- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
waww arabasi gercekten cok guzel druuyorr tam erkek bebek arabasi almisin masallah. maxi cosi si ne marka cok guzel duruyor o daee ahni almamistin almisinya cnmsu cöp kovasinida alsammi almasammi cok dusundum benim cöp kutum zaten surekli mutfak balkonunda durdugu icinde cok gerek görmedim sonunda
Anaa kızlar sizşimdi çöp kutusu diyince aklıma kirli sepeti geldi ben minnoşum için kirli sepeti almadım
Nasıl atlamışım böyle bir detayı
Yarin hamile göbisinle bir kosu gidip aliverirsin canim ne olacak :)
Canim balkonun var evin keller side var daha ne istiyorsun simdi birde evim 100 metre kare de düsüp bayilayimbalkonun varsa bence hic gerek yok ben mecbur ev icin de kullanacagim icin kokmasin diye ve daha pratik olsun diye aldim cöp kutusunu.. Kendisi hesapli ama o gördün mavi cöp torbalari cok pahali..
Maxi cosi cybex canim cok fazla tavsiye ediliyor güvenlik acisindan
Cok sükür bugün ögle onuda cikardim aradan
bende almayi dusunuyorum kirliler icin ama böyle file gibi bir sepetler var ikeada da vardi gecne bulamadim cokta iyi bakamadim gerci bir daki gittigimde bakarim hemde cok ucuzAnaa kızlar sizşimdi çöp kutusu diyince aklıma kirli sepeti geldi ben minnoşum için kirli sepeti almadım
Nasıl atlamışım böyle bir detayı
Talıaaaa bana ver şu hello kityleriii
İşte ben bulamadım yaaa ama bende dolap askılarını hello kştyli aldım naberr
Çileklerimiz taraklarımızda aynı bu arada ıkeadan aldın demi o çileği bende aldım ondan
Hepsini güle güle kullansın kızçenn
evet cnm iki tane balkonum var biri salonda digeri mutfak tarafinda. ama malesef 100 mtere kare degil keske olsaydi 3 odamiz var cok kucuk yetmiyor ne yazikki bize artik. 4 yada 5 oda olmasi gerek bizim buralardada okadar buyuk ev bulmak mucize gibi birseyevet balkon olunca o cöp kutusu cok sacma geldi bana, biliyorum cnm kendisi ucuz torbasi cok pahali ama artik heryerde bulunabiliyor uygun fiyata olanlarida bulabilirsin sanirim bebek magazalarin dsinda olan yerlerde bak
aa bende cybex almak istemistim ama esim begenmemisti birazda tuzlu geldi sanirim bende cok abartmistim alisverisi ogun birsey diyemedim artikgule gule kullan insallah
bende almayi dusunuyorum kirliler icin ama böyle file gibi bir sepetler var ikeada da vardi gecne bulamadim cokta iyi bakamadim gerci bir daki gittigimde bakarim hemde cok ucuz
saol cnm daha iyisi senin kizcenin olsun insallahhcanim senin olsun tabiki hemen istersen gönderim hemen kargoyla
evet cilegi ikeadan aldim ama taragi degil onu basja yerden almistim benim iki ayri taragim oldu bu aradah önce almistim birtane begenip ama o sadece ficaydi icime sinmedi sonra tarakli olanida aldim benimde cok dikkatimi cekti hemen herkes ayni taraktan almis hello kittyy askilarimi dedin hani neden eklemedin ben görmedimm (( Bende kelebekli almistim
Kizlar herkes tarak almis bebisine ben almadim..
Erkek bebege de gereklimi ??:26:
Canım bence gerekli saç çıkış tarafının tersine masaj yapar gibi taranırsa bebek çok rahatlıyormuş
Kan dolaşımı hızlanıyormuş bide saçı çabuk uzuyormuş
Bir eksigimiz daha cikti.. birdaki alisverisde alayim bari bendebirde benim cok merak ettigim baska bir konuda yeni dogan bebeklerinin saclarini bir süre sonra dipten kesmek gerekiyormus düzenli uzasin diye dogrumu ki :26:
Cok saol canim sizde güle güle kullanin cicileriniz cok güzel hepsini cok begendim :)
Sin siralar hep indirimleri takip ettigimden maxi cosi ide indirimde aldim cnm yoksa cybex pahali gercekten.. Normalde tek basina isifix olmadan 150-200 isofixte bi okadar var ben ikisini birden 170 ile tamamladim :)) babymarktan siparis verdim buarada (almanyadan)
Ben o saç kesme işini zararlı diye biliyorum neden dersen
Çünkü onların daha kafa tasları çok nazik olduğu için ve tam olarak şekillenmediği için zararlıymış
Duyunca bana mantıklı geldi aslında
Kizlar herkes tarak almis bebisine ben almadim..
Erkek bebege de gereklimi ??:26:
simdi de sn kos bakim koca göbisinle almayaBir eksigimiz daha cikti.. birdaki alisverisde alayim bari bendebirde benim cok merak ettigim baska bir konuda yeni dogan bebeklerinin saclarini bir süre sonra dipten kesmek gerekiyormus düzenli uzasin diye dogrumu ki :26:
haa tamm simdi hatirladim cnm görmustum daha önce :26:kusura bakma hafizam senin kadar kuvvetli degil ne yazkki
gülle gülle kullan cnm evet taragimizda ayni
evet cnm gerekli butun bebeklerde konak denen sacta yag birikmesi oluyor oda kir gibi oluyor kepek gibi de igren bir hale geliyor ben hci yasamadim insallah bundada yasamamher banyodan sonra saclarini tararsan olusmuyor. birde banyodan önce bebek yagini suuruyormusun sonra banyo yaptirip tersine tariyormusun konak fln kalmiyormmus.
simdi de sn kos bakim koca göbisinle almayasacini dipten kesmek gibi bir gereklilik yok cnm kim demis onu
sadece benim bildigim bebegin saci dogruktan bir sure sonra tras edilip onun agirliiginca altin veya para veriliyor peygamber efendimizin torunlarinda hep uygulamis bunu ama kiyamiyorsun ne yazikki o kadar kucuk bir bebege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?