2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kan tahlilinde hata mı olmuş acaba? kan tahlili için kesin sonuç derlerdi bir de. en çok ona şaşırdım. Allah bağışlasın.

canım, hiç aldırma. eski insan kafasındalar hala. Allah bağışlasın bebeğini. sizin sevginiz, mutluluğunuz ona yeter.

biz niye bu kadar kararsız bi çiftiz bilmiyorum :) lütfen bize yardım edin başar mı efe mi doruk mu? eşim doruk istiyor ama etrafta çok var bu ara herkes efe yada doruk..başar daha mı güzel acaba?

bence hepsi çok güzel. efe ve doruk çok kullanılan isimlerden. başar daha olası geldi bana.

isimlerin hepsi bana da önerilenler içinde. başak hariç hepsini sevdim.

Ekim anneleri slm 22 hafta 6 günlükken ultrasona girdim ve bebeğim 701 g sizlerin bebekler ne kadar yazarmısınız
21+2 haftalıktık son gittigimizde doktora 520 gramdı

20+6 da 330 g idi. bana biraz az geldi ama ortalama değerleri tam bilmiyorum. dr olumsuz bir şey söylemedi.
hepsi sağlıklıdır inşallah.

canım, şeker yüklemesine aç gidiyorsun. kan alıyorlar. sonra onlar sana sıvı veriyorlar. veya yemek yiyorsun, bir süre sonra tekrar kan alıp bakıyorlar, diye biliyorum. sen aç git, onlar yönlendirir seni.
Poyraz ismi çok güzel bu arada...

Son düzenleme:

elif çok sevdiğim bir isim. kızım olursa adını elif koyacağım derdim hep ama o kadar çok elif var ki. aynı sınıfta 3-4 tane elif'e denk geldiğim çok oldu. o yüzden yanına bir isim daha koyun bence. çok karışıyorlar.

Kızlar bizde eşimle Ahmet Eren diye konuştuk bakalım değişmezse kararımız. Muhammet Emir de güzelmiş. Biz anne babalar olarak çocuklarımıza koyacağımız isimden Allah katında sorumlu olduğumuz için dinimize uygun isim istiyoruz herkesin kendi kararı tabii

Ekim anneleri slm 22 hafta 6 günlükken ultrasona girdim ve bebeğim 701 g sizlerin bebekler ne kadar yazarmısınız

maşallah senin tosun gibi bir bebiş olacak desene nazar değmesin canım da sen kimseye söyleme de nazar değmesin bebeğine..benim 19+0ken 250gr'dı

ahmet eren çok güzel canım birbirine uymuş iki isim eğreti durmamış Allah ismiyle büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah...biz de betül düşünüyoruz ama kesin değil senin kızının adı ne canım

Sağol cnm .betül de çok güzel isim benim kızımın ismi Fatıma Zehra ama biz Zehrayı kullanıyoruz

Sağol cnm .betül de çok güzel isim benim kızımın ismi Fatıma Zehra ama biz Zehrayı kullanıyoruz

o da çok güzelmiş maşallah güzel isimler bulmuşsunuz benim eşim zehra istiyordu ama o abimin eşinin adı olduğu için ben istemiyorum ama fatıma annemizin ismi olması sebebiyle çok güzel gerçekten

bizde eşimle sevgiliyken koymustuk oglumuzun ismini hasan mirhan olacak insallah

o da çok güzelmiş maşallah güzel isimler bulmuşsunuz benim eşim zehra istiyordu ama o abimin eşinin adı olduğu için ben istemiyorum ama fatıma annemizin ismi olması sebebiyle çok güzel gerçekten

Adlarıyla büyüsünler inşallah hepsi
bu arada şarjım bitiyor o yüzden yazamıyorum tekrar görüşürüz

Son düzenleme:
Oooyy masaallah seninki tosuncuk olacak annesi..nazar degmesin insaallah :)
Benimki 21+6 da 435gramdi insaallah benimkide toduncuk olur seninki gibi bence mutlu ol canim

evet doktorda şaşırdı 2 hafta önden gidiyo dedi allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah tosuncuklar kucaklara diyelim o zaman

Herkese hayirli cumalar. Esim askerden geldi benim yoğunluk geri döndü. Bu aralar karnimin alt tarafinda agri oluyor. Dogrulurken zorlaniyorum iki gündür bayilma tehlikesi atlatiyorum böyle yani durumlar. Sizler de iyisiniz insaallah. Yazamıyorum gecmisi de okuyamiyorum okul cok yogun tatile cikmama az kaldi ama...

yine sen şanslısın ben tatilim 2 haftaydı müdürle görüştük belki 3 haftaya çıkar yani ramazanda filan burdayım

günaydın kızlar :))

ben hergün süt içmeyi unutuyorum , bazen 2 gun içmemiş oluyorum , dün akşamda evde demir hapımı bulamadım , ben fazla mı umursamazım sizce ? sabah da huzursuz oldum düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…