Çok teşekkür ederim...önerdiğin markalara baktım canım gerçekten güzeller özellikle Maclaren XT Tehcnonun arabası baston arabalara benziyor bende öyle istiyorum kullanışlı oluyor diye...Çok sağol...
güle güle kullan cnm bnde biberonunu daha almadım dr browns düşünüyorum kolik önleyiciymiş yada avent bakalım kararsızım ilk aşama birtane yeter herhalde biberon
john lewis ten online aldım canım ama ingiltereden..50 pounddu Türkiye'de de vardır herhalde maclaren field bag diye geçiyor
canım çok teşekkür ederim. dr browns biberonu çok methettiler.ben hem geniş ağızlısını hem de dar ağızlısını aldım.120 ml aldım.büyük almadım.ağızları zamanla değişitrebiliyor. umarım ilk 6 ay hiç ihtiyacımız olmaz. sezeryan falan olursa süt hemen gelmiyormuş.bu nedenle biberon al mama için dediler.yeni doğana geniş ağızlının iyi olduğunu söylediler ama ben ikisini de aldım koydum çantaya.
bir de kızlar bu biberonları nasıl steril edeceğiz?bilenler yazsın lütfen.poliproben maddeden yapılanını aldım.cam almadım.
Merhabalar;
Ben konuyu sessizce takip edenlerdenim. İlk bebeğim olacak henüz ben bişi almadım, arada annem bişiler aldı kenara koyuyor.
Şu an kararsız kaldığım konu ise oda takımı alıp almama. Evimiz kira, bebek odası olarak kullanabileceğimiz odamız mevcut ama kirada olduğu için kararsız kaldım işte.
Birde bu büyüyen yatak falan değilde eski tip beşikler daha çok hoşuma gidiyor ama kullanım açısından nasıl olur bilmiyorum, ikea da satılan düz beşiklerden bahsediyorum bu arada eski tip derken
Dolap yada şifonyere mutlaka ihtiyacım var çünkü eşyalarını koyabileceğim bi yer yok. Sizce park yatakmı yoksa beşik almakmı? Aslında gönlümden geçen beşik almak ama sonrasında kullanışlı olmazsa pişman olmak istemiyorum.
bebeğimin kapı süsü,lavanta keseleri ve sepeti de hazırlandı nihayet:))Eki Görüntüle 679797 Eki Görüntüle 679802 Eki Görüntüle 679800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?