2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

teşekkür ederiz teyzesi:)

o değişiyo pek ya tutmuyor canın ben de senin gibiyim ekşili tuzlu şeyleri seviyorum eskiden tatlıya bayılırdım şimdi görmek bile istemiyorum benim gibi bir tatlı düşkünü şaşırtıcı bu hamilelik nelere kadir kim derdi ben tatlıdan nefret edicem diye

kızlar maşallah göbüşlerinize...
sonunda çıkmaya başlamış göbüşler ha?
benim de baya çıktı ama iş yerinde olduğumdan ekleyemiyorum.. ama ilk fırsatta ekliycem...
takipteyim....

Merhaba kızlar,maşallah göbişler çıkmaya başlamış,ben tık yok:)58-59 kiloyla hamile kaldım şuam 54 kiloyum

daha önceden de göbeğim olmasına rağmen bu kadar belli olmuyordu gittikçe büyüyor göbeğim artık herkes farkında ama ben şimdiden belli olmaz diye düşünüyordum :)

kızlar maşallah göbüşlerinize...
sonunda çıkmaya başlamış göbüşler ha?
benim de baya çıktı ama iş yerinde olduğumdan ekleyemiyorum.. ama ilk fırsatta ekliycem...
takipteyim....

ekle canım sen de benim çıkınca ben de eklicem bekliyoruz seni de

daha önceden de göbeğim olmasına rağmen bu kadar belli olmuyordu gittikçe büyüyor göbeğim artık herkes farkında ama ben şimdiden belli olmaz diye düşünüyordum :)

o kişiden kişiye değişiyo işte kiminde hemen belli oluyo kiminde ise bayağı sonra çıkıyor ben de benim hemen çıkar çabuk kilo alırım diyodum ama öyle olmadı çünkü kilo almaya müsait bir yapım var

Kızlar göbek hemen belli oluyor kilo alınıyorsa kızmış bebek,geç kilo almaya başlanıp göbek geç belli oluyorsa erkekmiş.

benim kilom var biraz ama çabuk kilo almam canım karnımın cıkması acaba bana bağlı birşey mi diye düşünüyordum bende bi kaç gündür :)

Kızlar göbek hemen belli oluyor kilo alınıyorsa kızmış bebek,geç kilo almaya başlanıp göbek geç belli oluyorsa erkekmiş.
evet onu ben de duydum benim daha çıkmadı bakalım kız mı erkek mi? çok merak ediyorum 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman belli olur inşallah
benim kilom var biraz ama çabuk kilo almam canım karnımın cıkması acaba bana bağlı birşey mi diye düşünüyordum bende bi kaç gündür :)

yok canım senle alakalı değil bence benim eltimde hamile onu da çabuk çıkmıştı şimdi 6 aylık ama benim gibiyken belli olmaya başlamıştı onun ben de daha yok bakalım

kızlar benim bebeğim erkek 12. haftamda gittim dktor bu 13 haftalık olmuş dedi ve erkek olduğunu söyledi gösterdi bize kaç kere .bizimki hemen gösterdi.
kızlar bu arada göbek meselesi gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor biz 16. haftamıza girdik ancak gördüğünüz kadar benim .ama ben planlı gebe kaldım biliyordum göbek kaslarının önemli olduğunu göbek kaslarım kuvvetli sert yani şimdi bile .gaz falan yok allaha şükür çok az gece oluyor o kadar .ben uzun süre plates yaptım ama kilo vermek amaçlı değil ben 3 senedir hep 52 kiloydum ve hamile kalınca 50 ye düştüm en son 51 dim şimdi bilmiyorum.inşallah fazla göbeğim olmaz bebeğim için herşeye razıyım ama yinede spor çok önemli şimdi bile yavaş yavaş yapıyorum birşeyler .herkese mutlu huzurlu hamilelikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…