HERKESLERE SELAMLAR;
ara ara girip okusam da yazmaya fırsat bulamadım ne zamandır.
kızım da ben de iyiyiz cok sükür. bugun 24 günlük oldu. haftaya 1 aylık aşılarımız var onları olucaz.
ilk haftalar göğüs acıları, normal doğum da olsa dikişler falan derken geçti gitti. mama vermeden bu zamana kadar geldik. ancak hala uyku düzenimiz oturmadı. karnını doyuracak kadar sabredip ememiyor miniğim memede uyuyor zorla uyandırıyorum az bişe emiyor gene uyuyor. sarılık sıkıntımız falan hiç olmadı şükür ama mememde uyuma meraklısıyız:))
hal böyle olunca cabuk acıkıp cabuk uyanıyoruz. saat başı ayaktayız. her seferinde de en az 1 saat emişmeye çalışıyoruz. büyüdükçe öğrenecek inşallah. düzenimiz oturacak zamanla.
eşim annem hiç kimse yok yanımda bu arada 10 gündür 4 yaşında ablamız ve bebekle gece gündüz yalnızım. ilk günler zorlandım ama şimdilerde alıştım sayılır.
bugün ablamızın saçını kestirmek için kuaföre gittik. bebeğim arabasında uyudu. ordan parka gitti ve sonra yemek yedik dışarıda. ara ara uyandı ama toplam 1,5 saatlik gezimiz boyunca hiç üzmedi bizi. artık her gün yarım saat çıkarıcam, çook iyi oluyor, arabada güzel uyuyor.
böyle işte. bizde durumlar. sizler nasılsınız?
bu arada 2013 bebekleri büyüyor gibi yeni bir başlık açalım mı? bebek bakımıyla ilgili sıkıntılarımızı ordan paylaşırız. malum gebelik bitti coğumzun, yeni bir döneme girdik artık..
canim lohusa kadinin yalniz kalmasi iyi degil derler hicmi yanina gelcek kimse yoktu kv den görumcen eltin flnn gerci olsa bile gelmeyince gelmezler

benim kizimda arabayla gezmeyi bayiliyor hic sesi cikmiyor gezerkenn :))
cok tsk ederimm saol evet allah korudu cok sükürr :)))hepsi geçiyor hiç merak etme... ben şimdi herkese aynı şeyi söylüyorum. hiçbişeye takılmayıp doğumun ilk emzirmenin ilk günlerin tadını çıkarın. sonra bütün acıları, gözyaşlarını gülerek hatırlıyoruz çünkü... :))))
çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi...
çok çok geçmiş olsun.allah korumuş oğlunu.okuyunca çok üzüldüm ama iyi olduğunada çok sevindim.allah çocuklarımıza bebeklerimize sağlık sıhhat versin.
tsk ederizz saolunn rabbim herzaman hepimizin evlatlarini koruusn insallah :))
Onlarca alinti yaptim hepsi gitmis. Gecmisi okumaya calisiyorum 2 gun gerideyim.
Depresyondayim bugun sutum yerine goz yaslarim akti. Daha ice akani saymiyorum bile bunaldim.Allah'ima siginiyiorum.
canim senin neyin varrr neden agliyorsunnn ya depresoyna fln girmee