- Konu Sahibi Deniznisan
-
senin kocaman olmuş canım maşallah bilmeyenler anlıyordur artık hamile olduğunu
Galiba degil yani sende hamilesin demek istedim
evet canım galibabenim 12. haftada şu an Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnnnn canim insallah
yaa maşallah hepinizin göbüşü çıkmış belli benimki hala yok suzincan maşallah seninki çok küçük kibar bir göbüş..mutfak perisi seninki de bayağı belli kaç haftalıksın tam olarak cinsiyet belli mi? beim eltimde hamile onunda 3aylıkken senin gibi bayağı belliydi ayrıca eylülde doğum yapan arkadaşımda tıpkı senin gibi belliydi onların kız seninki de öyle duruyo
kızlar maşallah göbüşlerinize...
sonunda çıkmaya başlamış göbüşler ha?
benim de baya çıktı ama iş yerinde olduğumdan ekleyemiyorum.. ama ilk fırsatta ekliycem...
takipteyim....
Merhaba kızlar,maşallah göbişler çıkmaya başlamış,ben tık yok:)58-59 kiloyla hamile kaldım şuam 54 kiloyum
daha önceden de göbeğim olmasına rağmen bu kadar belli olmuyordu gittikçe büyüyor göbeğim artık herkes farkında ama ben şimdiden belli olmaz diye düşünüyordum :)
o kişiden kişiye değişiyo işte kiminde hemen belli oluyo kiminde ise bayağı sonra çıkıyor ben de benim hemen çıkar çabuk kilo alırım diyodum ama öyle olmadı çünkü kilo almaya müsait bir yapım var
evet onu ben de duydum benim daha çıkmadı bakalım kız mı erkek mi? çok merak ediyorum 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman belli olur inşallahKızlar göbek hemen belli oluyor kilo alınıyorsa kızmış bebek,geç kilo almaya başlanıp göbek geç belli oluyorsa erkekmiş.
benim kilom var biraz ama çabuk kilo almam canım karnımın cıkması acaba bana bağlı birşey mi diye düşünüyordum bende bi kaç gündür :)
Kızlar göbek hemen belli oluyor kilo alınıyorsa kızmış bebek,geç kilo almaya başlanıp göbek geç belli oluyorsa erkekmiş.
bu arada sen kaç haftalıksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?