2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de uyku hali var sukur bulantim yok ilk hamileligimde bas donmesi ve bulantim da coktu. Sadece zaman zaman sisknlik ve gaz sorunum oluyo o beni rahatsiz ediyo var mi baska gaz sorunu yasayan

önce karından bakmasını istiycem eger gözükmezse vajinal ultrason olabilir
annem baktırmıstı korkacak birsey yok dedi.
benimde Allah'a şükür bulantım yok ama sürekli yatmak uyumak istiyorum çalıştığım için mümkün olmuyo malesef
aksam eve gidince bayılıyorum resmen. folik asite baslamıstım zaten 2 ay önce.
sebze meyve balık tüketmeye basladım bile özellikle somon balıgını cok öneriyorlar cocuk zeki oluyormus

hadi bakalım inşallah önce kesecikleri sonrada kalp atışlarını duyarız Allahın izniyle. bende çalışıyorum malesef bilgisayar başında uyukluyorum valla, yememe dikkat etmeye çalışıyorum somon balığını duymamıştım, yalnız büyük balıkların bazılarında civa oluyormuş oda iyi değilmiş, araştırıp ye bence. folik asite daha başlamadım cuma günü sorucam doktara bişey demedi şimdiye kadar.

benim miğde yanmam var
daha çabuk acıkıyorum birde
Bendede mideyanmasi ve asiri halsiLik var..

Kizlar alttan baktirma can yakici birsey deilki bukadar korkuyorsunuz :))
Ben tedavilerle kacyillar gecirdim herseferinde alttan hep alistim yada ben :))
Bu arada ben dr mu arasim folic plas basla dedi.. sizlerde baslayim hamilelik oncesinden genelde basliyo kaldiki simdi hamileyiz gecirmeyin alin derim ..

Benimde sat 4 aralık tüp bebek benimki transferin 11. günü 478 çıktı değerim bugün tekrarlayacağım bakalım ikiye katlaması gerekiyormuş keseyi ne zaman görüyosunuz.

Kızlar bebekleriniz hayırlı olsn.İnş. sorunsuz kucağınıza alırsınız.Ben aslında haziran anne adayıydım malesef bebeğimin 8. haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum.Bu ay korunmayı bıraktık.Adet belirtim hiç yok ve hamilelik belirtim var sürekli wcye çıkıyorum tat kaybı var.Yaklaşık 3 senelik evliyim.Yarın test yapıcam.Eğer pozitif çıkarsa bende aranıza katılıcam sat 5 aralık.Dua edin benim için.

Bende de uyku hali var sukur bulantim yok ilk hamileligimde bas donmesi ve bulantim da coktu. Sadece zaman zaman sisknlik ve gaz sorunum oluyo o beni rahatsiz ediyo var mi baska gaz sorunu yasayan

gaz ve şişkinlik sorunu bende de var
birde progestan kullandığım için baş dönmesi oluyo

bende tüp bebekle hamile kaldım.transferimin 8. günü idrarda 9. günü kanda 164 çıktı değerim.bugün yine yaptıracağım bhcg.inşallh 2 ye katlanmıştır.:18:.benimde acıkınca karnım kazınıyo sanki.3 saatte bir uykum gelmeye başladı.gündüzleri normalde hayatta uyumam.çalışmıorum evdeyim.çok korkuyorum bişey olur diye.ilk hamileliğim.ve uzun süre bekledik.şimdi tadını çıkaramıyorum endişelenmekten

selam kizlarrr bende eylul annesi olacammm allahim kismet ederse...bendede siskinlik gaz uyku hali var...allahim hayirlisyla kucagimza almayi nasip etsin...

merhabalar, alttan baktırmayı korktuğumdan değil bebeğime bişey olurmu diye soruyorum. Yoksa benim zaten tüp bebek her türlü muayene yumurta toplama ve transfer işlemini yaşamış biriyim zaten, En zoruda yumurta toplama Allahım yaptırcaklara kolaylık versin

Allah sanada nasip eder inş beklentin boşa çıkmaz,

bende ilk bebeğimi kaybettim malesef,

seni de bu başlıkta yazarken görürüz umarım

inşallah Allahım hepimizin yüzümüzü gldürüp bebişlerimizi kcağımızı almayı nasip eder... İlk 3 aYın çok önemli oldğnu söylüyorlar bernim kesem cumartesi görünecekmiş kan testimde de 766 idi p.tesi günü... Ama inanmak çok zor ne zaman kımıldarsa heralde o zaman inanıcaz biz... :)))

ben doktora gittim kızlar cumartesi bhcg değerimin 76ya yakın olduğumu söyledim önce şu an ultrasonda birşey görünmez çok yeni daha sonra gelseydin dedi
ben de ilkinde düşük yaptığımı bu nedenle kontrollü olmak iistediğimi söyledim bhcg katlıyoı mu en azından ona bakılır diye düşünmüştüm dedim
doktor hemen oooo bilinçli bir hastayız maşallah dedi
kan verdim 2-3 saat sonra çıkar dediler bakalım nolcak
o zaman da doktor olmayabilir 4e kadar burdayız dedi yetişebilirsem iyi olur meraktayım

pzt beta hcg 1500 dü ama görünmedi henüz kesem. vajinada kalınlaşma var dedi sadece doktor. hazırlandığı anlamına geliyormuş sanırım. yarın tekrar gidicem inşallah görünür.

pzt beta hcg 1500 dü ama görünmedi henüz kesem. vajinada kalınlaşma var dedi sadece doktor. hazırlandığı anlamına geliyormuş sanırım. yarın tekrar gidicem inşallah görünür.

yarın hayırlı haberler alırız inşallah.
ben geçen cuma beta hcg 1200 lerde iken alttan baktı doktor 2,7 mm bi kese görebildi
yarın tekrar gidicem bu defa karından görünür sanırım

Yok canim zarar vermez ici rahat olsun:)

kızlar merhaba bende bugun eylül annesi olucağımı öğrendim
çok erken öğrendim ikinci bhcg yaptırdığımda değerim katlanmıştı
kese için 2 hafta sonra gel dedi doktor şimdi sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…