Mervem, uconn, dilca; Kızlar ne dertliymişiz :) Bence hamilelikten birazda duygusallaşıyoruz bu konuda ama anne olmaya başladıkça onları daha iyi anlayıp, özlüyoruz sanki..
Canım resimleri koyalım mı demiyeceksin şak diye ekleyeceksin fotoyu bak nasıl gerisi geliyor

O göbekteki minnaklar tam yenmelik, hele kızın yok mu çok narin.. Eşimle baktık fotolara, resmen kız olan öyle belli ki :) Abilerin arasında kalmış :)) Maşallah

Eşim diyor ki" bu iki erkek içerde kızı tepiklemezler dimi?" :))
Zorlu görünen durumların çok basit çözümleri olabiliyor aslında :))
Ben dertleşme özürlüsüyüm ama yüzlerine söylerim, haklı olduğum konuda da geri adım atmam bilirler.. O yüzden kayın valide bile sitemini şakayla karışık yapmaya çalışır..
Eşimin hatırı var.. Ne olursa olsun ipleri koparmamaya çalışırım.. Napalım erkekler anneciler.. Hele ki yengeç erkeği :)
Canım biz doğar doğmaz yaptırıcaz, aslında erken yaptırmayı düşünüyorduk ama böbrekte sorun çıkınca mecbur hemen yapılacak..
Bizimki gibi durumlarda doğar doğmaz yapılıyor..
Maşallah

Gerçekten karnın yukarıda benim ki çok yayık ama kilolu görünmüyorsun.. Ben de boyda yok topaç gibi olucam
14 kilo aldım diyince ben de bişey bekliyordum şöyle dolu dolu.. Niye ben burada 14 kilo göremiyorum.. Galiba bana göre herkes benden daha zayıf :)
Senin sayende eşime malzeme oldum akşam akşam :))
Fotoları yatık eklemişsin laptopu yan çevirip bakıyordum eşimle göz göze geldik
"Siz bu forumda neler yapıyorsunuz" diyip gülüyor bana..
Durma anlat bizim hully var çok kilo aldım diyor onun 14 kilosuna bakmaya çalışıyorum diye.. hala gülüyor..