oyle oldugunu biliyordum da simdi tam anlamiyla dogrulamis oldun,cok temiz kalplisin.Seni rüyamda gördüm canım doğurmadın değil mi?:26:
Mesaji yazdigin saatlerde ben dogumdaydim.12.50'de oglusum dunyaya geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle oldugunu biliyordum da simdi tam anlamiyla dogrulamis oldun,cok temiz kalplisin.Seni rüyamda gördüm canım doğurmadın değil mi?:26:
kızlar sağıp doyması için kaç cc süt vermeli sizce ayy ilk bebeğimmiş gibi herşeyi sorar oldum ama emin olamıyorum doyduğundan ama sağmam lazım sütümü arttırmalıyım...
canım ben kullandım fakat doktorumuz verirken sadece bir süre rahatlatır diye uyarmıştı, dedigi gibi oldu
o an gaz çıkıyor ama birdaha ki beslenmesinden sonra tekrar aynı şeyler başlıyor
Sebep annelik sorumlulugu altinda ezilmem. Acaa yapabilecek miyim kaygisi. Su an agri,aci ve uykusuzlugun da etkisi cok fazla ama ilerisi icin asiri kaygiliyim.ise basladigimda nasil olacak belirsiz.
canım mama değil anne sütü veriyorum sağıpta off nebiliyim aç bi kızım var sanırım doymuyomu anlamıyoprum..
canım benm ağrılarım varken aynı şeyleri bende hissettim üstelik ikinci kezz annem 5 günlüktü gitti sezeryanlı olduğum için tek başıma zorlandımm oğlumda varr psikolojim kötü oldu ağladım sızladım ama anladımki ben anneyim ve onlar bana muhtaçç o yüzden sende anne olmanın keyfini çıkarr içgüdüsel olarakk sen bir annesinn ve yapabildiğin en iyi iş bu emin ol bunu zamanla anlıcaksınn...
canım bana yenidoğan bakım hemşireleri bir bebek 60 cc süt ile doyar demişti, biz bir aylıgı geçtik onun için 90 cc ye geçtik
Sagol destegin icin
yasadiklarini paylasman iyi geldi.guc aldim
Hayatımı kurtardı diyebilirim.Göguslerim çok felaketti.resmen o iyileştrdi.aventin kini aldım 35 tl yeKizlar kararsizim almak konusunda göğüs kalkani alan kullanan memnun olan varmi tavsiye edermisiniz
Ben ayni asamalardan gectim. Dort gun feci agladi emmedi bebegim sonra memeye alisti tekrar. Tutus pozisyonunu degistir ben yanlis tutuyormusum o uzden de memeden sogumus. Kasikla vermek iskence gibi birsey, bebegim bir kere bogulma tehlikesi gecirdi :18: Simdi ararlarda biberonla veriyorum iki gundur normalde de emziriyorum. Tekrar biberoncu bebek olmaz insallah.Selam arkadaşlar..
Benim biberon problemim devam ediyor uyanınca aç oluyor ve meme almak istemiyor biraz sağıp verince memeye dönüyor bugün ağlasa da ısrar etcem ve biberon kullanmıycam inşallah yine çokçok ağlarsa kaşıkla vercem dua edin lütfen
Normal doğumu çok isntiyordum içimde kaldı bir de emmezse ben çok üzülürüm..
Lohusalik psikolojisi denen sey bu canim. Bana da sik sik geliyorlar. Minicik yavruma kiziyorum, o da anliyor hemen ve agliyor, altina isiyor alt degistirirkenOnlarca alinti yaptim hepsi gitmis. Gecmisi okumaya calisiyorum 2 gun gerideyim.
Depresyondayim bugun sutum yerine goz yaslarim akti. Daha ice akani saymiyorum bile bunaldim.Allah'ima siginiyiorum.
