2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

Canim cembere bayildim. Hem cok guzel hem de fiyati cok uygun. Atlet sutyen de oyle. Burada tanesine 20-25 diyorlar gicik oluyorum ben de.

Eksikleri bitirdim oh diyorum biri bisi diyor hadi listeye yaz bakalim Bitmeyecek bu alisveris

sağolasın canım. ben h.hanede ne takacağım deyip duruyordum ya bu çember kurtardı beni :) pembesi olsa onu da alacaktım ama yoktu. atlet ve st evet umduğumdan ucuza geldi :) alış veriş bitmez canım. hala bir ton şey var alınacak :) daha mobilya işini halletmedik mesela... terlik de alacağım. vs vs... :))

uzun zamandir buraya bakmadigim icin baya birikmis gecmis o yuzden tek tek herkese yazamadim kusura bakmayin lütfen
kizlar aldiklariniza bayildim gercekten hepsi birbirinden güzel ciciler erkek icin olanlari ayri kizlar icin olanlari ayri begendim.
herkes iyi günlerde güle güle kullansin insallah bebislerinizle saglicakla kullanin. herkes hemen hemen bitirmis alisverisi. birtek bebisler eksik kalsimis insallah yakinda onlarda tmm olcak

bende dün gece bütün battaniyeleri zıbınları flan yıkadım güzelce.bugün ütüleyip yarleştirecegim dolaba.

fiyat çok uygunmuş hakkaten.biz de sepet,lavantalı magnet,hastane ve evde için olan kapı süsünü annemle hazırlıycaz artık.burda baya pahalıya geliyo hazır almak.

ben doğum iznine ayrılıp öyle yıkamayı düşünüyorum

ya zaten cok erkende ben evi boya yaptırdım flan mecbur temizlige kalkınca bu işte aradan çıksın dedim .hem mazallah olurya erken dogum flan olur hazırda bulunsun demi :)

ya zaten cok erkende ben evi boya yaptırdım flan mecbur temizlige kalkınca bu işte aradan çıksın dedim .hem mazallah olurya erken dogum flan olur hazırda bulunsun demi :)

haklısın millet kıyafetleri aldığımda bile erken demişti ama ben şimdi aldığım için gayet memnunum.çalıştığım için şuan işin içinden çıkamam diye yıkmaıyorum yoksa erken doğum ihtimaline karşı bende yıkamayı düşünüyorum.ya biz mi çok pimpirikliyiz neyiz.okuldan bir arkadaş ben doğuma 3 gün kala yıkadım dedi.ben mi abartıyorum acaba?

altımda oturan kiracı var.kadın 30 haftalıkken dogum yaptı 7 aylık dogurdu.kadın ne kendine pjema almış koymuş ne bebege bi zıbın almış koymuş gecen sene yezın kocası gecenin köründe zilimize bastı eee kanaması gelmişte hastaneye gidiyorlarmış benden pjema bebek kıyafeti flan istediler.
acıkcası bana göre hazırlamamak gamsızlık geliyor.illa dogum diye bişey yok dünyada kösede temiz yani çamaşırların pjemaların bi valizde hazır olcak başına gelmedik gelmez.
elalemi boşverin siz hazırlayın koyun köşeye...sana bişey oldugunda o elalem alıp gelmiyo
akıl veren çok olur ama yardıma gelince kimse olmaz

canim masallah herseyleri tamam cok cici seyler almissin rengarenk kizina buzamanim cocuklari kesinlikle cok sanslilar :)
Bu yatagi icin mobile almissin ayicikli olan onu bende birkac kez siparis vermek istedim ama motoru cok sesliymis ve bebegi rahatsiz ediyormus denedinmi sen ? Cok begendim ama sirf bu olumsuz yorumlardan dolayi vazgecmistim onu birara deneyip bilgilendirirsen beni cok sevinirim :)

Sampuanlar kremler bile tamam benim tek eksigim maxi cosi ve bunlar kaldi sadece Bübchen mi Penatenmi diye kararsizim marka konusun da..

