2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

Göbisleriniz harikaaaa kizlar masaallah masaallah bende benim göbisi ekliyim cuma günü 38.haftama gircem insaallah

Massallah göbüşlerinize :)

Lina hic büyümemiş gobus en son fotodan beri :)

kız bu göbek mı ya valla saştım kaldım bu kadar kuççuk göbek olurmu maasallah cnm sana

maşallah sizlere benim göbüş sizlerinkinin yanında kocaman kalıo

manken anne seniii

hepinize yorumlarından dolayı teşekkürler kızlar aslında burda zayıf çıkmışım sankim biraz daha var göbüş ama foto beni zayıf mı çıkarmış ne büşracım senden de bir foto bekliyoruz cuma demişsin yarın bekliyoruz bakalım

kızlarr buda benim göbiş bugün çektim :) ama bişey canımı sıktı göbeğim hiç inmişe benzemiyor...doktorum her an gelebilir yerleşmiş bebek demişti ama çok yukarda değilmi? :26:bu nasıl çıkacak yaa?

Bence de inmememiş canım sen benimkini görsen seninkinin tam tersi şişman yer şeyimin hemen üstünde duruyo resmen otururken kucağıma oturuyor bebek

Bence de inmememiş canım sen benimkini görsen seninkinin tam tersi şişman yer şeyimin hemen üstünde duruyo resmen otururken kucağıma oturuyor bebek

ayy canım resmini çekip koysan keşke nasıl olcak diye merak ediyorum benim sıpa kaburgalarımın altından bi yere gitmiyor maşallah... inmesi için ne yapmam gerekiyor acaba:26:

evet yukarda duruyor ama bebek inmiş demişse doktorun inmiştir göbişin yapısı öyledir belki bazen oluyormuş öyle nette bakmıştım ben buna
buda bizim bugünkü halimiz :)

maşallah

buda bizim bugünkü halimiz :)

ay ne güzel benimkide öyle olsa keşke maşallah canım sana

evet yukarda duruyor ama bebek inmiş demişse doktorun inmiştir göbişin yapısı öyledir belki bazen oluyormuş öyle nette bakmıştım ben buna

öylemi canım yaa biraz rahatladım gerçekten inşallah zorluk çıkarmaz doğumda öyle çok yukarda olunca ebeler çok bastırıyormuş kadınların karnına insin diye inşallah öyle şeyler yaşamayız :18:

işte göbek budur cınsıyetı nedır

sorma canım ya top gibiyim... erkek cinsiyeti :)

Top gibi göbeğin var diyor herkesde alt taraf inceldi göbek çıktı tek ,şişliğimde yok çok şükür :)

oh oh çok şükür canım banada top gibisin diyolar ama ne güzel inmiş senin karnın benimde şişliğim yok Allahtan ama kaburgalarımın altında pek bi rahat benimki inmeye niyeti yok...

Sorma valla bu halde ev taşıdım bide zaten indikçe hareket alanım kısıtlanıyo bakalm bnm haylaz uslu da durmuyo maşallah :)

o yukarda gördüğünüz göbeğin içeriği bu gece çıkmaya karar vermiş gibi görünüyor kızlar Dualarınızı eksik etmeyin şimdilk aralıklarını yazıyorum ceptelefonuma sıklaşınca eşimi uyandıracağım inşallah yalancı sancı değildir...:18: ama nişanım gelmedi anlamadım vallahi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…