Benimki oyle 30 cc falan doymuyor. Ben bir ogunde 60 cc ictigini tahmin ediyorum. Bugun surekli emmek istedi. Kucagimda mayisiyor yatagina yatirinca 5 dk sonra uyanip agliyor. Yine meme yine yatak yine aglama. Ac diye 30 cc sut verdim iki memeyi de emdi ama hala acim diye araniyor. Bazen midesinin delindigini dusunuyorumcanım 60 cc verdim doymadı hala aranıyoo bilemedim oyüzdennn
Talia cok gecmis olsun Allah korumus
enesibel senin oglunu gordukce kisa kollu giydirmeye ozeniyorum ama annemlerden azari yiyorum. Cok kucukmus daha usurmus diye. Ben hala patikli alt ve uzun kollu icine de corap ve citcitli body giydiriyorum. O kadar sort aldim body aldim elimde patliycak
Ben ayni asamalardan gectim. Dort gun feci agladi emmedi bebegim sonra memeye alisti tekrar. Tutus pozisyonunu degistir ben yanlis tutuyormusum o uzden de memeden sogumus. Kasikla vermek iskence gibi birsey, bebegim bir kere bogulma tehlikesi gecirdi :18: Simdi ararlarda biberonla veriyorum iki gundur normalde de emziriyorum. Tekrar biberoncu bebek olmaz insallah.
Lohusalik psikolojisi denen sey bu canim. Bana da sik sik geliyorlar. Minicik yavruma kiziyorum, o da anliyor hemen ve agliyor, altina isiyor alt degistirirkenBebekler cok duyarli
Benimki oyle 30 cc falan doymuyor. Ben bir ogunde 60 cc ictigini tahmin ediyorum. Bugun surekli emmek istedi. Kucagimda mayisiyor yatagina yatirinca 5 dk sonra uyanip agliyor. Yine meme yine yatak yine aglama. Ac diye 30 cc sut verdim iki memeyi de emdi ama hala acim diye araniyor. Bazen midesinin delindigini dusunuyorumKucagimda uyumaya da alisti sanirim
![]()
Sezeryan olup da bas agrisi ceken var mi? Bana bazen acayip bir bas agrisi musallat oluyor. Bugun beynim yere dusecek sandim agridan. agri kesici fayda etmedi. Kahve ictim gecti ama kafeini cok almak istemiyorum. Bebegim zaten cok zor uyuyor bir de kafeinle onu daha zorlamak istemiyorum. Baska yolu yokmu bas agrisiyla mucadele etmenin ?
canım 60 cc verdim doymadı hala aranıyoo bilemedim oyüzdennn
Sutum var. Hic cekemse 30 cc aliyordur 30 da ben veriyorum ama doymuyoraynen canım bende kısa kollulara pek özeniyorum biz battaniyeye sarıyoruz kızı daha zaten gazı var korkuyorum açmaya..
valla benmki öle 30 cc falan tövbee 30 cc mamayı extra veriyorum bazen o bile sarmıyoo off gıcık oldum iyicee...
benmde ağrıyoo canım ama benmki sezeryandan değill ben bu ara kafama çok şey takıyorum ondann yatıp dinleniyorumm ve bir ağrı kesici içiyorum çok dayanılmassa
benim aneztezi uzmani anlatmisti,bazilarinda oluyormus igne yuzundenSutum var. Hic cekemse 30 cc aliyordur 30 da ben veriyorum ama doymuyorBenim bas agrim sikitidan degil. Sikinti o kadar agritmaz, bu agri acayip bir agri gozum hicbir sey gormuyor
![]()
ben,iste bnm sute cok faydasi oldu onun ama mideyi hasat ettim bilincsiz kullanip..bir de malt icecegi milkpluskızlar milupanın çayını kullanıyorumm ama çok da fayda göremiyorum yaa varmı sizlerden kullanan..
kızlar sağıp doyması için kaç cc süt vermeli sizce ayy ilk bebeğimmiş gibi herşeyi sorar oldum ama emin olamıyorum doyduğundan ama sağmam lazım sütümü arttırmalıyım...
