2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oy maşallah canım ne kilosu kıs gayet fitsin maşallah..

vallaha ben bu gazla baya bir giderim.aman ne bileyim 8 kilo aldım doktorum çok hızlı gidiyorsun bir diyetisyene git dedi.etrafımdaki herkes ççok kilo aldın diyor.ama itiraf ediyim fotoğraf makinası olduğundan daha zayıf gösteriyor.ama çok teşekkür ederim.

minikuşş;
evet hamilelik duygusallaştırdığı gibi anneme dahada bağlandım sanki.şimdi kız kardeşime kızıyorum annemi üzdüğü zaman falan:)
canım dediğin gibi karnım yukarda ve bebeğim resmen akciğerlerime oturmuş gibi sanki:)nefes almıyorummmmm.

Canım resimleri koyalım mı demiyeceksin şak diye ekleyeceksin fotoyu bak nasıl gerisi geliyor ;)
O göbekteki minnaklar tam yenmelik, hele kızın yok mu çok narin.. Eşimle baktık fotolara, resmen kız olan öyle belli ki :) Abilerin arasında kalmış :)) Maşallah:nazar:
Eşim diyor ki" bu iki erkek içerde kızı tepiklemezler dimi?" :))
.

evet biri başlatmalı demekki:))
evet yaa kızım canım benim en altta kalmış oğluşlar onu en alta almışlar
ama nazlı kızım ezdirmiyo kendini tepikler sallıyodu onlara:)))

günaydın kızlar, hernekadar dün cevap alamasamda sizden yine bi kez daha sorayım dedim.görmediğinizi düşünüp kırılmak istemiyorum hiçbirinize...
Benim haftamda olup hala ilk tetenoz aşısını olmayan var mı?ben olamadım,geç mi kaldım acaba?ve hiç olmayacak hamişler kimler var aramızda?

canım ben 19. haftamda olmuştum,yan komşumda hamile ama o ben hiç olmayacağım diyor,daha önceki hamileliğindede olmamış

Ya benim gögus buyumesinden karnım anlaşılamıyomuş eşim öyle diyo biraz da popon büyüdü diyo ama 6 aylığa hiç benzemiyosun diyo bebikler 1 kg civarı olmuşlardır artık ya

off yaa bende aynı şeyden şikayetçiyim, zaten göğüslerim büyüktü şimdi dahada büyüdü,montumun düğmeleri göbeğim yüzünden değil göğüslerim yüzünden kapanmıyor :(

Eki Görüntüle 639135 Eki Görüntüle 639138
bende geldim telden yukledim.umarim becerebilmisimdir.
14 kilo ile sanirim rekor bende :53:
Hullycim bende şöyle löplöp kilolu tombik bişey bekliyordum 14 kilo aldım diyince gayet normalsın tatlım bence
çok hoşsun bu arada maşallah:nazar::12::54:
teşekkür ederim sezencim sağol
valla göbeği gören doğum yakınmı diye soruyo evet deyip geçiştiriyom herkese üçüz falan diye anlatamıyorum işte
daha baya alırım ama doğuma kadar neyse onlar sağlıklı olsunda napalım:emir_bebek:
Amaann milletin abarttığına ne bakarsın salla boşverrr:31:
minikuşş;
evet hamilelik duygusallaştırdığı gibi anneme dahada bağlandım sanki.şimdi kız kardeşime kızıyorum annemi üzdüğü zaman falan:)
canım dediğin gibi karnım yukarda ve bebeğim resmen akciğerlerime oturmuş gibi sanki:)nefes almıyorummmmm.
Canım bende gurbetteyim 3 senedir.ilk defa annemi özlediğim için ağladım onu şimdi daha iyi anlıyorum
Meğersem bir annenin çocuğu için yapamayacağı fedakarlık yokmuş bunu çok iyi anladım:14::14:
Şİmdide gözlerim doldu:43::43:

evet biri başlatmalı demekki:))
evet yaa kızım canım benim en altta kalmış oğluşlar onu en alta almışlar
ama nazlı kızım ezdirmiyo kendini tepikler sallıyodu onlara:)))

bebis göbüşün de bebişlerin de çok tatlı:nazar::nazar::nazar:
şimdi düşündüm de onlar orda biri uyurken diğeri uyanırsa
acaba nasıl uyuyorlar. diyemezler ki az rahat durun uyuyalım:9:

Son düzenleme:
Mervem, uconn, dilca; Kızlar ne dertliymişiz :) Bence hamilelikten birazda duygusallaşıyoruz bu konuda ama anne olmaya başladıkça onları daha iyi anlayıp, özlüyoruz sanki..

