bizde de eksik o:) ben şu hasır üstü köpekliler varya ondan alıcam uygunduda fiyatı 20 tl idi binbir çeşitçilerde koçtaşta fln var :)
bak şu şekilde ama daha farklı
Eki Görüntüle 683346
Ay canım çok tatlymış yaa keşke daha önce görseymişim aldım ben kirli sepetini akşam fotosunu çeker eklerim
Bir tane sordum aynı bu şekilde ayıcıklı patili felan 50 tl idi.Pahalıma geldi
ya cnm bi çıktın mı hepsini 0'larsın bence istanbuldaysan git havuzluhana kaldır ordan eşyaları.Ben nevresim takımı hazır almadım 2 takım diktirdik daha doğrusu abimin eşi bir takım pierre cardin bir takım tacın diktirtti malı daha iyi hazırlara göre 2 takımda pike takımı var anneannesi yaptı ama bizimde tonla eksiğimiz var 2 kağıt liste yaptım bnde bu ay sonu havuzluhanda halledicem son ay çıkamam gbi geliyor sende halledersin
havuzluhan pazar günü açık mı acaba diğer günler çalışıyorum
Pazar günü bebişime aldığım nevresim takımı...çok severek aldım.
Eki Görüntüle 687189
nasipse yarında havuzluhana ve saraçhaneye gidip beşik anakucağı ve başka ciciler bakacağız.
minik kuzum gülerek kullansın inşallah, tatlı tatlı rüyalar görsün bunların içindePazar günü bebişime aldığım nevresim takımı...çok severek aldım.
Eki Görüntüle 687189
nasipse yarında havuzluhana ve saraçhaneye gidip beşik anakucağı ve başka ciciler bakacağız.
Sağol canım amin inş. netten almadım.özdilekten aldım tatlım.canım bu çok tatlıymış gerçekten..güle güle yatsın bebeğin içinde..nettenmi aldın?
minik kuzum gülerek kullansın inşallah, tatlı tatlı rüyalar görsün bunların içinde
Ankaradayim ben. O oyuncak cek birak oyuncak. Pusete ve besige takilabiliyormus. Arkadasta gordum. Bebek gelisimi icin tavsiye etmisti. Aldim ben deCanim sendemi yurtdisindasin ? O ortadaki esekli olandan bende almistim dolabin da duruyor simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?