Gaz genelde herkeste oluyor korkulacak bir şey olacağını zannetmiyorum ben
hmmm halsizlikte kötü oluyo cnm yaa hele ki sıcak havalarda.. bende kansızlıkta yok ama uyku düzenimin bozukluğundan kaynaklandı galiba bu uyku isteği :26:
olsun canım benimmm bunda da bir hayır vardırr. telefon etme şansın yok mu cnm, önemli bişi değildir inşallahh soracakların.Haftaya kaldı yine birde doktora soracaklarım var ilk kez gidicem neyse biraz daha sabır....
araştırdım canım doktorun yazısını buldum "Bebeğinizin bildiği ortam orası olduğu için gaz sıkışması sizi ağlatırken onun umurunda olmayacaktır" içim rahatladı doğrusu :)
canım sen yorgun ya da yoğun olduğun zamanlarad bebiş de yorgun oluyo ve sanırım biz kendimizle ilgilenmekten bebişi dinleyemiyoz.çukulata ye bak nasıl çoşar:)
hastane de şeker dağıtmak da mantıklı hemşirelere dr a filan di mi? lohusa şerbeti ne zaman yapılıyo biliyo musun?
süsü hastanede de kullanıcak mısın?acaba hastane odayı süslemiyo mu ki ya ben medikal parkta yapmayı planlıyorum doğumu belki süslüyolardır
Benim ilk hamileliğimde gaz ve kabızlıktan 23. haftada lavman bile yapmışlardı yani o derece iki büklüm olmuştum 2 gün bende o zaman bebeğim bir şey olcak diye korkmuştum
olsun canım benimmm bunda da bir hayır vardırr. telefon etme şansın yok mu cnm, önemli bişi değildir inşallahh soracakların.
kızlarr en etkili çatlak kremi hangisi sizce ?? 20. haftadayım bende oluşmaya başlamadı henüz ama önlem almak gerekiyor... hoş umarım krem kullanmada geç kalmamışımdır :))
canım benım doktorum en etkilisinin ve en iyisinin lierac oldugunu soyledi. ben aldım kullanıyorum şimdilik bişey yok zaten gobısımde henuz buyumedi.
evet duydum onu iyi diyorlar.. kakao yağına iyi diyorlar badem yağını tüylenme yapıyor diyorlar.. kararsız kaldım o yüzden...
Ben hem lierac hemde bebe yagı kullanıyorum canım bı gun bebeyagı bıgun lıerac suruyorum. bakalım hangisi ıyı gelecek :)
Merhaba arkadaşlar ..nasılsınız ...biz iç güveysinden halliceyiz çok şükür ... Son günlerdeki olaylara üzülsekte biz yine biriz , birleşiriz ...bu arada izmir çeşmeye tayinimiz çıktı paylaşmak istedim :)))
öylemiii çok geçmiş olsun canım.. kabızlık derdim falan yok şimdilik çok şükür.. çok su içmeye çalışıyorum günde 2 litreyi geçiyordur belki.. dikkatli olmak gerekiyor artık...
kızlar ayrıba bende aşırı mide yanması ve ağza acı su gelmesi oluyor akşamları bir başlıyor uykuya dalana kadar ne yesem ne içsem yaramıyor ne yapmalıyım bilemiyorum benimle aynı durumda oalan var mı acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?