- Konu Sahibi Deniznisan
-
Gercekten bu 15 kilo almis halin mi?? Masaallah kuzuinceciksin ve cok tatli bir göbisin var okadar fazla olan hicbirsey göremiyorum..bende 20 kilo aldim offoff bu kilo konusu beni cok üzüyo ama napiyim aliyorum iste cokta dikkat ediyorum ama bünye meselesi galiba
maşallah çpk tatlısınız çok da kibarKizlar bu da benim gobus... Sonunda cekip koyabildim bende...
32+5 lik gobegim...
Eki Görüntüle 781860
yaa ben de çok hızlı kilo almaya başladım 10 günde 1.5 kilo almışım bugün doktor tartacaktı da allahtan tartı kapalıymış sezryana da girecekti açmakla uğraşmadı nasıl sevindim anlatamamKis masallah 15 kilo almis gobus bu mu, hic biseyin yok cok kibarcik gobusun cikmis.. :))
Kizlar bu arada ben son 10 gunde 2 kilo aldim. Bu sabah itibariyle 58 olmusum toplamda 9 kilo almis oldum ..
maşallah kızınla sana tatlım ne güzel olmuşsunuzBu da kızımla benim 31 haftalık göbişimiz :)
yok canım sana öyle geliyor hem sen öyle diyenlere bakma aşağıda olsa nolur yukarda olsa nolur sağlığı yerinde ve herşey yolundaysa önemli değilEki Görüntüle 776191 kızlar sizce göbegim asagıda mı duruyor bu ara herkes oyle dıyor bende tedırgın olmaya basladım
bu arada oglusumla ben 28+3 deyiz :)
sadece göbek var başkada bi yerden kılo almamışsın maaşallah
sağol canım 15 kilo aldım 20 ile tamamlarım bu gidişle çok tatlıya düşkünüm
aslında zayıf biri değilimde belki fotodan mı öyle anlamadım 58 ile hamile kaldım 73 oldum şuan sevindim ama zayıf gözükmeme :)bu 15 klp almış halınmı almamış halın nasıl acaba
aslında zayıf biri değilimde belki fotodan mı öyle anlamadım 58 ile hamile kaldım 73 oldum şuan sevindim ama zayıf gözükmeme :)
sen 73 musun valla 50 lerde sanmıştım çok zayıf gozukuyon ben 68 olmama ragmen senın 2 katın gıbıyım
maşallah çpk tatlısınız çok da kibar
yaa ben de çok hızlı kilo almaya başladım 10 günde 1.5 kilo almışım bugün doktor tartacaktı da allahtan tartı kapalıymış sezryana da girecekti açmakla uğraşmadı nasıl sevindim anlatamam
maşallah kızınla sana tatlım ne güzel olmuşsunuz
yok canım sana öyle geliyor hem sen öyle diyenlere bakma aşağıda olsa nolur yukarda olsa nolur sağlığı yerinde ve herşey yolundaysa önemli değil
canım belki vücudunda ödem vardır o da kilolu gösteriyor çok su içiyorum günde 4 litre su içip tuz tüketmiyorum birde hep soluma yatıp uyuyorum sola yatınca böbrekler daha iyi çalışırmış ve ödem oluşmazmış vücutta çok şükür daha elim ayağım hiç şişmedi büyük ihtimal ondan öyle gözüküyorum çok sağol canım valla moralim düzeldi sen zayıf gözüküyon deyince :)
Eki Görüntüle 784554 bu da bizim göbeğimiz :)
maşallah ikinize de hamişlik yakışmış
pavli allah nazardan korusun da bu 15 kilo almış halin mince tartı yanlış hiç görünmüyor kilon
son son fotolarımızımı koysak acaba:44:
Simdi gördüm :) maasallah. Gittikçe büyüyorlar :)) bakalım son ayımızda daha ne kadar büyüyecek.
Tabi erken gelmezse bebisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?