evet duydum onu iyi diyorlar.. kakao yağına iyi diyorlar badem yağını tüylenme yapıyor diyorlar.. kararsız kaldım o yüzden...
hayırlı olsun çok şanslısnız :))
Benimde oluyor malesef doğuma kadar artarak devamediyor doktoruncan şurup isteyebilirsin biraz rahatlatıyor ama sonra yine aynı
deneyimlerini bekliyorum o zaman canım :))
Lütfen yardım!bende bi ekim annesi olacağım inşallah
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katılıyorum.10 ocak son adet tarihim ve 17 haftalık hamileyim.geçen hafta bugün yani perşembeye kadar herşey çok güzel gidiyodu taaki dörtlü tarama testimde 1:24 değerinde down sendromu riski çıkana kadar doktorum amniyosentez yaptırmalısın dedi ve beni tıp fakültesine yönlendirdi.salı günü karnımdan sıvıyı aldılar ve en zoruda sonuç için üç hafta beklemem gerekiyomuş.dün dayanamadım ayrıntılı ultrasyon merkezine gittim ve bebeğimi uzun uzun incelettim hiçbirşey yok bu bebek sağlıklı keşke sıvıyı aldırmadan gelseydin buraya dediler.ama doktorum ısrarla aldırmamı söyledi bir haftadır helak oldum.varmı aranızda bu durumla karşılsan yada duyan?
Arkadaşlar ben bir ay önce yazmıştım bunları.şimdi çok şükür sonucumuz iyi geldi kızımız gayet sağlıklıbana ilgi gösteren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.
canım valla doktorum açıkca bana bence hiç pahalı ilaclar kremler kullanmana gerek yok burda önemli olan vücudunu nemli tutmak dedi ben sana bitkisel şeyler öneririm dedi bende internetten biraz araştırma yaptım ve aktardan
zeytin yağı
portakal yağı
kakao yağı
kantoran yağı
kayısı yağı
susam yağı aldım bir karışım hazırladım ve fısfıslı bir kaba kullanıyorum doktorda onayladı işte böyle ve bana sabah akşam sürmeme rağmen doğuma kadar yeter
ayrıca ebru şallıda bu tarifi veriyordu programında
ayrıca her duştan sonra bebe yağıyla tüm vücuduma masaj yapıyorum bu karışımıda kalça,üst bacak yanlarında kullanıyorum sabah akşam
kızlarr en etkili çatlak kremi hangisi sizce ?? 20. haftadayım bende oluşmaya başlamadı henüz ama önlem almak gerekiyor... hoş umarım krem kullanmada geç kalmamışımdır :))
kızlarr en etkili çatlak kremi hangisi sizce ?? 20. haftadayım bende oluşmaya başlamadı henüz ama önlem almak gerekiyor... hoş umarım krem kullanmada geç kalmamışımdır :))
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katılıyorum.10 ocak son adet tarihim ve 17 haftalık hamileyim.geçen hafta bugün yani perşembeye kadar herşey çok güzel gidiyodu taaki dörtlü tarama testimde 1:24 değerinde down sendromu riski çıkana kadar doktorum amniyosentez yaptırmalısın dedi ve beni tıp fakültesine yönlendirdi.salı günü karnımdan sıvıyı aldılar ve en zoruda sonuç için üç hafta beklemem gerekiyomuş.dün dayanamadım ayrıntılı ultrasyon merkezine gittim ve bebeğimi uzun uzun incelettim hiçbirşey yok bu bebek sağlıklı keşke sıvıyı aldırmadan gelseydin buraya dediler.ama doktorum ısrarla aldırmamı söyledi bir haftadır helak oldum.varmı aranızda bu durumla karşılsan yada duyan?
isimyle yaşaşın canım çok güzel
anladım canım, elif ece bi arkadaşımında koyduğu isimdi, bende hafiften bi aşinalıkta var hoş gelmesi konusunda. ondan da olabilir :)
ayy geçmiş olsun canım yaa, bende yan etkilerinden korkuyordum biraz rahatladı içim. senin kaçıncı haftan ?
maşallah, Allah size bağışlasın ismiyle yaşasın inşallah..
canım çok çabuk başla çünkü çatlakların beyazlaşırsa artık iş işten geçer
Eki Görüntüle 730130
Eki Görüntüle 730131
ben roc nemlendiricisi ve striacare kullanıyorum...adığın ürünler var olan çatlak değil yeni oluşumuda engellemeli yani iki aşamalı olmalı
benim popo kısmımda bi anda inanılmaz çatlak olduğu halde kullandığımdan beri kayboldular ve yerine yenisi gelmedi
tabi düzenli kullanım şart
çoook geçmiş olsun canım... sen sıkma canını Allahın izniyle iyidir sağlığı...
Sağol canım ben bir ay önce yazmıştım bunları.şükürler olsun sonuç iyi çıktı.
canım malesef bu gıbı durumlar çok yaşanıyor ve de genellıkle bebeklerde hiç bir şey çıkmıyor bır tanıdıgıma bebeğin beynınde tumor var dedıler bebek doğdu sapasağlam belkide Allahım bızı sınıyordur ne tepki vereceğiz diye ama bıçak sırtı bır konu sağlıksız bebk dunyaya getrmek de zorlu bır sınav olsa gerek iyi bir radyologa gitmişsin sanırım 2. sinde emın ol bebeğin sağlıklı bır doktorla yetınme Allahım yardımcın olsun
canım 1 oncekı sayfada gördüm galıba eskı bır yazıymış çok geçmiş olsun ve de geçmiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?