2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bana da şeker yüklemesini olduğum gün bebeğin 780 ggr olduğunu söyledi normal dedi.şekerim de iyi çıktı çok şükür..telefonla öğrendim sonucu dedim ki ben tatlıyı çok yiyorum sanırım ye işte ne güzel şekerin normal dedi. abartmamak kaydıyla diye de ekledi :) kalsiyum sanırım dediğin ilaç ben sadece demir ve vitamin hapı içiyorum..herkese iyi günler diliyorum.
kahverengi lekerimi artık telaşlanmadığım için paylaşmıyorum iki haftada üç haftada bir kahverengi gelio doktorum dedi yok bişey kırmızı olursa gel. inşallah olmaz

benimde şekerim iyi cıktı çok şükür, aramızda 3- 4 gün var seninle :)) benimde 4 aylık iken kahverengi kanamam olmustu evet kırmızı olunca tehlikeli dedi dr. sende kafana takma bebeğin kız mı erkek mi:))

Merhaba kizlar

Bugun seker yuklemem yapildi. Yuklemeden sonra 130 cikti degerim yani cok sukur gebelik sekeri yok. Minik bebegim haftasindan onde gidiyordu hep ama bu sefer haftasinda cikti. 900 gram olmus neredeyse tosunum :nazar: Kan degerim dusuk ciktigi icin demir hapina basladi. Bir de enfekssiyon varmis, idrarda cikti. Sanirim antibiyotige baslayacagim :43:

Bebegimi bugun parmagini emerken gordum :69:. Kendini sakladi. Bakmaya calistikca basini gomdu karnima. Yine de saglikli oldugunu bilmek cok guzel.

benimde şekerim iyi cıktı çok şükür, aramızda 3- 4 gün var seninle :)) benimde 4 aylık iken kahverengi kanamam olmustu evet kırmızı olunca tehlikeli dedi dr. sende kafana takma bebeğin kız mı erkek mi:))

bebeğim erkek canım :) takmıorum artık bebişlerimiz sağlıklı olsun da :))

slm kızlar çok fazla takip edemiyorum arada okuyabiliyorum umarım herkes iyidir.
benim hamileliğimin ilk 3 ayı çok sıkıntılı geçti su bile içemiyordum bulantıdan. 3 kilo verdim daha sonra verdiğim 3 kiloyu geri aldım ve üzerine sadece 2 kilo alabildim.doktorum kızdı nezaman kilo almayı düşünüyorsun dedi.sıkıntılı bir gebelik geçirdiğim için evdeyim sürekli raporluyum yatıyorum onun içinde canım hiçbişey yemek istemiyor zorluyorum resmen kendimi 2 lokma alıyorum tıkanıyorum.Burda 14 kilo,11 kilo alan arkadaşları görünce iyice panik oldum.gebeliğimin başlangıcında da normal kilodaydım zayıf bile denebili doktor en az 15-18 kilo almalısın toplamda yaklaşı 3-3,5 ay var ne arada alacaksın dedi.bebeğin gelişimiyle ilgili olumsuz bişey demedi hafatsına göre ii dedi.benim gibi az kilo alan var mı?

boşuna dert ediyorsun canım. bende 5 kilo aldım. sağlıklı olanda bu sen niye dert ediyorsun doktorun da niye sana kilo aldırmaya çalışıyor anlamadım :44: son iki ayda alıcaz zaten kiloları :1:

kızlar merhaba kılo alamayan anne adayları bence cok fazla stres yapmayın bebegın gelısımı yerındeyse sayet cok ta endısenlemeyın hamılelıgın tadını cıkarın derım.Herkes bunyesıne gore alıyor alacagını.ben de sadece 3 kılo alabıldım ama cok ta dert etmıyorum cunku bebek nrmal sınırlar ıcerısınde gelısıyormus.

kızlar merhaba kılo alamayan anne adayları bence cok fazla stres yapmayın bebegın gelısımı yerındeyse sayet cok ta endısenlemeyın hamılelıgın tadını cıkarın derım.Herkes bunyesıne gore alıyor alacagını.ben de sadece 3 kılo alabıldım ama cok ta dert etmıyorum cunku bebek nrmal sınırlar ıcerısınde gelısıyormus.