Canım resimleri koyalım mı demiyeceksin şak diye ekleyeceksin fotoyu bak nasıl gerisi geliyor ;)
O göbekteki minnaklar tam yenmelik, hele kızın yok mu çok narin.. Eşimle baktık fotolara, resmen kız olan öyle belli ki :) Abilerin arasında kalmış :)) Maşallah:nazar:
Eşim diyor ki" bu iki erkek içerde kızı tepiklemezler dimi?" :))

Zorlu görünen durumların çok basit çözümleri olabiliyor aslında :))
Ben dertleşme özürlüsüyüm ama yüzlerine söylerim, haklı olduğum konuda da geri adım atmam bilirler.. O yüzden kayın valide bile sitemini şakayla karışık yapmaya çalışır..
Eşimin hatırı var.. Ne olursa olsun ipleri koparmamaya çalışırım.. Napalım erkekler anneciler.. Hele ki yengeç erkeği :)

Canım biz doğar doğmaz yaptırıcaz, aslında erken yaptırmayı düşünüyorduk ama böbrekte sorun çıkınca mecbur hemen yapılacak..
Bizimki gibi durumlarda doğar doğmaz yapılıyor..

Maşallah:nazar: Gerçekten karnın yukarıda benim ki çok yayık ama kilolu görünmüyorsun.. Ben de boyda yok topaç gibi olucam ;)

14 kilo aldım diyince ben de bişey bekliyordum şöyle dolu dolu.. Niye ben burada 14 kilo göremiyorum.. Galiba bana göre herkes benden daha zayıf :)
Senin sayende eşime malzeme oldum akşam akşam :))
Fotoları yatık eklemişsin laptopu yan çevirip bakıyordum eşimle göz göze geldik
"Siz bu forumda neler yapıyorsunuz" diyip gülüyor bana..
Durma anlat bizim hully var çok kilo aldım diyor onun 14 kilosuna bakmaya çalışıyorum diye.. hala gülüyor..
Kesinlikle anne olmakla alakalı bişey
annem bana gelmişti 11 haftalıktım o zaman gidince çok ağlamıştım çocuklar gibi oturup hüngür hüngür annem annem diye
Yıkadığı perdelere yaptığı yemeklere bakıp bakıp ağlamıştım:5:
Ahh gurbet ahh yaktın ciğerimi:1:

:) ben çıkardım mı bilmiorum. ama çıkarmadım sanırım

aman cnm dikkat edin benim geçen sene hamileyken arkadaşım su çiçeği geçirdi çapada takip edildi hep bebeğin herşeyi incelendi çoğu doktor risk alma aldır bebeği dediler.. en son bir tek gözlerinden emin olamadılar kör doğabilir dedi doktorlar.. sağlıklı doğdu yavrucak ama böyle ihtimallerle kız mahvoldu.. yaklaşmayın çok çocuklara..

senin annen karşıdaymış ben napıyım benim annem başka bir şehirde:(yaramı deştin bak şimdi.bende kayınvalidemle karşı karşıya oturuyorum.her gün işe giderken kapıyı açar eşimin ayakkabılarını siler banada hayırlı işler der yollar işe:).ağlarsa anam ağlar gerisi yalaan ağlar diye boşuna dememişler.bende annemi çok özledim yaaaaaa.

