2013 haziran anneleri; haydi şafak sayalim:))

aynen elif..113 benim 10 gün önce alınacağına göre 103bitermiiiii ya daha çok var..

Benİm ilki tam 40+0 da normal dogumla dunyaya gelmisti. Bakalim bu da ablasi gibi olacak mi:))

Son düzenleme:
109 daha çiftli rakamlara çok var benim oğlumda 38de gelmişti normal doğumdan sezeryana aldılar doğum sırasında ikisinide yaşamış oldum:18::18:

Benİm ilki tam 40+0 da normal dogumla dunyaya gelmisti. Bakalim bu da ablasi gibi olacak mi:))

109 daha çiftli rakamlara çok var benim oğlumda 38de gelmişti normal doğumdan sezeryana aldılar doğum sırasında ikisinide yaşamış oldum:18::18:

Benim kızımda 40+4 te doğdu...14 saat sancının ardından açılma olmadı ne yazıkki..artık iyice yorulmuştumki,doktor sezeryana alalım dedi..nasıl sevinmiştim,doktora sarılacaktım sevinçten nerdeyse

aynen canım normal doğum sancısı hiç birşeye benzemiyor benim oğlan da kakasını yapmış okadar sancıdan sonra sezeryan günışığı gibi gelmişti

oğluma kavuşmama inşallah yaklaşık 119 gün kalmış..(yaklasık diyorum çünkü ne zman doğacağını bilmiyoruz değilmi)

İlki normal ve su anda zorunlu bir sebep olmadigindan Sezeryan olmayacak insallah benim o yuzden bilemiyorum, belki once belki sonra bebisim ne zaman isterse o zaman dogacak artik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…