl biri olduğunu ben anladım senin kaynananın nasıl biri olduğunu belliki kendi çocuklarını çıkarınca büyütmüş o yüzden hiçç karnı filan çıkmamış sen onu boşver anası belli babası belli gururla taşı canım keyfini sür
biz niye bu kadar kararsız bi çiftiz bilmiyorum :) lütfen bize yardım edin başar mı efe mi doruk mu? eşim doruk istiyor ama etrafta çok var bu ara herkes efe yada doruk..başar daha mı güzel acaba?

başar ismi hoş gibi gelse de emir veriri nitelikte bence sadece fikrim tabi siz bilirsiniz

inşallah kaybolur canım geçmezse git bakalım bir dr ne diyecek
merhaba anneler,

Hala göbeğim çıkmadı benim kimse inanmıyo hamile olduğuma :))
benim de daha 4-5 gündür çıktı bir anda daha önce de hafifi vardı ama kimse anlamazdı kıyafetle belli olmuyordu şimdi belli
arkadaşlar bebklerımıze ne ısımlerını koyucağımızı paylaşalım mı ?
canım elif ece yada elif naz daha uygun elif eylül çok uzun oluyor gibi
erken yapanlarda oluyor canım sağlık bakanlığı erken istiyor 18. haftada bence erken yapılmasının fayda olur zararı olmaz
slmlar kızlar canım sıkkın benim esimi gonderdim simdi 22 gun sonra gelebilecek anca of ya bi evimize gidebılseydik kac ay oldu evıme gitmeyeli ozledim

inşallah tez zamanda dönersin evine canım bence eşinin bir dahaki gelişine dönebilirsin artık baya büyüdü bebiş birşey olmaz allahın izniyle

ınsallah canım bizde artık ole dusunuyoruz 28inde randevumuz var onda bi aksilik cıkmazsa doktor bi sıkıntı yok dıcek ınsallah sonra evime gidıcem

Ekim anneleri slm 22 hafta 6 günlükken ultrasona girdim ve bebeğim 701 g sizlerin bebekler ne kadar yazarmısınız

Oooyy masaallah seninki tosuncuk olacak annesi..nazar degmesin insaallah :)
Benimki 21+6 da 435gramdi insaallah benimkide toduncuk olur seninki gibi bence mutlu ol canim

elif guzel elif elif koy :) ya da zeynep.. benım adımda elıf de belkı ondn cok sevıyom bu adı benım kı kız olsaydı zeynep koycaktım allahın izniyle

canım zeynep istedım ama eltimin adı koyamam o yuzden kesın elif var ama dıyorumkı buuyuyunce anne neden elıf koydunuz dermı yanına da başka koysak mı dıye dusunuyoruz ama bızler elıf dıye buyutucez buyuyunce de o karar versın

Selam hanımlar ve tatlı melekleriii. Ben de 2 gün önce tetenoz aşımı oldum.Bugün kolumun ağrısı hafifledi ama ilk iki gün kötüydü, saçlarımı bile toplayamadım, acıdı ağrıdı hep. Aşı yapılırken hiç acımıyor hatta ilk 3 saat hiç bir şey yok, sonradan ağrıyor yeri. Çok şükür başka bir yan etkisi olmadı bende.
Bu arada bir daha ki kontrolüm 24. haftada olacak doktor şeker yüklemesi yapıcam dedi. Ama aç mı gitmeliyim tok mu bişey demedi. Daha önce sağlık ocağından çağırdıklarında(18.haftada) aç karnına kan vermiştim ve kan şekerim çok düşük çıkmıştı hatta çok mu açsın en son ne zaman yemiştin dedi ben de 13 saattir açtım o zaman :)
Bir de bebeklerimizin isimleri söz konusu olmuş. Biz de oğlumun adını 'Poyraz' koyucaz. Bundan iki yıl önce şehir dışına çıkıyorken aklımıza gelmişti bu isim o zamanlar pek duyulmamış bir isimdi hatta biz bulduk gibi gülüşmüştük eşimle aramızda. Şimdide erkek olduğunu duyunca hemen adıyla sevmeye başladık oğlumuzu hatta geçen yıllarda filan aileler arasında sohbet geçtiğinde oğlumuz olursa Poyraz olucak adı demiştik. Aileler bile unutmamış hemen Poyraz geliyor diye sevindiler onlarda benimsediler. İşin ilginç yanı kız ismi bir türlü bulamıyorduk ve ben hep oğlum olacağını hissediyordum. Allah malum etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…