2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

Büyük şeyler kaldı canım alınacak. Yatktı, dolaptı, hastane çıkışıydı onlar duruyor.

Banyo süngeri yumuşacık, bebeğe sıkıntı vermez.

Banyo ürünlerini Bübchen marka alacağım, kimyasal en az onda, hatta yok. Ateş ölçer en iyisi braun ama pahalı ben arzum bebbe düşünüyorum. Biberon da chicco, dr browns veya avent olabilir.

Çatlak kremi lierac aldım. Göğüs ucu kremi de kesinlikle lansinoh olacak. Göğüs pedi jel yapısı var diye lansinoh aldım 60'lısı 10,5 liraydı. Can bebe kullan at alt açmalardan aldım 8 liraya iki paket. Hem evde hem dışarıda pratik oluyormuş.

Hamile külodu NBB aldım 4 liraya. Yumuşacık pamuklu. Emzirme atletine de NBB marka bakacağım ilk önce. Pijamalarımı 7. ayda alacağım

çok sağol acemiperi...ay ben sütyeni külodu ğöğüs pedini falan hepten unutmuşum..ğöğüs pedi yerin ğöğüs koruyucumu var mış hani akan sütüde topluyomuş avent'in görmiüştüm o nasıl acaba gerek olur mu ona..
burada yazılması iii oldu alışverişten önce buraya bakar ona göre alırım...paylaşım alnında kaybolur gider bulamam ortada kalırım walla..

Göğüs kalkanı diyorsun sen. Onu tavsiye etmiyorlar pek. Ped daha kullanışlıymış

sağol teyzesi cümlemizin hayırlı doğumları olsun inş bnlar teferruat sadece.Bizim mobilyalarımızı dayısı bursa inegölde yaptırıyor meltem modüler diye google den girersen fiyatlar mevcut takımın adı kral bebek odaları kategorisinde ekstra olarakta yatak odama şu sallanan mini beşikler varya ahşap burda çok arkadaşımız paylaşmıştı ondan yapılıyor bide 6 ay odamda olsun istiyorum gece uyanır falan uykum ağır bnm çnkü fiyatlarına bak cnm güzel indirimlerde yapıolar yerine gittiğinde

3 kapılı gardırop , 4 çekmeceli şifonyerini ıkedan 430 tl ye aldım :)

bayıldım dolaba ve de çok iyi almışın cnm bnde kendim alsaydım abimin yaptırdığını alamazdım açıkçası brz daha makulüne giderdim güle güle kullanın yavruşunla

ayy herşeyi çok cici bi doğsalar giyseler yatsalar üzerlerinde değil mi güle güle kullanın canım

Güvenebileceğin markalar:

Bebitof
Bebessi
Mini damla
Mini okyanus bebe
Aziz bebe
İdil baby

Bunlar benim bizzat dokunarak test ettiklerim.

e-bebek ürünleride çok güzel arkadaşlar emin olun malı çok iyi bebek taytları badileri vs çok kaliteli öneririm

ŞUNU ÇOK BEĞENDİM ÖZELLİKLE ALMADIM HENÜZ AMA İNŞ GİTTİĞİMDE BULURUM ÇOK GÜZEL Bİ KÜVET

Karibu Katlanabilen Banyo Küveti Mavi - e-bebek.com

benim internetten ve çocuklu arkadaşlarımdan yaptığım araştırmalar sonucu şunları önerebilirim ki bir kısmını ben aldım:
altaçma bezi:can bebe
bebek bezi:Çilk doğumda prima premium cair
biberon:avent gaz yapmayan ben aldım
emzik:avent veya nukk ben nukk aldın
göğüs ucu kremi ve pedi:lansionoh
süt sağma makinası:medela yada avent
şmpuan:kesinlikle sebamet ama oldukça pahalı
bebek deterjanı:dalan roxy yada hacı şakir
ıslak mendil:uni yenidoğan
aklına gelen birşey olursa sor daha ona göre yazayım:)ben şimdi izindeyim çalışmayıp bu işlere sardırdım:)

Bebek arabası konusunda yardımcı olabilir misiniz? 1250 tllik bir bütçemiz var, hafif ve kullanışlı bir travel system istiyorum.

