canım nasıl 80?
çok küçük değil dimi, olur dimi?
memiş çok büyümese de vucüt da genişlicek ya, o açısı nasıl?
şimdi alıcam ben de internetten, henüz almadım ya
bi soru daha, eminim bilceksiniz yine
bu jellisiinin farkı neymiş, daha mı iyiymiş?
Kraft Ultra İnce Jelli Göğüs Pedi 60`lı - e-bebek.com
Tükürme tatlim aferin ha soyle relaks ol rahatla hersey yoluna girer saglık olsun da yaparsınız beraber acele etme hersey yoluna girer cnm sen tatli canını bosuna sıkıyorsun tatli anniş cici hatun:)))
Sıkça cnm ben normalde zaten 85 takıyordum şimdi doksana çıktı birde süt gelirse bı 95 almayı düşünüyorum anca olur hollonda montofon ineklerine dondüm
canım bizim de yok hala arabamız ve pusetimiz
ama ben travel sistem olsun istiyorum
kabaca bir kaç model belirledim bakalım birini alırız kısmetse
Ürünü görmedim ama rengi çok tatlıymış pembik pembik
Kaliteli bir şeye benziyor zaten markasıda belli
Fiyatı ne kadar canım?
Tükürme tatlim aferin ha soyle relaks ol rahatla hersey yoluna girer saglık olsun da yaparsınız beraber acele etme hersey yoluna girer cnm sen tatli canını bosuna sıkıyorsun tatli anniş cici hatun:)))
Dilca cnm ben normalde zaten 85 takıyordum şimdi doksana çıktı birde süt gelirse bı 95 almayı düşünüyorum anca olur hollonda montofon ineklerine dondüm
o da kızacaktı canım muhtemelen
ama kızmasından çok üzülmesini istemiyorum
haklısınız canlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için
kendisi kursun gelince napalım
o değil de sizi seviyorum
139 lira canım kargo da bedava
Travel sistemde bütçeyi aşar galiba şöyle 300-350 liralık bir şey istiyorum
Minnoşuma her şey feda olsunda işte olmayıncada olmuyor bazen
Kaygana alacaktı ya bizimkini güya ona güvendik ama saçmalıktı zaten bizimkide
Ne güveniyorsun sen ona.
hangi marka hangi model beğendin
Travel sistemde bütçeyi aşar galiba şöyle 300-350 liralık bir şey istiyorum
Minnoşuma her şey feda olsunda işte olmayıncada olmuyor bazen
Kaygana alacaktı ya bizimkini güya ona güvendik ama saçmalıktı zaten bizimkide
Ne güveniyorsun sen ona.
hangi marka hangi model beğendin
canım travel sistemler çok hoş ama fiyatları bayağı yüksek
benim bebek arabam var zaten oğlumdan kalma hatta birazdan onunda fotosunu koyayım çok hafif ve kullanışlı
şimdi bi puset almak istiyorum chicco liteway i beğendim sırtı kademeli ayarlanabilyo
ayrıca hafif ve pratik tekerler sağlam içi geniş bi incelede derim
montofon ineği mi
ay allah seni çok yaşatsın emi kız beni bu halimle güldürdün ya allah da seni güldürsün
travel sistemlerde puset de dahil olduğu için aşağı yukarı aynı hesaba geliyor bence tatlım
benim baktığım arabalar 500-600 civarı en fazla
ayrı ayrı araba ve puset alsam da hemen hemen bu fiyatlara denk gelirdi zaten
modelleri daha önce yazmıştım yine yazayım tatlım bunlardan birini istiyorum kısmetse:
sunny baby montana
sunny baby 700 ultima
wei-b parma vib
baby hope racer
canım seninkiler şimdi dolu dolu 75 ise 85 de alabilrsin
öyle aman aman çok büyük olmadı bana zaten penye olduğu için
çok esnek bence netten alma git mağazadan görerek al canım ben açtırdım inceledim öyle aldım
ha birde bunları şimdi yüksek ısıda yıkıcaz beyazlarla belki çekme de olabilir onu da hesap etmek lazım
Dilca cnm ben normalde zaten 85 takıyordum şimdi doksana çıktı birde süt gelirse bı 95 almayı düşünüyorum anca olur hollonda montofon ineklerine dondüm
Sen de haklısın bu durumdayken hele ki kocalarımızdan maksimum ilgi bekliyoruz. Ama nasıl ki bi hamile kalmadan önce hamileleri anlayamıyorduk, eşlerimizin de tam olarak anlaması çok zor. Sen sinirle hareket etme bence de, kontrole git hem moral bulursun ama oda da kurulur. Ben de 33. Haftadayım hala odamız kurulmadı yavaş yavaş oluyor işte sen de stres yapma ki doğuma kalan zamanın tam olsun, erkene gelmesin. Böyle konuşuyorum da sanki ben sinirlenince ağlamaya başlayınca durabiliyorumama sakinken anlıyorum ki en doğrusu kendini üzmemekmiş
Aman ya bak şimdi canım sıkıldı bu bebek arabası olayına zaman yaklaşıyor ve bizim hala pusetimiz yok
Hastaneden gelirken neyle getireceğim ben yavrumu
Çok moralim bozuldu şuan en iyisi gideyimde şu yeşil meyveden kendime bir tabak doldurayım yiyeyim
Anam oda bitmiyor sanki yedikçe çoğalıyor o kadarda komşulara dağıttım bereketlendi demekki
Canım aslında haklısın.Şimdi 300 liraya arabayı aldığımı düşüneyim 150 lirada puset desen al sana 450 lira
Bu yazdığın markalar olabilirde
Bende gidiyorum hep mamas papasa chiccionun travel sistemine bakıyorum gözüm onlara kayıyor ama
Malesef işte.
Bu dediğin markaları araştıracağım
Eşimi acilen harekete geçirmem lazım teşekkür ederim bu arada
Canım evet pahalı baktımda 800-900 tl civarı
Fotoğrafı bekliyorum o zaman
evet canım ya ben de en sonunda görerek elleyerek almaya karar verdim,
cumartesi artık napalım
ay ben de güldüm canım ya
valla ne hatunlarsınız, iyi ki varsın kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?