2013 Eylül Anneleri bebişlerinin gelişimleri

merhaba canım bende 2 gün önce araştırma hastanesinde yaptırdım ayrıntılıyı..bana verilen kağıtta böbrek bölümünde özellikle sağ böbrek 4,3mm yazıyo..diğeri ile ilgili bişey yok..benimde çok kafama takıldı..kendi doktoruma bu ay sonu gitcem ozaman sorcam neymiş diye..ayrıntılıyı yapan doktorda bişey demedi..biraz araştırdım ve doğumdan sonra düzeldiği yazıyor fakat insan ister istemez tedirgin oluyo işte..inşalllah normale döner senin bebişininki de canım üzme kendini..bu konuyla ilgili bişey öğrenirsem yine yazarım canım öpt

canım merhaba bende ayrıntılıya girdim fakat böbrekle ilgili bişey yazmıyor dikkatli yapılmadımı acaba önem verilmedimi kafa cevresi karın cevresi ve uyluk kemiği ölçüsü var bide kilosu bende eksikmi bakıldı acaba

canım böbrekler normalde kaç mm olmalıymış bir bilgin var mı? benim bebişin sağ böbreği 4,3mm..

eksik bakıldığını sanmıyorum canım,bir sorun görülmediği için yazmıyordur..benim sonucumda da sag böbrek yazıyo sadece,kendi doktoruma bu ay sonu randevuda sorcam..

eksik bakıldığını sanmıyorum canım,bir sorun görülmediği için yazmıyordur..benim sonucumda da sag böbrek yazıyo sadece,kendi doktoruma bu ay sonu randevuda sorcam..

teşekkür ederim canım benimde bikaç gün sonra randevum var sorucam. inş. ciddi bişey yoktur ve tedavi edilebilir canım allah korusun miniklerimizi

teşekkür ederim canım benimde bikaç gün sonra randevum var sorucam. inş. ciddi bişey yoktur ve tedavi edilebilir canım allah korusun miniklerimizi

amin tatlım,doktora normalde kaç mm olması gerektiğini de sorabilirmisin rica etsem,yarın bizi bilgilendirirsen sevinirim canım öpüyorum

Allah'ın izniyle hiçbişeycik olmaz, düzelir inşaallah, canını sıkma, Rabbim başka dert vermesin... Dua et bol bol, her zaman...

canımçok geçmiş olsun inşallah kendiliğinden geçer..
bana 17mm geçerse doğmadan birşeyler takacaklarını söylediler hiç duymadığım şeyler araştırıyorum böyle bir operasyonu bulamadımda stresten o günden beri mide ağrısından ölüyorum.. doğmadan nasıl müdehale edilir
benim bebeğim de erkek erkeklerde oluyormuş genelde inşallah hepimizin ki sorunsuz geçer gider...

inşallah kendiliğinden geçer de hiç birşeye gerek kalmaz canım çok geçmiş olsun...ben de cuma dr gidicem tekrar bakalım öğrendiklerimi paylaşırım...

bak gaz olayını bilmiyodum bu sefer kontrolde dikkat edicem bakalım ne cıkıcak. maş. 4 oldu yani ne gzel boşalır tabi gelen yiyo inş. hep saglıklı olur yavrucukların hepimizede nasip etsin inş.

slm canm dün ayrıntılıya girdim Allah'ıma şükürler olsun bebeğim çok sağlıklıydı. Yüzünüde gördüm babasının fotokopisi resmen yalnız bebeğim ters duruyo çabuk yorulmamın ve midemin yanmasının sebebi buymuş.. Dr da zorlanabileceğimi söyledi inşallah biran önce dönerde rahat ederim

merhaba canım ooy cok sevindim. demek babaya benziyo net gördün yani aay ne gzel bende bi görebilsem bizimki siyah beyazdı malesef. benimde yarın kontrolum var ve kötü haber doktorum gitmiş nereye gitti bilmiyorum ama bu gelenden daha memnun kalırım inş. kilosunu saglıgını hareketlerini cok merak ediyorum baya bi şişko oldu diye tahmin ediyorum toparlak bi bebek gecen ay kontrolumuzde göbek ölçemüzü 2 hafta öndeydi. 513 gr.dı senin minik kaç gr oldu. bide ayrıntılı ultrason raporunda canım neler yazıyor. bide ters derken ayakları yukardamı aşagıdamı yani. bizim minik ya yan yatıyo yada bas yukarda oluyo altı tekmeleyip duruyo . buarada cinsiyetini kesin olarak söyledimi canım. buaralar yan yattıgında kızım öyle bir hareketler ediyoki ardarda tekmeliyomu diyim dnüyomu tam anlayamıyorum ama duramıyo yerinde vdeoya cekiyorum artık saklıcam kısmet olursa izleriz beraber.

