ay evet canım eskiden ne kadar odunsam hamilelikte o kadar ağlak oldum
ben de çok açlaştım ya geçen biri demişti burda cips diye
demin aklıma geldi şimdi nasıl canım çekiyor
sabahtan beri dondurmaya verdim kendimi tatlıya doydum
şimdi sıra tuzlularda
açılma kapanma olayını hiç bilmiyorum.bizimkide sanırım aynı ölçülerde idi 5 yaşında koysam hala sığar :)))
eğer kolay açılıp kapanabiliyorsa bence çok iyi
kullanıcı yorumu bulamadım. bir mağazada kumaşına dokunup yakından görme imkanım oldu. görünüşü diğerlerine göre daha güzel görünüyordu. bilemiyorum belki piyasaya yeni çıkmış olabilir. risk mi alıyorum?sorun olacağını sanmam canım
istersen bir bak kullanıcı yorumları filan vardır belki nette
ben de hep netten bakıp beğendim bunları canım
yakından görme fırsatın olursa fikirlerini burada bizimle de paylaşırsan çok sevinirim tatlım
Canim satici bana iki bedeb buyuk al dedi. Sut olunca gogusler iyice sisiyormus. Simdiden bir beden buyudu zatenşuan 75 kullanıyorum, memişlerim çok büyümedi ama yavaş yavaş başlıyor dolmaya
sizce kaç beden emzirme sütyeni almalıyım, 80 mi 85 mi?
siz ne aldınız hatunlar?
Sen boyle anlatinca ben birinden bile korktumyaa kızlar şurda iki dk sizinle muhabbet edeyim dedim
eşime bugün oğlanı sen yatır dedim yatırmadan da sütle yanında kek büsküvi
bi şeyler ver diye
çocuğa süt yanında cips yedirmiş
sıvı sabunu lavaboya döküp döküp köpük yapmışlar her yer sıvı sabun
ben ikinci çocuğa gerçekten hazırmıyım acaba :18:
http://www.bebekbezi.com/anne-canta...prince-lp4300-bebek-bakim-cantasi-siyah_p2702
kızlar bu çantayı alan ya da herhangi bir yerde gören var mı almak istiyorum ama boyutlarını yazmamışlar..Aynı markanın bi kac modeli daha var ama insan boyutlarını yazmaz mı yaaaa..
açılma kapanma olayını hiç bilmiyorum.
kullanıcı yorumu bulamadım. bir mağazada kumaşına dokunup yakından görme imkanım oldu. görünüşü diğerlerine göre daha güzel görünüyordu. bilemiyorum belki piyasaya yeni çıkmış olabilir. risk mi alıyorum?
cuma izne ayrılcak bi hatun olarak artık benm de bişeyler hakkında fikirlerim olcak canım
biri bişey sorunca ben de fikrimi söylebilcem
ben de gezicem, ben de çantamı hazırlıcam, ben de ben de ben de ....
sen aldın mı çantanı canım?Canim satici bana iki bedeb buyuk al dedi. Sut olunca gogusler iyice sisiyormus. Simdiden bir beden buyudu zaten
Canta konusunda da gorerek dokunarak alsan daha iyi olur. Ya da once markalara bak karar ver sonra netten al. Resimler yaniltici olabilir.
Ben aldim. Aslinda lullaby marka begenmitim ama 110'dan asagi bulamadim ve vazgectim. 50 liraya markasi duyulmamis ama bol gozlu, cepli bir canta aldim. Baska sehirden aldigim icin yardimci olamiycam. Insallah cikrikcilarda istedigin gibi bisi bulursun. Iyi pazarlik yap ama.sen aldın mı çantanı canım?
yarın çıkrıkçılara gidelim diyoruz kocişle, ordan bi bakalım fiyatlara dokunalım?
minikbaby | Crystal Baby Sonic Travel Sistem Bebek Arabas(yenilendi)
bu da ne kadar ucuzmuuşş
özellkleri nasıl ki kızlar sizce?
sen aldın mı çantanı canım?
yarın çıkrıkçılara gidelim diyoruz kocişle, ordan bi bakalım fiyatlara dokunalım?
Ben aldim. Aslinda lullaby marka begenmitim ama 110'dan asagi bulamadim ve vazgectim. 50 liraya markasi duyulmamis ama bol gozlu, cepli bir canta aldim. Baska sehirden aldigim icin yardimci olamiycam. Insallah cikrikcilarda istedigin gibi bisi bulursun. Iyi pazarlik yap ama.
Bir de eger cantaya cok fazla fiyat derlerse elite marka canta var. Biraz buyuk ama is gorur. 40 liraya pembe prenses magazalarindan alabilirsin
piyasada 436 liraymış canım
bu fiyata traveller var zaten
benim baktıklarım da 500-600 civarı
ama bunu duymamıştım bak ilk defa görüyorum
minikbaby | Crystal Baby Sonic Travel Sistem Bebek Arabas(yenilendi)
bu da ne kadar ucuzmuuşş
özellkleri nasıl ki kızlar sizce?
canım o sitede 23 nisan indirimi olan ürünlere baksana bi, uygun var bayaa
maalesef ilk defa senden duydum bu markayı.acaba herhangi bir mağazada satılmıyor mu araştırsaydın.ben internette beğendiğim bir markayı tesadüf eseri bir mağazada buldum.çokta iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?