arkadaslar bende bi sene arayla ilk çocuguma hamileyim nolur cok heyecanlıyım bana yardım edin oğlumun gelmesine az kaldı neler almalıyım yapmalıyım nerden almalıyım kendim için ne hazırlık yapmam gerekiyor tabi tüm bunları hem uygun fiyata hemde kaliteli nerden almalıyım velhasılı kelam beni aydınlatın karanlıkta kaldım kafam çok karısık a dan z ye herseyi bilmek istiyorum markalardan magazalara vs....
Bunlar benim aldığım giyim dışı alışverişim
kitapları internetten aldım diğerleri havuzluhandan alındı.
fofoğraf çekebilirsem kıyafet ve diğer şeyleri de ekleyeceğim
Eki Görüntüle 665518 Eki Görüntüle 665519 Eki Görüntüle 665520 Eki Görüntüle 665521 Eki Görüntüle 665527 Eki Görüntüle 665529 Eki Görüntüle 665530 Eki Görüntüle 665531 Eki Görüntüle 665535 Eki Görüntüle 665537 Eki Görüntüle 665539 Eki Görüntüle 665544 Eki Görüntüle 665545 Eki Görüntüle 665551 Eki Görüntüle 665552
Eki Görüntüle 665528 Eki Görüntüle 665554
ıslak havlu 12
emzik kutusuyla emzik 11.75
emzik askısı 4.50
aziz bebe hastane çıkışı 99.95
sebamed şampuan 18
sebamed sabun 16
sebamed pişik kremi 18.50
toplam: 180
indirim :25
benim ödediğim nakit 155
diğerlerinden hatırladıklarım
cam biberon: 27 (marmara parkta bi bebek mağazasında bakmıştım aynı fiyattı)
lohusa kilodu kullan at 3 tane :15
lansinoh 24 lü göğüs pedi : hatırlamıyorum
lansinoh göğüs ucu kremi 40 ml: 25 veya 29 tl
kaşık
tırnak makası
tarak seti
bu alışveriş toplam 100 tl tuttu.
nohut battaniye :20 tl
bi de fotoğraflarını eklemediğim hastane odası kapı süsü seti var sepeti felan 120 ona verdim
kıyafet var alt pijama 3 tane,sıfır kol çıtçıtlı badi 3 tane sepetten aldım :24 tl
toplam 400 civarı gitti çok araştırıp karşılaştırarak alamadım aslında hastaydım o gün ve çok yoruldum.
en çok da kendime gecelik ve bebek bakım çantası bakarken artık bitmiştim. alamadan geri döndüm.
biberon gibi olan takı yastığı, daha sonra içine bebeğin kendi fotosu koyulabiliyor. altındaki kapı tülü.çok tatlılar:)şekerleri(ya da lavanta kesesi mi demeliyim bilemedim) kendin mi yaptın?yoksa hazır mı canım?bi de biberon gibi olan şeyi merak ttim ortasında bebek fotosu olan.hastane kapı süsü mü yapcaksın onla?altında tül gibi bişey var sanırım.
rezene aldıklarını çok beğendim. havuzluhandan mı aldın hepsini
Oğlunun cicişleri çok güzel sağlıcakla giyinsin inşallah
sağol canım seninkiler de çok güzeldi.
burada paylaşılanlara bakınca ben çok kıyafet almamışım. sadece ev içi kıyafetler benimkiler. bakıyorum ama doğduktan sonra alıcam öyle şeyleri. kucaktayken iki parça cicili şeyler güzel durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?