canım kapı süsünü nerede yaptırdın?
Bende ekliyim dedim cicilerimizi hepsini severek aldık kızımıza :) Mothercare ve Chicco'nun ürünlerini daha fazla tercih ettik hem uygun hem kaliteli. hele indirim zamanı çok uygun oluyor. 5'li body'ler 25 lira(50 tl'den indi), Hastane çıkışımız 29 lira(89'dan indi) ve daha birsürü şeyi uyguna aldık.
Diğer aldıklarımızı da ekleyelim. Daha bir sürü şey aldık ama fotolarını çekemedim. herşeyini tamamladık sayılır kaliteli almaya çalıştık umarım sizde kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler bulursunuz.
Bebeğim için birkaç cici daha aldım yavaş yavaş evde gereken eksikleri tamamlıyoruz.Sırada bebek arabası,ana kucağı vs. var fakat ben hala alacağım markaya karar veremedim...Önerilerinizi bekliyorum...
Eki Görüntüle 674264 Eki Görüntüle 674261 Eki Görüntüle 674258 Eki Görüntüle 674259 Eki Görüntüle 674260 Eki Görüntüle 674262 Eki Görüntüle 674263
Merhabalar;
Ben konuyu sessizce takip edenlerdenim. İlk bebeğim olacak henüz ben bişi almadım, arada annem bişiler aldı kenara koyuyor.
Şu an kararsız kaldığım konu ise oda takımı alıp almama. Evimiz kira, bebek odası olarak kullanabileceğimiz odamız mevcut ama kirada olduğu için kararsız kaldım işte.
Birde bu büyüyen yatak falan değilde eski tip beşikler daha çok hoşuma gidiyor ama kullanım açısından nasıl olur bilmiyorum, ikea da satılan düz beşiklerden bahsediyorum bu arada eski tip derken
Dolap yada şifonyere mutlaka ihtiyacım var çünkü eşyalarını koyabileceğim bi yer yok. Sizce park yatakmı yoksa beşik almakmı? Aslında gönlümden geçen beşik almak ama sonrasında kullanışlı olmazsa pişman olmak istemiyorum.
Bebekleriniz güle güle kullansın kızlar..hepsi çok güzeller..doğumlar yaklaştıkça alışverişlerde hızlandı sanırım
Bizim sadece nevresim takımımız ve bez ıslak mendil gibi şeylerimiz kaldı şükür..nevresim takımı için hangi markayı tavsiye edersiniz bu arada..
Ya sizler böle yazınca ben bayağı bir panik oldum açıkçası. Ben daha hiçbişi almadım, annemin aldıkları var işte, onun dışında hiiiç bişim yok. Daha beşikmi park yatakmı ona bile karar veremedim nerde nevresim nerde bebek eşyaları. Napıcam bilmiyorum, neyse haftasonları artık daha bir yoğun olarak geçirip eksikleri tamamlarım heralde.
Anaa kızlar sizşimdi çöp kutusu diyince aklıma kirli sepeti geldi ben minnoşum için kirli sepeti almadım
Nasıl atlamışım böyle bir detayı
canım listeni bizimle paylasırmısınya cnm bi çıktın mı hepsini 0'larsın bence istanbuldaysan git havuzluhana kaldır ordan eşyaları.Ben nevresim takımı hazır almadım 2 takım diktirdik daha doğrusu abimin eşi bir takım pierre cardin bir takım tacın diktirtti malı daha iyi hazırlara göre 2 takımda pike takımı var anneannesi yaptı ama bizimde tonla eksiğimiz var 2 kağıt liste yaptım bnde bu ay sonu havuzluhanda halledicem son ay çıkamam gbi geliyor sende halledersin
canım listeni bizimle paylasırmısın
alınacak olan şeyleri mi tatlım
BEBEK İÇİN NELER ALACAKSINIZ?
Tulumlar
Bodyler
Temizleme havluları
Anakucağı
Patik, eldiven, bere, çorap
Mendil, önlük
İç çamaşırları
Bebek arabası
Hırka, yelek
Minik boy bebek bezleri
Battaniye
Biberon
Emzik
Tırnak Makası
İlaç kaşığı
Vücut termometresi
Göbek bağı bandı
Islak mendil
Pişik kremi
Şampuan, bebek sabun, bebek kremi
Küvet ve filesi
Bebek banyo süngeri
Oyuncak
Bornoz
*abajur
*kanguru
*emzik askısı ayıcıklı
KENDİNİZ İÇİN NELER ALACAKSINIZ ?
Kolay emzirmeyi sağlayan önü açık gecelikler
Emzirme sütyeni
Göğüs pedleri
İç çamaşırları
Hijyenik pedler
Lohusa külodu
Göğüs koruyucular Göğüs pompası
Göğüs koruması ve göğüs kremi
*loğusa tacları mavi ve kırmızı
EV İHTİYAÇLARI
Bebek odası
Nevresim takımları
Uyku seti
Cibinlik
Altını değiştirirken sereceğiniz kalınca örtü yada ince bir minder
Bebek bezleri ve altını temizlemek için kremli mendiller, pudra
*bebeğin yorgan ve yastıkları
*133*190 halı
*184e144 perde
*dönence
*hamak yada portatif beşik bnm tercihim hamak olucak byk ihtimalle çnkü anneannemize fln giderken götürürüz piknik fln durumlarında iyi olur
Hastane için gerekli olanlar
kimlik
hasta bezi
göğüs pedi
hastane çıkışı en az 3 takım
ana kucağı
emzik
biberon
bebek bezi yeni doğan
pişik kremi
bebek mendilleri
ıslak mendil alkolsüz
bebek çamaşırı
bebek şampuanı
penye battaniye
2-3 takım gecelik veya pijama
çorap, terlik, bol miktarda iç çamaşırı, kişisel temizlik ürünleri (diş fırçası,diş macunu,tarak)
emzirme sütyeni
süt pompası
göğüs ucunu temizlemek için mendiller
bebek çorabı
anne için 2 geniş kıyafet
komposto
saç tokası
saç düzleştirici:)
makyaj malzemesi:):)
kamere ve dijital fotoğraf makinesi
karnı toplamak için korse
kapı süsü
bebek şekerlerim
canım gerçekten iyi oldu bu liste bende ekisiklerimi gördüm :) hastane cantasınada ne koycama tam karar verememiştim zaten
ya cnm bi çıktın mı hepsini 0'larsın bence istanbuldaysan git havuzluhana kaldır ordan eşyaları.Ben nevresim takımı hazır almadım 2 takım diktirdik daha doğrusu abimin eşi bir takım pierre cardin bir takım tacın diktirtti malı daha iyi hazırlara göre 2 takımda pike takımı var anneannesi yaptı ama bizimde tonla eksiğimiz var 2 kağıt liste yaptım bnde bu ay sonu havuzluhanda halledicem son ay çıkamam gbi geliyor sende halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?