2013 haziran anneleri; haydi şafak sayalim:))

yaa ben ne zaman doğum yapacağımı bimiyorum.ben 13 eylülde eşimle evlendim ama doktor gebeliğimi sat tarihim olan 28 ağustostan hesaplıyo..doktor önemli olan eşinle birlikte olduğun tarih değil sat tarihin diyo ama genede mantığım bunu kabul etmiyor...ultrason sonuçlarında 8ile 15 haziran arası gözüküyor hep sonuçlarm..ne kadar güvenilir acaba bu sonuçlarrr acaba((

Dogru söylüyor son adet trihine göre hesaplnıyor herkesinki öyle

28 agustostan itibaren 40 hafta syıcaksın

tedirgin olusumun sebebi evlilik tarihimden büyük oluşu..bide sezeryan için falanda gün veriyolarmışya bebeğim eksik doğsun istemiyorum..doğal süresini tamamlasın istiyorum canım..o zaman hazianın basında dğacak bi aksiik olmazsa ins:)

Sen ilk evlendiğin günlerde hamile kalmışsın hrlde oyüzden benimde adet tarihihm 12 eylül ama birlikte olugumuz tarih bu deil tabiki :)ama 12 eylül sayılıyor yani bi sorun yok bnm dogumumda 19 haziran 40 hfta doluyor bu arihte ama genelde sezeryan 1 hafta erken oluyor

hepimiz inş sağsalim ve saglıklı olarak zamanında kucağımıza alırız kızlar...Allah herkese yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…