Bende ekliyim dedim cicilerimizi hepsini severek aldık kızımıza :) Mothercare ve Chicco'nun ürünlerini daha fazla tercih ettik hem uygun hem kaliteli. hele indirim zamanı çok uygun oluyor. 5'li body'ler 25 lira(50 tl'den indi), Hastane çıkışımız 29 lira(89'dan indi) ve daha birsürü şeyi uyguna aldık.
Hepsi çok cici, Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin..
Bebeğim için birkaç cici daha aldım yavaş yavaş evde gereken eksikleri tamamlıyoruz.Sırada bebek arabası,ana kucağı vs. var fakat ben hala alacağım markaya karar veremedim...Önerilerinizi bekliyorum...
Hepsi çok güzel, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. :) Bebek arabasına karar vermek gerçekten çok zor. Biz travel sistemlere bakarken, ağırlıklarını ve katlandığında çok yer kapladığını görünce vazgeçtik. Maclaren XT Tehcno aldık. Açıp kapaması rahat, sürüşü kolay, çok hafif. Katlandığında az yer kaplıyor, doğumdan itibaren de kullanılıyor.
Ana kucağı da Tiny Love alacağız. İçi desteklendiğinde beşik gibi de kullanılıyor, titreşimi var. Özellikle gazlı bebekler için kullanışlı olduğunu söylüyorlar. İmkanınız varsa, webanne markette şu anda indirimde, 238 TL civarında. :)
Hangi şubesinden aldın? Çok iyimiş fiyat. Güle güle kullanTiny love anakucağı almayı düşünürken, mama sandalyesi, farklı hızlarda otomatik sallanan beşik olarak da kullanabildiği için bu ürünü sipariş verdik. :) Kendi sitesinde 526 TL, özelcanbebe'den 299 TL'ye aldık. Umarım memnun kalırız. :)
Hangi şubesinden aldın? Çok iyimiş fiyat. Güle güle kullan
Hangi siteden sipariş verdin ben de bir bakmak isterim açıkçası. Bir akrabamın ihtiyacı var bunaİnternet sitesinden sipariş verdik. Daha önce de çok alış veriş yaptığım ve çok memnun kaldığım için gözüm kapalı sipariş verdim. :) İnşallah üründen de memnun kalırım. Hatta kendi sitesinde fiyat 526 değil, 564 müş, az önce farkettim ve düzelttim. :)
Hangi siteden sipariş verdin ben de bir bakmak isterim açıkçası. Bir akrabamın ihtiyacı var buna
Baby2go markaymis bu. Ben de Kraft Dondy i 300 tlye aldiniz sandim. Gule gule kullan
Baby2go markaymis bu. Ben de Kraft Dondy i 300 tlye aldiniz sandim. Gule gule kullan
Kullanınca yorumlarını paylaşırsan ben de ona göre tavsiye ederim. Belki kendim de alırımKraft'ın şu ürünüyle hemen aynı özelliklerde,(müzik seçeneği az, sallanma hızı bunun 3, kraft'ın 5) fiyatları da indirimsiz haliyle yakın sayılır. Bir kaç sitede bizim aldığımız fiyatta, diğerlerinde 564, 530, 510, 500, 490 TL arasında değişiyor. Bakalım kullandıktan sonra memnuniyetimi ya da memnuniyetsizliğimi yazarım. :)
(Kraft Kraft Dondy 5 Ekstra Sallanır Beşik 2013 Sarı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?