selam kızlarrr, hayırlı cumalar.. Nasılsınızzz ?
fasulye bende de inanılmaz bel ağrıları var gece uyutmuyo.normalde de çook olurdu iyice arttı. sanırım iş yaparken yarım saat iş yarım saat dinlen yapmalıyız
maşallahh canımmmmerhaba canım sen nasılsın bebeğin neler yapıyor benımkı fırt fırt durmuyo ok hareketli bır kız
canım sen yorgun ya da yoğun olduğun zamanlarad bebiş de yorgun oluyo ve sanırım biz kendimizle ilgilenmekten bebişi dinleyemiyoz.çukulata ye bak nasıl çoşar:)
hastane de şeker dağıtmak da mantıklı hemşirelere dr a filan di mi? lohusa şerbeti ne zaman yapılıyo biliyo musun?
süsü hastanede de kullanıcak mısın?acaba hastane odayı süslemiyo mu ki ya ben medikal parkta yapmayı planlıyorum doğumu belki süslüyolardır
Merhaba ekim anneleri,
Bende sizi hamileliğimin en başından beri takip ettim çok şeyde öğrendim. teşekkürler. bugün ilk defa yazmak istedim. bende 20. haftamdayım kız bebek geliyor bende insülin direnci olduğu için bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı. başka gebelik şekeri bulunan arkadaşlar var mı? diyet ile kontrol edilir dediler ama ben yine erken olduğu için bebeğe zarar vermesinden korkuyorum.
bir de 2 isim arasında kaldım melek / zehra.. hangisi güzel:)
canım sen yorgun ya da yoğun olduğun zamanlarad bebiş de yorgun oluyo ve sanırım biz kendimizle ilgilenmekten bebişi dinleyemiyoz.çukulata ye bak nasıl çoşar:)
hastane de şeker dağıtmak da mantıklı hemşirelere dr a filan di mi? lohusa şerbeti ne zaman yapılıyo biliyo musun?
süsü hastanede de kullanıcak mısın?acaba hastane odayı süslemiyo mu ki ya ben medikal parkta yapmayı planlıyorum doğumu belki süslüyolardır
öğretmen1 benim de karınım alt kısmı kasıklarım sanki içten yırtılır gibi ağrıyor cilt çatlağı değil kaslarım yırtılıyor gibi hissediyorum 3-4 gündür beni baya rahatsız ve tedirgin ediyor senin de öyle birşey mi yaa başka yaşayan arkadaşlar varmı
öğretmen1 benim de karınım alt kısmı kasıklarım sanki içten yırtılır gibi ağrıyor cilt çatlağı değil kaslarım yırtılıyor gibi hissediyorum 3-4 gündür beni baya rahatsız ve tedirgin ediyor senin de öyle birşey mi yaa başka yaşayan arkadaşlar varmı
selam kızlarr... üşütmüşüm sanırım karnım sürekli gaz topluyor rahatsız ediyor beni( bebeğime zararı olmasından korkuyorum bir şey olur mu sizce ???
Canımmm sıkma canını bende bu ay geç kaldımm şehir değişikliği yüzünden, hele ki hastaneler yüzünden başıma neler geldi, ona rağmen sıkıntı yok şükür. Telaşını çok iyi anlıyorum, bir de özlemini tabiki :) ama kendinide bebişinide üzme annesiii.. :)Kızlar yarın ilk kez medipole gidecektim ama eşimin işi çıktı iptal ettimya aylık kontrolüm geçti bir türlü kısmet olmuyor
gazdan birşey olmaz canım sıcak tut anca öyle geçer ilk zamanları hatırlasana ne kadar çok şişkinlik ve gaz problemi oluyordu eğer birşey olsaydı o zaman olurdu dimiselam kızlarr... üşütmüşüm sanırım karnım sürekli gaz topluyor rahatsız ediyor beni( bebeğime zararı olmasından korkuyorum bir şey olur mu sizce ???
benimde halen devam ediyor canım. heleki sağ tarafım kopuyor sankiii, ayağa kalkınca daha kötü oluyor
demekki normal ya baksana sizde aynı şeyden müzdaripsiniz karnımız büyüdükçe kaslar geriliyor herhalde ondan demekkibende aynı dertten muzdaribim tatlım ya sürekli aynaya koşuyorum karnım mı yırtıldı diye ama birşey yok içte yırtılmalar mı oluyor acaba :26:
bunu 1 aydan fazla süredir yaşıyorum hemde
2 gündürr ne kadar çok uykum geliyo yaaaaaa,hiç bir işte yapmıyorum ama bebiş büyüdükçe vücudumuzunn daha çok enerji harcadığından mı oluyo acaba :26:
hmmm halsizlikte kötü oluyo cnm yaa hele ki sıcak havalarda.. bende kansızlıkta yok ama uyku düzenimin bozukluğundan kaynaklandı galiba bu uyku isteği :26:ben de çok halsizim kansızlık ilerleyen dönemlerde daha çok oluyor bebişler kanı alıyor ondan da olabilir
Canımmm sıkma canını bende bu ay geç kaldımm şehir değişikliği yüzünden, hele ki hastaneler yüzünden başıma neler geldi, ona rağmen sıkıntı yok şükür. Telaşını çok iyi anlıyorum, bir de özlemini tabiki :) ama kendinide bebişinide üzme annesiii.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?