- Konu Sahibi Deniznisan
-
kızlar hayırlı olsun topıgınız bende eklemek isterdım ama benımde hıç göbegım yok anlamadın-mkı niye bazen tedirginde oluyo değilim hanı
ahada ilk ben geldim her ne kadar eklicek göbiş olmasa da geldim elbet bir gün olucak o zaman koyucam buraya resmi inşallah..bu arada papatyacım eline sağlık
eline sağlık çok iyi yapmışsın artık bundan sonra göbüşler çıkar da eklerizolucak olucak birden büyümeye başlayacak gör bak
hepimiz hemen hemen 3 aylık olduk artık göbişlerde çıkmaya başladı bizimde göbiş topiğimiz olsun dedim
vallaha ben de çok zayıf bir insan değildim 65 kilo ile hamile kaldım hala da aynıyım hafif göbek önceden de zaten vardı ama kıyafetten belli olacak kadar değildi halada öyle üstüne eklenmiş bir şey yok yaniSelam kizlaaaarr :))
Valla benim baya göbek var , sanki 4-5 aylik gibi duruyoama ben zaten göbekli bi insanim cok zayif oldugum zamanlarda bile göbegim olurdu hep, ondan kaynaklanabilir yani hihihi
kızlar hayırlı olsun topıgınız bende eklemek isterdım ama benımde hıç göbegım yok anlamadın-mkı niye bazen tedirginde oluyo değilim hanı
maşallah canım göbüş büyümeye başlamış bende salı günü bi doktora gideyim bebişimi sağsalim göreyim resim koyucam
Foto nasil yüklüyosunuz kizlar ben telden giriyorum ona göre Anlatin lütfen
konuya cevap vere tikla sonra yukarida hani harfleri buyutmek fln filn gibi seyler varya orada bi pencere var agac gozukuyo icinde ona tikla fotonu sec koy bu kadar bekliyoruz daha fazla
acaba içerde na var ya.:) kızçemi erkek mi:)
gebelik kıyafetleri giyilmeye başlanmış artık maşallah
bende almaya başliycam yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?