acemiperi sen alışverişi bitirmişsin bakiyomde..çok güzeller yaa...ama şu banyo süngerimidir nedir ondada almışsın yenidoğan cildi çok hassas olmazmı genelde beyaz tülbentler var ya onla yıkandığını gördüm bende tülbentle yıkamayı düşünüyorum epeyce büyüyene kadar
Büyük şeyler kaldı canım alınacak. Yatktı, dolaptı, hastane çıkışıydı onlar duruyor.anneler bişi soracam bebek bakım ürünleri şampuan bebe yağı..ateş ölçer..biberon...falan hangi marka yada markalardan alacaksınız hiç anlamıyorum bu işlerden..bi tek bpa olmayacak onu biliyom..giyim yanında onlarında fotolarını markalarını fiyatlarını koyun nolur...ben kendime bile krem almasından anlamm kaldı ki bebeğe..oyüzden bilgilerinize ihtiyacım var....
çok sağol acemiperi...ay ben sütyeni külodu ğöğüs pedini falan hepten unutmuşum..ğöğüs pedi yerin ğöğüs koruyucumu var mış hani akan sütüde topluyomuş avent'in görmiüştüm o nasıl acaba gerek olur mu ona..Büyük şeyler kaldı canım alınacak. Yatktı, dolaptı, hastane çıkışıydı onlar duruyor.
Banyo süngeri yumuşacık, bebeğe sıkıntı vermez.
Banyo ürünlerini Bübchen marka alacağım, kimyasal en az onda, hatta yok. Ateş ölçer en iyisi braun ama pahalı ben arzum bebbe düşünüyorum. Biberon da chicco, dr browns veya avent olabilir.
Çatlak kremi lierac aldım. Göğüs ucu kremi de kesinlikle lansinoh olacak. Göğüs pedi jel yapısı var diye lansinoh aldım 60'lısı 10,5 liraydı. Can bebe kullan at alt açmalardan aldım 8 liraya iki paket. Hem evde hem dışarıda pratik oluyormuş.
Hamile külodu NBB aldım 4 liraya. Yumuşacık pamuklu. Emzirme atletine de NBB marka bakacağım ilk önce. Pijamalarımı 7. ayda alacağım
Göğüs kalkanı diyorsun sen. Onu tavsiye etmiyorlar pek. Ped daha kullanışlıymışçok sağol acemiperi...ay ben sütyeni külodu ğöğüs pedini falan hepten unutmuşum..ğöğüs pedi yerin ğöğüs koruyucumu var mış hani akan sütüde topluyomuş avent'in görmiüştüm o nasıl acaba gerek olur mu ona..
burada yazılması iii oldu alışverişten önce buraya bakar ona göre alırım...paylaşım alnında kaybolur gider bulamam ortada kalırım walla..
canım çok güzel çok beğendim inşallah yavrun da sağlıkla kullanır annesi hayırlı doğumların olur inşallah... nerden aldın oda takımını canım? ben de bakcam 1ay sonra artık araştırmalar yapıyorum ufaktan.
3 kapılı gardırop , 4 çekmeceli şifonyerini ıkedan 430 tl ye aldım :)
Eki Görüntüle 618092 Eki Görüntüle 618067 Eki Görüntüle 618068 Eki Görüntüle 618069 Eki Görüntüle 618070 Eki Görüntüle 618071 Eki Görüntüle 618072 Eki Görüntüle 618073 Eki Görüntüle 618074 Eki Görüntüle 618075 Eki Görüntüle 618076 Eki Görüntüle 618077 Eki Görüntüle 618078 Eki Görüntüle 618079 Eki Görüntüle 618080
Soldan sağa:
Altın süs yastığı: 7,90
Spasilk çıtçıtlı body setler:19,90
Spasilk 4 lü battaniye:29,90
Funnababy kirli torbası:19,9
Funnababy nevresim takımı sheep: 50
Funnababy 6 lı hastane çıkışı :21
Mycey emzirme önlüğü: 9
Dekotrends askı:2,85
Sevi bebe maşrapa:2,5
Mycey emzirme minderi:15
Biev çerçeveler: 10 ve 5
Taç nevresim takımı: 32
Güvenebileceğin markalar:
Bebitof
Bebessi
Mini damla
Mini okyanus bebe
Aziz bebe
İdil baby
Bunlar benim bizzat dokunarak test ettiklerim.
anneler bişi soracam bebek bakım ürünleri şampuan bebe yağı..ateş ölçer..biberon...falan hangi marka yada markalardan alacaksınız hiç anlamıyorum bu işlerden..bi tek bpa olmayacak onu biliyom..giyim yanında onlarında fotolarını markalarını fiyatlarını koyun nolur...ben kendime bile krem almasından anlamm kaldı ki bebeğe..oyüzden bilgilerinize ihtiyacım var....
Bebek arabası konusunda yardımcı olabilir misiniz? 1250 tllik bir bütçemiz var, hafif ve kullanışlı bir travel system istiyorum.
anneler bişi soracam bebek bakım ürünleri şampuan bebe yağı..ateş ölçer..biberon...falan hangi marka yada markalardan alacaksınız hiç anlamıyorum bu işlerden..bi tek bpa olmayacak onu biliyom..giyim yanında onlarında fotolarını markalarını fiyatlarını koyun nolur...ben kendime bile krem almasından anlamm kaldı ki bebeğe..oyüzden bilgilerinize ihtiyacım var....