cok gecmiss olsun canimm allah acil sifalar versin insallah ilac kullanmak zorunda kalmazsin bir daha :))kızlar kurşun mu döktürsem ki, şu evladımın yapım aşamasından beri tam herşey yoluna girdi dediğim anda hep yeni birşey çıkıyor..yemin ederim olaysız zamanımız yok..tam çocuğum güzel kilo aldı, mamayı bıraktık sütüm iyi derken dün bir sancım oldu, gece üç kere acile gittik. Ölüyorum sandım. İki yıl önce bir kere midem delinmek üzereydi böyle acıyı bir de o zaman yaşamıştım. Koca kadın, sokakta çığlık çığlığa bağırdım resmen.Bende ülser başlangıcı vardı o tetiklenmiş. Hastanede mecbur ağrı kesici yapıldı. Evladım 12 saat süt ememedi mecbur mamaya döndük yine. Bu sefer de mama kabız yaptı of of of. Bitmedi çilesi çocuğumun ya..Az önce ağlamaktan resmen baygın düşüp uyudu![]()
Bu arada ülseri still tealerin tetiklediğini düşünüyoruz çünkü ben yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum. Baktım, still tealerin en fazla 15 gün kullanılması uygunmuş sonra bi 10 günlük ara verilmesi gerekiyormuş. Ben nereden baksanız bir aydır kullanıyorum süt için.Aman mideniz hassassa dikkat edin
Sebep annelik sorumlulugu altinda ezilmem. Acaa yapabilecek miyim kaygisi. Su an agri,aci ve uykusuzlugun da etkisi cok fazla ama ilerisi icin asiri kaygiliyim.ise basladigimda nasil olacak belirsiz.
insallah sende cok gecmeden dogurmus olursun artik canim :))Selam annecıkler :)
Ne guzel hepınız yavrularınızdan bahsedıyorsunuz suan sızı cok kıskanıyorum acık acık soylım
Benım oglum 40+3 oldu hala gelmedı ve hıc nıyetı de yok :26: gunlerdır sancı nedır onu bıle unuttum sankı hamıle degılım .. Hergun hastanedeyız nst ye gırıp cıkıp elımız bos eve gelıyoruz ..
Cumaya kadar bı sıkıntı olmadıkca mudahale edılmeyecek suan hersy yolnda ve tosunum gıtgıde kılo alıyor..doktorumuz bebegın kılosu artıyo boyle gıderse normal dogum yapamazsn dedı cok uzuldum..tabı yavrumun saglıgı onemlı ama ne bılım ıste cok odakladm sanırım kendımı normal doguma..
Neyse artık Mevlam en ıyısını bılır hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bısy dusmuyor bıze .. Ne kadar artık su hastane maratonundan bunalsam da sonunda yavrumu saglıkla kucagıma alym unuturum dıyorum ..
Iste boyle teteler bız baya dertlıyız anlasılan..gunlerdır kafa yorgunlugundan foruma dahı gırıp bı sayfa bıle okuyamadım :26:
Bıze dua edın de sızler gıbı mutlu mesut yavrularımıza kavusalım .. Hepınızın mınıklerını opuyorum ..
Tsk ederim canim saol :)))talia geçmiş olsun...
tsk derim canim cok sükür cok iyi simdi :))Hayırlı geceler hanımlar,
Talia şimdi fark ettim geçmiş olsun canım umarım iyidir evladın.
Talia cok gecmis olsun Allah korumus
enesibel senin oglunu gordukce kisa kollu giydirmeye ozeniyorum ama annemlerden azari yiyorum. Cok kucukmus daha usurmus diye. Ben hala patikli alt ve uzun kollu icine de corap ve citcitli body giydiriyorum. O kadar sort aldim body aldim elimde patliycak
Ben ayni asamalardan gectim. Dort gun feci agladi emmedi bebegim sonra memeye alisti tekrar. Tutus pozisyonunu degistir ben yanlis tutuyormusum o uzden de memeden sogumus. Kasikla vermek iskence gibi birsey, bebegim bir kere bogulma tehlikesi gecirdi :18: Simdi ararlarda biberonla veriyorum iki gundur normalde de emziriyorum. Tekrar biberoncu bebek olmaz insallah.
