2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar ben de size yakınım hatta kahvaltıyı pinhan da mı yapsak acaba terasında manzaralı manzaralı çok ta ertelemeyelim yaa hasta olmayızz kii içerde otururuz:21:
ciddi misin e bende zümrütevlerde oturuyorum. tam olarak nereye olduğu belli mi? hangi sokak falan ? ben zümrütevler merkez sağlık ocağı var ya orada oturuyorum... bende oraya yeni taşındım. 6 ay oldu taşınalı.
bu arada o biberonlu şekerler benimde çok hoşuma gitti içine tabiki şeker yakışır ama dolaba asmak zor olur diye biblo tarzı bişeyler yaptırdım.
ayy çok sevindim zümrütevlere gelmene komşucum :119:

Biz bir süredir ev bakıyorduk Zümrütevlerden arabamızı sattık biraz bir şeyler toparladık derken alalım dedik..
Ben bu halimle her gün ev bakmaya geliyordum oraya :)
Hatta Zümrütevlerin en yukarısında sağlık ocağı vardı oranın yan sokağında bir yer alacak gibi olduk ama vazgeçtik :)
Ben oraları tam bilmiyorum ama iş bankası var cadde üzerinde orada iniyorsun sağ taraftaki sokağa girip yukarı doğru çıkarken 2. sokaktan aşağı iniyorsun :)) Bu kadar hatırlıyorum ;) Şimdi aldığımız ev orada, biraz da kredi çekeceğiz, yetişirse uygun fiyatlı ufak tefek bir araba almak istiyoruz bakalım kısmet.. Arabayı bebek için düşünüyoruz çok gidip geleceğiz Çapa'ya annemlere falan..
bugün sözleşme yapılacak kısmetse.. Sen dur dibine kadar geliyorum yanına :))
Ay çok sevindim Maltepe'de kimseyi tanımıyordum ama eşimin akrabaları vardı, orada hiç kimse yok diye düşünüyordum sen varmışsın :))
Çok dua ettim ben bebeğimin kısmetine bir ev alalım diye inşallah, Allah buradan yüzümüze gülecek kısmetse.. Bebeğimi yeni evimizde dünyaya getiricem inşallah..
Ama taşınma sırasında ben 9 aylık olurum zor olacak ama yapıcaz birşeyler..

kız inanır mısın 30 yaşındayım ve 30 yıldır zümrütevler de oturuyorum ama iş bankası nerde şimdi beynim durdu valla :26::26:
huzurevi köprünün girişinde finans bank var ama iş bankası nerdeymiş ki alala:26::26: benim annem de belki bilirsin akbank var zümrütevler de orada oturuyor. ama iş bankası kafama çok takıldı bugün bulmazsam çatlarım. dur annemi arıyım bi :1::1:

bu arada English home'da çocuk odası için cibinlik var mavi-pembe fiyatı 25,00 TL aşağıdaki resimdekine benzer beyaz üzerinde el işlemesi çiçekler var sade bir şey sadece çiçeğin rengi değişiyor pembe yada mavi olarak..

$cibinlik.webp

kız inanır mısın 30 yaşındayım ve 30 yıldır zümrütevler de oturuyorum ama iş bankası nerde şimdi beynim durdu valla :26::26:
huzurevi köprünün girişinde finans bank var ama iş bankası nerdeymiş ki alala:26::26: benim annem de belki bilirsin akbank var zümrütevler de orada oturuyor. ama iş bankası kafama çok takıldı bugün bulmazsam çatlarım. dur annemi arıyım bi :1::1:

Hani bu Maltepe minibüslerinin Zümrütevlere doğru çıktığı ana cadde var ya.. O ana caddenin üzerinde sol tarafta tam yukarı minibüslerin döndüğü yere gelmeden..
Ay ben de çok bilir gibi tarif ediyorum işte..

