2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

insan anlaşılsın istiyo hamileliği. eskiden olsa azık göbek çıksa ne yapacağımı şaşırırdım. şimdi ise çıksa göbişli olsam diom :)

Haha aynen bende valla :)) hamile kiyafetleri giyip dolaniyorum belli oluyo diye seviniyorum :)) ama ben simdi böyleysem 9 aylik olunca nolucam acaba göbegimle biYere sigamam heralde

Oldumu yaa?? Olduysa buda benim göbisim ama olmadi galiba :/

oldu oldu gayet net belli. baya büyük bir göbiş bu.:)
allahım maşallah:)

yaa maşallah hepinizin göbüşü çıkmış belli benimki hala yok suzincan maşallah seninki çok küçük kibar bir göbüş..mutfak perisi seninki de bayağı belli kaç haftalıksın tam olarak cinsiyet belli mi? beim eltimde hamile onunda 3aylıkken senin gibi bayağı belliydi ayrıca eylülde doğum yapan arkadaşımda tıpkı senin gibi belliydi onların kız seninki de öyle duruyo

cnm maaşallah ya ne gzüel büyümüş göbiş kız olcak bebiş sankim:)

Valla benim gönlümdende kiz geciyo ne yalan söyliyim :)) öncelikle saglikli olsun tabi eli ayagi düzgün olsun kiz erkek fark etmez ama icimden kiz geciriyorum :)) kizami benzio gercekten ?? Elifimde öyle yazmis ama ben anlamam hic

11 haftalik canim :)) kizami benzio gercektenn ayyyy :))))

canım belli olmaz tabi ama kızlarda erken çıkıyo derler göbüş biraz daha önde olurmuş dedim ya eltim de hamile o bende 2.5 ay önde ama o benim gibiyken de göbüşü çıkmıştı yavaştan ben de hala tık yok cinsiyeti de belli değil 12 haftalık benim de bakalım 2 hafta kontrolüm var o zaman cinsiyeti belli olur inşallah
bu arad bebeğine ve göbüşe maşallah demeyi unuttum Allah nazardan saklasın

Sagol canim tsk ederim amin :)) sende hamilesin galiba seninde bebisine masallah allah nazarlardan saklasin insallah hepimiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…