Chicco I Move Stroller Top Bebek Arabası Siyah - e-bebek.com
ben uzun arastırmalar sonucu bu arabayı aldım
chıcconun ana kucagını almıştım bu arabaylada uyumlu kullanlıbiliyor
şu an indirimde
katlanınca çok az yer kaplıyor çift yönlü kullanılabiliyor ve oldukca kaliteli..
tavsiye ederim :)
tatlım herşeyi çok güzel yavrunun uzaktan takip ediodum senide çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına artık keyifle tadına var hamileliğin kafanada daha bişi takma bebişede kendinede dkkt et güle güle kullanın yavrunun cicilerini :)Bunlarda oğluşumun ganimetleri şimdilik :)
1.Hastane çıkışı hediye olarak geldi bir arkadaşımdan ama beden olarak büyük zaten paket üzerinde 0-4 aylık yazıyor.
2. Fenerbahçe body annemim eşime hediyesi :) Eşim Fenerbahçeli daha cinsiyeti belli değildi ama giydirir maça götürürsün diye aldım dedi, Panço'dan :)
Yine annem almıştı ilk hamile kaldığım zaman 2 adet asklı kollu ve 2 adet yarım kollu body Lc waikikiden, yenidoğan çorabı 3 adet Panço'dan
3.Annemle bir kaç ay önce Eminönüne gittiğimizde Havuzlu Han'a uğramıştık oradan aldığımız bodyler 3 adet 10 Tl ama penyeleri güzel.. Bodyler çeşitli aylara göre 3-6-9 aylık olarak
3 adet de ayaklı alt var 3'ü 10 Tl bir de ağız mendili var paket olarak.
4. Yine annemin aldığı 2 adet body bir tane tulum şapka ve eldiveni var yenidoğan, 3 adet çorap ve 1 çift eldiven eşimin yeğeninin hediyesi.
5.Farklı boylarda 3 adet ayaklı alt dün aldım havuzlu handan 3!ü 10 tl, 2 adet askılı delikli kumaştan body babası aldı terlemesinmiş oğlu 2 adet 10 Tl :) 1 takım ayaksız 0-3 aylık pijama 7,5 TL
6. ve 7.Havuzlu handan sonra ara sokaklarda turladık biraz kumaşçılara baktık bu mavi polar metresi çok ucuzdu ama ben haliyle deseni komple kestirdim 2 desen boyunda aldım 2 kat diktirip kullanmak için yanılmıyorsam 10 Tl civarı tuttu ama polarının kalitesi çok güzel, toptancı olduğu için çok uygundu
8. Yine aynı dükkandan aldım, nevresim takımı için kumaş hem yerli üretim hem de yüzde yüz pamuk deseni ve rengi çok hoşumuza gitti 3 metre aldım ki 3 metreden yastık nevresim çarşaf fazlasıyla çıkar diye konuştuk.. 20 TL tuttu, bir kumaş daha beğendim aklım kaldı ama fazla yüklenip taşıyamaz duruma gelecektik yolumuz uzun arabayı almadık o yüzden vazgeçtim, başka zaman tekrar gidicem kartını aldık dükkanın..
9. Annemin aldığı 9-12 aylık tulum kışlık içi kalın boydan fermuarlı..
10. Alt açma annem aldı yine aynısından mı alırım yoksa hazır alt açma paketlerinden mi kullanırım bilmiyorum 6-7 TL birşeydi..
11. ve 12. Yine annemin aldığı çift taraflı kullanılabilen pike bayaa büyük fiyatını bişmiyorum ama çok uygundu öyle hatırlıyorum..
12. Yine annemin aldığı sampuan, yenidoğan şampuanı, losyon, krem vs watsons dan almıştık
Böyleyken böyle işte..
Yeniler aldıkça, geldikçe ekleriz...
Eki Görüntüle 619607 Eki Görüntüle 619608 Eki Görüntüle 619609 Eki Görüntüle 619610 Eki Görüntüle 619611 Eki Görüntüle 619612 Eki Görüntüle 619613 Eki Görüntüle 619614 Eki Görüntüle 619615 Eki Görüntüle 619616 Eki Görüntüle 619617 Eki Görüntüle 619618 Eki Görüntüle 619619
Kızlar mobilya için neler düşündünüz.Ben büyüyen yatak ve 3 kapılı gardrıob almayı düşünüyorum.Bir yerde beğendim ama pahalımı yeterince kaliteli mi.Bilemedim ya
Bursa inegölü deneyenler bilenler var mı?
Eki Görüntüle 619631
kızlar dün havuzluhanda beğenip kararsız kalmıştım bu arabayı almak için. bugün dayanamayıp tekrardan gittim ve aldım.normalde 1200 civarı olan araba ve anakucağının ikisini 870tl ye aldım.adı römer safety plus 2.alman markasıymış.internette yorumları çok iyi.görüntü çok hoşuma gitti.özelliklede şimdiye kadar gördüğüm en kolay açılıp kapanan araba.
gvn1907; Teşekkür ederim canım sağol hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah, seni eskisi gibi göremiyorum bir sıkıntı yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?