herkeste aynı dert bi gebelik testini bile rahat rahat yaptıramıyoruz,
sağlıkta reform yaptılar gerçektenn
verirler tabi
bazı yerler sadece testi kabul etmiyor
medikalpark öyle
doktorun testi talep etmesi gerekiyor
ayyy inş canımmm yaaaacanım ben dün akşam yaptırdım testi 2239 çıktı bu sabah vajinal ultrasonda keseyi gördüm sen de salı gün görürsün o zamana belki karından bile görünebilir...
bende aileme söyleyemedim ilk benim de düşük olmuştu şimdi söylemeye korkuyom valla :18:bende bgn bir saat sonra görmeye gidiyorum bebeğmi ilkini kaybettım umarım dış gebelik fln değildir.
dua edin nolur. eşimden başka kimseye söylemedim. korkuyorum çok
Yaa bn neden bulamıorum bu ucuza test yapan yerlerı bıraz evvel bı yerı aradım 75 tl istedı bıde kızlar ozel hastaneyı arasam telde fıyat verırlermı acaba yaaa
Cnm bnm çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağına aldığın gunlerıde gostersın inş:)) bnmde son adetim 28kasımdı ama bnm otuz gunde bır oluo genelde bu durumda bızımkı gorunmeyebılır şimdi...
bencede döngüyle alakalı
normal adet döngüsü 28 kabul edildiğine göre senin döllenme 2 gün erken olmuş oluyor
hadi gözün aydın
ayyy inş canımmm yaaaa
bende aileme söyleyemedim ilk benim de düşük olmuştu şimdi söylemeye korkuyom valla :18:
telefonla sormuştum ondan sonra gidip yaptırmıştım ben canım
bence ara sor fiyat verirler[/QUOT
Arıyacagım cnm brzdan hepsını tek tek ne kdr hastane varsa :))
merhaba kızlar ,
bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığımı geçen hafta öğrendim.8 senenin sonunda ilk defa hamile kaldım ve çok çok heyecanlıyım aynı zamanda da kaybetmekten çok korkuyorum.İlk testimin değeri +20 di. İki gün sonra 62'ye çıkınca kesin hamile olduğumu öğrendim.Şimdi önümüzdeki Salı günü keseyi görmek için doktora gidecem ama zaman bir türlü geçmek bilmiyor.Zaman zaman çok hafifde olsa lekelenmelerim oluyor.Burdan okuduklarımda bunun normal olduğu yazıyor ama emin olamıyorum.Sizlerde de bu tarz lekelenme oluyormu arkadaşlar ?
merhaba kızlar ,
bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığımı geçen hafta öğrendim.8 senenin sonunda ilk defa hamile kaldım ve çok çok heyecanlıyım aynı zamanda da kaybetmekten çok korkuyorum.İlk testimin değeri +20 di. İki gün sonra 62'ye çıkınca kesin hamile olduğumu öğrendim.Şimdi önümüzdeki Salı günü keseyi görmek için doktora gidecem ama zaman bir türlü geçmek bilmiyor.Zaman zaman çok hafifde olsa lekelenmelerim oluyor.Burdan okuduklarımda bunun normal olduğu yazıyor ama emin olamıyorum.Sizlerde de bu tarz lekelenme oluyormu arkadaşlar ?
ayyy inş canımmm yaaaa
bende aileme söyleyemedim ilk benim de düşük olmuştu şimdi söylemeye korkuyom valla :18:
telefonla sormuştum ondan sonra gidip yaptırmıştım ben canım
bence ara sor fiyat verirler[/QUOT
Arıyacagım cnm brzdan hepsını tek tek ne kdr hastane varsa :))
cnm sağlık ocağında yaptırsana hiç para vermezsin zaten idrar testinde çıkmış .
sağlık ocağına gidemiyorum sabah alıyorlar kan testlerini sabahta ben gidemem çalısıyorum,
özelde istesen kan testini 75 tl dediler,
poff yani yok yere dert ediyorum,
ben yine kendi doktoruma görüneneyim en iyisi:26::26:
5+5 de adetini 12 gun gecmis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?