Merhaba ekim anneleri,
Bende sizi hamileliğimin en başından beri takip ettim çok şeyde öğrendim. teşekkürler. bugün ilk defa yazmak istedim. bende 20. haftamdayım kız bebek geliyor bende insülin direnci olduğu için bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı. başka gebelik şekeri bulunan arkadaşlar var mı? diyet ile kontrol edilir dediler ama ben yine erken olduğu için bebeğe zarar vermesinden korkuyorum.
bir de 2 isim arasında kaldım melek / zehra.. hangisi güzel:)
Merhaba ekim anneleri,
Bende sizi hamileliğimin en başından beri takip ettim çok şeyde öğrendim. teşekkürler. bugün ilk defa yazmak istedim. bende 20. haftamdayım kız bebek geliyor bende insülin direnci olduğu için bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı. başka gebelik şekeri bulunan arkadaşlar var mı? diyet ile kontrol edilir dediler ama ben yine erken olduğu için bebeğe zarar vermesinden korkuyorum.
Merhaba ekim anneleri,
Slm kizkar bir kac gündür yoktum Nasılsıniz bebekler nasıl
Hosgeldin canimm nerelerdeydin gözlerim seni aradi..sen nasilsin bebis nasil??umarim bir sorun yoktur
İyiyim sagol cnm biraz hasta ve moralsizdim sen nasılsın cnm
Gecmis olsun tatlim insaallah suan iyisindir.
Bende iyiyim simdilik bir problem yok sükür
Senin adina sevindim cnm bende iyi olmaya çalışıyorum aşı yi 1 temmuzda olacagim bana cok gec gibi geldi sence cnm
Merhaba ekim anneleri,
slm kızlar nasılsınız bakalım bız ıyız bu ara belim agrıyor nedenını bılmıyorum ev tasıdık belkı ondandır
merhaba bayanlarr
2 gündür deren'im çok nadir haraket ediyo endişe yaptım
b12 için iğne vurulcakmışım
ben temmuzda bebek şekerlerini alıp yapmaya başlıcam
Eki Görüntüle 729973
ben sosyete şekerini tül ve kızımın isminin yazdığı etiketle hastanede dağıtıcam
ayrıca bide süs hatıra alcam
odasınıda benim yatak oda mobilyamı yapan kişiye ağustosta sipariş verip özel olarak hazırlancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?