2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

hepside cok guzel aldiklariniz gule gule kullanmak nasip olur insallahh

kizlar sirayla herkese ayri ayri yazim dedim ama okadar cok birikmiski yapamadim o yuzden herkes icin yaziyorum gercekten hepinizin aldiklarina bayildim cokkkkkkkk guzel ciciler var yine renga renk olmus topik masallahh . bebisleriniz insallah iyi gunlerde gule gule giymek nasip olsun. saglicakla buyutun bebislerini

benimde sadece bebek bezi , hasta bezi ve mevlüt seti almam lazım çünkü bitirdim son aldıklarımıda dün yerleştirdim.. harika bişey yaa

Bebekleriniz güle güle kullansın kızlar..hepsi çok güzeller..doğumlar yaklaştıkça alışverişlerde hızlandı sanırım
Bizim sadece nevresim takımımız ve bez ıslak mendil gibi şeylerimiz kaldı şükür..nevresim takımı için hangi markayı tavsiye edersiniz bu arada..

canım evin kiraysa park yataktan şaşma derim...bizim evimiz küçüktü..bebeğimize ayrı bi oda açamadık..kızımda herşeye heveslendik herşeyin en iyisi olsun dedik..inan o mobilya beşiği nereye koyacağımı şaşırdım sonra..öyle pişman oldumki aldığıma..birde odadan odaya geçirelim derken beşik bayağa deforme oldu..ki birde kiradasın sen...park yatak kullanışlı ..hem işin bitince topla koy kenara dursun..
Şimdi park yatak aldım..onu kullanıcam bu bebeğimde..

Son düzenleme:
evet bende kızımda kiradaydım sepet gibi beşikten almıştım yer kaplamasın diye ama 1 yaşına kadar kullanabildi.bencede park yatak kullanışlı olur bence dolap falan alma şu dört çekmeceli şifonyerlerden al yeter zaten birkaç yıl sonra hepsini beraber alırsın

benim hamile arkadasım hastane cantasını bile hazırlamıs ben bebek kıyafetlerinden başka bişi alamadım panik oldum birden..ağrılarımdan dısarıya dolaşmayada cıkamıyorum. herkesin cicileri cok güzel.güle güle kullansın bebişleriniz

Ya sizler böle yazınca ben bayağı bir panik oldum açıkçası. Ben daha hiçbişi almadım, annemin aldıkları var işte, onun dışında hiiiç bişim yok. Daha beşikmi park yatakmı ona bile karar veremedim nerde nevresim nerde bebek eşyaları. Napıcam bilmiyorum, neyse haftasonları artık daha bir yoğun olarak geçirip eksikleri tamamlarım heralde.

ya cnm bi çıktın mı hepsini 0'larsın bence istanbuldaysan git havuzluhana kaldır ordan eşyaları.Ben nevresim takımı hazır almadım 2 takım diktirdik daha doğrusu abimin eşi bir takım pierre cardin bir takım tacın diktirtti malı daha iyi hazırlara göre 2 takımda pike takımı var anneannesi yaptı ama bizimde tonla eksiğimiz var 2 kağıt liste yaptım bnde bu ay sonu havuzluhanda halledicem son ay çıkamam gbi geliyor sende halledersin

Anaa kızlar sizşimdi çöp kutusu diyince aklıma kirli sepeti geldi ben minnoşum için kirli sepeti almadım
Nasıl atlamışım böyle bir detayı

bizde de eksik o:) ben şu hasır üstü köpekliler varya ondan alıcam uygunduda fiyatı 20 tl idi binbir çeşitçilerde koçtaşta fln var :)
bak şu şekilde ama daha farklı

Son düzenleme:
canım listeni bizimle paylasırmısın

BEBEK İÇİN NELER ALACAKSINIZ?
• Tulumlar
• Bodyler
• Temizleme havluları
• Anakucağı
• Patik, eldiven, bere, çorap
• Mendil, önlük
• İç çamaşırları
• Bebek arabası
• Hırka, yelek
• Minik boy bebek bezleri
• Battaniye
• Biberon
• Emzik
• Tırnak Makası
• İlaç kaşığı
• Vücut termometresi
• Göbek bağı bandı
• Islak mendil
• Pişik kremi
• Şampuan, bebek sabun, bebek kremi
• Küvet ve filesi
• Bebek banyo süngeri
• Oyuncak
• Bornoz
*abajur
*kanguru
*emzik askısı ayıcıklı

KENDİNİZ İÇİN NELER ALACAKSINIZ ?
• Kolay emzirmeyi sağlayan önü açık gecelikler
• Emzirme sütyeni
• Göğüs pedleri
• İç çamaşırları
• Hijyenik pedler
• Lohusa külodu
• Göğüs koruyucular • Göğüs pompası
• Göğüs koruması ve göğüs kremi
*loğusa tacları mavi ve kırmızı

EV İHTİYAÇLARI

•Bebek odası
•Nevresim takımları
•Uyku seti
•Cibinlik
•Altını değiştirirken sereceğiniz kalınca örtü yada ince bir minder
•Bebek bezleri ve altını temizlemek için kremli mendiller, pudra
*bebeğin yorgan ve yastıkları
*133*190 halı
*184e144 perde
*dönence
*hamak yada portatif beşik bnm tercihim hamak olucak byk ihtimalle çnkü anneannemize fln giderken götürürüz piknik fln durumlarında iyi olur

Hastane için gerekli olanlar
•kimlik
•hasta bezi
•göğüs pedi
•hastane çıkışı en az 3 takım
•ana kucağı
•emzik
•biberon
•bebek bezi yeni doğan
•pişik kremi
•bebek mendilleri
•ıslak mendil alkolsüz
•bebek çamaşırı
•bebek şampuanı
•penye battaniye
•2-3 takım gecelik veya pijama
•çorap, terlik, bol miktarda iç çamaşırı, kişisel temizlik ürünleri (diş fırçası,diş macunu,tarak)
•emzirme sütyeni
•süt pompası
•göğüs ucunu temizlemek için mendiller
•bebek çorabı
•anne için 2 geniş kıyafet
•komposto
•saç tokası
•saç düzleştirici:)
•makyaj malzemesi:):)
•kamere ve dijital fotoğraf makinesi
•karnı toplamak için korse
•kapı süsü
•bebek şekerlerim

Son düzenleme:

canım gerçekten iyi oldu bu liste bende ekisiklerimi gördüm :) hastane cantasınada ne koycama tam karar verememiştim zaten

canım gerçekten iyi oldu bu liste bende ekisiklerimi gördüm :) hastane cantasınada ne koycama tam karar verememiştim zaten

iyi sevindim o zaman tatlım sende bu ay halledersin eksikleri bizimde var bu listede çok eksiğimiz rica ettim

İstanbulda yaşamak büyük nimet ama maalesef istanbulda değilim. Bende elimden geldiğince boş vakitlerimi değerlendirmeye çalışıcam ama akşamları halim kalmıyor işten çıkınca, haftasonuda hiçbişi anlamıyorum geçiveriyor. Ama 23 Nisanla 1 Mayıs tatil ya, o günleri gözüme kestirdim o günlerde büyük eksiklikleri hallederim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…