2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Gaz genelde herkeste oluyor korkulacak bir şey olacağını zannetmiyorum ben

araştırdım canım doktorun yazısını buldum "Bebeğinizin bildiği ortam orası olduğu için gaz sıkışması sizi ağlatırken onun umurunda olmayacaktır" içim rahatladı doğrusu :)

hmmm halsizlikte kötü oluyo cnm yaa hele ki sıcak havalarda.. bende kansızlıkta yok ama uyku düzenimin bozukluğundan kaynaklandı galiba bu uyku isteği :26:

Yok cnm benimde iki aylıkken kAn ölçümlerim normaldi de ilerleyen aylarda tekrar ölçüyorlar kan değerleri düşüyor bebek aldığı için

Haftaya kaldı yine birde doktora soracaklarım var ilk kez gidicem neyse biraz daha sabır....
olsun canım benimmm bunda da bir hayır vardırr. telefon etme şansın yok mu cnm, önemli bişi değildir inşallahh soracakların.

Kizlar ben geldim doktordan hala hastayim ..
Kan sonucum yine fazla persembe 8 di Sali 11 olmustu bgn 13 cikti ( Antibiyotige baslamamiz lazim dedi doktor, otobusu kacirmamak icin direk eve geldim,bizimki gelince aldiricam receteyi 12 saate bir kullancam ilaci (

Bebis cok sukur kipir kipir, Sali gunu detayli ultrasonumuz var ins sagliklidir minigim ..

araştırdım canım doktorun yazısını buldum "Bebeğinizin bildiği ortam orası olduğu için gaz sıkışması sizi ağlatırken onun umurunda olmayacaktır" içim rahatladı doğrusu :)

Benim ilk hamileliğimde gaz ve kabızlıktan 23. haftada lavman bile yapmışlardı yani o derece iki büklüm olmuştum 2 gün bende o zaman bebeğim bir şey olcak diye korkmuştum

kızlar ayrıba bende aşırı mide yanması ve ağza acı su gelmesi oluyor akşamları bir başlıyor uykuya dalana kadar ne yesem ne içsem yaramıyor ne yapmalıyım bilemiyorum benimle aynı durumda oalan var mı acaba :44:

valla yemediğim şe kalmadı bi tekme atıyo baya süre ses çıkmıyo
hastanede gelenlere hemşirelere vercem canım ayrıca hediyemdende hastaneye götürcem evime gelemeyip orda gelene veririm...
bizde loğusa şerbeti hastanede de evdede verilir
her hastane farklı canım mesela benim hastanem kapı süsü felan için ekstra para alıyo ben kendim malzemeler alıp süslicem balon vs

Benim ilk hamileliğimde gaz ve kabızlıktan 23. haftada lavman bile yapmışlardı yani o derece iki büklüm olmuştum 2 gün bende o zaman bebeğim bir şey olcak diye korkmuştum

öylemiii çok geçmiş olsun canım.. kabızlık derdim falan yok şimdilik çok şükür.. çok su içmeye çalışıyorum günde 2 litreyi geçiyordur belki.. dikkatli olmak gerekiyor artık...

olsun canım benimmm bunda da bir hayır vardırr. telefon etme şansın yok mu cnm, önemli bişi değildir inşallahh soracakların.

Yok cnm doktorumu değiştireceğim için eski doktoru da arayamıyoum tetenos aşısını soracaktım sağlık ocağı senin olmana gerek yok dedi ben üç yıl üst üste olmuştum bir ilacım vardı 20. haftada kes dedi 21 e geldim hkullanıyorum amabugün kesicem artık işte böyle sorular

kızlarr en etkili çatlak kremi hangisi sizce ?? 20. haftadayım bende oluşmaya başlamadı henüz ama önlem almak gerekiyor... hoş umarım krem kullanmada geç kalmamışımdır :))

kızlarr en etkili çatlak kremi hangisi sizce ?? 20. haftadayım bende oluşmaya başlamadı henüz ama önlem almak gerekiyor... hoş umarım krem kullanmada geç kalmamışımdır :))

canım benım doktorum en etkilisinin ve en iyisinin lierac oldugunu soyledi. ben aldım kullanıyorum şimdilik bişey yok zaten gobısımde henuz buyumedi.

kızlar merhaba ;

ben kasım topiğindenim siz biraz daha tecrubeli olduğunuz için size sormak istedim . Detaylı ultrason için anadolu yakasında nereleri tercih ettiniz veya ediceksiniz? ben erdem hastanesine gidiyorum kontorllerim için ama orda biraz pahalı sanırım .Sizdende fikir almak istedim .Şimdiden teşekkürler

canım benım doktorum en etkilisinin ve en iyisinin lierac oldugunu soyledi. ben aldım kullanıyorum şimdilik bişey yok zaten gobısımde henuz buyumedi.

evet duydum onu iyi diyorlar.. kakao yağına iyi diyorlar badem yağını tüylenme yapıyor diyorlar.. kararsız kaldım o yüzden...

Merhaba arkadaşlar ..nasılsınız ...biz iç güveysinden halliceyiz çok şükür ... Son günlerdeki olaylara üzülsekte biz yine biriz , birleşiriz ...bu arada izmir çeşmeye tayinimiz çıktı paylaşmak istedim :)))

hayırlı olsun çok şanslısnız :))

Benimde oluyor malesef doğuma kadar artarak devamediyor doktoruncan şurup isteyebilirsin biraz rahatlatıyor ama sonra yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…