biberonda chıcco cam biberon aldım
emzik nuk aldım damaksız

bakım ürünlerinide sebamet ve chıcco dan tercih ettim

KIZLARR BAKIN BU KULP LARI BEBEĞİMİN DOLABINA VE ŞİFONYERİNE MONTA EDİCEM( dün paylaşmıştım ) DÜZ BEYAZ ÇÜNKÜ BİRAZ SEVİMLİLİK KATSIN İSTEDİM SİZİNLEDE PAYLAŞIM DEDİM NASILLLAR

Kızlar mobilya için neler düşündünüz.Ben büyüyen yatak ve 3 kapılı gardrıob almayı düşünüyorum.Bir yerde beğendim ama pahalımı yeterince kaliteli mi.Bilemedim ya
Bursa inegölü deneyenler bilenler var mı?

Arkadaşlar, bebek şekerlerimiz için tercihimizi yaptık,
Dün alışveriş için havuzlu han'a uğradık şekerler için fiyat aldık 100-150-200 arası fiyatlar var.. Çok güzel alternatifler de ancak ben şöyle düşünüyorum, havuzlu han çok meşhur bir yer ve daim hazır müşterisi var, o yüzden ne kadar fiyat kırdırsanız da aslında fazla inmiyorlar..
Yani şöyle örnek vereyim, havuzlu han civarında ara sokaklarda kalan küçük dükkanlar var, onlarla daha iyi pazarlık edilebiliyorsunuz ve fiyatlar çok uygun oluyor..
Örneğin ben büyük kocaman bir biberon içinde küçük küçük biberonların olduğu bu süslemeleri beğendim, en büyük biberon aynı zamanda kumbara, oğlumun odasında sürekli kullanılacak harçlıkları şimdiden birikecek :) küçük biberonlarda küpürle süslemeler var basit durmuyor, biz içine mavi beyaz şeker koymayı düşünüyoruz, eşim üzerine isim etiketi yapacak ve mıktanıs ekleyecek.. Ben ayrıca büyük bir sepet ve biraz daha ek küçük biberon alacağım..
Küçük biberonların başka yerde sorduğumda 1.10 TL fiyat almıştım, şimdi ise küçüklerin tanesi bana 50 krş a geldi, büyük biberonu içinde 30 tane küçüğüyle birlikte 20 TL ye aldım, içinde 12 adet küçük biberon bulunan 2 pakette yedek aldım, bir sonraki gidişimde biraz daha almayı düşünüyorum hem hastane hem mevlut hem de eve gelen gidenlere yetmez gibi geldi bana..
Tabii bu dükkanlarda başka alternatiflerde var ama ben başından beri böyle birşey istiyordum, hem biraz da değişik görünümü var, bulmuşken hemen aldık bizde..

Eki Görüntüle 619600 Eki Görüntüle 619601

Canıum bende araştırıyorum ama ağırlığına baktım 13.5 kiloymuş.ama görünümü çok güzel güle güle kullan..sürekli bi yerlere arabayla gidenler için sorun olmaz tabii..ama benim için sorun

kızlar dün havuzluhanda beğenip kararsız kalmıştım bu arabayı almak için. bugün dayanamayıp tekrardan gittim ve aldım.normalde 1200 civarı olan araba ve anakucağının ikisini 870tl ye aldım.adı römer safety plus 2.alman markasıymış.internette yorumları çok iyi.görüntü çok hoşuma gitti.özelliklede şimdiye kadar gördüğüm en kolay açılıp kapanan araba.

Bunlarda oğluşumun ganimetleri şimdilik :)