Hepsini güle güle kullan insallah canim cok begendim herseyini

arkadaşlar penatenleri nerden aldınız ben ilk oğluma chicco ve penaten kullandım almanyadan geitrtmiştim ben şimdi niğdede oturuyorum burda hiç bişey yok istanbula anneme siparişle getirtiyorum ne istersem penatenlere ulaşabiliceğim yerleri sölerseniz

aaa benim resimler silinmis ben suan göremiyorumm eklenmemeis gerekn resimlelrde vardi onlari silmek icin admine yazmistim silmis hepsini neyse yeniden yuklerim artik bende diyorum nedne kimse benim cicleri begemedi öyle oldu cnm herseyi tamam nerdeyse eksik kalmadi gibi kremler sampuanlarini bezlerinde aradan cikarim dedim ne olur ne olmaz diye. cnm o dönenceyi bende ilk kizimda istemistim alamamistim icimde kaldi diye simdi kosa kosa gittim aldim
getirdigimiz gun denedik caliyormu diye hic öyle bir gurultulu bir ses duymadim. gayet sessiz caliyordu muzigi fln var bilyiorsundur zaten, ayriyeten uzaktan kumandali yattigin yerden acip kapatabiliyorsun bu cok hosuma gitti. bir daah deneyim bakim simdi icime kurt dusurdun acaba benmi farkina varmadim diye:44:canim sen niye maxi cosi nu arabayla birlikte almadin arabaya takilandan travel sistem yani neyse belkide senin aldigin arabada yoktur o özellik. sampuanlarina kremlere gelince. ben sana penateni öneriim gördugun kadariylada ben herseyini ondan aldim dm den aldim ordada vardi dm mutlaka dm de daha uygun oluyor fiyat olarak hemde cesitte bol var 2 cocugumdada ben penaten kullandim digerini ancak 5 yasindan sonra kullanmaya basladim kafasinda hic konak flnda olmadi ikisinde de hemde kaliteli bir ürün digerine göre bence:)))

Talıaa bende arıyorum sayfaları bulamıyorum senin eklediklerini Allah allah diyorum

canim ben zaten almanyada oturuyorum arkadasta öyle yakinda hemen :)) turkiyede bulunmuiyor sanirim bu marka herkes bübchen yada baska marka söylüyor. sen getirde biliyorsan yine getirtmeye calis olmuyorsa sebamed de cok guzel bir urun biraz pahali ama bebisler icin deger diye dusunuyorum sadece ilk zamanlar kullanmak icin

Talıaa bende arıyorum sayfaları bulamıyorum senin eklediklerini Allah allah diyorum

dun gece baya bir karistirmistim resimleri abuk subuk birsey oldu sildirmek istedim artik napim iki ayri resimler vardi birisini demistim admin elim degmisken ikisinide slim demis galibaneyse yine atarim birazdan bakarsin

dun gece baya bir karistirmistim resimleri abuk subuk birsey oldu sildirmek istedim artik napim iki ayri resimler vardi birisini demistim admin elim degmisken ikisinide slim demis galibaneyse yine atarim birazdan bakarsin

Tamam canım bekliyorum o zaman birazdan eklermisin yoksa yarın felan mı ekleyeceksin

waww arabasi gercekten cok guzel druuyorr tam erkek bebek arabasi almisin masallah. maxi cosi si ne marka cok guzel duruyor o daee ahni almamistin almisinya cnm su cöp kovasinida alsammi almasammi cok dusundum benim cöp kutum zaten surekli mutfak balkonunda durdugu icinde cok gerek görmedim sonunda

Eklediklerin de birkac tane puslu fotograf karismisti araya bugün sabah dikkatimi cekmisti benim de evet :)) neyse canim birdaha eklersin hepsini birlikte hep beraber begeniriz .. :))

Birkac tane siparis verebilecegim yerde indirim de suan almak istemistim bir ara ama hep cok fazla sesli ve motor sesinin cok yüksek oldugunu yazmislar diye vazgecip baska birtane bakiyordum.. Belki arada bir imalatindan dolayi böyle cikmista olabilir güle güle kullan insallah :))

Maxi cosi abc bebek arabasiyla birlikte satilmiyordu extra almak gerekiyor ama ben abc nin olanlari begenmedim hic cybex marka aldim yaninda araba icin isofix baseyle beraber arabaya her inip bindigimizde bir saat maxi cosi e kemer baglama derdi yok bu sekilde.. Kinderwagen de kullanabilmek icin de yaninda adapter siparis verdim bu sekilde de kullanabiliyorum yani :))

Benim de tercihim penatenden yana canim yine gidip onlardan alacagim eminim ne kadar düsünsem de sadece cevremde bübchen tavsiye edende cok olmustu oyüzden ikinci bir secenek sadece...bu arada ben sana unutmadan sorucaktim bak bu bebegin dösegi icin spannbetttuch almissin sen sanirim su gecirmeyen altina.. Ben hic biryerde bulamiyorum belli bir ismi varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…