2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Odun mü ne odunuydun cnm tallia dedi ama sen yerine baska birşeyler ye yasa tükür eline göğsüne sür mazalllah Merve gibi göğsün neyim şişer masallAh insallah o kadar dondurma dokunmaZ
Aman cok pis boğaz olduk bizde nerdeyse evi bile yiyecez:)))

Burcu cnm sen hic duymadın mı erkekler cocuk gibidirler masallAh uç tane cocuğun var benim iki tane esime koca bebegim diyorum ben:))) valla baya eğlenmişler kızma annesi ver ellerine temizledinler:)))

Enesibel cnm sende kapıya not yaz ve as evde yokuz diye bu kadarda misafir olmaz valla ben misafir aldığımda iki gün yatıyorum yorgunluktan cok zor temizliğim yemekti hazirlikti aman valla kimse gelmesin su ara kendimle meşgulum:)))

Son düzenleme:
ben kaçar canlar hem uykum geldi
hem bugün yoruldum hem accık radyasyona dur deyim
eşimde pc açık, bende açık birini bari kapatalım
hepiniz öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın
yatmadan sütünüzü için emi

bizimkide sanırım aynı ölçülerde idi 5 yaşında koysam hala sığar :)))
eğer kolay açılıp kapanabiliyorsa bence çok iyi
açılma kapanma olayını hiç bilmiyorum.
sorun olacağını sanmam canım
istersen bir bak kullanıcı yorumları filan vardır belki nette
kullanıcı yorumu bulamadım. bir mağazada kumaşına dokunup yakından görme imkanım oldu. görünüşü diğerlerine göre daha güzel görünüyordu. bilemiyorum belki piyasaya yeni çıkmış olabilir. risk mi alıyorum?

ben de hep netten bakıp beğendim bunları canım
yakından görme fırsatın olursa fikirlerini burada bizimle de paylaşırsan çok sevinirim tatlım

cuma izne ayrılcak bi hatun olarak artık benm de bişeyler hakkında fikirlerim olcak canım
biri bişey sorunca ben de fikrimi söylebilcem
ben de gezicem, ben de çantamı hazırlıcam, ben de ben de ben de ....

şuan 75 kullanıyorum, memişlerim çok büyümedi ama yavaş yavaş başlıyor dolmaya
sizce kaç beden emzirme sütyeni almalıyım, 80 mi 85 mi?
siz ne aldınız hatunlar?
Canim satici bana iki bedeb buyuk al dedi. Sut olunca gogusler iyice sisiyormus. Simdiden bir beden buyudu zaten

Canta konusunda da gorerek dokunarak alsan daha iyi olur. Ya da once markalara bak karar ver sonra netten al. Resimler yaniltici olabilir.

Sen boyle anlatinca ben birinden bile korktum

maalesef ilk defa senden duydum bu markayı.acaba herhangi bir mağazada satılmıyor mu araştırsaydın.ben internette beğendiğim bir markayı tesadüf eseri bir mağazada buldum.çokta iyi oldu.

ben sorun yaşayacağını sanmam canım
ben biraz rahatım bu konularda belki o yüzden böyle konuşuyorum
yatak odası için sallanan portatif bir beşik aldım ben de internetten
bugün yarın gelir
ben de hiç görmemiştim o beşiği
dokunmadım vs ama bir sorun olmaz dedim aldım
nihayetinde bir beşik
beklentimi çok yükseltmedikçe no problem bence :)
hatta bir çok şeyi görmeden aldım netten
şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür

cuma izne ayrılcak bi hatun olarak artık benm de bişeyler hakkında fikirlerim olcak canım
biri bişey sorunca ben de fikrimi söylebilcem
ben de gezicem, ben de çantamı hazırlıcam, ben de ben de ben de ....

ooh şimdiden hayırlı olsun iznin canım rahat rahat giderirsin eksiklerini

sen aldın mı çantanı canım?
yarın çıkrıkçılara gidelim diyoruz kocişle, ordan bi bakalım fiyatlara dokunalım?

yarın çıkrıkçılara gidelim diyoruz kocişle, ordan bi bakalım fiyatlara dokunalım?
Ben aldim. Aslinda lullaby marka begenmitim ama 110'dan asagi bulamadim ve vazgectim. 50 liraya markasi duyulmamis ama bol gozlu, cepli bir canta aldim. Baska sehirden aldigim icin yardimci olamiycam. Insallah cikrikcilarda istedigin gibi bisi bulursun. Iyi pazarlik yap ama.

Bir de eger cantaya cok fazla fiyat derlerse elite marka canta var. Biraz buyuk ama is gorur. 40 liraya pembe prenses magazalarindan alabilirsin

Ben Adidas'tan aldım 115tl idi indirimli 85 tl ye aldık ayrı ayrı çanta almadım valla hem hastane çantası yaptım hemde normalde kullanabilirim cnm

canım başka tavsiyen var mı orda bakabilceğim?
evet sana daha önce de sormuştum çantayı şmdi hatrladım
kusura bakma canım.

piyasada 436 liraymış canım
bu fiyata traveller var zaten
benim baktıklarım da 500-600 civarı
ama bunu duymamıştım bak ilk defa görüyorum

canım o sitede 23 nisan indirimi olan ürünlere baksana bi, uygun var bayaa

Ankarada cok canta bakmadim. Hatta hic bakmadim. Baska urun bakarken fiyatini modelini gorduklerim oldu. Okiedog ve Lullaby vardi ve cok pahalilardi. Cikrikcilarda her butceye uygun birseyler vardir. Ulusta Konya sokakta bebeciler var. Oraya da bak derim

Iyi geceler

canım o sitede 23 nisan indirimi olan ürünlere baksana bi, uygun var bayaa

o sitenin fiyatları bana çok gerçekçi gelmedi canım
benim almak istediğim arabalardan biri olan sunny baby ultima 700 normalde 650 civarı
o sitede aynı arabanın piyasa fiyatını 826 demiş
indirimli hali bile bir çok yerden pahalı

bence akakce.com dan bak arabaların fiyatlarına tatlım
karşılaştırmalı olarak bir çok siteyi gösteriyor

maalesef ilk defa senden duydum bu markayı.acaba herhangi bir mağazada satılmıyor mu araştırsaydın.ben internette beğendiğim bir markayı tesadüf eseri bir mağazada buldum.çokta iyi oldu.

Canım türkiye de değilim ben maaleseffİnternetten alıcam annem doğum icin gelirken getirecek..Ailemde kücük bi kasaba da yasıyo anneme desem nerde bakacak..Senin aldığın marka model ne tavsiye ediosan ona bir bakayım

yarın 23 Nisan, yavrular nasıl heyecanlı gelirler okula
artık yatma vakti, birazda yatakta oyalanırım uyuyana kadar, yarın törenden sonra gezicez üçümüz biz de
iyi geceler annişler, tatlı hamiş hatunlar ve ciciş bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…