1.Hastane çıkışı hediye olarak geldi bir arkadaşımdan ama beden olarak büyük zaten paket üzerinde 0-4 aylık yazıyor.
2. Fenerbahçe body annemim eşime hediyesi :) Eşim Fenerbahçeli daha cinsiyeti belli değildi ama giydirir maça götürürsün diye aldım dedi, Panço'dan :)
Yine annem almıştı ilk hamile kaldığım zaman 2 adet asklı kollu ve 2 adet yarım kollu body Lc waikikiden, yenidoğan çorabı 3 adet Panço'dan
3.Annemle bir kaç ay önce Eminönüne gittiğimizde Havuzlu Han'a uğramıştık oradan aldığımız bodyler 3 adet 10 Tl ama penyeleri güzel.. Bodyler çeşitli aylara göre 3-6-9 aylık olarak
3 adet de ayaklı alt var 3'ü 10 Tl bir de ağız mendili var paket olarak.
4. Yine annemin aldığı 2 adet body bir tane tulum şapka ve eldiveni var yenidoğan, 3 adet çorap ve 1 çift eldiven eşimin yeğeninin hediyesi.
5.Farklı boylarda 3 adet ayaklı alt dün aldım havuzlu handan 3!ü 10 tl, 2 adet askılı delikli kumaştan body babası aldı terlemesinmiş oğlu 2 adet 10 Tl :) 1 takım ayaksız 0-3 aylık pijama 7,5 TL
6. ve 7.Havuzlu handan sonra ara sokaklarda turladık biraz kumaşçılara baktık bu mavi polar metresi çok ucuzdu ama ben haliyle deseni komple kestirdim 2 desen boyunda aldım 2 kat diktirip kullanmak için yanılmıyorsam 10 Tl civarı tuttu ama polarının kalitesi çok güzel, toptancı olduğu için çok uygundu
8. Yine aynı dükkandan aldım, nevresim takımı için kumaş hem yerli üretim hem de yüzde yüz pamuk deseni ve rengi çok hoşumuza gitti 3 metre aldım ki 3 metreden yastık nevresim çarşaf fazlasıyla çıkar diye konuştuk.. 20 TL tuttu, bir kumaş daha beğendim aklım kaldı ama fazla yüklenip taşıyamaz duruma gelecektik yolumuz uzun arabayı almadık o yüzden vazgeçtim, başka zaman tekrar gidicem kartını aldık dükkanın..
9. Annemin aldığı 9-12 aylık tulum kışlık içi kalın boydan fermuarlı..
10. Alt açma annem aldı yine aynısından mı alırım yoksa hazır alt açma paketlerinden mi kullanırım bilmiyorum 6-7 TL birşeydi..
11. ve 12. Yine annemin aldığı çift taraflı kullanılabilen pike bayaa büyük fiyatını bişmiyorum ama çok uygundu öyle hatırlıyorum..
12. Yine annemin aldığı sampuan, yenidoğan şampuanı, losyon, krem vs watsons dan almıştık

Böyleyken böyle işte..
Yeniler aldıkça, geldikçe ekleriz...

tatlım herşeyi çok güzel yavrunun uzaktan takip ediodum senide çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına artık keyifle tadına var hamileliğin kafanada daha bişi takma bebişede kendinede dkkt et güle güle kullanın yavrunun cicilerini :)

cnm geçmiş sayfaya bak ben mobilyamızı ekledim inegölde yapılıo büyüyen beşik 4 yaşında bitane daha doğurmazsam eğer oğluma yatağa çeviricem onu fiyatlarıda eh işte kalitesi güzel diyor abim gtti gördü malını bi bakarsın

Güle güle kullanın, dün ben de havuzlu handaydım :) hatta bizde eşimle arabalara baktık, alışveriş yaptık azıcık..

gvn1907; Teşekkür ederim canım sağol hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah, seni eskisi gibi göremiyorum bir sıkıntı yok inşallah

gvn1907; Teşekkür ederim canım sağol hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah, seni eskisi gibi göremiyorum bir sıkıntı yok inşallah

aminn canım ben haziran anneleri topiğine uğramıyorum genel olarak aktifim hergün girerim bakınırım birtakım kişiler yüzünden girmiyorum böyle takvimimi takip ediyorum sadece arada merak ettiğim kişilere bakıorum falan öyle işte herkesin canı sağolsun aman cnm boşver tek amaç bebeklerimiz kızıyoruz ediyoruz ama boşa

bebisimolsun; Çok tatlılar:) bayıldım önlüklere, senin işin bizimkine göre 2 kat fazla Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al inşallah

elis23; Çok güzeller, ben de senin gibi mobilyaları ikeadan alıcam kısmetse zaten indirime girmiş, bence böyle bir dolabı büyüyünce bile kullanırlar, zaten onlar küçükken, onların yerine biz kullanıyoruz eşyaları :) Sade ve şık olmuş çok beğendim iyi günlerde kullanmak nasip olsun

Minikuss ; kumaş aldığın dükkan tam olarak nerede. Uyku seti alacağım beşik için ama yedek nevresimde diktirmek lazım. Baya uyguna almışsın. Birde bebek odası için tül satılıyormuydu. Alıp diktirsek nasıl olur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…