2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşım bunlar bir ay önceki yazdıklarım telefondan giriyorum altına sonuçları yazmadan bitti tuşuna basıvermişim.amniyo sonucumuz temiz şükürler olsun 3 kez ayrıntıya girdimm ve 5 doktor muayne etti 5 ayda Ama olsun şimdi rahatladık şükür allah kimseye yaşatmasın 1 ayımız kötü geçti.

Son düzenleme:
arkadaşlar hamılelıgımın oncesınde sigara kullanıyordum öğrendıgımde bıraktım ama bu aralar acyip derecede canım sigara istiyor benımle aynı durumda olan var mı acaba nasıl oyalıcaz kendımızı

arkadaşım bunlar bir ay önceki yazdıklarım telefondan giriyorum altına sonuçları yazmadan bitti tuşuna basıvermişim.amniyo sonucumuz temiz şükürler olsun 3 kez ayrıntıya girdim ve 5 doktor muayne etti 5 ayda Ama olsun şimdi rahatladık şükür allah kimseye yaşatmasın 1 ayımız kötü geçti.

kesin çözüm gibi bir şey olmuş bu :)) bende bitkisel düşünüyorum burda bilgisine güvendiğim bir aktar var ona sorayım en iyisi... sağol canım bu arada verdiğin bilgiler için...

yardım edebildiysem ne mutlu bana ama canım gerçekten bu yağlara netten ayrı ayrıda bakabilirsin ne işe yarıyorlar yada ebru şallının tarifine işe yaramazsada zaten çatlayacağından doktorda söyledi sadece nemli tutman önemli tek yapabileceğin bu dedi

Aynı dertten bende müzdaribim ve dahiliye uzmanı doktor gavıscon adında şurup önerdi. Aldım 10 gündür kullaniyorum ve sıkıntım bitti.doktorunuzla görüşüp kullanabilirsiniz

Çatlak çok önemli kalıcı oluyorlar çünkü.. doğumdan bir süre sonra geçse insan bu kadar korkmayacak... arkadaşımın var çatlakları çok kötü görünüyor :S

Canım ben de sigara kullanıyordum ve hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım hemen sigarayı ve o günden sonra bir nefes bile almadım. Şu an canım hiç istemiyor. Kokusu bile bunaltıyor beni. Aman sakın bi nefes alıyım falan deme. Yoksa o bi nefes bir dala dönüşür sonra bi bakmışsın her gün içiyosun. Benim canım istese bile asla içmem çünkü burda önemli olan bebişlerimiz.

rkadaşlar hamılelıgımın oncesınde sigara kullanıyordum öğrendıgımde bıraktım ama bu aralar acyip derecede canım sigara istiyor benımle aynı durumda olan var mı acaba nasıl oyalıcaz kendımızı
dıyen arkadasım hamıle olmadan once gunde bı paket sıgara ıcerdım gozumu sıgara ıle acar sıgara ıcmessem ıste falan verımlı olamazdım ben boyle bır tıryakı ıdım fakat hamıle olduktan sonra bır tanenın yarısını ıctım gunde ve her ıctıgımde kendıme ceza verdım sımdı agzıma surmuyorum ve aklıma gelmıyor gelse de hayır dıyorum bebegım buyudu onu zehırlıyemem ve gunun bellı saatlerınde aklıma gelıyo bebegımle konusuyorum sana zarar vermem sana kıyamam dıyorum gıdıyorum dıslerımı uzun uzun fırcalıyorum ve cok sukur artık aklıma gelmıyo tek duam ınsallah dogumdan sonra baslaamam

bende vuruldum ama hıc acımadı herhalde yarın cıkar acısı herkes öyle dıyo gercı ılk okul beste de bundan vurulmustuk..pekı bısey sorcam ıkıncı kez neden cagırıyorlar

evet arkadaşım bu aralar nedense böyle oldum sankı sigaraya aş eriyorum eşime sigara istedı canım dememe bıle çıldırıyor içme şansım yok zaten sadece böyle olanlar var mı nasıl baş ediyorsunuz dıye sordum

sende haklısın bu nalet sıgra en buyuk düşman onu yenersek her şeyi yeneriz en büyük pişmanlığım o illete bulaşmak inşallah cocugum vesiledir de bidaha asla aynı hataya düşmem

tetenoz aşısını kaçıncı haftada vuruluyoruz kızlar ??? ben 20. haftadayım vurulmadım daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…