2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba canım sen nasılsın bebeğin neler yapıyor benımkı fırt fırt durmuyo ok hareketli bır kız
maşallahh canımmm benimde yorgun olmadığım sürece kıpır kıpır oluyo. dünden beri de tekmeleri daha şiddetli hissetmeye başladım ama sağ boşluğumdaki ağrı halen devam ediyo. onuda normal görmeye başladım artık :26:

Canım hastanede dagıtılan bebek sekerı yada cıkolatası sana zıyarete gelenlere ,hemşire ve dr a dagıtılır. Süsleme işine gelince dogum yapacagın hastaneye gore degısıyo ama bı cok hastane kapı susu koyuyor kapına. lohusa serbeti de bizde hastaneden gelınce yapılır eve gelenlere ıkram edılır.

İkiside güzel benim2 yaşında kızım var kızımın ismide Zehra

öğretmen1 benim de karınım alt kısmı kasıklarım sanki içten yırtılır gibi ağrıyor cilt çatlağı değil kaslarım yırtılıyor gibi hissediyorum 3-4 gündür beni baya rahatsız ve tedirgin ediyor senin de öyle birşey mi yaa başka yaşayan arkadaşlar varmı

selam kızlarr... üşütmüşüm sanırım karnım sürekli gaz topluyor rahatsız ediyor beni ( bebeğime zararı olmasından korkuyorum bir şey olur mu sizce ???

her hastane yapmıyor ben ilk doğumu medicanada yapmıştım hiçbir şey görmedim biz kendimiz süslemiştik hemşireler bile şaşırmıştı ne güzel süslemişsiniz diye

benimde halen devam ediyor canım. heleki sağ tarafım kopuyor sankiii, ayağa kalkınca daha kötü oluyor

bende aynı dertten muzdaribim tatlım ya sürekli aynaya koşuyorum karnım mı yırtıldı diye ama birşey yok içte yırtılmalar mı oluyor acaba :26:
bunu 1 aydan fazla süredir yaşıyorum hemde

Kızlar yarın ilk kez medipole gidecektim ama eşimin işi çıktı iptal ettim ya aylık kontrolüm geçti bir türlü kısmet olmuyor

2 gündürr ne kadar çok uykum geliyo yaaaaaa,hiç bir işte yapmıyorum ama bebiş büyüdükçe vücudumuzunn daha çok enerji harcadığından mı oluyo acaba :26:

Kızlar yarın ilk kez medipole gidecektim ama eşimin işi çıktı iptal ettim ya aylık kontrolüm geçti bir türlü kısmet olmuyor
Canımmm sıkma canını bende bu ay geç kaldımm şehir değişikliği yüzünden, hele ki hastaneler yüzünden başıma neler geldi, ona rağmen sıkıntı yok şükür. Telaşını çok iyi anlıyorum, bir de özlemini tabiki :) ama kendinide bebişinide üzme annesiii.. :)

ben de çok halsizim kansızlık ilerleyen dönemlerde daha çok oluyor bebişler kanı alıyor ondan da olabilir

selam kızlarr... üşütmüşüm sanırım karnım sürekli gaz topluyor rahatsız ediyor beni ( bebeğime zararı olmasından korkuyorum bir şey olur mu sizce ???
gazdan birşey olmaz canım sıcak tut anca öyle geçer ilk zamanları hatırlasana ne kadar çok şişkinlik ve gaz problemi oluyordu eğer birşey olsaydı o zaman olurdu dimi
benimde halen devam ediyor canım. heleki sağ tarafım kopuyor sankiii, ayağa kalkınca daha kötü oluyor

bende aynı dertten muzdaribim tatlım ya sürekli aynaya koşuyorum karnım mı yırtıldı diye ama birşey yok içte yırtılmalar mı oluyor acaba :26:
bunu 1 aydan fazla süredir yaşıyorum hemde
demekki normal ya baksana sizde aynı şeyden müzdaripsiniz karnımız büyüdükçe kaslar geriliyor herhalde ondan demekki
2 gündürr ne kadar çok uykum geliyo yaaaaaa,hiç bir işte yapmıyorum ama bebiş büyüdükçe vücudumuzunn daha çok enerji harcadığından mı oluyo acaba :26:

benim de çok uykum geliyor halsizim ama benimki psikolojik eşim kaçgündür bu eylemler yüzünden gece 4'te 5'te geliyor gelip yatıyor sabah da en geç 10da çağırıyorlar taş çatlasın 5 saat evde anca kalıyor o da uyuyor o zaman canım sıkıldı resmen

ben de çok halsizim kansızlık ilerleyen dönemlerde daha çok oluyor bebişler kanı alıyor ondan da olabilir
hmmm halsizlikte kötü oluyo cnm yaa hele ki sıcak havalarda.. bende kansızlıkta yok ama uyku düzenimin bozukluğundan kaynaklandı galiba bu uyku isteği :26:

Haftaya kaldı yine birde doktora soracaklarım var ilk kez gidicem neyse biraz daha sabır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…