Lohusalik psikolojisi denen sey bu canim. Bana da sik sik geliyorlar. Minicik yavruma kiziyorum, o da anliyor hemen ve agliyor, altina isiyor alt degistirirkenBebekler cok duyarli
Benimki oyle 30 cc falan doymuyor. Ben bir ogunde 60 cc ictigini tahmin ediyorum. Bugun surekli emmek istedi. Kucagimda mayisiyor yatagina yatirinca 5 dk sonra uyanip agliyor. Yine meme yine yatak yine aglama. Ac diye 30 cc sut verdim iki memeyi de emdi ama hala acim diye araniyor. Bazen midesinin delindigini dusunuyorumKucagimda uyumaya da alisti sanirim
![]()
Sezeryan olup da bas agrisi ceken var mi? Bana bazen acayip bir bas agrisi musallat oluyor. Bugun beynim yere dusecek sandim agridan. agri kesici fayda etmedi. Kahve ictim gecti ama kafeini cok almak istemiyorum. Bebegim zaten cok zor uyuyor bir de kafeinle onu daha zorlamak istemiyorum. Baska yolu yokmu bas agrisiyla mucadele etmenin ?
HKN2013 ay hayatim bugün ki yazdiklarinin hepsini okudum bu sezeryanli halimle gül gül gözlerimden yas geldi resmen suan dikis yerlerimin hafif üstü aciyor göbisi sallaya sallaya gülücem diye :)
Komik ne var neden güldün diye sorarsan kendimim esime sabahtan beri dert yandigim ne varsa aynisinj sende buraya yazmizsin sen kizini anlattikca bir an oglumu ve kendimk gördüm sende, benimki de ayni senin kizin gibi vallahi anlamiyorum bir türlü bu durumu.. Uyaniyor emziriyorum yaklasik bir 20 dk uyuyakaliyor ne kadar zorlarsam zorlayayim tekrar uyanmiyor emzirdikten sonra hazir uyudu kalan sütü sagip dolaba atayim diye sagiyorum 1 saat gecmeden uyanip sagdigim sütüde iciyor tekrar yatiriyorum yarim saat sonra yine uyanip elini agzina sokarak aglamaya basliyor tabi esra yine aciyor memeyi.. Ilk baslar da boyle degildi düzenli sekil de emip uyuyordu ama suan cok farkli emzirmeden sagdigim da iki gögsümden toplam 100 ml civari sütüm geliyor ve bu cocuk her 1-1,5 saatte emmek istiyor.. Bugün yikadim yikamadan önce iki gögsümü de tamamen bosatti emerek, giydirdim
yatirdim tam yine aranmaya basladi gittim buzluga attigim 4 tane 80-100 ml arasi sütüm vardi birtanesini isittim hepsini icti uyudu bazan diyorum bizim cocuk obur normal degil sanirim diye
Gün de 3-4 fincan medelanin emzirme
Cayini iciyorum ama yok her iki saatte en fazla
100 ml süt geliyor simdilik yetiyor sanirim hic mama vermek zorun da kalmadim tek istegim biran önce cogalmasi
TALIAA canim masallah 300ml süt benim gözümde harika daha fazla olur insallah.. Bende bir an önce sütüm cogalsin istiyorum vermem gereken kilolar da oldugu icin öyle cok fazla da yiyemiyorum günde 4-5 litre su 3-4 fincan da stilltee ictigim halde her iki saatte gelen en fazla 100ml hayirlisi olsun
Bebegin icin zecken asisina ihtiyac oldugunu sanmiyorum ama diger cocuklarina yaptirabilirsin.. Türkiye de nevsehir tarafin da öyle cok kene oldugunu da sanmiyorum ama yine de icim rahat etsin dersen yaptir zaten 2 sene daha gerek kalmiyor yaptirmaya