2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet duydum onu iyi diyorlar.. kakao yağına iyi diyorlar badem yağını tüylenme yapıyor diyorlar.. kararsız kaldım o yüzden...

canım valla doktorum açıkca bana bence hiç pahalı ilaclar kremler kullanmana gerek yok burda önemli olan vücudunu nemli tutmak dedi ben sana bitkisel şeyler öneririm dedi bende internetten biraz araştırma yaptım ve aktardan
zeytin yağı
portakal yağı
kakao yağı
kantoran yağı
kayısı yağı
susam yağı aldım bir karışım hazırladım ve fısfıslı bir kaba kullanıyorum doktorda onayladı işte böyle ve bana sabah akşam sürmeme rağmen doğuma kadar yeter
ayrıca ebru şallıda bu tarifi veriyordu programında
ayrıca her duştan sonra bebe yağıyla tüm vücuduma masaj yapıyorum bu karışımıda kalça,üst bacak yanlarında kullanıyorum sabah akşam

Lütfen yardım!bende bi ekim annesi olacağım inşallah
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katılıyorum.10 ocak son adet tarihim ve 17 haftalık hamileyim.geçen hafta bugün yani perşembeye kadar herşey çok güzel gidiyodu taaki dörtlü tarama testimde 1:24 değerinde down sendromu riski çıkana kadar doktorum amniyosentez yaptırmalısın dedi ve beni tıp fakültesine yönlendirdi.salı günü karnımdan sıvıyı aldılar ve en zoruda sonuç için üç hafta beklemem gerekiyomuş.dün dayanamadım ayrıntılı ultrasyon merkezine gittim ve bebeğimi uzun uzun incelettim hiçbirşey yok bu bebek sağlıklı keşke sıvıyı aldırmadan gelseydin buraya dediler.ama doktorum ısrarla aldırmamı söyledi bir haftadır helak oldum.varmı aranızda bu durumla karşılsan yada duyan?

Son düzenleme:

Arkadaşlar ben bir ay önce yazmıştım bunları.şimdi çok şükür sonucumuz iyi geldi kızımız gayet sağlıklı bana ilgi gösteren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.

Arkadaşlar ben bir ay önce yazmıştım bunları.şimdi çok şükür sonucumuz iyi geldi kızımız gayet sağlıklı bana ilgi gösteren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.

Gozunaydın canım. bende neden 22. haftasındayken neden 17 haftalık hamıleyım yazdıgını merak etmıstım. sukurkı sonucun ıyı cıkmıs rahat olabılrsın artık

kesin çözüm gibi bir şey olmuş bu :)) bende bitkisel düşünüyorum burda bilgisine güvendiğim bir aktar var ona sorayım en iyisi... sağol canım bu arada verdiğin bilgiler için...

kızlarr en etkili çatlak kremi hangisi sizce ?? 20. haftadayım bende oluşmaya başlamadı henüz ama önlem almak gerekiyor... hoş umarım krem kullanmada geç kalmamışımdır :))

lierac paris canım en iyisi bu doktor eşleri bile bunu kullanıyor ben 4. ayından sonra kullanmaya başladım

kızlarr en etkili çatlak kremi hangisi sizce ?? 20. haftadayım bende oluşmaya başlamadı henüz ama önlem almak gerekiyor... hoş umarım krem kullanmada geç kalmamışımdır :))

canım çok çabuk başla çünkü çatlakların beyazlaşırsa artık iş işten geçer

ben roc nemlendiricisi ve striacare kullanıyorum...adığın ürünler var olan çatlak değil yeni oluşumuda engellemeli yani iki aşamalı olmalı
benim popo kısmımda bi anda inanılmaz çatlak olduğu halde kullandığımdan beri kayboldular ve yerine yenisi gelmedi
tabi düzenli kullanım şart

çoook geçmiş olsun canım... sen sıkma canını Allahın izniyle iyidir sağlığı...

isimyle yaşaşın canım çok güzel

Çok saolun kızlar amin. 22.hafta cnm bu arada.

çok sağol canım... benim annemde hiç çatlak yok inşallah bendede olmaz..

kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?? doktor bana elevit ile feramat yazmış ama iyimidir değilmidir bilemedim :S sizce ??

canım malesef bu gıbı durumlar çok yaşanıyor ve de genellıkle bebeklerde hiç bir şey çıkmıyor bır tanıdıgıma bebeğin beynınde tumor var dedıler bebek doğdu sapasağlam belkide Allahım bızı sınıyordur ne tepki vereceğiz diye ama bıçak sırtı bır konu sağlıksız bebk dunyaya getrmek de zorlu bır sınav olsa gerek iyi bir radyologa gitmişsin sanırım 2. sinde emın ol bebeğin sağlıklı bır doktorla yetınme Allahım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…