2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben dün akşam yaptırdım testi 2239 çıktı bu sabah vajinal ultrasonda keseyi gördüm sen de salı gün görürsün o zamana belki karından bile görünebilir...
ayyy inş canımmm yaaaa
bende bgn bir saat sonra görmeye gidiyorum bebeğmi ilkini kaybettım umarım dış gebelik fln değildir.
dua edin nolur. eşimden başka kimseye söylemedim. korkuyorum çok
bende aileme söyleyemedim ilk benim de düşük olmuştu şimdi söylemeye korkuyom valla :18:
Yaa bn neden bulamıorum bu ucuza test yapan yerlerı bıraz evvel bı yerı aradım 75 tl istedı bıde kızlar ozel hastaneyı arasam telde fıyat verırlermı acaba yaaa

telefonla sormuştum ondan sonra gidip yaptırmıştım ben canım
bence ara sor fiyat verirler

Cnm bnm çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağına aldığın gunlerıde gostersın inş:)) bnmde son adetim 28kasımdı ama bnm otuz gunde bır oluo genelde bu durumda bızımkı gorunmeyebılır şimdi...

bencede döngüyle alakalı
normal adet döngüsü 28 kabul edildiğine göre senin döllenme 2 gün erken olmuş oluyor
hadi gözün aydın

kızlar teşekkür ederim çok..benm b hcg kaça çıkmştı dün bilmiyorum ama ben karından gördüm bebişimi ya..bence sizin döngüleriniz uzun olsa da en kötü ihtimal vajinal olarak görünecektr bence..hamilelik böle bişe işte..kese göründü mü kalbi attı mı? bitmiyo ki doğana kadar :)

bu arada yeni hamileleri tebrik ediyorum..allah hepimize sorunsuz hamilelikler yaşatsın inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız hepimiz eylül ayında :)

merhaba kızlar ,

bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığımı geçen hafta öğrendim.8 senenin sonunda ilk defa hamile kaldım ve çok çok heyecanlıyım aynı zamanda da kaybetmekten çok korkuyorum.İlk testimin değeri +20 di. İki gün sonra 62'ye çıkınca kesin hamile olduğumu öğrendim.Şimdi önümüzdeki Salı günü keseyi görmek için doktora gidecem ama zaman bir türlü geçmek bilmiyor.Zaman zaman çok hafifde olsa lekelenmelerim oluyor.Burdan okuduklarımda bunun normal olduğu yazıyor ama emin olamıyorum.Sizlerde de bu tarz lekelenme oluyormu arkadaşlar ?

Siz yıne ıyısınız bn kan testını hıç yptrmdm sadece ıdrarda bktm bıde gıdıp hayal kırıklığına uğramakta var allahıııım sen koru

bende şimdiye kadar olmadı ama bende okudum ,duydum lekelenmesi olanları,

her kadının anatomisi farklı tepki verir,

gönlünüzü ferah tutun,

bu topikteki herkes sizi gibi,

heyecanla bekliyo

iyi akşamlar eylül annelerii, hamilelerin hepsini tebrik ediyorum, allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşşş

ben de geçen hafta cuma günü test yaptım silik çizgi çıktı, p.tesi kan verdim 409 çıktı bhcg5.haftanın içinde görünüyorum şuan.

yarın için bi doktordan randevu alacaktım fakat doluymuş ne yazık ki, ta diğer haftaya gün verdilerzaten keseyi görmeyi beklemiyordum yarın ama en azından genel bi kontrol için gidecektim.
bende 10cm'den büyük bi çikolata kisti var, aslında bugünlerde laparatomi ile alınacaktı ama allahın işi işte, hamile kaldımbu konuyu danışacaktım doktora.aranızda benim gibi kistle hamile kalanlar var mı?

bu arada belirtilerini yaşadıklarını yazanlar olmuş bende de acayip gaz var bazen sancı da yapıo ama genelde şişlik şeklinde. sık acıkmaya ladım, göğüslerim hafiften doldular, bunlar dışında bi şey yok şimdilik

Benim kan tahlilim 344 iken 2 gün sonrasında 776 larda cıktı herkes 70 felan diyor her hastanenin değeri mi farklı anlamadım

canım ne güzel allahım sağlıkla devam ettirmeyi deavm etsn inşllh..benm adet günümden sonra 4-5 gün kahverengi lekem olmştu az az ama vardı..sonra geçti..şu an 5-6 gündür yok çok şükr bişi..bi problem yoktr inşallah normal dedi doktorum da artk bilmyrm hayrlsı..

cnm bir gün önceden tüp al dr.undan ertesi günde hemşireler alsın kanı 8 -8.30 gibide mi gidemezsin.

okulda oluyorum o saatlerde , yapamam maleseff ,

bebiş ilk masraflara çoookkk erken başladı,sağlıkla doğsunda başka bişey istemem

Son düzenleme:
kızlar birkere test yaptırın yeter sonrada 6.haftada kontrol kötü şeyler düşünmeyin olumlu olun yoksa sıkıntılar peşinizi bırakmaz.ben kızımda reglimi 3 gün geçince idrar ve kantesti yaptırmıştım ertesi günde hemen dr.a gitmiştimki dr. bu ne acele demişti tekrar kan testi bile istemedi 2 hafta sonrada kalp atışını duymuştuk.

hepinize sağlıklı sıhatli hamilelikler diliyorum allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşşallah belki bende yanınıza gelirim eylül annesi olarak

kızlar merhaba
inşallah eylül annelerine bende adayım
bugün 4+1 olmuşum
b hcg 150 çıktı
sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah
muhtemel doğum 11-12 eylül gibiymiş

Son düzenleme:
kesemi gördüm çok şükür haftaya da kendini görürüm kalbini duyarım inşallah.

kızlar ailelerinize söylediniz mi müjdeyi? nasıl söylediniz? merak ediyorum biz daha kimseye söylemedik sadece en yakın arkadaşlarımız biliyo (karı- koca) eminim kayınvalidem sevinçten çıldırır ee biricik oğlu baba olacak nasıl da istiyo deli gibi dr. a gidersek haftaya ,hafta sonu ailemin yanına gideceğim inş. o zmn söylerim çk şaşıracaklar çünkü her fırsatta daha erken diyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…