2013 haziran anneleri; haydi şafak sayalim:))

bana doktorum 20 si gibi alırız demişti 6 aylıkken..şimdide şehir dışında semineri varmış..24 ü gibi alalım diyor..39 haftalık oluyor o zaman..ben de ya o zamana normal doğurursam dedim..güldü,o da şansa diyor..bu saatten sonra başka doktorada gitmek istemiyorum..ne yapacağımı şaşırdım çok fena giribim hala canım yaa yatıyorum yaptığım hiçbişeyin faydası olmadı...
sen nasılsın neler yaptın nasıl gidiyor? inşallah 20 si senin değilmi doğum?

Hayırlısı olsun canım hakkımızda..
Doktor degismez bundan sonra..
canım olaki sancı tutsa yada suyumuz bile gelse sezaryen yaparlar
Kaçarımız yok, stress yapma
Sende sifayi kapmissin..bol bol dinlen
Bulursan sıkma portakal greyfurt limon falan içsen..bol sıcak seylerden iç
Bal yesen o da iyi geliyor..bitki cayida iyi oluyor ama, onlari karismasida bizim icin uygun olurmu bilinmez
Benimde bogazim kotuydu, koseden dondüm.. narenciyelerden karistirdim gecen hafta..sıkma yani..ama burasi topragi olmasina ragmen, mevsimi bitti pazarlardada bitti haliyle..
Bendede farkli bisey yok..hazirliklarim tamam..
Bol bol gider ayak is yapiyorum..kisliklari kaldirmaya calisiyorumdabitti gibi..
Disari çikiyorum firsat buldukca evde eksikleri almak icin.. bebekle cikilmaz kolay kolay diye
Bu arada Dr 20si dedi canim ama degistirirmi bilmem..prs muayenem var

gecmis olsun iyi bak kendine sezenim

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim 18 ..git gide uzuyor doktorumuz sayesinde neyse geç olsun güç olmasın:)

sezeryanmı olacaksın canım. ayyy sizinkileri görünce benim daha 40 günüm var. tabi gününde doğarsa

evet canım sezeryan 39. haftada doğum yapmış olacağım yani 20 mayıs..seninkide belli ollmaz canım baksana haziran anneleri mayısta bir bir doğuruyor..hazırlıklarını bi an önce bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…