kızlar merhaba bende bugun eylül annesi olucağımı öğrendim
çok erken öğrendim ikinci bhcg yaptırdığımda değerim katlanmıştı
kese için 2 hafta sonra gel dedi doktor şimdi sabırsızlıkla bekliyorum
canım idrarla baktın mı direkt 8 ocağa almışsın da
ama bişey olmaz ki sonuçta şüpheleniom dersin bakılır kan değerlerine
benim bugünkü değerim 508 çıktı şükürler olsun güzel katlanmış ama keseyi ancak haftaya görürüm beklemem gerekcek
Canım hayırlı,uğurlu olsn,rabbim sağlıcakla doğum yapıp kucağına almayıda nasip eder inşallah.
ben bir kç soru sormak istiyordum cevaplarsan çok sevinirim.
en son adet tarihin ne zamandı, benmkisi 7 aralık.
hamilelik belirtisi yaşayıpdamı anladın hamile olduğunu,ne gibi belirtiler oldu
ilk tahlili ne zaman yaptın kaç çıktı değerin.
benim adet döngüm 27 gün yani yarın olacağım herhalde.ama genede bir ümit işte acaba olabilirmi diye beklemedeyim.rabbim inşallah bebek isteyen tüm kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip eder.amin.
iyi yapmışsın tatlım aklında durcağına git bakılsın
ne zararı olcak ki en fazla bana denildiği gibi erken gelmişsin derler 1 hafta sonra gel derler
kızlaaarrrrrrr cnm çiğköfte çekiyoo şiddetle..eşimin arkadaşları yapmış azıcık etli bana da getirmiş yesem miii yemesem mi.......biraz araştırdım riskli ama..ben hiç pimpirik diilimdir azıcık tadına mı baksamm
dr a haftaya gidiim diom bgn ağda yaptırdım neolur ne olmaz diye..
canım bu cumartesi gittim dediğinde bebeğin kaç haftalıktı tam olarak? ve b hcg kaç çıkmıştı ilk öğrendiğinde adetin kaçıncı günüydü? bi yazar msn bunları biraz çok olmş sorularım ama :)
sat 24 kasımdı benım cumartesı gıttıgımde 5 hafta 5 gunlukmus. yanı adetımı 5 gun gece gıtmıstım ıste:)ben kan tstı yaptırmadım dırek ultrasonda cıktı zaten.adet gecıkmesının 3. gunu zaten ıdrar testınden oğrendıgm ıcın b hcg yaptırmamıstım.
5+5 de adetini 12 gun gecmis oluyorsat 24 kasımdı benım cumartesı gıttıgımde 5 hafta 5 gunlukmus. yanı adetımı 5 gun gece gıtmıstım ıste:)ben kan tstı yaptırmadım dırek ultrasonda cıktı zaten.adet gecıkmesının 3. gunu zaten ıdrar testınden oğrendıgm ıcın b hcg yaptırmamıstım.
kızlaaaar gittim doktora bugün :) kesemiz göründü :) doktor 5+2 dedi benm hesabıma göre 5+0 ama :) bu arada herkeste aynı olmamasının sebebi adet döngüsü olabilir mi acaba ? benm son adet 28 kasım ve 24 günde bir falan adet oluyorum..yani bu ay 22 sinde falan olmam lazımdı olmadım..24 ünde b hcg 163 çıktı..bugün ayın 2 si ve kesemiz göründü..kalp atışına kadar tabi kesin bişi diyemem dedi ama sonra da yolk sac da görünüyo ama sanırım sorunsuz bi şeklde bebek oluşcak kesede dedi :) çoook mutluyum kızlar :)
kızlaaaar gittim doktora bugün :) kesemiz göründü :) doktor 5+2 dedi benm hesabıma göre 5+0 ama :) bu arada herkeste aynı olmamasının sebebi adet döngüsü olabilir mi acaba ? benm son adet 28 kasım ve 24 günde bir falan adet oluyorum..yani bu ay 22 sinde falan olmam lazımdı olmadım..24 ünde b hcg 163 çıktı..bugün ayın 2 si ve kesemiz göründü..kalp atışına kadar tabi kesin bişi diyemem dedi ama sonra da yolk sac da görünüyo ama sanırım sorunsuz bi şeklde bebek oluşcak kesede dedi :) çoook mutluyum kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?