Hani bu Maltepe minibüslerinin Zümrütevlere doğru çıktığı ana cadde var ya.. O ana caddenin üzerinde sol tarafta tam yukarı minibüslerin döndüğü yere gelmeden..
Ay ben de çok bilir gibi tarif ediyorum işte..

ay tamam sen köprünün girişinden bahsediyosun. hatta iş bankasının bitişiğinde finans bank var. heralde oralardan bahsediyorsun. eğer doğru yerse oralar çok güzel ve sakin sokaklar. şimdiden hayırlı olsun canım yeni evin. e sen şimdi güzel bir ev hediyesini de hakettin hee :34:

Ben atalar sahildeyim cnm pinhan da küçükyalı sahilde hani yanında evlendirme dairesi falan var hatırladınmıı??:26:

evet evet evet. hani şu top gibi olan evlendirme dairesi dimi. tamam ay sende yakınsın kııızzz süper oldu şimdiden gurubu üçledik ama karşıda oturan arkadaşlarımız da var onlarında gelebileceği uygun bir yer bulmamız lazım. ama ondan önce üçümüz açılışı pinhanda yapabiliriz kızlar ne dersiniz ? :16::16: :119:

Kızlar ben de size yakınım hatta kahvaltıyı pinhan da mı yapsak acaba terasında manzaralı manzaralı çok ta ertelemeyelim yaa hasta olmayızz kii içerde otururuz:21:

Ne güzel komşular çoğaldı :)) Sen neredesin? Ben buraları pek bilmiyorum Pinhan'ı da bilmiyorum, biz eşimle Maltepe sahilde kahvaltıya falan gidiyorduk, oraları biliyorum sadece..

Evett olur ne zaman ne zamann:46::16:
evet evet evet. hani şu top gibi olan evlendirme dairesi dimi. tamam ay sende yakınsın kııızzz süper oldu şimdiden gurubu üçledik ama karşıda oturan arkadaşlarımız da var onlarında gelebileceği uygun bir yer bulmamız lazım. ama ondan önce üçümüz açılışı pinhanda yapabiliriz kızlar ne dersiniz ? :16::16: :119:

Ben atalar sahildeyim cnm maltepe sahilde buluşur beraber gideriz olmazsa :16:
Pinhan da maltepe sahilden dümdüz bostancı istikametinde gelirken sağ tarafta evlendirme dairesinin hemen yanındaki yer
Ne güzel komşular çoğaldı :)) Sen neredesin? Ben buraları pek bilmiyorum Pinhan'ı da bilmiyorum, biz eşimle Maltepe sahilde kahvaltıya falan gidiyorduk, oraları biliyorum sadece..

ay tamam sen köprünün girişinden bahsediyosun. hatta iş bankasının bitişiğinde finans bank var. heralde oralardan bahsediyorsun. eğer doğru yerse oralar çok güzel ve sakin sokaklar. şimdiden hayırlı olsun canım yeni evin. e sen şimdi güzel bir ev hediyesini de hakettin hee :34:

Teşekkür ederim canım, inşallah kısmet olur içine girene kadar rahat edemem sanırım:) Ufak tefek ama şirin bir ev hatta arka bahçesi var çaya kahveye beklerim artık :))

Ben atalar sahildeyim cnm pinhan da küçükyalı sahilde hani yanında evlendirme dairesi falan var hatırladınmıı??:26:

Ben atalar sahildeyim cnm maltepe sahilde buluşur beraber gideriz olmazsa :16:
Pinhan da maltepe sahilden dümdüz bostancı istikametinde gelirken sağ tarafta evlendirme dairesinin hemen yanındaki yer

Tamam şimdi hatırladım benim nikahım zaten Küçükyalı evlendirme dairesinde olmuştu onun yanında bir yerdeydi anımsadım bir an..
Ben geçen sene işe giderken trenle hep önünden geçiyordum, güzel bir yere benziyordu..

Bana uyar kızlar ama yakınlardaki, gelebilecek olan, isteyen herkese soralım hep birlikte toplanalım derim..

