Nasılsınız bakalım, bebişler nasıl? umarım çok çok iyidir... ancak son yazılanlardan anladığım kadarıyla minik Erva'nın ayağı kırılmış sanırım.. çok üzüldüm, allah şifasını versin, umarım tez vakit iyileşir, allahım tüm bebişlerimizi korusun inş...
Denizkızı; kızın çok tatlı maşaallah, çok şirin... bende senden esinlendim, bende bebişimin, (Egemenim) resmini koyuyorum.. oğlum büyüdü teyzeleri... annesini hiç üzmüyor kuzucum benim...
Bu arada bende pazartesi günü işe başlıyorum...

bir ay kadar kayınvalidem gelecek bebişe bakacak, sonrada bakıcıya vereceğiz, bakıcımız hazır ama bir ay ben bakarım dedi kayınvalidem.. bu arada kayınvalidem bir saat uzaklıkta oturuyor yoksa temelli bakmaya dünden hazır, çok seviyor torununu, kayınpederimde bir günden fazla kalamaz geldiğinde... bu yüzden mecburen bakıcı... ama bakıcımız iyi tanıdık biri çok şükür...
son olarak da oğluşum geçen hafta sünnet olmuştu biliyorsunuz bahsetmiştim.. şu anda iyileşti, hiçbir sorun yaşamadık, ağrısı bile olmadı, çabucak iyileşti.. bebişini sünnet ettirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 783581
Eki Görüntüle 783580
Eki Görüntüle 783582