2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hepsı bı tel bunların valla.senınkı de farklı seylerle kapatır arayı ama hedıye almayı seven adam ıyıdır pek severım kocısı oyyy :16:
Gonlumu de aldı ya sımdı ondan ıyısı yok :1:

Yapcam da zaten bı fıkır alayım dedım.ama benım baharat kullanma sansım yok canım ya kvalıde bobrek naklı olmus bıkac yıl once yemek konusunda cok hassas davranılması gerekıyor az tuzlu baharatlı olsa dırek sekerı fırlıyor atesı cıkıyor falan yanı

hadi yine iyisin :9: sevindim adına canım :))))

oo o zaman zorlanıcan bayaaa yemek konusunda

yahuuu yaptığım fasülyeye zeytinyağı koymamışım:53:
bi eksiklik var diyorum ben de...
allahım aklım nerdeyse:))))

:1::1::1::1:

kocaları çekiştirmeye hala devam etmişsiniz ya bende bu adamı evden çok kovdum ama gitmedi. ben gitmeye çalıştım kapıyı kitledi anahtarı sakladı :1:
temizlik konusuna gelince temizlik yapamayı çok seviyorum ama çocukla çok zor oluyo yaa benim temizlik günüm nazi kampı gibi olurdu:1: oturmak yok yemek yok bi başlarım temizliğe off canım çıkana kadar. çocuktan sonra yaptığım temizlikler içime hiç sinmiyo:19:
mutfak konusuna gelince yemek yapmayı ve pasta işleri ile uğraşmayı çok seviyorum 1 yıl kursa gittim 2 yıl büyük bir catering firmasının mutağında çalıştım ama hamile kalmaya karar verince bırakmak zorunda kaldım :31: çünkü yeri geliyo ağır kaldırmak zorunda kalıyosun ve bütün gün ayakta çok zor oluyo:31:

süpermiş walla. Bize güzel tarifler verirsin. Özellikle kurabiye ve özellikle elmalı kurabiye. eşim pek sever ama her defasında olmamış bu der. :1: Neymiş efendim kuru olmuş ağızda dağılmıyormuş :19:

ben tam anlamadım pozisyonu :1: Biz oturuyor vaziyette duracağız bebeği yastığın üzerine yüz yere gelecek şekilde mi yoksa sırtı yere mü uzatacağız. yüz yere gelecek şekilde uzatırsak popo havada duruyor en sevdiğim hali :1:

aaa bunu ben söylemedim mi size bebeği mindere yatır canım ben koltuğa uturuyorum ayaklarımı orta sehpaya dayıyorum bebeği dizime alıyorum yavaş yavaş sallıyorum oda çok rahat ediyo bende :27: rahat rahat tvimi izliyom:34:

ya benim eşek sıpası gündüz uyumuyo delirtçek beni... uyutuyorum yarım saat sonra faltaşı gibi gözler cin cin bana bakıyor.. niye böyle oldu ki bu çocuk...

cnm benimkide öyleydi gündüzleri yüzüstü yatırınca 2 saate yakın uyuyor. sırtüstü 10 dk anca uyuyor. sen nasıl yatırıyosun bilmiyorum ama yüzüstü denemediysen öyle yatır bence

Son düzenleme:
aaa bunu ben söylemedim mi size bebeği mindere yatır canım ben koltuğa uturuyorum ayaklarımı orta sehpaya dayıyorum bebeği dizime alıyorum yavaş yavaş sallıyorum oda çok rahat ediyo bende :27: rahat rahat tvimi izliyom:34:

Bende öyleyim ama ne yapcaz biz böyle. Nasıl onlara bu sallanmayı unutturacağız. Bizimki gündüz Sallanmadan uyuyamıyor. Durduğum an uyanıyor :24: Şöyle bir çözüm düşünüyorum. özellikle akşam saati için hergün sallanarakta olsa aynı saatte uyutmayı düşünüyorum. O saatte uyumaya alışınca bide sallamadan uyumasını sağlayacağım. Bakalım başarılı olacakmıyım. :34:

:1::1::1::1:

süpermiş walla. Bize güzel tarifler verirsin. Özellikle kurabiye ve özellikle elmalı kurabiye. eşim pek sever ama her defasında olmamış bu der. :1: Neymiş efendim kuru olmuş ağızda dağılmıyormuş :19:

:52::52: sende kuru yapma şekerim :52:
bak bugun kuarabiye yaptım browni kurabiye bayılıyorum:46::46::46: tarifi
150 gr margarin
1.5 kahve fincanı sıvıyağ
1.5 kahve fincanı şeker
1 yumurta
50gr kakao
1 pkt vanılya
yarım paket kabartma tozu
hamur çok koyu olmayacak un kurabiyesi gibi kulak memesinden daha yumuşak:52::52:

şerbeti 1 su bardağı şeker
1.5 su bardağı su
şerbeti soğuk olacak kurabiyeler sıcak fırından çıktığı gib
kurabiyeyi ceviz büyüklüğünde şekil verin fırından çıkınca teker teker sşerbete batırın önlü arkalı sonra hindistan cevizine
afiyet olsun:52::52:
$20130823_180615.webp