Buluşma konusu bana da pek cazip geldi. :17:
Ama karşıda oturan kızlar, bahsettiğiniz yerler bana öyle böyle uzak değil. :17: Ben Bakırköydeyim. Topluca yapılacak buluşma daha orta yerlerde olur ise katılmak isterim. :17:

Buluşma konusu bana da pek cazip geldi. :17:
Ama karşıda oturan kızlar, bahsettiğiniz yerler bana öyle böyle uzak değil. :17: Ben Bakırköydeyim. Topluca yapılacak buluşma daha orta yerlerde olur ise katılmak isterim. :17:

biz anadolu yakasında sanırım şuan 3 kişiyiz. metro var bizim burada karşıya gelmek çok kolay oluyor. eğer diğer arkadaşlar da kabul ederse karşı da bir yer olur yada bu tarafta kadıköy falan da olabilir. sahili olan bir yer olsunda neresi olursa olsun bana uyar :32::32:

biz anadolu yakasında sanırım şuan 3 kişiyiz. metro var bizim burada karşıya gelmek çok kolay oluyor. eğer diğer arkadaşlar da kabul ederse karşı da bir yer olur yada bu tarafta kadıköy falan da olabilir. sahili olan bir yer olsunda neresi olursa olsun bana uyar :32::32:

Bence de metro ve metrobüs var.. Kadıköy de olabilir, karşı tarafta ben yıllarca avrupa yakasında oturdum oraları daha iyi biliyorum buraya göre.. Herkese ortak bir nokta olsun çünkü hepimizin derdi aynı hamileyiz :))

Tokoyay'cım aklında bir yer varsa paylaş, çoğunluğun talep ettiği yerde buluşalım derim..

Ben bu cinsiyet değişmesi olayından çok korkuyordum. Ama bizimkininki ortada. Dört farklı doktor gördü bebeğimi ve hep erkek dediler. Sen nasıl bir şok yaşamışsındır kimbilir . Bebişin fena şaka yapmış size :nazar:

Soorma canım ya bende çok korkuyodum başıma geldi:1:
bide benı şüphelendiren hiç bi dr. kız demedi kıza benziyo deyince hep bi acaba olsada içimde kız fikrne çoktaaaan alışmışım meğer anlayacağın bana eşek şakası yaptı oğluşuum...
hala erkek fikrine alışamadım desem yeri var,biyerlere bakarken bile hala kız cicilerine bakıyorum:9:

Ben de mantardan muzdaribim kızlar kültürümde çıkmış zaten kaşıntım da çok dr ilaç verecek ama duramıyorum resmen kaşıntıdan travazol var ama sürsem mi karar veremedim:(

bendede aynı sorun var canım bende 1 haftadır kullanıyorum günde 1 kez travazolu çok faydasını gördüm tamamen geçti sayılır

Nihayet geçmişi okumayı bitirdim. Ne çok yazmışsınız maşallah :nazar:

Bu haftasonu bebek kıyafeti alışverişimi tamamladım Allahın izniyle. Çok yoruldum. Artık eski performansım kalmamış. Erken diyenlere şaşıyorum, bir günde alınır diyenlere :53::53::53: bakıyorum. Zamanında yapmak en güzeli. 7 aydan önce en geç 8.ayda bitirilmeli bence. Ağırlaşıyorsun, mağaza mağaza gezemiyorsun, benim gibi çalışansan her zaman vakit bulamıyorsun. İlk bebek olduğu için ben mi çok özeniyorum bilmiyorum ama emek ve zaman istiyor tabi ki de bütçe istiyor.

Bebeciğime mevlüt kıyafeti bile aldım. Erkek bebeklere bişi yok derdim ama çok cici süslü, küçük bey yapacak kıyafetler var. Civil mağazaları gerçekten ucuzmuş bu arada. Papyonlu body buldum, yelekli body aldım ordan. Sürekli de belli ürünlerde kampanya var.

1296-1 KUJJU PENYE U KOL YELEKLI POLO YAKALI 6-24 AY CTCT BADI - Ürün Kategorileri

Ohh ohh buluşma var sanırım:21:
Bende gelmek isterim Ç.köydeyim yakın sayılırım aslında sizlere:17:

ortada bulussak ne güzel olur çünkü ben beylikdüzündeyim
bize her yer uzak :((((((((

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X