Ben de henüz sadece 3 kg aldım fakat dediğin gibi bebeğin gelişimi normal çok şükür.ben 49 la hamile kaldım 52 yim şu an.

hiçç 86 gibi durmuyosun maşallah size :)

saol cnm ama baya bi irileştim :17: fotoğraftan belki de öyle gördün ama hem popişim hem göbişim vee göğüslerim yarış eder haldeler ama ne yapayım benim hiç miğdem bulanmadı gayet güzel yedim içtim abartmamaya çalışıyorum ama sevdiğim bireşey olunca çok yiyorum ve akşam yemeğinden sonra hareketsiz kalıyorum ondan çok kilo almaya başladım sanırım :17: :16:

kızlar benimde bugün ayrıntılı ultrasonum vardı.çok şükür herşey yolunda çıktı.bütün ölçümler normalmiş.bebeğim 510gr ve 26,5 cm uzunluğunda.rahim ağzı uzunluğuna falan baktı iyiymiş.şimdilik ilerisi için yüksek tansiyon riskimin olmadığını söyledi doktor.neyse buraya kadar herşey iyi.ama gel gelelim doktora ve ayrıntılının yapıldığı radyotom-radyomed(bakırköyde) denilen yere.buradan sesleniyorum herkese 250 lira vermeme rağmen gördüğüm muamele çok kötüydü.hem muayenemde yarım saat sonrasında aldılar beni hem doktorun ağzından lafı ben cımbızla aldım.en sinirlendiğim konuysa sırf resim alabilmek için adam karnımı deşti resmen.sinirlendim.ya ben resim falan istemiyorum dedim.bebeğe birşey olacak şimdi dedim.adam o suyun içinde hiçbişey olmaz deyip karnımı deşmeye devam etti.eşimde sinirlendi.doktorda biz böyle tepki gösterince sinirlendi elime çamur gibi bir resim tutuşturdu ve yolladı.güya 5 resimlik bir albüm ve cd veriyorlarmış falan.geldiğimden beri ne cd ye ne resime bakmadım bile.zaten benim zilli kızım o elini hiç indirmedi suratından.doktor sarstıkça inaddından bu sefer ayağını getirdi suratının önüne koydu.babası gibi inat işte.ya 5 haftadır görmüyordum kızımı ben bu resmin hayaliyle gittim ve havamı aldım geldim.çok sinirliyim çokkkkkk.çoğunuz ayrıntılınızı yaptırdınız ama kesinlikle burayı önermiyorum aklınızda olsun.bir arkadaşta ayrıntılıdan sonra buraya ağrım var diye yazmıştı.böyle mal doktorlar olduğu sürece çok normal.şimdi kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor.

Aaa doktorun neden öyle kabaca davranmış üzüldüm yaa :S İnsan ne heveslerle gidiyor 4d'de göreceğim diye;)
Benim doktorum çok nazikti karnımdaki jeli silmem için peçete felan vermişti hatta
Ya neyse sıkma canını Çok şükürki bebeğin iyi sevindim her şeyin yolunda gitmesine:34:

Sende daha dur gitmeden geleceğin günü düşünüp mü hüzünleniyorsun
bence tadını çıkar.Anneciğinle bol bol vakit geçir.eğlenin gezin alışveriş yapın ohh:21:
Bizim yerimizede yap.İyi yolculuklar şimdiden:16:

sağolll Mervecim kavuştum aileme :) gezmeye çoktan başladık, anneannesi beşiğini aldı bugün bebişimizin daha gidene kadar neler alır kimbilir,yelekler battaniyeler örmüş süslemiş,onları görünce daha bi heveslendim :)

saol cnm ama baya bi irileştim :17: fotoğraftan belki de öyle gördün ama hem popişim hem göbişim vee göğüslerim yarış eder haldeler ama ne yapayım benim hiç miğdem bulanmadı gayet güzel yedim içtim abartmamaya çalışıyorum ama sevdiğim bireşey olunca çok yiyorum ve akşam yemeğinden sonra hareketsiz kalıyorum ondan çok kilo almaya başladım sanırım :17: :16:

Kız neren kilolu allah seniii ne etmesin gayet güzel fiziğin:nazar: bende koydum foto gördünmü asıl şişkoyu:17:
Benim midem bulandı çok kustum 7-8 kg vermiştim ama fazlasıyla geri aldım 11 kg aldım:52:

sağolll Mervecim kavuştum aileme :) gezmeye çoktan başladık, anneannesi beşiğini aldı bugün bebişimizin daha gidene kadar neler alır kimbilir,yelekler battaniyeler örmüş süslemiş,onları görünce daha bi heveslendim :)

Ohh hadi gözün aydın canım benim.Ayy anneannesi hediyeler mi almış kuzucuğa
Güle güle giyinsin sağlıcakla.Fotolarını bekliyoruz eğer mümkünse:54:

merhaba arkadaşlar umarım siz ve bebişleriniz çok iyisinizdir. bende bugün dr.a gittim şeker yüklemesi için daha sonucu almadım. kızım 780 gr olmuş.dr. haftasına uyumlu dedi, sizin de fikrinizi almak istedim. birde aranızda calcimax d3 kullanan var mı, ben biraz ilaçlara takığımda...elimde olsa hiç içmem , herkese sağlıklı günler

Maşallah prensese 780 gr olmuş demek:nazar::emir_bebek:

yarın kontrole gidicem off herkes detaylı ultrasona girmiş benimkisi bi şey demedi ama ben yarın girmek istedigimi söylicem. her gittigimde ultrasonla bakarken bi dügmeye basıyo sanırım 4 boyutlu oluyo o şekildede biraz bakınıyo ama o degil herhalde detaylı ultrason ne gamsız adam insan bi yap demezmi anlamadımki zaten 2 gündür dogru düzgün hareket etmiyo bebegim etsede dışarıdan belli olmuyo sanki içeride sıkışmış gibi pıt pıt yapıyo takıldım kaldımm:14:

Canım ya doktorun neden demediki allah allah hani benim durum riskli 40 defa söyledi bana her gittiğimde uyardı beni
Mutlaka yaptırmam gerektiğini vurguladı.AMa burdaki çoğu arkadaşda yaptırdı
Bu arada hareketlere çok takılma derim benimkide bir gün kıpır kıpır bir gün hantal
belli olmuyor yani henüz çok kuvvetli değilller endişelenme annesi:16:

saol cnm..

kızlar kusura bakmayın dün giremedim geçmişi okumadan yazıyorum.. şeker yüklemesinde

açlık şekerim 79

tokluk şekerim 80

çıktı.. böyle bir durum yaşayanınız var mı ? hastanede ki başka bir kadın doğumcuyu asansörde yakalayıp sordum bu ne diye aç kalıyorsun bebekte sende şeker metobolizman bozulmuş dedi doktorunla görüş dedi .. ama pazartesi randevum arasam mı doktoru ? ne olcak ki şimdi aç mı kalıyor bebeğim:14:

Allah allah açmı kalıyormuşsun:26: kilo alacağım diye iyi beslenmiyormusun yoksaa:26:
Ama bu kendi doktorun değil demi.

