2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba ekim anneleri,

Bende sizi hamileliğimin en başından beri takip ettim çok şeyde öğrendim. teşekkürler. bugün ilk defa yazmak istedim. bende 20. haftamdayım kız bebek geliyor bende insülin direnci olduğu için bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı. başka gebelik şekeri bulunan arkadaşlar var mı? diyet ile kontrol edilir dediler ama ben yine erken olduğu için bebeğe zarar vermesinden korkuyorum.
bir de 2 isim arasında kaldım melek / zehra.. hangisi güzel:)

benim 3.hamilleliğim ilk kızımda gebelik şekeri çıktı diyet verdi 2. kızımda gebeliğimin son dört ayında düşük miktarda insülin iğnesi kullandım sabah akşam.bu hamileliğimde şu ana kadar 5 kilo aldım şeker çıkmadı ama bir dahaki gidişimde şeker yüklemesi yapılacak bakalım onda belli olur

bence melek güzel

günaydın kızlar
tecrübeli anneler size bi soru
bebek şekerlerini ne zaman hazırlamalı? yanında başka neler ikram etmeli hastane odasını nasıl süslemeli?lohusa şerbeti ne zaman verilir nasıl hazırlannır
o seranomiyi bilen biri biz acemileri aydınlatsa

selam fırtınas
benim komşumda da gebelik şekeri çıktı ikinci hamileliği birincisinde de çıkmış sıkı bi diyet yaptı ve çok şükür iğneleri kullanmak zorunda kalmadı.bence sıkı bi diyetle bunu yenebilirsin:)

slmlar kızlar nasılsınız. Fırtınas gebelik şekeri hakkında bi bilgim yok canım isim olarak benim kız olsaydı melek seceneklerim arasındaydı... Fatma valla cok iyi oldu bu konuyv açman benimde kafama takılıodu bu konu bilen arkadaslar bılgilendirin bizi

merhaba bayanlarr
2 gündür deren'im çok nadir haraket ediyo endişe yaptım
b12 için iğne vurulcakmışım

ben temmuzda bebek şekerlerini alıp yapmaya başlıcam

ben sosyete şekerini tül ve kızımın isminin yazdığı etiketle hastanede dağıtıcam
ayrıca bide süs hatıra alcam

odasınıda benim yatak oda mobilyamı yapan kişiye ağustosta sipariş verip özel olarak hazırlancak

slm kızlar nasılsınız bakalım bız ıyız bu ara belim agrıyor nedenını bılmıyorum ev tasıdık belkı ondandır

zehra melek berabr kulağa hoş geliyor canım beraber

canım sen yorgun ya da yoğun olduğun zamanlarad bebiş de yorgun oluyo ve sanırım biz kendimizle ilgilenmekten bebişi dinleyemiyoz.çukulata ye bak nasıl çoşar:)

hastane de şeker dağıtmak da mantıklı hemşirelere dr a filan di mi? lohusa şerbeti ne zaman yapılıyo biliyo musun?

süsü hastanede de kullanıcak mısın?acaba hastane odayı süslemiyo mu ki ya ben medikal parkta yapmayı planlıyorum doğumu belki süslüyolardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…