2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

Çok teşekkür ederim...önerdiğin markalara baktım canım gerçekten güzeller özellikle Maclaren XT Tehcnonun arabası baston arabalara benziyor bende öyle istiyorum kullanışlı oluyor diye...Çok sağol...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim...önerdiğin markalara baktım canım gerçekten güzeller özellikle Maclaren XT Tehcnonun arabası baston arabalara benziyor bende öyle istiyorum kullanışlı oluyor diye...Çok sağol...

Sen de sağ ol canım. :) O kadar çok araştırdım, o kadar çok arabayı gidip yerinde inceledim ki. :) Sonunda onu aldık. İnşallah memnun kalırız. Hayırlı, sağlıklı doğum diliyorum.

güle güle kullan cnm bnde biberonunu daha almadım dr browns düşünüyorum kolik önleyiciymiş yada avent bakalım kararsızım ilk aşama birtane yeter herhalde biberon

canım çok teşekkür ederim. dr browns biberonu çok methettiler.ben hem geniş ağızlısını hem de dar ağızlısını aldım.120 ml aldım.büyük almadım.ağızları zamanla değişitrebiliyor. umarım ilk 6 ay hiç ihtiyacımız olmaz. sezeryan falan olursa süt hemen gelmiyormuş.bu nedenle biberon al mama için dediler.yeni doğana geniş ağızlının iyi olduğunu söylediler ama ben ikisini de aldım koydum çantaya.
bir de kızlar bu biberonları nasıl steril edeceğiz?bilenler yazsın lütfen.poliproben maddeden yapılanını aldım.cam almadım.

lansinoh krem 21.90 civilden aldım.oldukça uygun fiyatı.eczanelerde falan 32.50
sebamed pişik kremi 15.75.
sebamed kompakt bebe sabun 10.00 lira
canbebe alt açma bezi 12li migrostan 7.95 lira

Son düzenleme:
Dilca canım çantayı sormuştun ama özel mesaj gönderemiyorum
Çanta geldi ve içi falan beklediğimden büyük ve kullanışlı görünüyor ama açıkçası bebek çantası nasıl olur olmalı çok da bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem. Eşim falan internette görünce çok beğenmemişti ama gelince onun da hoşuna gitti.
Güle oynaya kullanırız inşallah:)

Bugün bunları aldım

Eklentiler

• $1 (1).webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 68
  • $1 (2).webp
    5 KB · Görüntüleme: 74
  • $1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 76

Arkadaslar,
Deneyimli bir anne olarak nacizane tavsiyem, biberon alacaksaniz Medela'nin Calma adindaki bir biberonu olacaktir. Kizim ilk dogdugunda 1 ogunu babasi da versin diye almistik. Sutum cok boldu ilk bebegimde ve 2. haftadan itibaren guvenle kullandik. 15 ay araliksiz emzirdim ayni zamanda da biberon almaya devam etti. Bu biberondan ayni memeden emer gibi efor sarfederek emmesi gerekiyor bebegin. Bu arada umarim herkesin bol sutu olur da biberon vermeye gerek kalmaz:)
Biberon disindaki alternatifler kadehten sut vermek, kasik biberon denen bir sey var ve en basiti cay kasigi ile beslemek. Zaten sutunuzun gelmesi sezaryan dahi olsaniz 2-3 gun suruyor. Normal dogumda ise ayni gun sut geliyor:)

Ikinci gebeligim gebelik sekeri sebebiyle muhtemelen sezeryan dogumla son bulacak. Bu sebeple ben de umutla sutumun hemen gelmesini bekliyorum.

Sevgiler
Y

kızlar dün kipyı gezerken kipanın kendi ürünü olan alt açma örtüsü gördüm
12 lisi 7.90 dı almak isteyen olursa kipadan alabilir gerçi canbebenin fiyatını bilmiorum ama bana uygun geldi
sonuçta alt açma örtüsü bebkle çokda bi teması yok kipa markası olması benim için çokda bişey farkettirmiceği için alcam ben :)))))

Merhabalar;

Ben konuyu sessizce takip edenlerdenim. İlk bebeğim olacak henüz ben bişi almadım, arada annem bişiler aldı kenara koyuyor.
Şu an kararsız kaldığım konu ise oda takımı alıp almama. Evimiz kira, bebek odası olarak kullanabileceğimiz odamız mevcut ama kirada olduğu için kararsız kaldım işte.
Birde bu büyüyen yatak falan değilde eski tip beşikler daha çok hoşuma gidiyor ama kullanım açısından nasıl olur bilmiyorum, ikea da satılan düz beşiklerden bahsediyorum bu arada eski tip derken

Dolap yada şifonyere mutlaka ihtiyacım var çünkü eşyalarını koyabileceğim bi yer yok. Sizce park yatakmı yoksa beşik almakmı? Aslında gönlümden geçen beşik almak ama sonrasında kullanışlı olmazsa pişman olmak istemiyorum.

canım ben de kiradayım.bu nedenle park yatak aldık bir de şifonyer belki dolap alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…