- 31 Ekim 2006
- 2.245
- 37
- 683
- Konu Sahibi Deniznisan
-
Göbisleriniz harikaaaa kizlarmasaallah masaallah bende benim göbisi ekliyim cuma günü 38.haftama gircem insaallah
Massallah göbüşlerinize :)
Lina hic büyümemiş gobus en son fotodan beri :)
kız bu göbek mı ya valla saştım kaldım bu kadar kuççuk göbek olurmu maasallah cnm sana
maşallah sizlere benim göbüş sizlerinkinin yanında kocaman kalıo
manken anne seniii
Bence de inmememiş canım sen benimkini görsen seninkinin tam tersi şişman yer şeyimin hemen üstünde duruyo resmen otururken kucağıma oturuyor bebekEki Görüntüle 802435
kızlarr buda benim göbiş bugün çektim :) ama bişey canımı sıktı göbeğim hiç inmişe benzemiyor...doktorum her an gelebilir yerleşmiş bebek demişti ama çok yukarda değilmi? :26:bu nasıl çıkacak yaa?
Bence de inmememiş canım sen benimkini görsen seninkinin tam tersi şişman yer şeyimin hemen üstünde duruyo resmen otururken kucağıma oturuyor bebek
evet yukarda duruyor ama bebek inmiş demişse doktorun inmiştir göbişin yapısı öyledir belki bazen oluyormuş öyle nette bakmıştım ben bunaEki Görüntüle 802435
kızlarr buda benim göbiş bugün çektim :) ama bişey canımı sıktı göbeğim hiç inmişe benzemiyor...doktorum her an gelebilir yerleşmiş bebek demişti ama çok yukarda değilmi? :26:bu nasıl çıkacak yaa?
buda bizim bugünkü halimiz :)
evet yukarda duruyor ama bebek inmiş demişse doktorun inmiştir göbişin yapısı öyledir belki bazen oluyormuş öyle nette bakmıştım ben buna
Eki Görüntüle 802435
ay ne güzel benimkide öyle olsa keşke maşallah canım sana
işte göbek budurcınsıyetı nedır
Top gibi göbeğin var diyor herkesde alt taraf inceldi göbek çıktı tek ,şişliğimde yok çok şükür :)
nne guzel göbekler bunlar hiç poponuz yok sızın ya benım popo var
sorma canım ya top gibiyim...erkek cinsiyeti :)
oh oh çok şükür canım banada top gibisin diyolarama ne güzel inmiş senin karnın benimde şişliğim yok Allahtan ama kaburgalarımın altında pek bi rahat benimki inmeye niyeti yok...
Eki Görüntüle 802435
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?