Merhaba kizlar

Bugun seker yuklemem yapildi. Yuklemeden sonra 130 cikti degerim yani cok sukur gebelik sekeri yok. Minik bebegim haftasindan onde gidiyordu hep ama bu sefer haftasinda cikti. 900 gram olmus neredeyse tosunum :nazar: Kan degerim dusuk ciktigi icin demir hapina basladi. Bir de enfekssiyon varmis, idrarda cikti. Sanirim antibiyotige baslayacagim :43:

Bebegimi bugun parmagini emerken gordum :69:. Kendini sakladi. Bakmaya calistikca basini gomdu karnima. Yine de saglikli oldugunu bilmek cok guzel.

canım merhaba, atlattın demek şeker olayını sevindim :) tosunun kocaman olmuş maşallah :)) eğer enfeksiyon çok değilse bol su ile atabilirsin inşallah ilaca gerek kalmaz.

canım merhaba, atlattın demek şeker olayını sevindim :) tosunun kocaman olmuş maşallah :)) eğer enfeksiyon çok değilse bol su ile atabilirsin inşallah ilaca gerek kalmaz.

Canım senin şeker olayı ne oldu birincisi yüksek çıkmıştı 100 mglik yapılacaktı sanki benmi yanlış hatırlıyorum:26:

Canım senin şeker olayı ne oldu birincisi yüksek çıkmıştı 100 mglik yapılacaktı sanki benmi yanlış hatırlıyorum:26:

yapıldı canım, çok şükür sorunsuz çıktı, dr. dikkat etsen yeter ilaç vermiyorum, dedi. artık daha dikkatliyim. pirinç pilavı, havuç vs. ve tatlılardan uzak durmaya çalışıyorum, çaya şekeri azalttım, beyaz ekmeği bıraktım tam buğday, kepek, çavdar yiyorum. bir bakıma iyi oldu bana artık daha dikkatliyim :)

Aaa doktorun neden öyle kabaca davranmış üzüldüm yaa :S İnsan ne heveslerle gidiyor 4d'de göreceğim diye;)
Benim doktorum çok nazikti karnımdaki jeli silmem için peçete felan vermişti hatta
Ya neyse sıkma canını Çok şükürki bebeğin iyi sevindim her şeyin yolunda gitmesine:34:

canım benim kendi doktorum değil bu ayrıntılı için doktorumun önerdiği yerdi.kendi doktorum çok naziktir yıllardır giderim ona.bu adam hödük çıktı ya.valla ne hevesle gittim.adam benim sorularım hariç hiçbişey söylemedi raporu verdi elime yok bir anormallik dedi bu kadar.bebeği tüm olarak göremedim bile.2 tane resim vermiş ikiside birbirinden kabus.neyse babasının dediği gibi şunun şurasında 4 ay sonra orjinalini görücem:)giydirir giydirir cici kızımı resmini çekerim.

Kız neren kilolu allah seniii ne etmesin gayet güzel fiziğin:nazar: bende koydum foto gördünmü asıl şişkoyu:17:
Benim midem bulandı çok kustum 7-8 kg vermiştim ama fazlasıyla geri aldım 11 kg aldım:52:

saol cnm ama hiç inanamıyorum çünkü çok şiştim yaaa :17: demin bir arkadaşımla facten görüntülü konuştuk beni görünce şok oldu bir dakika konuşamadı gülmeye başladı :17::43::14:

yapıldı canım, çok şükür sorunsuz çıktı, dr. dikkat etsen yeter ilaç vermiyorum, dedi. artık daha dikkatliyim. pirinç pilavı, havuç vs. ve tatlılardan uzak durmaya çalışıyorum, çaya şekeri azalttım, beyaz ekmeği bıraktım tam buğday, kepek, çavdar yiyorum. bir bakıma iyi oldu bana artık daha dikkatliyim :)

Ohh iyi sevindim ya sonuçların iyi çıkmasına valla hamiş hamiş bide onunla uğraşmak zorunda kalmadın
Bende bıraktım beyaz ekmeği 3-4 gündür hi. sokmuyorum eve tam buğday ekmeği almış eşim
Onunda yarısını yedik daha.Burnuma kokuyor ama ya:S Hangisi kokusuzki acaba:26:Çavdar nasıl bi,de onu aldıracağım
Ve 2 gram vermişim:27:

Back
X