Son düzenleme:
150 gr margarin
1.5 kahve fincanı şeker
1 yumurta
50gr kakao
1 pkt vanılya
hamur çok koyu olmayacak un kurabiyesi gibi kulak memesinden daha yumuşak:52::52:

1.5 su bardağı su
kurabiyeyi ceviz büyüklüğünde şekil verin fırından çıkınca teker teker sşerbete batırın önlü arkalı sonra hindistan cevizine

Ah siz bu eğitimli aşçılar herşeyi gramı gramına koyarsınız. İşte göz kararı koyuncada kuru oluyor kurabiye :1:

Canım benim kızım da ana kucağında uyuyor
ben üç ayrı doktora sordum üçü de bir sakıncası yok dedi. Hatta bir tanesi iyi bile olur reflü ve boğulma tehlikesi azalır dedi

Canım benim kızım da ana kucağında uyuyor
ben üç ayrı doktora sordum üçü de bir sakıncası yok dedi. Hatta bir tanesi iyi bile olur reflü ve boğulma tehlikesi azalır dedi

ayy canım içimi rahatlattın valla... eğer zararı yoksa uyusun kuzucum, demek ki öyle rahat ediyor

150 gr margarin
1.5 kahve fincanı şeker
1 yumurta
50gr kakao
1 pkt vanılya

1.5 su bardağı su
Eki Görüntüle 784342

power sen beylikdüzü taraflarındaydın dimi. kaçamazsın bizede yapcaksın. hemen buluşmamız lazım :9:

150 gr margarin
1.5 kahve fincanı şeker
1 yumurta
50gr kakao
1 pkt vanılya

1.5 su bardağı su
Eki Görüntüle 784342

bu tarif eksik ya :1: hamurunu nasıl yapicaz:44:
Sirali olarak tane tane anlatir misin powercim :)))
Yarin denemek istiyorum da :21:

bacım onu bende yaptım.. aklımca arada bi kaç kez verip iktisat yapıcaktım.. çünkü benim hiç sütüm yok sadece mama yiyor .. aptamil 900 gr 42 lira ve bizi sadece 6 gün idare ediyor .. pirinç unu yapayımda arada bi yesin dedim uyguna getircem aklımca.. aman aman aynı oldu benim garibimde.. gaz yaptı -ki gazını çok rahat çıkarır normalde .. iki gün kaka yapamadı çok huzursuzdu .. acayip suçlu hissettim :43: bidaha mı tövbeeee:30:

bnm sütüm geceleri çok iyi ama gündüz evde meme dışarda geziorum artık resmen doymuo velet arada yapıp veriorum günde 1-2 kez pirinç unu saçmalıktı ama aynen yapmam daha para gitsin napalım
kızlar bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olacak..Kilosu 6200 falan...emme süresi 5 dakika falan :( ve gün içinde huzursuzlanıyor bazen memede sinir yapıp aglıyor kilosuna göre degerlendirirseniz sütüm yetmiyor olabilir mi :((

cnm her bebek bir olmaz kmseninkiyle kıyas etme sağlıklıdır emin ol bnm 2 ay 1 haftalık dün aşıları vardı 6200 küsür olmuştu sütüm yeterli günde 1-2 kez mama veriorum emiyo paso çnkü sende deneyebilirsin ama kilosu normal standartlarda takma yani tatlım zaten kilo alımı yavaşlar bikaç aya ek gıda vericz minnoşlara o zaman sütte bollaşır
kızlar ya benm kızın ağzından köpük köpük salyalar akıyoo normalmi anlayamıyorumm..
bnmde aynen cnm bazen elllerim ıslanıo kucağıma aldığımda erken diş çıkarıcaklar 4 ayında çıkaran bebişler varmış
Gazi olmayan bebeklere cok ozeniyorum masallah :nazar:

Eskiler mecburiyetten yapiyormus. Yoksa bebegin kaldirabilecegi bisey degil pirinc unu. Lop diye oturur mideye. Memeni bos da olsa emzir bu sayede sut uretimi tetiklersin, yok ki diye vermekten kacinma. Ben o hataya dustum sutum azaliyordu, simdi hicbir zaman sutum yok demiyorum dayiyorum memeye.

sizlerinde az kaldı sıkın dişinizi cnm 1 ay snra bişicik kalmıycak uyuycaklar btn gün beslenipte
doğru diosun bu arada bnm oğlana öle yapmaya başladım boşalsada çekiştirio memeyi öyle oynaya oynaya uyuyo bnm de hoşuma gidio bu durum zaten o şekilde çoğalıo dediğin gibi
kızlar selam hepınıze moralım cok bozuk
ervanın ayagı kırıldı hemde sorunlu ayagı
alcıya aldılar 1 haftadır alcıda dua edın lutfen cok ıhtıyacım var
.zor gunler gechrıyorum :(

ahh annem ya geçmiş olsun tatlım dualarım yavrunla mübarek günde allahm şifa versin miniğine
merhabalar kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişi okumadım 2 gündür . hepinizin bebişleri okada tatlı ki resimlerinden seviyorum hep ama fırsatbulup çok yorum yazamıyorum kızım ilk defa bukadaruzun uyudu bugün ben de fırsat bu fırsat foto ekleyeyim dedim.

