2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

inşallah sağlıklı bir skilde kavusursun canım oğlusuna =) int üzerinden yapabilirsin alışverişini beşik bebek arabası vs daha uyguna geliyor yok ben görerek almak istiyorum dersen gidip görüp öyle alırsın canm =) kıyafet konusunda indirimleri takip et mağazaların nerde yaşıyorsun bilemiyorum ama istanbulda yaşıyorsan eğer tüm bunları eminönünden uygun fiyatada yapabilirsin

bunlarda yeni aldıklarımız beşik ve şifonyeride gelince ekleyecem :

bebek arabamız casual cadillac travel sistem bebek arabası pusetli
yatağımız işbir bayb bed yorganımız Quallofil Air Allerban Bebek Yorganı
uyku setimiz funnabayb nevresim takımı momishop
hastane çıkışı bebetto marka

Eki Görüntüle 665132 Eki Görüntüle 664956

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım

ıslak havlu 12
emzik kutusuyla emzik 11.75
emzik askısı 4.50
aziz bebe hastane çıkışı 99.95
sebamed şampuan 18
sebamed sabun 16
sebamed pişik kremi 18.50
toplam: 180
indirim :25
benim ödediğim nakit 155

diğerlerinden hatırladıklarım
cam biberon: 27 (marmara parkta bi bebek mağazasında bakmıştım aynı fiyattı)
lohusa kilodu kullan at 3 tane :15
lansinoh 24 lü göğüs pedi : hatırlamıyorum
lansinoh göğüs ucu kremi 40 ml: 25 veya 29 tl
kaşık
tırnak makası
tarak seti
bu alışveriş toplam 100 tl tuttu.

nohut battaniye :20 tl

bi de fotoğraflarını eklemediğim hastane odası kapı süsü seti var sepeti felan 120 ona verdim

kıyafet var alt pijama 3 tane,sıfır kol çıtçıtlı badi 3 tane sepetten aldım :24 tl

toplam 400 civarı gitti çok araştırıp karşılaştırarak alamadım aslında hastaydım o gün ve çok yoruldum.
en çok da kendime gecelik ve bebek bakım çantası bakarken artık bitmiştim. alamadan geri döndüm.

fiyatlar iyi gibi. özellikle tarak setinin fiyatını merak etmiştim ama hatırlamıosun sanırım

şimdi sırasıyla anlatıyım :)
ilk sırada h.hanede kullanmam için çember. bone ile 7 tl. oğluşumla maviş maviş olayım dedim :)
ikincisi mevlüt tk: 38di 30a aldık.
şahinler st ve atlet toplam 25 tl
turkuaz olan nevresim tk ve yanındaki mavi uyku seti beraber 170 tl, aynı desenin farklı iki rengini aldım, çünkü beşikte uyku seti sabit olduğu için sonradan kullanılan nevresim tk çok farklı olunca hoş durmuyor, dediler...
uyku seti-nevresim tk, mevlüt tk aynı yerden aldığım için bebedor 40 lı göğüs pedini bana 5 tlden verdi 2 pk aldım.

hastane çıkışını da ekleyim
sanırım fotoğrafını eklemediğim tek şey kendi fotoğrafım olacak

Eklentiler

• $10017_buyuk_zoom.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 44
çok tatlılar:)şekerleri(ya da lavanta kesesi mi demeliyim bilemedim) kendin mi yaptın?yoksa hazır mı canım?bi de biberon gibi olan şeyi merak ttim ortasında bebek fotosu olan.hastane kapı süsü mü yapcaksın onla?altında tül gibi bişey var sanırım.

rezene aldıklarını çok beğendim. havuzluhandan mı aldın hepsini

biberon gibi olan takı yastığı, daha sonra içine bebeğin kendi fotosu koyulabiliyor. altındaki kapı tülü.
bunlar bir paket halinde satılıyordu. seçenek sunuyorlar sen seçiyorsun.
50 lavantalı magnet, kapı süsü, kapı tülü, lohusa şerbet bardağı, strafor kapı yazısı(ben getirene kadar kırıldı),papatya süsü,lohusa tacı,takı yastığı,şeker sepeti
bunların hepsinden istediğin modeli seçip paket oluşturuyorsun 120 tl
biz papatya süsünü, lohusa şerbet bardağını, lohusa tacını(modelleri beğenmediğim için) almadık onun yerine sepetin daha büyüğünü seçtik. hem daha sonra bebeğin başka malzemelerini koyarım diye düşündüm. böyle daha iyi oldu.

rezene aldıklarını çok beğendim. havuzluhandan mı aldın hepsini

hepsi değil dün yazdıklarımı havuzluhandan aldım.
burada sevibebeden, c&a dan ve havuzluhandan aldıklarım karışık.

kızlar süpersiniz ne diyim ben daha hiç bişey almadım oğlandan sonra kız olunca böle oluyoooo bişide yok aman napıcam yaaa

Oğlunun cicişleri çok güzel sağlıcakla giyinsin inşallah

Oğlunun cicişleri çok güzel sağlıcakla giyinsin inşallah

sağol canım seninkiler de çok güzeldi.
burada paylaşılanlara bakınca ben çok kıyafet almamışım. sadece ev içi kıyafetler benimkiler. bakıyorum ama doğduktan sonra alıcam öyle şeyleri. kucaktayken iki parça cicili şeyler güzel durmuyor.

Canım ya bizimde gezmeliğimiz az valla çıkıp bi çarşıyı turlayasım var ama kendimi tutuyorum
Alsammı almasammı bilemedim kıtlıkta yok ya doğduktan sonrada alınır diye düşünüyorum sonrada:26:
Ne yapsam bilemedim

Canim cembere bayildim. Hem cok guzel hem de fiyati cok uygun. Atlet sutyen de oyle. Burada tanesine 20-25 diyorlar gicik oluyorum ben de.

Eksikleri bitirdim oh diyorum biri bisi diyor hadi listeye yaz bakalim Bitmeyecek bu alisveris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…