Son düzenleme:

kızım olacak inşallah
canımı sıkan tek konu bebeğimin gelişimi biraz yavaşlamış kilosu 601 gr boyu 30,5 cm. dr. her şeyin gayet iyi olduğunu söyledi. Son zamanlarda midemin yanmasından doğru düzgün beslenemiyordum ama artık daha dikkatli olmam gerektiğini farkettim. kızımın kafası yukarıda duruyor ayaklar aşağıda tekme attıkça idrarımı kaçıracak gibi oluyorum
inşallah yeni doktorun hem ilgili hem bilgili hemde güler yüzlü olur çok memnun kalırsınız inşallah

aaaay maş. arkadaş geliyo demkki ama be n genede yarın yeni doktora cinsiyetini sorucam garanti olsun. bende pek yiyemedim ama gende yedim eskisine göre fazla bişi yiyemedim bikaç haftadır bakalım biz nasıl olucaz. doktor kiloyla ilgili bişey dedimi canım. hemen hemen aynıydı bizim bebişlerimiz bakalım bize ne dicek doktor hanım inş. dediğin gibi olur 68 dogumlu kadın arastırdım mutlaka colugu cocugu vardır daha bilgi olur ve ilgilenir inş.

Son düzenleme:
buaralar yan yattıgında kızım öyle bir hareketler ediyoki ardarda tekmeliyomu diyim dnüyomu tam anlayamıyorum ama duramıyo yerinde vdeoya cekiyorum artık saklıcam kısmet olursa izleriz beraber.[/QUOTE]

Maşallah kızına çok cadaloz bişey olacak şimdiden belli benim ki henüz o kadar dışardan bakınca gezindiği belli olmuyor. Bu arada dün tartıldım 1 kilo vermişim:26: hatta dr. hamile olduğun hiç belli olmuyo dedi sabahları karnım dümdüz öğleye doğru belirginleşiyor gaz falan mı acaba anlamadım birde nedense tansiyonum çok düşüyo ilk 5 ay çok rahattım son 2 haftadır falan çok halsizim mutsuzum sürekli

bende tam tersi sakin ve usluymuşum ama annem acayip hareketli ve konusandır bizi gören derdiki bu kız senden mi cıktı diye bizede öyle dicekler sanırım. bencede cadı olucak dilli bişi olucak. kilomu verdin baya iştahsız kaldın ozman canım söyledimmi hatırlamıyorum 72 olmusum bende 4 kilo almısım yarın bidaha tartılırım bakalım doktorda nasıl cıkıcak. bişey yemiyosun ya tansiyon o yüzden sıkıntı verebilir canım. bende en hassas dönemlerde aglamadım tuttum son günlerde ota .oka aglıyorum luzumlu yada luzumsuz tutamıyorum kendimi. başağrım cok var kasık agrım cok var yarın hepsini söylicem. benimde hamile değilde şişkoymusum gibi görünüyo hala 1 hafta öncesinde karnm bi an cıkmıstı bikaç gün önce bıraz daha rahatladım hantal hissetmiyorum kendimi. gaz sıkıntısı olabilir canım

sizde ki cadalozluk kuşak atlıyo heralde
73 tüm 72 olmuşum gittim eşime çemkirdim bende ilk aylar benden önce kalkıp kahvaltımı hazırlar portakal suyu sıkar sürekli fındık ceviz kırıp çantama koyardı şimdi hiç birini yapmıyor uyusum
ben ağlamıyorumda hiç bişeyden memnun kalmıyorum sürekli somurtuyorum ayy sinir oldum yine kendime ..

allah iyiliğini versin güldürdün beni. heh bende öyleyim hem somurtuyorum hem aglıyorum bide dayanamıyorum. en baslardada hamileydin şimdide hamilesin halbuki biizmkininde işleri var buaralar 3 haftadır dogru dürüst gezmedik hep evdeyim bunaldım cok patlamayı bekliyorum az kaldı. bazen üzülüyorum onada ama banada yazık değilmi gurbet ellerde yapayanlız baska olumsuzluklarda cabası ben nasıl dayanıyorum acaba

Valla o kadar iyi anlıyorum ki seni bizde ikimizde çalıştığımız için akşamdan akşama görüyoruz birbirimizi doğru düzgün konuşamıyoruz bile erkendende yatıyoruz bi hafta sonlarımız var onda da geç saatte kalkıyoruz temizlik falan derken gün bitiyor. hep aynı şey hamilelik nedeniyle tatil planıda yapamadık ben mutsuz olmayayımda kim olsun şimdi bebeğimin varlığını bilmek sağlıklı olduğunu bilmek bi nebze iyi geliyo işte..

artık bundan sonra en büyük dayanagımız onlar olucak canım. hamile olup calısmakta zor ne zman cıkıcaksın canım işten. hep aynı monoton hayatta insanı bıktırıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…