Canim cembere bayildim. Hem cok guzel hem de fiyati cok uygun. Atlet sutyen de oyle. Burada tanesine 20-25 diyorlar gicik oluyorum ben de.
Eksikleri bitirdim oh diyorum biri bisi diyor hadi listeye yaz bakalimBitmeyecek bu alisveris
biberon gibi olan takı yastığı, daha sonra içine bebeğin kendi fotosu koyulabiliyor. altındaki kapı tülü.
bunlar bir paket halinde satılıyordu. seçenek sunuyorlar sen seçiyorsun.
50 lavantalı magnet, kapı süsü, kapı tülü, lohusa şerbet bardağı, strafor kapı yazısı(ben getirene kadar kırıldı),papatya süsü,lohusa tacı,takı yastığı,şeker sepeti
bunların hepsinden istediğin modeli seçip paket oluşturuyorsun 120 tl
biz papatya süsünü, lohusa şerbet bardağını, lohusa tacını(modelleri beğenmediğim için) almadık onun yerine sepetin daha büyüğünü seçtik. hem daha sonra bebeğin başka malzemelerini koyarım diye düşündüm. böyle daha
ben doğum iznine ayrılıp öyle yıkamayı düşünüyorum
ya zaten cok erkende ben evi boya yaptırdım flan mecbur temizlige kalkınca bu işte aradan çıksın dedim .hem mazallah olurya erken dogum flan olur hazırda bulunsun demi :)
haklısın millet kıyafetleri aldığımda bile erken demişti ama ben şimdi aldığım için gayet memnunum.çalıştığım için şuan işin içinden çıkamam diye yıkmaıyorum yoksa erken doğum ihtimaline karşı bende yıkamayı düşünüyorum.ya biz mi çok pimpirikliyiz neyiz.okuldan bir arkadaş ben doğuma 3 gün kala yıkadım dedi.ben mi abartıyorum acaba?
canim masallah herseyleri tamam cok cici seyler almissin rengarenk kizina buzamanim cocuklari kesinlikle cok sanslilar :)
Bu yatagi icin mobile almissin ayicikli olan onu bende birkac kez siparis vermek istedim ama motoru cok sesliymis ve bebegi rahatsiz ediyormus denedinmi sen ? Cok begendim ama sirf bu olumsuz yorumlardan dolayi vazgecmistim onu birara deneyip bilgilendirirsen beni cok sevinirim :)
Sampuanlar kremler bile tamam benim tek eksigim maxi cosi ve bunlar kaldi sadece Bübchen mi Penatenmi diye kararsizim marka konusun da..
Hepsini güle güle kullan insallah canim cok begendim herseyini
arkadaşlar penatenleri nerden aldınız ben ilk oğluma chicco ve penaten kullandım almanyadan geitrtmiştim ben şimdi niğdede oturuyorum burda hiç bişey yok istanbula anneme siparişle getirtiyorum ne istersem penatenlere ulaşabiliceğim yerleri sölerseniz
Talıaa bende arıyorum sayfaları bulamıyorum senin eklediklerini Allah allah diyorum
dun gece baya bir karistirmistim resimleri abuk subuk birsey oldu sildirmek istedim artik napim iki ayri resimler vardi birisini demistim admin elim degmisken ikisinide slim demis galibaneyse yine atarim birazdan bakarsin
Eki Görüntüle 667581 Eki Görüntüle 667582 Eki Görüntüle 667583 Eki Görüntüle 667584 Eki Görüntüle 667585 Eki Görüntüle 667586 Eki Görüntüle 667587 Eki Görüntüle 667588 Eki Görüntüle 667589
Oglumuzun bütün ihtiyaclari tamamlandi cok sükür sadece kücük bakim esyalari kaldi
aaa benim resimler silinmis ben suan göremiyorummeklenmemeis gerekn resimlelrde vardi onlari silmek icin admine yazmistim silmis hepsini neyse yeniden yuklerim artik bende diyorum nedne kimse benim cicleri begemedi öyle oldu cnm herseyi tamam nerdeyse eksik kalmadi gibi kremler sampuanlarini bezlerinde aradan cikarim dedim ne olur ne olmaz diye. cnm o dönenceyi bende ilk kizimda istemistim alamamistim icimde kaldi diye simdi kosa kosa gittim aldim
getirdigimiz gun denedik caliyormu diye hic öyle bir gurultulu bir ses duymadim. gayet sessiz caliyordu muzigi fln var bilyiorsundur zaten, ayriyeten uzaktan kumandali yattigin yerden acip kapatabiliyorsun bu cok hosuma gitti. bir daah deneyim bakim simdi icime kurt dusurdun acaba benmi farkina varmadim diye:44:canim sen niye maxi cosi nu arabayla birlikte almadin arabaya takilandan travel sistem yanineyse belkide senin aldigin arabada yoktur o özellik. sampuanlarina kremlere gelince. ben sana penateni öneriim gördugun kadariylada ben herseyini ondan aldim dm den aldim ordada vardi dm mutlaka dm de daha uygun oluyor fiyat olarak hemde cesitte bol var 2 cocugumdada ben penaten kullandim digerini ancak 5 yasindan sonra kullanmaya basladim kafasinda hic konak flnda olmadi ikisinde de hemde kaliteli bir ürün digerine göre bence:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?