2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı,uğurlu olsn,rabbim sağlıcakla doğum yapıp kucağına almayıda nasip eder inşallah.
ben bir kç soru sormak istiyordum cevaplarsan çok sevinirim.

en son adet tarihin ne zamandı, benmkisi 7 aralık.
hamilelik belirtisi yaşayıpdamı anladın hamile olduğunu,ne gibi belirtiler oldu
ilk tahlili ne zaman yaptın kaç çıktı değerin.

benim adet döngüm 27 gün yani yarın olacağım herhalde.ama genede bir ümit işte acaba olabilirmi diye beklemedeyim.rabbim inşallah bebek isteyen tüm kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip eder.amin.

Kızlaaar bn hiç kan testi yaptırmadım dırek sekız ocağa randevu aldım bıde devlet hastanesinden napsam acaba ıptal ettırıp ozelemı gıtsemm bı akıl versenız napıyım sızceee???

canım idrarla baktın mı direkt 8 ocağa almışsın da
ama bişey olmaz ki sonuçta şüpheleniom dersin bakılır kan değerlerine
benim bugünkü değerim 508 çıktı şükürler olsun güzel katlanmış ama keseyi ancak haftaya görürüm beklemem gerekcek

Cnm ıdrarla baktım uc tane test yaptım ucude kopkoyu kırmızı cızgı cıktı bende aldım randevuyu ne bıılıım yaa kafam karıştı ııce :))

iyi yapmışsın tatlım aklında durcağına git bakılsın
ne zararı olcak ki en fazla bana denildiği gibi erken gelmişsin derler 1 hafta sonra gel derler

devlet hastanelerinin muamelesi çok iyi değil
her yer aynımıdır bilemem ama genelde kötü şeyler yaşadım ve duydum
büyük konuşmayayım ama gitmek istemem ben devlete heleki kadın doğuma

Acikcasi bende gitmedim hic devlete daha once nasil oldugunu bende bilmiyorum dr uda tanimiorum 182 den randevu alirken sectm rastgele bayan bi dr bilmiorum cok kararsizim napcam ben yaa

saol tatlım Rabbim tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin
benim adet döngüm 28 gun sürüyodu
benim 4 aralıktı Sat ım
1 ocaktaydı bat ım ben bir gun önce 31 aralıkta öğrendim
ilk önce idrar testinde sonra sonra aynı gun kan testinde 21 küsür çıktı
sonra bir sonraki gun tekrar kan tahlili yaptıdım artış değerini görmek için
ondada 2 katından fazla çıktı 56 küsür ...doktora görndüm 2 bucuk 3 haftalık arası cok erken öğrendim yani

valla bende bugün devlet hastanesine gittim kötü de değildi çok iyi de değildi orta işte
ilk gebeliğimde izmirde özel bir hastaneye gitmiştim tavsiye üzerine ama berbattı hiç memn un kalmadım bugünkü ondan bin kat iyiydi
bakalım salı günü özel hastaneye gitcem burda bikaç doktor gezmeyi düşünüom açıkcası hangisi içime sinerse onunla devam edicem:26:

kızlaaarrrrrrr cnm çiğköfte çekiyoo şiddetle..eşimin arkadaşları yapmış azıcık etli bana da getirmiş yesem miii yemesem mi.......biraz araştırdım riskli ama..ben hiç pimpirik diilimdir azıcık tadına mı baksamm

dr a haftaya gidiim diom bgn ağda yaptırdım neolur ne olmaz diye..

kahve falan 1 bardak bişey olmuyor ama
ilk hamileliğimden biliyorum çiğ et doktorumun en hassas olduğu konuydu
yeme bence

Kizlar karar verdim yrn ozel bi lab.kanda baktiricam ona gore sali gunku randevuma gidip gitmiceme karar vericem degerlere gore yani

sat 24 kasımdı benım cumartesı gıttıgımde 5 hafta 5 gunlukmus. yanı adetımı 5 gun gece gıtmıstım ıste:)ben kan tstı yaptırmadım dırek ultrasonda cıktı zaten.adet gecıkmesının 3. gunu zaten ıdrar testınden oğrendıgm ıcın b hcg yaptırmamıstım.

Bende snn gbi sadece idrr testi yaptm bhcg baktrmdm sat 28 kasimdi yani bugun adetimin altinci gunu bende onumuzdeki hafta sali gidicem ama o bile erkenmi die dusunmuyo deilim gitsem benimkide belli olurmu ultrqsonda acaba yaa

5+5 de adetini 12 gun gecmis oluyor

kızlaaaar gittim doktora bugün :) kesemiz göründü :) doktor 5+2 dedi benm hesabıma göre 5+0 ama :) bu arada herkeste aynı olmamasının sebebi adet döngüsü olabilir mi acaba ? benm son adet 28 kasım ve 24 günde bir falan adet oluyorum..yani bu ay 22 sinde falan olmam lazımdı olmadım..24 ünde b hcg 163 çıktı..bugün ayın 2 si ve kesemiz göründü..kalp atışına kadar tabi kesin bişi diyemem dedi ama sonra da yolk sac da görünüyo ama sanırım sorunsuz bi şeklde bebek oluşcak kesede dedi :) çoook mutluyum kızlar :)

Cnm bnm çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağına aldığın gunlerıde gostersın inş:)) bnmde son adetim 28kasımdı ama bnm otuz gunde bır oluo genelde bu durumda bızımkı gorunmeyebılır şimdi...

bencede döngüyle alakalı
normal adet döngüsü 28 kabul edildiğine göre senin döllenme 2 gün erken olmuş oluyor
hadi gözün aydın

selammm eylul anneleriiiii Ben yumurtalamadan 9 gun sonra idrar testinde gordum ikince cizgiyi sonra gunden gune koyulasti cizgim. 11. Gun degerim 24tu. 14. Gun 180 16. Gun 410. 1 yil denedikten sonra geldi melegim ilk asilamamda. Bugun 17. gunumuz doktora gidicez belki kese gorunurrr.... Bugunlereeee Sukurler olsun. Insallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimizaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…