:(( benim annemde benden 15 saat uzakta bir şehirde çook özlüyorum ailemi,özellikle bebeğim olduğunu öğrendiğim günden beri nerdeyse hergün ağlıyorum,kimseye bellide etmek istemiyorum ama bebişimide üzüyorum diye çok korkuyorum :(

ben de farklı bi şehirdeyim, keşke kayınvaldemle de farklı bi şehir de olsaydım :( ben de annemi , ailemi çok özlüyorum. kim annemin yerini tutabilr ki benm de yaramı deştiniz kızlar ya bunları başta düşünemedm ben, düşünebilseydim farklı bi şehir olsun diye ısrar etseydim eşim kabul eder miydi bilmiyorum ama etseydim keşke :(

sanırım aynı durumdayız, bende kayınvalidemle aynı şehirdeyim ve aşk aşk aşk dedim başka bişey düşünemedim evlenirken,hergün dua ediyorum bu şhirden taşınalım diye,kayınvalidem iyi has ama ilgisiyle bunaltıyor beni,kendi annemmiş gibi davranmaya çalışıyor çok sinir oluyorum benim bir tane annem var canım annem kimse onun yerini tutamaz çok dertliyim çoookkk

tokoyay ve minikkuş göbüşleriniz çok tatlı maşallah
evet kızlar yaa ben daha öncede gündeme getirmiştim resimlerimizi koyalım diye ama kimse oralı olmadı:26:
bi fotoda benden gelsin o zaman
65 ile başladım şuanda 75 im 10 kilo aldırdı üçüzlerim bana şimdilik bakalım kaçla kapatcam:9:

4 gün önceki halim:))

Eki Görüntüle 639044

maşallah sanada bebişlerinede en yakın zamanda bende koyacağım foto :)

Slm arkadaslar uzun zamandir kaydim var fakat hic mesaj yazmamistim ilk mesajimi yaziyorum.suan bende 29 haftalik gebeyim benim sikintim 14 haftalikken yaptirdigim ikili tarama testi benim testide36/1 risk cikti gunler gectikce stresim dahada artmaya basladi ultrasyon goruntuleri ense kslinligi herseyi normal ama o yaptirdigim kan testi gebeligimi kabusa cevirdi o gunden beri hep acabalarla yasadim ve yasamaya devam ediyirum.benim gibi olupta sonradan saglikli bebisi olan varmi rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Kesinlikle anne olmakla alakalı bişey
annem bana gelmişti 11 haftalıktım o zaman gidince çok ağlamıştım çocuklar gibi oturup hüngür hüngür annem annem diye
Yıkadığı perdelere yaptığı yemeklere bakıp bakıp ağlamıştım:5:
Ahh gurbet ahh yaktın ciğerimi:1:

aynennn ya benim annemde 11 haftalıkken gelmişti yanıma o gidincede yattığı yastığa bakıp bakıp ağlamıştım gerçi haala ağlıyorumda :) neyseki birkaç saat sonra yola çıkıyoruz denizliye memleketime gidiyoruz eşimle, ama daha gitmeden geri döneceğimiz gün geliyor aklıma kötü oluyorum:(

Slm arkadaslar uzun zamandir kaydim var fakat hic mesaj yazmamistim ilk mesajimi yaziyorum.suan bende 29 haftalik gebeyim benim sikintim 14 haftalikken yaptirdigim ikili tarama testi benim testide36/1 risk cikti gunler gectikce stresim dahada artmaya basladi ultrasyon goruntuleri ense kslinligi herseyi normal ama o yaptirdigim kan testi gebeligimi kabusa cevirdi o gunden beri hep acabalarla yasadim ve yasamaya devam ediyirum.benim gibi olupta sonradan saglikli bebisi olan varmi rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

canım sen hiiiç moralini bozma, bizim bir arkadaşın çocuğunda kan testi normalden farklı çıkmıştı aminiyosentez falan yaptılar %70 down sendromlu dediler alalım dediler ama kız istemedi doğurdu,şimdi çocuk 1,5 yaşında falan ve gaaayet sağlıklı hiiiç bişeyi yok, sen içini ferah tut, bebişinide kendinide üzme,bol bol dua et sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini al kucağına inşallah..

kizlar hepinizin gobusleri cok tatli ya darisi basima INSALLAH :) MASALLAH hepinize:nazar:

Back
X