hayırlı olsun canım aynı benimkiyle. benim beta değerim de 214 çıktı bana cuma dediler. Keseyi görürüz inşallah. Alttan baktıracakmısın yoksa karındanmı. bende hiç bulantı ve kusma yok çok şükür sadece çok uykum geliyo
önce karından bakmasını istiycem eger gözükmezse vajinal ultrason olabilir
annem baktırmıstı korkacak birsey yok dedi.
benimde Allah'a şükür bulantım yok ama sürekli yatmak uyumak istiyorum çalıştığım için mümkün olmuyo malesef
aksam eve gidince bayılıyorum resmen. folik asite baslamıstım zaten 2 ay önce.
sebze meyve balık tüketmeye basladım bile özellikle somon balıgını cok öneriyorlar cocuk zeki oluyormus
Bendede mideyanmasi ve asiri halsiLik var..benim miğde yanmam var
daha çabuk acıkıyorum birde
hayırlı olsun canım aynı benimkiyle. benim beta değerim de 214 çıktı bana cuma dediler. Keseyi görürüz inşallah. Alttan baktıracakmısın yoksa karındanmı. bende hiç bulantı ve kusma yok çok şükür sadece çok uykum geliyo
Benimde sat 4 aralık tüp bebek benimki transferin 11. günü 478 çıktı değerim bugün tekrarlayacağım bakalım ikiye katlaması gerekiyormuş keseyi ne zaman görüyosunuz.
Bende de uyku hali var sukur bulantim yok ilk hamileligimde bas donmesi ve bulantim da coktu. Sadece zaman zaman sisknlik ve gaz sorunum oluyo o beni rahatsiz ediyo var mi baska gaz sorunu yasayan
Bende de uyku hali var sukur bulantim yok ilk hamileligimde bas donmesi ve bulantim da coktu. Sadece zaman zaman sisknlik ve gaz sorunum oluyo o beni rahatsiz ediyo var mi baska gaz sorunu yasayan
Bendede mideyanmasi ve asiri halsiLik var..
Kizlar alttan baktirma can yakici birsey deilki bukadar korkuyorsunuz :))
Ben tedavilerle kacyillar gecirdim herseferinde alttan hep alistim yada ben :))
Bu arada ben dr mu arasim folic plas basla dedi.. sizlerde baslayim hamilelik oncesinden genelde basliyo kaldiki simdi hamileyiz gecirmeyin alin derim ..
Kızlar bebekleriniz hayırlı olsn.İnş. sorunsuz kucağınıza alırsınız.Ben aslında haziran anne adayıydım malesef bebeğimin 8. haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum.Bu ay korunmayı bıraktık.Adet belirtim hiç yok ve hamilelik belirtim var sürekli wcye çıkıyorum tat kaybı var.Yaklaşık 3 senelik evliyim.Yarın test yapıcam.Eğer pozitif çıkarsa bende aranıza katılıcam sat 5 aralık.Dua edin benim için.
pzt beta hcg 1500 dü ama görünmedi henüz kesem. vajinada kalınlaşma var dedi sadece doktor. hazırlandığı anlamına geliyormuş sanırım. yarın tekrar gidicem inşallah görünür.
Yok canim zarar vermez ici rahat olsun:)merhabalar, alttan baktırmayı korktuğumdan değil bebeğime bişey olurmu diye soruyorum. Yoksa benim zaten tüp bebek her türlü muayene yumurta toplama ve transfer işlemini yaşamış biriyim zaten, En zoruda yumurta toplama Allahım yaptırcaklara kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?