işte bu da benim cimcimem :16:

oyyy tatlım bnm yaaa nasılda büyümüş maşallah aynı günün bebkleri bizimkiler kızına talibim anacım :):nazar::nazar::54::54:
Nasılsınız bakalım, bebişler nasıl? umarım çok çok iyidir... ancak son yazılanlardan anladığım kadarıyla minik Erva'nın ayağı kırılmış sanırım.. çok üzüldüm, allah şifasını versin, umarım tez vakit iyileşir, allahım tüm bebişlerimizi korusun inş...
Denizkızı; kızın çok tatlı maşaallah, çok şirin... bende senden esinlendim, bende bebişimin, (Egemenim) resmini koyuyorum.. oğlum büyüdü teyzeleri... annesini hiç üzmüyor kuzucum benim...
Bu arada bende pazartesi günü işe başlıyorum... :( bir ay kadar kayınvalidem gelecek bebişe bakacak, sonrada bakıcıya vereceğiz, bakıcımız hazır ama bir ay ben bakarım dedi kayınvalidem.. bu arada kayınvalidem bir saat uzaklıkta oturuyor yoksa temelli bakmaya dünden hazır, çok seviyor torununu, kayınpederimde bir günden fazla kalamaz geldiğinde... bu yüzden mecburen bakıcı... ama bakıcımız iyi tanıdık biri çok şükür...
son olarak da oğluşum geçen hafta sünnet olmuştu biliyorsunuz bahsetmiştim.. şu anda iyileşti, hiçbir sorun yaşamadık, ağrısı bile olmadı, çabucak iyileşti.. bebişini sünnet ettirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 783581 Eki Görüntüle 783580 Eki Görüntüle 783582
maşallah oğlun çok yakışıklı cnm:nazar::nazar:
2 aydır gecelerı oglumla beraber dusup uyuyordum.bugun canım sıkkındı uyuyamadım :26: ılk defa gece uykusuna sahıt oluyorum ve sankı uyumuyor da oyun oynuyor yatagnda,acaıp gurultulu tuhaf sesler cıkarıyor,ara ara seslı nefes alıyor, konusur gıbı mıkırdanıyor .. Sızın mınıklerde boyle mı

bnm sıpada hemen uyumuo ben bırakıorum emzirip oynuo oynuo aynen öle sesler çıkarıo konuşur gibi annee die ağlıo bide garip ama ağladığı zamanda bu şekilde ağlıo ilginç geldi :) emziği tutup fırlatıo beşikten aşağı nasıl atıosa hayrete düşüorum bazen yani bebişler aynılar cnm :)
ya benim eşek sıpası gündüz uyumuyo delirtçek beni... uyutuyorum yarım saat sonra faltaşı gibi gözler cin cin bana bakıyor.. niye böyle oldu ki bu çocuk...

bebekler hergün aynı olmuo tatlım bnm kide bazen sabahları 7de bi uyanıo öğlene kdr uyumuo ama ağlamıoda oynuo kendi kendine meme veriorum aralarda o şekilde ağlamıosa sıkıntı etme büyüyolar artık ilgileri heryerde evi incelemeye başlıolar sürekli beşiklerine hapsetmeyelim onları etrafı gezdirmek gerek biz günde 5-6 kez evi dolanıorum bakıo heryere gülüo falan :)

gelelim dün ki aşımıza ;
dün oğlumun aşıları vardı gece 12 gibi hafif ateşlendi calpol verdik annemle ama aşı olurken çok ağladı bnde onunla ağladım hemen meme verdim sakinleşti gezdirdik brz dışarda eve geldik uyudu bikaç saat sıkıntısı yoktu.Huysuzdu ama genel olarak bakarsak.Dün ebeye sordum çok süt boğazında kalıo die emzirme tekniğime baktı emzirdik çok iyi doğru emziriyosun dedi

oğlum 6200 küsür olmuş 3 aylık sandılar oğlanı maşallah 63 cm olmuş boyu çok iyi gidioruz ebe bnle eşime az çıkarma yöntemi gösteriodu oğlanı gazlı sandı bizim oğlan cart curt alttan üstten bi çıkardı kadında şok oldu dedik gerek yok o halledio işini güldü çok sevdi sıpayı snra canını yaktı zaten :18::43::43: ama bgn iyiyiz içerde oynuo oğlum oyun halısında çok durdum burda yanına gidiorum kedi gibi miyavlamaya başladı sarmal koydum adını bazen kedi gibi ses çıkarınca sarmaaalll die ses veriorum susuyo :52::52:
bizde durumlar böle öptüm canlarım miniklerinizi

Back
X