2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

Evet tatlım 15 kilo almış halim :)
Kilo konusu hep sorun maalesef ama alıyoruz iste ne kadar dikkat etsek de. Ben takmıyorum gerçi de, Dr'a gidince Dr kızacak diye çekiniyorum sadece.

Kizlar bu da benim gobus... Sonunda cekip koyabildim bende...
32+5 lik gobegim...
Eki Görüntüle 781860
maşallah çpk tatlısınız çok da kibar
Kis masallah 15 kilo almis gobus bu mu, hic biseyin yok cok kibarcik gobusun cikmis.. :))

Kizlar bu arada ben son 10 gunde 2 kilo aldim. Bu sabah itibariyle 58 olmusum toplamda 9 kilo almis oldum ..
yaa ben de çok hızlı kilo almaya başladım 10 günde 1.5 kilo almışım bugün doktor tartacaktı da allahtan tartı kapalıymış sezryana da girecekti açmakla uğraşmadı nasıl sevindim anlatamam
Bu da kızımla benim 31 haftalık göbişimiz :)
maşallah kızınla sana tatlım ne güzel olmuşsunuz
Eki Görüntüle 776191 kızlar sizce göbegim asagıda mı duruyor bu ara herkes oyle dıyor bende tedırgın olmaya basladım
bu arada oglusumla ben 28+3 deyiz :)
yok canım sana öyle geliyor hem sen öyle diyenlere bakma aşağıda olsa nolur yukarda olsa nolur sağlığı yerinde ve herşey yolundaysa önemli değil

Son düzenleme:
sen 73 musun valla 50 lerde sanmıştım çok zayıf gozukuyon ben 68 olmama ragmen senın 2 katın gıbıyım

canım belki vücudunda ödem vardır o da kilolu gösteriyor çok su içiyorum günde 4 litre su içip tuz tüketmiyorum birde hep soluma yatıp uyuyorum sola yatınca böbrekler daha iyi çalışırmış ve ödem oluşmazmış vücutta çok şükür daha elim ayağım hiç şişmedi büyük ihtimal ondan öyle gözüküyorum çok sağol canım valla moralim düzeldi sen zayıf gözüküyon deyince :)

evet cnm doktora sordum oda normal dıyor aslında gercı bebek dogum pozısyonunda yanı bası asagıda ve ayakları yukarda boyle olunca durus da degıstıgı ıcın bebek asagıda gıbı duruyor olabılırmıs

yok cnm bendede ödem yok elım ayagım şiş değil zaten aldıgım hep kendı kılom

maşallah ikinize de hamişlik yakışmış
pavli allah nazardan korusun da bu 15 kilo almış halin mi nce tartı yanlış hiç görünmüyor kilon

çok teşekkürler canım valla tartı hergün biraz daha artıyor ama kıyafetler hep aynı giyiyorum bebiş alıyor kiloyu sanırım :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…